Dutch Dutch English English
Dutch Dutch English English

HUIDPEELINGS!

PEELINGS VOOR EFFECTIEVE HUIDVERNIEUWING

Huidkliniek Derma Sensation is expert op het gebied van peelings. We werken met alleen hoogwaardige producten van zeer bekende merken als Skintech, DermaQuest en DermaSence!

 

 

 

Chemische peelings zijn een ideale methode om een getekende opperhuid te vernieuwen. Hierdoor kunnen fijne rimpels en lijntjes worden uitgevaagd, pigmentvlekjes en andere huidverkleuringen worden geëgaliseerd en zelfs oppervlakkige littekens (bijvoorbeeld door acne of verbranding) worden weggewerkt. De huidstructuur wordt zichtbaar verfijnd.

 

Chemische peelings verjongen, verbeteren en polijsten de huidstructuur

Hiervoor worden de bovenste, getekende huidlagen afgestoten zodat de onderliggende, gave huid naar boven wordt gehaald. Chemische peelings maken hiervoor gebruik van zuren zoals glycolzuur, salicylzuur of TCA (trichloorazijnzuur). Deze zorgen ervoor dat de bovenste huidlagen gaan vervellen waardoor oneffenheden verdwijnen. Chemische peelings kunnen op verschillende dieptes in de huid worden ingezet voor een lichter of intensiever resultaat. Fijne bijkomstigheid is het stimulerende effect op de lichaamseigen collageen- en elastineproductie waardoor de huid tevens van binnenuit natuurlijke verjonging ondergaat.
Hieronder vind je ons uitgebreide aanbod chemische peelings die tegemoetkomen aan de meest uiteenlopende huidaandoeningen.

Afspraak maken

ASSORTIMENT CHEMISCHE HUIDPEELINGS

SKIN TECH PEELINGS

De peelings van SkinTech zijn in staat om revolutionaire huidverbetering teweeg te brengen op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op huidgebied. Deze peelings zijn in staat om de huidvernieuwing heel gericht te kontrolleren: van oppervlakkige, medium of diepe huidvernieuwing tot zeer diepe toepassing om lokale probleemgebieden te behandelen. Hierdoor kunnen zelfs diepe rimpels en pigmentvlekken effectief worden verwijderd.

* Skintech Peel2Glow

Eerst een oppervlakkige peeling, daarna een rijk, voedend serum dat door het peelen optimaal zijn werk kan doen. Geeft een stralend resultaat!

* Skin Tech Easy Droxy

Een oppervlakkige fruitzuurpeeling (AHA), perfect voor een snelle opfrisser zónder vervellen. Geschikt voor dunne huid, vale huid, droge huid,  rokershuid, zonneschade, acné en vroegtijdige huidveroudering.

* Skin Tech Easy TCA Classic

Een medium TCA peeling waardoor de huid zal vervellen voor effectieve huidvernieuwing. Ideaal voor pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove poriën, beginnende huidveroudering, zonneschade, rokershuid en acné huid.

* Skin Tech TCA Paincontrol

Gelijk aan de TCA classic peeling maar met toevoeging van een verdovend bestanddeel voor meer comfort tijdens de behandeling. Ideaal voor pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove poriën, beginnende huidveroudering, zonneschade, rokershuid en acné huid.

* Skin Tech Easy Phen Very Light

De lichtste in de categorie ‘diepe peelings’, geschikt voor vorderende huidveroudering. Geeft structuurverbetering en een liftend, verstrakkend effect.

 

* Skin Tech Easy Phen Light

Een diepe peeling voor geweldige structuurverbetering in combinatie met een sterke lifting en verstrakking. Gevorderde huidveroudering, ernstige zonneschade en slappe huid kunnen hiermee worden aangepakt.

* Skin Tech Benebellum

Een lichte of medium peeling speciaal voor de problemen van hyperpigmentatie en melasma. Corrigeert verkleuring, biedt diepgaande huidverbetering en langdurige bescherming

 

 

Messenger ACTIE

 

PEEL2GLOW

…And ready to go! Deze supersnelle combinatie van exfoliatie en serum geven je in een handomdraai een ultrastralende teint waarmee je meteen door kunt naar jouw bruiloft, feestje of andere speciale gelegenheid!

 

Werking:

De behandeling begint met het aanbrengen van een exfoliërende peelingvloeistof die binnen 3 minuten zijn werk doet. De huid wordt geheel vrij gemaakt van dode huidcellen en is vervolgens optimaal in staat om de werkzame stoffen uit stap 2 op te nemen: Het glowserum. De hoge concentratie werkzame stoffen in het serum strijken fijne rimpeltjes en lijntjes glad en herstellen de natuurlijke glans van de huid voor een egale en gezonde teint.

 

ACTIE:

Deze actie wordt alleen via onze messenger aangeboden. Klik op onderstaande button om de aanbieding te bekijken en te boeken. Nu met een gratis Huidscan twv 25 euro.

 

Voor slechts 10 euro!

Actie Claimen

 

Prijzen

Chemische peeling 
Dermasence€50,00
DermaQuest vanaf€100,00
Easy TCA Droxy/Classic/Pain Control/Easy Phen 
Peel2Glow Purifyer & Skin Bloom – 1 behandeling (Uitsluitend te bestellen per 3 stuks)€10
Peel2Glow Purifyer & Skin Bloom – 5 behandelingen€40
Peel2Glow Purifyer & Skin Bloom – 10 behandelingen€75
Easy Droxy Peel 1 behandeling€199
Easy Droxy Peel 3 behandelingen incl. 2x creme + 1 cleanser€475,-KORTING 40%
Easy TCA Classic 1 behandeling€250
Easy TCA Classic 4 behandelingen incl. 2x creme + 1 cleanser€675,-KORTING 44%
Easy TCA Pain Control 1 behandeling€295
Easy TCA Pain Control 4 behandelingen incl. 2x creme + 1 cleanser€775,-KORTING 44%
Easy Phen Very Light 1 behandeling full face incl. 1 Post Peel Care, Cremes & Cleanser€975
Easy Phen Light 1 diepe fenol peeling full face incl. 1 Post Peel Care, Cremes & Cleanser€2750
Benebellum 1 behandeling
€295
Benebellum 4 behandelingen incl. 2x Tx Foam & Solution, 2x Lumpeel, 1 x Fulgora, 1x Lumina Serum, 1x Lumina Night recover

€695,-KORTING 53%
Blending Bleaching cream€70
Cleanser Foam€60
Tx Cleanser Foam €40
Melablock HSP SPF 30+ of 50 +€70
Neosolex zonbescherming in sprayvorm€50

 

DERMA QUEST PEELINGS

Het assortiment van Derma Quest is ontwikkeld door vooraanstaande wetenschappers en behoort tot het topsegment op het gebied van huidpeelings. De peelings zijn geschikt voor nagenoeg ieder huidtype en variëren in sterkte. Onze huidspecialisten kijken voorafgaand naar de behoeften van jouw huid om een behandeling samen te stellen die voldoet aan jouw wensen en een effectief en veilig resultaat garandeert.

* Essentials peeling – Voor het bewaken van de natuurlijke balans van de jonge/normale huid.

 

* Peptide Vitality Peeling – Huidverzachtende en verjongende peeling voor de eerste tekenen van huidveroudering.

 

* C Infusion Derma Peeling – Intensieve peelingbehandeling om de veeleisende huid een boost te geven, bijvoorbeeld na zonneschade of bij vale (rokers-)huid.

 

* DermaClear Peeling – Speciaal voor de onzuivere (acné-)huid. Hoge concentratie zuiverende werkstoffen met een verzachtend, verfijnend effect.

 

* SkinBright – Peelingbehandeling voor de hypergepigmenteerde huid. Geeft een oplichtend, egaliserend effect door het verwijderen van ongewenste kleurverschillen.

 

* Sensitized Derma Peeling – Voorbehandeling voor de gevoeligere huidtypes om aansluitend een peelingbehandeling te kunnen ondergaan.

 

* Stem Cell 3D Derma Peeling – Pakt alle dimensies van huidveroudering aan door het stimuleren van dieperliggende huidlagen. Voorkomt en verbetert alle tekenen van huidveroudering.

 

DERMASENCE PEELINGS

Ons derde peelingassortiment is van Dermasence – een Duits topmerk voor medisch-cosmetische huidverzorging. Deze peelings bevatten de werkzame stoffen glycolzuur en salicylzuur.

 

 

Salicylzuur heeft een exfoliërende werking waardoor de oudere huidlagen verwijderd worden. Het zorgt voor een zachtere huid en egalere teint en werkt zuiverend en ontstekingsremmend.

Glycolzuur bevordert de collageenproductie, het volume en de elasticiteit van de huid. Het beschikt over antibacteriële eigenschappen en verhoogt bovendien de vochtbindende eigenschappen van de huid voor betere hydratatie. Daarnaast heeft glycolzuur een exfoliërende werking op de huid die het peelingeffect teweeg brengt.

Dermasence peelings zijn geschikt voor tal van huidaandoeningen. Onder meer:

  • Uiteenlopende vormen van acné
  • Oppervlakkige littekens
  • Rosacea
  • Beginnende en gevorderde huidveroudering
  • Hyperpigmentatie
  • Rokershuid
  • Zonneschade
  • Grove poriën; onregelmatig huidreliëf

 

Afspraak maken

Hoe ziet een chemische peeling behandeling eruit?

De huid wordt eerst grondig schoongemaakt voordat de vloeistof (peeling) wordt aangebracht. Dit kan een tintelend, brandend, of jeukend gevoel veroorzaken. De inwerkduur van de peeling is afhankelijk van het huidtype, huidreactie, en het te behandelen probleem. Veelal is de duur tot 10 minuten. Het aangebrachte vloeistof wordt vervolgens met een neutraliserende vloeistof geneutraliseerd en onmiddellijk verdwijnt het onprettige gevoel van branderigheid, jeuk, en tintelingen. Ter afsluiting worden er nazorgproducten opgebracht. De huid kan na de behandeling wat rood zijn en een lichte zwelling vertonen, maar dat trekt binnen een aantal uren weg.

 

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Op basis van uw huidtype en de indicatie wordt er tijdens de intake een behandelplan gemaakt. Voor het verkrijgen van het vereiste eindresultaat met een peeling adviseren wij doorgaans een kuur van 6 behandelingen, die 1x per 2 weken plaatsvindt. De frequentie hangt ook af van het huidtype. Per persoon zal de huidtherapeute dit bepalen.

 

Voorbereiding op de behandeling met een chemische peeling

Voor huidtypes 4/5/6 raden wij aan ongeveer 10 dagen voorafgaand aan de peeling behandeling een crème met een lage AHA concentratie te gebruiken ter voorbereiding en ter voorkoming van mogelijke overreacties van de huid. Daarnaast is het uitermate belangrijk dat je voor en tijdens de behandeling je huid overdag beschermt met een zonnebrandcrème met een SPF50 factor of hoger om pigmentvorming te voorkomen.

 

Nazorg van de behandeling

Om het eindresultaat te optimaliseren breng je ’s avonds een AHA-crème met een lage concentratie aan. Overdag dien je je huid te beschermen met een crème die een beschermingsfactor van SPF 50 of hoger bevat.

Dagen na de behandeling kan de huid gaan afschilferen. Soms kunnen er korstjes ontstaan die binnen 1 week genezen. Je mag absoluut niet aan die korstjes komen i.v.m. eventuele littekenvorming.

 

Vergoeding Zorgverzekeraar van een chemische peeling

Wanneer de peeling in het behandelplan van de acné therapie is opgenomen kan je, indien je aanvullend bent verzekerd, eventueel aanspraak maken op een vergoeding. Ook kun je op onze website nakijken of je recht hebt op een vergoeding. Daarnaast kun je contact met je zorgverzekeraar op, of kijk je polisvoorwaarden erop na.

 

 

 

NOG GEEN CHEMISCHE PEELING GEPROBEERD? OF BEN JE NIET TEVREDEN ELDERS?

MAAK DAN DIRECT EEN AFSPRAAK MET ONS. WIJ KUNNEN JOU ZEKER HELPEN!

Afspraak maken

 

 

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties, maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd.  Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan. Wij kunnen jou nu alles over ons vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

 

“Geweldig resultaat na de chemische peeling behandelingen! Vakkundig en professioneel👍🏻 Amazing results”

 

“HELE GOEDE SNELLE RESULTATEN. .SUPER VRIENDELIJK PERSONEEL….IK RAAD IEDEREEN AAN HIER HEEN TE GAAN…TOP RESULTATEN… GROETEN EN EEN FIJNE DECEMBER MAAND…”

 

 

“Helemaal tevreden over de behandelingen en een top kliniek!! Zeker een aanrader voor iedereen😍😍. Ps super schone kliniek ook!”

 

“De permanente ontharing dmv laser werkt erg goed en is zo goed als pijnloos. De mangobrite peeling werkt erg goed. Je huid wordt er erg mooi zacht en egaal van. Het vermindert ook pigmentvlekjes. Kitty is erg betrokken, luistert goed naar jou wensen en geeft goede adviezen die passen bij jou huidtype. Dank je wel Kitty voor de goede behandelingen en zorg.”

 

INTAKE

Maak via onderstaand formulier een afspraak met ons. Een van onze teamleden zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken wanneer jou goed uitkomt. We zijn ook laat in de avonduren open zodat je eventueel na werk of school ook langs kan komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MAAK EEN AFSPRAAK

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi