Hoe kun je makkelijk in 3 termijnen betalen?

In termijnen betalen?

Ben je op zoek naar manieren om je huid te verbeteren en te verzorgen, maar zijn de kosten voor jou een drempel? Bij onze klinieken kun je gebruik maken van In3, een veilige en betrouwbare betaalmethode die jou de mogelijkheid biedt om jouw huidbehandelingen gespreid te betalen.

Een gezonde huid is van groot belang voor ons gehele lichaam. Maar soms kan het krijgen van de juiste behandelingen voor jouw huid duur zijn. Dankzij In3 hoeft dit niet langer een belemmering te zijn. Je kunt je ooglidcorrectie, LPG, laserontharing, vetbevriezing, gezichtsbehandelingen, peelings, microneedling en andere huidbehandelingen spreiden over drie termijnen.

Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een intensieve huidbehandeling zoals een TCA chemische peeling. Deze behandeling is effectief in het verminderen van rimpels, het verbeteren van de textuur van je huid en het verminderen van oneffenheden. Het kan echter behoorlijk prijzig zijn om deze behandeling in één keer te betalen. Met In3 kun je de kosten spreiden en de behandeling ondergaan zonder dat het een te grote belasting vormt voor je portemonnee.

Ook wanneer je last hebt van huidproblemen, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea, kun je gebruik maken van In3 om de kosten van je huidbehandelingen te spreiden. Een acnebehandeling of het behandelen van pigmentvlekken vereist vaak meerdere sessies om het gewenste resultaat te behalen. Dankzij In3 kun je de behandelingen gespreid betalen en zo stap voor stap werken aan een gezondere en stralendere huid.

Bovendien biedt In3 jou de zekerheid van een veilige en betrouwbare betaalmethode. Jouw persoonlijke en financiële gegevens zijn veilig. Daarnaast is In3 een door diverse banken en financiële instellingen ondersteunde betaalmethode die voldoet aan de Europese wet- en regelgeving op het gebied van consumentenbescherming.

Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van In3 en geef je huid de behandelingen die het verdient, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten. Zo kun je genieten van een stralende huid en een gezonder gevoel van binnen en buiten.

Ga naar de shop