Huidkliniek Zoetermeer

NIEUW GEOPEND VLAKBIJ ZOETERMEER: DERMA SENSATION HUIDKLINIEK DEN HAAG

Binnenkort opent Derma Sensation een nieuwe kliniek voor huidtherapie op een steenworp afstand van Zoetermeer. Wat heeft Derma Sensation Den Haag zoal te beiden?

Meer dan 10 jaar ervaring

Derma Sensation bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar en opent in Den Haag haar derde vestiging. Wij kijken ernaar uit om onze kring van trouwe klanten ook in Zoetermeer uit te breiden!

 

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug ❔ Stel je vraag 💬 Ste je vraag via chat

Welke behandelingen biedt Derma Sensation Den Haag?

Derma Sensation kiest bewust voor de nieuwste behandelapparatuur van gerenommeerde internationale merken om behandelingen te kunnen bieden die effectiever, veiliger en aangenamer zijn voor onszelf en onze klanten.

 • Voor permanente laserontharing maken wij gebruik van de beste ontharingslaser van dit moment: Soprano ICE

Krachtiger, veiliger en veelzijdiger dan gebruikelijke ontharingslasers

 • Vet verliezen waar je maar wilt: cryolipolyse, oftewel vetbevriezing met behulp van CLATUU ALPHA technologie maakt het mogelijk!

Vetbevriezing is mogelijk op het gehele lichaam, van onderkin tot aan je knieën.  

 • Een ooglidcorrectie met behulp van plasmage technologie van Plasma Medical

Populair onder mannen en vrouwen. Geschikt voor bovenooglid of onderooglid; voor het liften van de hals; tegen liplijntjes en voorhoofdrimpels en voor het verwijderen van kraaienpootjes en lachrimpels. Al met één behandeling het gewenste resultaat!

 • Observ520 huidanalyse – Binnen enkele seconden maar liefst zes verschillende scans van de conditie van jouw huid

De Observ520 maakt het onzichtbare zichtbaar en laat zo duidelijk zien met welke uitdagingen jouw huid te kampen heeft en wat je in de (nabije) toekomst kunt verwachten. Het perfecte uitgangspunt voor een geslaagde huidbehandeling!

 • H2O2 Aqua Facial voor een ultra-schone, jongere en stralendere huid

Heb jij al van hydradermabrasie gehoord? Met de kracht van gezuiverd, geïoniseerd water is het mogelijk om jouw huid een ongekend reinigende, hydraterende facial te geven. Onze Aqua facial kent maar liefst 7 verschillende behandelmogelijkheden die onze huidtherapeuten combineren ten behoeve van jouw individuele huidsituatie. Waardevolle essences voor uiteenlopende huidproblemen doen de rest!

 • Professionele huidpeelings: AHA; TCA en fenol peelings uitgevoerd door gecertificeerde specialisten. Wij bieden ruime keuze huidpeelings van de merken SkinTech, DermaSence en DermaQuest
 • De ultieme oplossing voor mannen en vrouwen met haarproblemen: XL Hairbooster voor beginnende of gevorderde kaalheid en bij dunner-wordend haar

Deze micro-needling behandeling is pijnloos, veilig en uitermate effectief

 • Happy Intim – schoonheidsbehandelingen voor Haar

Oplichtende huidbehandelingen; intensieve verjongingskuren of vullende en verstrakkende behandelingen voor de intieme zone: Happy Intim biedt een breed aanbod aan behandelmogelijkheden voor de vrouw

 • Microneedling met een Derma Pen
 • Microdermabrasie
 • Littekentherapie

En nog veel meer. Bezoek onze website www.dermasensation.nl voor een compleet overzicht van onze huidbehandelingen.

Huidbehandeling in de regio Zoetermeer?

Op kleine afstand van Zoetermeer vind je de huidkliniek van Derma Sensation waar jij terecht kunt voor nagenoeg alle huidproblemen of geavanceerde figuurcorrectie. Wij zijn goed bereikbaar per OV en uiteraard ook met eigen vervoer. We zien je graag!

 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.