Op deze pagina kunt u de klantervaringen vinden zodat u een indruk krijgt van wat onze klanten van ons vinden.

Huidtherapie Derma Sensation is bekend om haar kwalitatieve behandelingen en uitstekende omgang met haar klanten.

Lees meer Reviews op Facebook!

Lees meer Reviews op Google!

Lees meer Reviews op ZorgkaartNederland!

      Mooie zaak. Lichte, moderne maar gezellige inrichting. Comfortabele wachtruimte met heerlijke stoelen. Goed bereikbaar en genoeg parkeergelegenheid. Leuke professionele receptioniste. Eigenaresse Kitty maakt dat je gelijk op je gemak bent. Ging voor oksels ontharen met de laser en deze
    behandeling was prima en relaxt. Over 8 weekjes weer 😄

    thumb Annette Versteeg
    9/25/2017

      Heb nu een aantal Soprano Ice behandelingen gehad. Het is echt pijnloos. De eigenaresse is ook heel lief en behulpzaam. Een echte aanrader..

    thumb Athina Lagogianni
    9/18/2017

      Vandaag voor het eerst geweest, na lange tijd te piekeren wel of niet gaan.uiteindelijk toch geweest.
    Eerste behandeling gehad ging goed, nu maar effe afwachten.

    thumb Rukiye Kucuktosun Koksal
    9/11/2017

      6x geweest en achteraf geen goede keus geweest. Zeer onvriendelijk behandeld na de laatste sessie!

    thumb Jeffrey Alvino
    9/10/2017

      Ik heb al zo'n vijf laser behandelingen gehad voor mijn oksels.. en eerlijk je ziet na de tweede behandeling al de resultaat. Ik heb best donkere haren maar dat belemmerd niet in het resultaat! Daarom besloot ik ook mijn benen te doen! Ik sta versteld van de resultaat.. deze zomer waren mijn benen en mijn oksels zacht, geen stoppels en vooral geen irritatie bulten!!! En heeel belangrijk PIJNLOOS! Behalve dat de behandelingen super resultaten vertonen is de eigenaresse super aardig, attent.. je voelt echt het welkom gevoel!!!!

    thumb Andina Rizki Fitriani
    8/22/2017

      Ik heb altijd last gehad van okselharen met vervelende toestanden als zweten en geurtjes als gevolg. Ik heb het bij Derma Sensation laten ontharen. Ben erg blij met het resultaat. Naast dat ik het niet meer hoef te scheren, zijn die vervelende toestanden ook weg. De behandeling was erg aangenaam, snel en zonder enige pijn. Zeker een aanrader voor mannen ook.

    thumb Angar Barekzoy
    8/08/2017

      Beste behandelingen die ik heb gekregen. Hiervoor werd ik in het ziekenhuis behandeld, dat was vreselijk. Ik zag dat mijn moeder haar bovenlip had gedaan, met pijn en tranen was ze klaar. Eerste behandeling bij deze huidtherapie durfde ik mijn bovenlip niet, en deed ik derest van mijn gezicht wel. Dat had een prachtig resultaat. Tweede komst heb ik het gewaagd en ik ben blij dat ik die poging heb gewaagd voor mijn bovenlip, ik dacht dat ik zou moeten strijden maar het was en pijnloos & snel! Dus zeker geen spijt. Of het een aanrader is? Zeker weten!

    thumb Saraf Senę
    8/05/2017

      Waxen vond ik erg pijnlijk en daar kreeg ik ingegroeide haren van. Mijn eerste laserbehandeling was heel fijn! Het ging super snel en deed geen pijn. Je voelt wel een beetje warmte, maar doet geen pijn. Personeel is ook super vriendelijk en je kunt er al je vragen stellen. Een aanrader!

    thumb Melanie Nurmohamed
    7/31/2017

      Ik krijg sinds maart 2017 LPG Endermologie behandelingen om cellulite op mijn bovenbenen te verminderen en mijn huid strakker te maken. De resultaten zijn spectaculair te noemen: al na 4 behandelingen was er beduidend minder cellulite en mijn huid zichtbaar strakker. Doordat mijn benen nu bijna geen cellulite meer vertonen, voel ik mij vrijer en gelukkiger. Afgelopen zomervakantie heb ik voor het eerst sinds jaren weer korte shorts en korte jurkjes gedragen en ben ik trots op de vorm van mijn benen en gladheid van mijn huid. De therapeuten van Derma Sensation zijn heel vriendelijk en bijzonder professioneel en informeren je kundig en eerlijk. Ik kan deze behandelingen en Derma Sensation dan ook bij iedereen aanbevelen!!! lieve groetjes Maureen

    thumb Maureen van Aken-Arendsen
    7/28/2017

      Had een berichtje via facebook gestuurd met zo'n 10 vragen over het ontharen, en kreeg vrijwel direct duidelijk antwoord op alles. Ik had niet verwacht dat ik wat vergoed zou krijgen, maar het werd voor me gecheckt en kreeg toch blijkbaar een hoop van de verzekering vergoed! Zeker een aanrader.

    thumb Lian van den Bosch
    6/01/2017

      Ik heb 6 behandelingen gehad, en ik ben echt ZEER tevreden over hoe de resultaat is geworden. Ik ben bij meerdere praktijken geweest voor laserbehandeling, MAAR deze was het meest pijnloze behandeling. Daarnaast zijn ze ook heel vriendelijk, ze geven goede uitleg, en ze zijn open, ze geven goede adviezen. Khatera je bent echt een perfecte en goede huidtherapeute, en ik zou iedereen Derma Sensation aanraden voor het laser behandeling.

    thumb Nilab Arian
    5/21/2017

      Het helpt echt. Na de 1ste keer al resultaat.

    thumb Lenka Granic
    2/20/2017

      Omg, ben helemaal om! ���

    Ik vind Kateera helemaal GE-WEL-DIG, klantvriendelijk, 1 op 1 advies & het allerbelangrijkste natuurlijk; resultaat! En dit al meteen na èèn behandeling ���

    thumb Fa Kha
    1/16/2017

      Lieve Khatera

    Ben vandaag voor de 2de keer bij jou geweest voor een laserbehandeling en ik moet zeggen dat ik tot nu toe heel tevreden ben. En het is werkelijk waar geheel pijnloos! Op naar de volgende behandelingen 🙂
    Heel fijn om door jou behandeld te worden.

    Liefs

    thumb Fatiha Kasten
    10/31/2016

      Mijn derde behandeling gehad. Ik ben helemaal tevreden.

    thumb Najla Bahnasaoui
    9/02/2016

      Kateera ik ben vorige week weer langs geweest voor een laserbehandeling en ik ben zoals gewoonlijk weer supertevreden. De laserbehandeling zou geheel pijnloos zijn en dit was inderdaad het geval ( ik had niet eens door dat je al begonnen was ). Fijn om bij iemand te komen die echt meedenkt in wat goed voor je is! Ik raad het iedereen aan om bij je langs te komen, omdat je waarmaakt wat je beloofd!

    thumb Hulya Cetin
    8/02/2016

      Eerste behandeling gehad en zie nu al resultaat. Super aardige vrouw die weet wat klantvriendelijkheid inhoudt. Mijn complimenten ook voor de stagiair, TOP. Tot na mijn vakantie weer

    thumb Fatima Boutas
    6/27/2016

      Wat fijn dat mijn vertrouwde huidtherapeut nu ook een fantastisch laser apparaat heeft voor ontharing.
    Gisteren mijn eerste behandeling ondergaan en zoals beloofd het was geheel pijnloos.
    Ik ben blij met jou Kathera

    thumb Mirjam Grevenstuk
    6/10/2016

      Sinds een aantal maanden kom ik regelmatig bij Khatera voor een peeling en/of dermabrasie. Ik ben echt heel tevreden! Deskundig en heel prettige bejegening.

    thumb Janny van Es
    5/27/2016

      Ik kom al jaren bij Dermasensation en ben iedere keer weer tevreden. De vriendelijkheid, de duidelijke uitleg en het resultaat zijn voor mij belangrijk om iedere keer weer terug te gaan. Kathera en ook haar stagiaires weten waar ze over praten. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat je bij haar geen nummer in de praktijk bent! Het persoonlijke belang staat bij haar hoog in t vaandel. Tot de volgende keer Kathera..

    thumb Arzu Barınç-Çetin
    4/07/2016

      Een peeling aanbrengen zonder eerst de onzuiverheden/puistjes te verwijderen. Nou lekker dan zo een behandeling, heeft dan totaal geen nut!

    thumb Esma Esma
    3/21/2016

      Ik ben nu ongeveer een half jaar klant! En ik heb een peeling gehad en kom vaak om de 2 weken voor een dermabrasie behandeling! Hele fijne behandeling je huid word er zichtbaar, egaler zachter en stralender van. Khatera weet wat ze doet en legt het altijd goed uit! En de personen die bij haar stage lopen zijn ook goed in hun werk! Groetjes Krista!

    thumb Krista Visser
    1/07/2016

      Ik ben nu ongeveer vijf of zes jaar klant en ben heel erg blij met de behandelingen die ik krijg. Ik krijg altijd een goede advies over mijn huid en wat er moet gebeuren. Prima service, goede nabehandelingen en wat ook telt, ik kan altijd bellen als ik nog vragen hebt. Ik blijf zeker nog lang klant bij Derma Sensation.

    thumb Sannie Volitiva
    10/13/2014

Ik kom al jaren bij Dermasensation en ben iedere keer weer tevreden. De vriendelijkheid, de duidelijke uitleg en het resultaat zijn voor mij belangrijk om iedere keer weer terug te gaan. Kathera en ook haar stagiaires weten waar ze over praten. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat je bij haar geen nummer in de praktijk bent! Het persoonlijke belang staat bij haar hoog in t vaandel. Tot de volgende keer Kathera..


Mevrouw B-C
april 28, 2016

Ik ben nu ongeveer een half jaar klant! En ik heb een peeling gehad en kom vaak om de 2 weken voor een dermabrasie behandeling! Hele fijne behandeling je huid word er zichtbaar, egaler zachter en stralender van. Khatera weet wat ze doet en legt het altijd goed uit! En de personen die bij haar stage lopen zijn ook goed in hun werk! Groetjes


Mevrouw V
april 28, 2016



Else is twee jaar onder behandeling voor acné, ze heeft verschillende behandelingen ondergaan. Ze had last van ernstig acné met flinke ontstekingen. Door de behandelingen van Derma Sensation is haar huid rustig geworden. De behandelingen bestaan uit een diepe reiniging met de juiste producten die we op advies van Kitty ook thuis gebruiken. Daarnaast wisselt ze de behandelingen af met microdermabrasie en peeling, daardoor is haar huid zo goed van opgeknapt dat we heel blij zijn met het resultaat. Momenteel doet ze een een behandeling met een zwaardere peeling, waardoor dit een heel mooi resultaat geeft. Wij zijn erg tevreden over Dermasensation, het is erg gezellig om er heen te gaan. Kitty werkt zorgvuldig en geeft goede adviezen voor een betere huid. Een praktijk waar iedereen zich thuis voelt.


Mevrouw Else 16 jaar
maart 17, 2015

Ik ben nu ongeveer vijf of zes jaar klant en ben heel erg blij met de behandelingen die ik krijg. Ik krijg altijd een goede advies over mijn huid en wat er moet gebeuren. Prima service, goede nabehandelingen en wat ook telt, ik kan altijd bellen als ik nog vragen hebt. Ik blijf zeker nog lang klant bij Derma Sensation.


Sannie, vrouw 39 jaar
maart 18, 2015

Ik loop stage bij een hotel als baliemedewerker. Drie weken geleden ben ik bij Derma Sensation gekomen omdat veel ik last had van acne. Na de eerste behandeling zag ik al veel verbetering. Na 3 behandelingen mensen zeggen tegen mijn wat ik met mijn gezicht gedaan heb omdat het zo goed eruit ziet. Ik ben zeer tevreden met je behandeling en dankzij Derma Sensation voel ik meer zelfverzekerd en kan mijn gasten ook beter te woord staan. Ik raad jullie van harte aan!


De heer L
Man, 18 jaar
juli 31, 2014

Ik ben een tijdje patiënt bij Derma Sensation. Op 6 maart hadden jullie een openavond met skinanalyser apparaat. Na de analyse bleek dat mijn huid helemaal verbeterd was. Dit laat zien dat de behandelingen van Derma Sensation zeer effectief zijn. Ik ben heel blij met de behandelingen. Ga zo door.


Mevrouw G,
Vrouw, 30 jaar
juli 31, 2014

Derma Sensation krijgt van mij een warme douche!


Mevrouw Struik
Vrouw, 45 jaar
juli 31, 2014

Bij Derma Sensation voelde ik me welkom en op mijn gemak. Ze denken echt met je mee. Top!


Mevrouw Steenberg
Vrouw, 35 jaar
juli 31, 2014

Hoi Kitty,

Hartelijk dank alvast voor de medische indicatie, fijn!
En ik kom zeker bij je terug, mijn huid is namelijk nog nooit zo mooi geweest, ben erg blij met je!

Groet,

A.Z


Mevrouw A.Z
maart 17, 2015

Beste Kitty,

Mijn zus Esmeralda is erg te spreken over je behandelingen en ik ben benieuwd of ik een afspraak zou kunnen maken voor een gezichtsbehandeling.

Gr.


Mevrouw Joanna A. van H. 26 jaar
maart 17, 2015