IPL Ontharen

Ontharings dilemma

De IPL ontharen behandeling is een soort lichttherapie die gebruikt wordt om onder andere ongewenste haren te ontharen.

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het is een soort lichttherapie die wordt gebruikt om rimpels, vlekken en ongewenst haar te behandelen. Het kan daarnaast ook gebruikt worden om de huid te herstellen van zonnen schade, moedervlekken, spataderen, sproeten en verwijderen van ongewenst haar in het gezicht nek, rug en borsten. Deze behandeling, heeft helaas meer nadelen dan voordelen met betrekking tot ontharen.

Niet voor een ieder

De IPL ontharen behandeling is niet geschikt voor de mensen met een donkere huidskleur.

Hoe lichter de huid, en donkerder de haren hoe beter het effect van de IPL ontharen behandeling kan zijn. Het pigment in de huid kan reageren op de lichtflitsen die worden veroorzaakt door de IPL, waar je dus pigment problemen van kan krijgen en ook lastige vlekken op de huid.

Een IPL ontharen behandeling is eerder bestemd voor mensen met een lichte huidskleur en donkere haren. Deze haren zijn beter te zien en kunnen dus ook beter behandeld worden.

Een IPL ontharen behandeling heeft veel risico’s, waarbij je lelijke letsels kan oplopen, die soms alleen na een cosmetische ingreep verwijderd kunnen worden. Denk dan aan brandwonden, blaarvorming, littekens, keloïden, toegenomen of juist afgenomen huidpigmentatie en ook nog oogbeschadiging. Bij de ogen kan er schade ontstaan aan het netvlies of de uvea.

Soprano Ice Platinum

De Soprano Ice Platinum behoort tot een van de meest geadvanceerde laser ontharingstechnieken. Het biedt synergetische voordelen van maar liefst 3 effectieve golflengten voor haarverwijdering. Allemaal gericht op de verschillende structuren in de haarzakjes. En de grootte van het gebied dat geharst moet worden.

De combinatie van de absorptie en penetratieniveaus van de drie verschillende golflengtes zorgt ervoor dat de Soprano Ice Platinum een van de meest uitgebreide ontharingsmiddelen in op dit moment.

De Soprano Ice Laser machine is makkelijk en snel te bedienen, het is geweldig voor grote oppervlakken en is vrijwel pijnloos. In tegenstelling tot de IPL ontharen behandeling die alleen werkt op mensen met een lichte huidskleur en donkere haren, werkt de Soprano Ice Plantinum op elke huidskleur en haarkleur. Daarnaast heb je ook geen zorgen dat de huid geïrriteerd zal raken. Of dat je met blijvende letsel zal blijven rondlopen als gevolg van zo een

IPL behandeling. Het kan gebruikt worden om haar uit het gezicht, op de rug of borst te verwijderen. Ook haar bij de geslachtsdelen kan pijnloos verwijderd worden met dit apparaat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.