HUIDTHERAPEUT OF SCHOONHEIDSSPECIALIST?

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

De zieke en/of beschadigde huid wordt door een huidtherapeute behandeld. De 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht of Haagse Hogeschool moet dan door de huidtherapeute succesvol gevolgd zijn. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).

Wat is eigenlijk het verschil tussen de huidtherapeut en een schoonheidsspecialist? Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid, en is daarnaast ook een paramedicus. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait enkel de huid.

Het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps ten gevolge van huidaandoeningen is het doel van de huidtherapie.

De huidtherapeuten van Derma Sensation zijn ingeschreven bij het “Kwaliteitsregister voor Paramedici” en aangesloten bij de “Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten“

lwaliteitsregister-paramedici-dermasensation-rotterdam-gouda-huidtherapie-huidverbetering
nvh-dermasensation-rotterdam-gouda-huitherapie-huidverbetering

Deze video legt precies uit wat huidtherapie is en wat een huidtherapeute voor jou kan betekenen:

Wat is een huidtherapeut

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

KLANTEN REVIEWS

GRATIS INTAKE?
MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS INTAKE VOOR EEN HUIDBEHANDELING. ONTDEK JE PERFECTE HUID OPNIEUW BIJ DERMA SENSATION