Menu
ONTMOET HET TEAM
HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM Neem direct contact met ons op en samen gaan wij kijken hoe wij jou kunnen helpen met je huidklachten!
Maak nu een Afspraak

Neem een kijkje bij onze praktijkWij geven om jouw huid!

Elke vrouw verdient het om gezien te worden. Ik wil vrouwen helpen het zelfvertrouwen te krijgen zichzelf te laten zien omdat ik weet hoe het is om die vrijheid niet te hebben…

Mijn vlucht uit Afghanistan was lang en zwaar. We besloten te vluchten omdat we niet meer konden leven in een land waar constant oorlog heerste. Omdat vrouwen hun vrijheid en waardigheid verloren. Omdat de schoonheid langzaam uit het leven verdween. Van jongs af aan wist ik dat ik iets wilde bijdragen aan de wereld.

Dat ik iets goeds wilde doen voor andere mensen. Toen ik de kans kreeg om stage te lopen op de afdeling dermatologie van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, wist ik dat ik huidtherapie wilde gaan studeren. In Nederland zijn vrouwen vrij om zichzelf te laten zien maar in mijn kliniek kom ik veel vrouwen tegen die zich verstoppen omdat ze een huidaandoening hebben. Ze hebben niet het zelfvertrouwen om zichzelf te laten zien. Om vrij en blij te zijn in hun eigen vel.

 • Naam Kitty
 • Educatie Bachelor of Health Care Huidtherapie Hogeschool Utrecht
 • Ervaring Al sinds 2003 werkzaam als huidtherapeut. Sinds 2010 eigenaar van Derma Sensation
 • Specialisme Laser ontharing, Endermologie (LPG), Oedeemtherapie, Acnetherapie, Chemische peeling.

Sumeyra (student Huidtherapie) wordt door haar omgeving beschreven als een behulpzaam persoon die makkelijk is in de omgang. Na het afronden van de opleiding doktersassistente was zij op zoek naar meer uitdaging en wilde zich meer verdiepen in de medische en cosmetische wereld waarbij de relatie tussen een therapeut en cliënten centraal staat. Iets kunnen betekenen voor iemand anders geeft haar voldoening. Zij heeft een passie voor de huid, hierdoor past de combinatie huid en de therapie hiervan goed bij haar.

Haar doel is behaald wanneer zij samen met de cliënt tevreden is over de geboekte behandelingen

 • Naam Sumeyra
 • Educatie Bachelor of Health Care Huidtherapie De Haagse Hogeschool
 • Ervaring Huidtherapie stage bij Derma Sensation
 • Specialisme Laser ontharing, Endermologie LPG, Oedeemtherapie, Acnetherapie

Maryam is een zeer gedreven huidtherapeut (in spe). Met haar vrolijke en warme karakter verwelkomt zij haar klanten. Na jarenlang ervaring opgedaan in de sales, waarbij de passie voor de mens altijd voor Maryam centraal stond, besloot zij dieper op dat vlak te ontwikkelen.

Zo nam zij in 2013 de beslissing om het grootste orgaan van ons lichaam te bestuderen: de huid. Onze huid kan ons niet alleen veel vertellen over onze gezondheid maar draagt er ook toe bij. Maryam heeft 1 belangrijk doel voor ogen en dat is voor u te zorgen en u daarbij tevreden te stellen! Zij gelooft dat iedere mens uniek is en de behandeling daarin ook. Haar werkwijze is daarom open en persoonlijk. Haar omgeving typeert haar als; Enthousiast, Energiek, Positief, Gedreven, Deskundig en Behulpzaam.

 • Naam Maryam
 • Educatie Bachelor of Health Care Huidtherapie De Haagse Hogeschool
 • Ervaring
 • Specialisme Laser ontharing, Endermologie LPG, Oedeemtherapie, Acnetherapie

We zijn een samenwerking aangegaan met medisch cosmetisch arts dr. Isabella Savic. In onze huidverzorgingskliniek is dr. Isabella Savic de adviserend en behandelend cosmetisch arts. Dr. Isabelle is een gedreven, professionele vakvrouw die je objectief zal voorlichten en behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zal uitvoeren. Dr. Isabella is na haar middelbare schoolopleiding Farmacie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen, deze doctorale studie heeft ze met succes in 2006 afgerond.

Na deze studie ging ze Geneeskunde studeren eveneens aan de Rijksuniversiteit Groningen waar ze in 2010 haar artsendiploma heeft behaald. Isabella Savic is een geregistreerd arts onder BIG nummer: 19913537001. Na haar artsen opleiding heeft zij zich gespecialiseerd als medisch cosmetisch arts. Inmiddels heeft ze een lang traject achter de rug van opleidingen, trainingen en heeft ze veel ervaring opgedaan in het verrichten in medisch cosmetische behandelingen.

 • Naam dr. Isabelle
 • Educatie Farmacie Rijksuniversiteit Groningen. Geneeskunde Rijksuniversiteit Groningen
 • Ervaring Al meer dan 2000 behandelingen uitgevoerd
 • Specialisme Na haar artsen opleiding heeft zij zich gespecialiseerd als medisch cosmetisch arts. Door haar achtergrond in de farmacie beschikt dr. Isabella Savic over een specialistische kennis van producten die in de geneeskunde beschikbaar zijn

Monique is een zeer hartelijk en enthousiast persoon. Met haar vriendelijke en spontane lach geeft ze iedereen een warm welkom. Na haar jarenlange ervaring als beauty adviseur heeft ze veel contact met klanten. Zij adviseert deze altijd op een vriendelijke en dienstverlenende manier, met het motto ‘klant is koning(in)’. Monique vindt dat ieder mens respect verdient en een mooi en gelukkig leven, Als zij daar aan bij kan dragen dan doet ze dat met alle plezier. Mensen kennen haar als een positief, altijd vrolijk, zeer behulpzaam en liefdevol persoon, die graag in oplossingen denkt.

 • Naam Monique
 • Educatie MMO (Middenstand opleiding), IMKO ( Ondernemers/Parfumerie vakopleiding)
 • Ervaring +/- 30 jaar klantcontact
 • Specialisme klantvriendelijkheid
HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM Neem direct contact met ons op en samen gaan wij kijken hoe wij jou kunnen helpen met je huidklachten!
Gratis consult
scrolltop