HUIDVERBETERING MET FRAX LASERGratis Intake

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DERMA SENSATION FRAX ACTIE!

TOT 60% KORTING OP FRAX LASER BEHANDELINGEN VOOR LIPPEN EN/OF GELAAT

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

DERMA SENSATION. HERSTELLEN. VERNIEUWEN.

 

Frax Laser behandeling!

Als we ouder worden gaat onze huid symptomen vertonen, we krijgen last van fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie en ouderdomsvlekken.  Boek nu een frax laser behandeling Derma Sensation.

Om dit tegen te gaan kun je bijvoorbeeld fillers of botox gebruiken maar ben je nou niet zo fan van naalden en wil je toch een huidverjongings- of anti-aging behandeling dan is de frax behandeling de uitkomst voor jou! Met behulp van onze Nordlys Frax 1550 laser geven wij jou huid een verjongingsboost waardoor tekenen van veroudering vertragen, rimpeltjes en fijne lijntjes verdwijnen en we ouderdomsvlekken vervagen en soms zelf kunnen laten verdwijnen dit alles zonder significante downtime.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug ❔ Stel je vraag 💬 Ste je vraag via chat

Geef jezelf of iemand anders een nieuwe huid cadeau!

De Nordlys Frax 1550 zorgt er namelijk voor dat de behandelde huidgebieden omringd blijven door voldoende gezond weefsel. Hierdoor herstelt de huid zich snel maar blijft in de diepte nog wekenlang doorwerken.

Voordelen:

  • Door deze methode toe te passen worden de onderste huidlagen bewerkt waardoor deze zich gaat vernieuwen hierdoor wordt nieuw elastine en collageen aangemaakt voor een vollere, veerkrachtigere en stevigere huid
  • Een egaler huidbeeld: oneffenheden vervagen en verdwijnen
  • Perfecte oplossing bij ouderdomsvlekken, (acné)littekens of plaatselijke huidveroudering
  • Je drukke agenda kan gewoon doorgaan
  • Door de ruime openingstijden 6 dagen p.w. is er altijd een plekje voor jou te vinden in Rotterdam

*Deze behandeling is niet alleen geschikt voor de oudere huid maar zeker ook voor de jongere huid de huid gaat er niet alleen jonger maar ook gezonder uitzien.

 

Een snelle oppepper nodig?

Naar feesten of niet – een gladde en egalere huid is altijd fijn. Boek je nu jouw Frax laserbehandeling dan profiteer je van zéér aantrekkelijke kortingen!

 

ACTIE:

Profiteer nu van onze stunt aanbiedingen voor Frax laser behandelingen!

Speel jij al langer met de gedachte om jouw gezicht of lippen een verfrissende, verjongende make-over te geven? Zorg dan dat je onze Frax laser actie niet mist! Dit betreft een korting van maar liefst 60% op onze Frax laser behandelingen voor gelaat en lippen. Maak daarom snel een afspraak!

Boek nu een Frax laserbehandeling voor het gelaat en betaal nu slechts €150 (i.p.v. €350,-) voor een gladder, egaler huidoppervlak in het gezicht

Of kies voor een Frax laserbehandeling voor de lippen voor slechts €35 (i.p.v. €65,-). Hierdoor worden de lippen voller, volumineuzer en vindt tevens een zichtbaar anti-ageing effect plaats.

Of ga voor het hele plaatje: Frax laserbehandeling Full Face + Lippen: Nú slechts €185 (i.p.v. €415,-) – dat is een korting van maar liefst 55%!

Meer effect -en méér korting- met een kuur!

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om voor een kuur te kiezen van minimaal 3 behandelingen met tussenpozen van zo’n 4 weken. Boek jij nu een Nordlys Frax laser kuur voor het gelaat of de lippen dan bieden wij je tijdelijk nóg meer korting:

Frax laser kuur voor het gelaat: 3 sessies tijdelijk slechts € 399,-

Frax laser kuur voor de lippen: 3 sessies tijdelijk slechts € 99,-

 

Jouw gezicht of lippen een verfrissende, verjongende make-over geven?

Zorg dan dat je onze Frax laser actie niet mist! Vraag je actieprijs via het onderstaande formulier aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.