INJECTABLES en FILLERS BEHANDELINGEN ROTTERDAM

GRATIS INTAKE AFSPRAAK MAKEN?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

Vind je het ook vervelend als je in de spiegel kijkt en je aandacht direct naar die diepe fronsrimpel gaat?

”Zouden anderen dit ook zo erg opmerken?!” zou je denken. Wij vinden dat je je juist gelukkig moet voelen zodra je in de spiegel kijkt!

Met behulp van botox kunnen wij de fijne lijntjes rond je ogen verwijderen, en met fillers zorgen wij ervoor dat de lijnen rond je mond minder hard zijn.
Dit is zeker niet alleen voor cosmetische doeleinden: diepe rimpels in bijvoorbeeld het voorhoofd kunnen erge pijn veroorzaken. Hiermee is die pijn makkelijk te verlichten.
Daarbij kan botox ook zweetkliertjes platleggen als je bijvoorbeeld last hebt van overmatig zweten onder de oksels.

 

EEN STRAKKE, GLADDE EN STEVIGE HUID: DAT KAN MET FILLERS.

Huidtherapie_laserontharing_endermologie_lpg_ellipse_nordlys_vaatjes_pigmentatie_schimmelnagels_medewerker_dr_Isabelle_injectables_fillers_botox2

Je wilt natuurlijk niet zo’n hoofd als die mislukte hollywood figuren met opgezette gezichten en snavelmonden.

Dit komt vaak door slecht uitgevoerde behandelingen door onprofessionele en onervaren behandelaars. Bij ons hoef je je over een onnatuurlijk resultaat echt geen zorgen te maken.

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend kunnen laten uitzien als ze zich voelen. Op dit gebied werkt huidverzorginskliniek Derma Sensation Rotterdam samen met dr.Isabella.

 

 

In onze huidverzorgingskliniek is dr. Isabella de adviserend en behandelend cosmetisch arts. Dr. Isabella is een gedreven, professionele vakvrouw die je objectief zal voorlichten en behandelingen met de grootst mogelijke
zorgvuldigheid zal uitvoeren.

Dr. Isabella is na haar middelbare schoolopleiding Farmacie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen, deze doctorale studie heeft ze met succes in 2006 afgerond. Na deze studie ging ze Geneeskunde studeren
eveneens aan de Rijksuniversiteit Groningen waar ze in 2010 haar artsendiploma heeft behaald. Dr.Isabella is een geregistreerd arts onder BIG nummer: 19913537001.

Na haar artsen opleiding heeft zij zich gespecialiseerd als medisch
cosmetisch arts. Inmiddels heeft ze een lang traject achter de rug van
opleidingen en trainingen, en heeft ze veel ervaring opgedaan in het
verrichten van medisch cosmetische behandelingen.

Door haar achtergrond in de farmacie beschikt dr. Isabella over een
specialistische kennis van producten die in de geneeskunde beschikbaar
zijn. Deze kennis deelt ze met onze cliënten om onder andere zorgvuldig te
kunnen bepalen welke producten het beste resultaat geven.

Tijdens een consult bespreken jullie uitvoerig jouw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de client staat voor dr. Isabella centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is zij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Haar streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en een frisse uitstraling. Elke behandeling voert zij met grote zorg en precisie uit. Zij hoopt jou persoonlijk te verwelkomen bij onze huidverzorgingskliniek in Rotterdam.

De meest populaire injectables behandelingen zijn met name rimpelvullers, collageenherstellende fillers en dergelijke. Dit zijn allemaal injecteerbare producten die goed worden verdragen en waarmee reeds lange tijd ervaring is.

Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels”
ontstaan.

Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt. Andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, zal dr. Isabella jou graag adviseren bij de keuze van jouw behandeling.

verouderingsproces_gelaat_fillers_dr_Isabelle_Derma_Sensation_Intake-300x151

KLANTEN REVIEWS

GRATIS CONSULT?
MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS CONSULT. DR ISABELLE WORDT SNEL VOLGEBOEKT! DUS MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Wil jij ook af van een vermoeide blik of die frons of net wat vollere lippen? Benieuwd wat dr. Isabella voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op via 010 307 4815 of via onderstaand contactformulier voor een geheel vrijblijvend en GRATIS consult.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.