JOUW HUID! ONZE ZORG!

De verschillende huidbehandelingen bij Derma Sensation

De huid is een groot gedeelte van je lichaam, daarom is het belangrijk dat je huid in een goede conditie verkeert. Bij Derma Sensation kan je terecht voor een huidanalyse voor je huid, met behulp van de Observ 520 nemen wij je huid goed onder de loep. De Observ 520 is in staat een huidanalyse te maken over die dieper gelegen delen van de huid, dit zorgt ervoor dat eventuele problemen vroegtijdig opgespoord en behandeld kunnen worden. Bij Derma Sensation gebruiken wij de Obersv 520 voor het analyseren van meerdere huidproblemen, denk aan:

Littekens

huidverbetering bij Derma Sensation Rotterdam en GoudaLittekens ontstaan door beschadiging van de lederhuid, dit kan komen door een huidziekte, een ongeluk of een operatie. Het lichaam maakt bindweefsel aan om de wond te dichten, dit bindweefsel zorgt voor littekens. Bij Derma Sensation helpen wij je om littekens minder zichtbaar te maken door:

 • Dermabrasie
 • Chemische peeling
 • Laserbehandeling

Wil je meer weten over littekens en wat Derma Sensation voor jou kan betekenen? Klik dan hieronder voor een huidanalyse!

Pigmentvlekken

Pigment is de werkzame kleurstof in het menselijk lichaam. De kleurstof zorgt ervoor dat onze haren, ogen en huid gekleurd zijn. als er sprake is van te veel of te weinig pigment, zullen er pigmentvlekken ontstaan. Bij Derma Sensation helpen wij je om pigmentvlekken minder zichtbaar te maken door:

 • Dermabrasie
 • Chemische peeling
 • Laserbehandeling

Wil je meer weten over pigmentvlekken en wat Derma Sensation voor jou kan betekenen? Klik dan hieronder voor een huidanalyse!

Ouderdomsvlekken

Als je ouder wordt, verandert je huid vaak ook. Doordat je huid jarenlang zonlicht heeft moeten verwerken ontstaan er problemen met het pigment in je huid. Dit zorgt ervoor dat er ouderdomsvlekken ontstaan. Voor het blote oog is het verschil tussen ouderdomsvlekken en huidkanker moeilijk te zien. Bij Derma Sensation helpen wij u graag met het in kaart brengen van ouderdomsvlekken. De Observ 520 is in staat een analyse te maken van de diepere huidlagen en kan vroegtijdig onrustige activiteit binnen de huidlagen waarnemen. Daarnaast is ons gespecialiseerde team in staat ouderdomsvlekken vakkundig te verwijderen.

Wil je meer weten over ouderdomsvlekken en wat Derma Sensation voor jou kan betekenen? Klik dan hieronder voor een huidanalyse!

Droge huid

droge huid behandelingEen droge huid gaat vaak gepaard met schilfers en roodheid. Dit is een vervelende bijkomstigheid en Derma Sensation begrijpt dat u daar vanaf wil. Het is belangrijk om de huid, ook wel het schild van het lichaam, goed te verzorgen en gehydrateerd te houden. Toch is het bijna onvermijdelijk soms een droge, schilferige en rode huid te krijgen. Bij Derma Sensation helpen wij je graag van je droge huid af door:

 • Naaldloze mesotherapie
 • Diverse speciale maskers
 • Vocht inbrengende producten

Wil je meer weten over een droge huid en wat Derma Sensation voor jou kan betekenen? Klik dan hieronder voor een huidanalyse!

Overige huidbehandelingen

Wij bieden nog meer huidbehandelingen aan, namelijk: acne behandeling

 • Acne behandeling: door overmatige talgproductie en oude huidcellen raken de poriën verstopt.
 • Behandeling van een rode huid: er zijn meerdere oorzaken van een rode huid, zoals fysische omstandigheden, psychologische omstandigheden en luchtverontreiniging.
 • Behandeling van een vette huid: een vette huid ontstaat door een teveel aan hormonen, de poriën verwijden om de hoeveelheid talg aan te kunnen, dit zorgt voor een vette huid.
 • Mesotherapie: mesotherapie kan uitgelegd worden als een ‘verjongingskuur’. Er worden veel vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur op de huid aangebracht en dit versterkt de huid.
 • Behandeling van psoriasis: psoriasis is een chronische ziekte, dat wil zeggen dat dit nooit helemaal behandeld kan worden. Wel zijn er mogelijkheden om de nare bijwerkingen van psoriasis sterk te verminderen.
 • Behandeling van rosacea: deze aandoening gaat gepaard met bultjes, puistjes en vooral roodheid in het gezicht. De huid kan rustiger gemaakt worden met behulp van crème en gels.
 • Lpg endermologi behandelingen: endermologi behandelingen zijn een uitkomst bij veel problemen, denk aan het verminderen van littekens, het snel afvoeren van vocht en afvalstoffen en het helpt zelfs bij het weer in vorm komen na bijvoorbeeld een zwangerschap.

Voor meer informatie over een behandeling kan je contact op nemen met onze kliniek. Wij kijken samen met jou naar een behandelplan nadat we de huidanalyse hebben verricht.

Intake

De intake kost €25. Dit bedrag wordt echter verrekend als je een behandeling afneemt. Dus als je besluit om na je intake een behandeling te gaan doen dan betaal je dat bedrag – €25.

Het bedrag moet via de onderstaande veilige iDeal betaaloptie afgerekend worden.

Dus direct aanvragen:

 1. Selecteer de iDeal betaal optie
 2. Vul je gegevens in
 3. Klik op Verzenden
 4. Betaal via iDeal (betaling gaat via het betaalsysteem Mollie)
 5. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen
  • €0,00
  • Price: €25,00
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KLANTEN REVIEWS

INTAKE AFSPRAAK?
MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN HUIDANAALYSE MET OBSERV 520