JOUW HUID - ONZE ZORG

De verschillende huidbehandelingen bij Derma Sensation in Rotterdam en in Gouda

De huid is een groot gedeelte van je lichaam, daarom is het belangrijk dat je huid in een goede conditie verkeert. Bij Derma Sensation kan je terecht voor een huidanalyse voor je huid. Wij gebruiken de Observ 520 om je huid goed onder de loep te nemen. De Observ 520 is in staat een huidanalyse te maken van de dieper gelegen delen van de huid. Dit zorgt ervoor dat eventuele problemen vroegtijdig opgespoord en behandeld kunnen worden. Bij Derma Sensation gebruiken wij de Observ 520 voor het analyseren van diverse huidproblemen, zoals:

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Littekens

Littekens ontstaan door beschadiging van de lederhuid, dit kan komen door een huidziekte, een ongeluk of een operatie. Het lichaam maakt bindweefsel aan om de wond te dichten, dit bindweefsel zorgt voor littekens. Bij Derma Sensation helpen wij je om littekens minder zichtbaar te maken door:

 • Dermabrasie
 • Chemische peeling
 • Laserbehandeling

Wil je meer weten over littekens en wat Derma Sensation voor jou kan betekenen? Klik dan hieronder voor een huidanalyse!

Pigmentvlekken

Pigment is de werkzame kleurstof in het menselijk lichaam. De kleurstof zorgt ervoor dat onze haren, ogen en huid gekleurd zijn. als er sprake is van te veel of te weinig pigment, zullen er pigmentvlekken ontstaan. Bij Derma Sensation helpen wij je om pigmentvlekken minder zichtbaar te maken door:

Wil je meer weten over pigmentvlekken en wat Derma Sensation voor jou kan betekenen? Klik dan hieronder voor een huidanalyse!

Ouderdomsvlekken

Als je ouder wordt, verandert je huid vaak ook. Doordat je huid jarenlang zonlicht heeft moeten verwerken ontstaan er problemen met het pigment in je huid. Dit zorgt ervoor dat er ouderdomsvlekken ontstaan. Voor het blote oog is het verschil tussen ouderdomsvlekken en huidkanker moeilijk te zien. Bij Derma Sensation helpen wij jou graag met het in kaart brengen van ouderdomsvlekken. De Observ 520 is in staat een analyse te maken van de diepere huidlagen en kan vroegtijdig onrustige activiteit binnen de huidlagen waarnemen. Daarnaast is ons gespecialiseerde team in staat ouderdomsvlekken vakkundig te verwijderen.

Wil je meer weten over ouderdomsvlekken en wat Derma Sensation voor jou kan betekenen? Klik dan hieronder voor een huidanalyse!

Droge huid

Een droge huid gaat vaak gepaard met schilfers en roodheid. Dit is een vervelende bijkomstigheid en wij begrijpen dat je daar vanaf wilt. Het is belangrijk om de huid, ook wel het schild van het lichaam, goed te verzorgen en gehydrateerd te houden.

Toch is het bijna onvermijdelijk soms een droge, schilferige en rode huid te krijgen. Bij Derma Sensation helpen wij je graag van je droge huid af door:

 • Naaldloze mesotherapie
 • Diverse speciale maskers
 • Vocht inbrengende producten

Wil je meer weten over een droge huid en wat Derma Sensation voor jou kan betekenen? Klik dan hieronder voor een huidanalyse!

Overige huidbehandelingen

Wij bieden nog meer huidbehandelingen aan, namelijk:

 • Acné behandeling: door overmatige talgproductie en oude huidcellen raken de poriën verstopt.
 • Behandeling van een rode huid: er zijn meerdere oorzaken van een rode huid, zoals fysische omstandigheden, psychologische omstandigheden en luchtverontreiniging.
 • Behandeling van een vette huid: een vette huid ontstaat door een teveel aan hormonen, de poriën verwijden om de hoeveelheid talg aan te kunnen, dit zorgt voor een vette huid.
 • Mesotherapie: mesotherapie kan uitgelegd worden als een ‘verjongingskuur’. Er worden veel vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur op de huid aangebracht en dit versterkt de huid.
 • Behandeling van psoriasis: psoriasis is een chronische ziekte, dat wil zeggen dat dit nooit helemaal behandeld kan worden. Wel zijn er mogelijkheden om de nare bijwerkingen van psoriasis sterk te verminderen.
 • Behandeling van rosacea: deze aandoening gaat gepaard met bultjes, puistjes en vooral roodheid in het gezicht. De huid kan rustiger gemaakt worden met behulp van crème en gels.
 • Endermologie gezichtsbehandeling en cellulite behandeling: endermologiebehandelingen zijn een uitkomst bij veel problemen, denk aan het verminderen van littekens, het snel afvoeren van vocht en afvalstoffen en het helpt zelfs bij het weer in vorm komen na bijvoorbeeld een zwangerschap.

Voor meer informatie over een behandeling kan je contact op nemen met onze kliniek. Wij kijken samen met jou naar een behandelplan nadat we de huidanalyse hebben verricht. De huidcoachsessie kost op dit moment 59 euro.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.