Menu

Klantervaringen

Heb je een huidklacht of huidprobleem Neem dan contact met ons op voor een gratis consult
Gratis Consult

Zeer chique en met name een mooi salon, ben uitstekend te woord gestaan. Ze heeft me heel aandachtig geïnformeerd en zelfs behandelingen afgeraden ivm dat het niet geschikt is voor mij. Dit trok mij erg aan, het gaat hier vooral om eerlijkheid en belang van de klant. Ik zal de komende tijden vaak langs komen en ik kijk er ieder keer weer naar uit!

MARI HOSSEINI 9/25/2017

Vandaag tweede behandeling gehad zeer tevreden super lieve dames die daar werken!echt een aanrader!!!

LAILY TABAN 9/25/2017

Fijne zaak, kort en krachtig, geen schaamte voor je probleem, niets is te gek en kitty vraagt heel fijn continu of alles nog okay is tijdens de laser ontharings behandeling. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en hij gaat al lekker! Nog een aantal te gaan voor het uiteindelijk resultaat maar nu al blij met de tussen resultaten! Ook krijg ik altijd weer advies over mijn onrustige huid, waar ik zeker nog een keer voor terug kom nadat de laser behandelingen klaar zijn.

MANDY VAN DRUTEN 9/25/2017

Door middel van peelings heb ik eindelijk weer meer zelfvertrouwen en de persoonlijke benadering hielp daar erg in mee. Mooie salon, vriendelijkheid en kundig personeel maken van DermaSensation een aanrader!

RIANNE DE KIEVIT-ELLENS 9/25/2017

Wow! Makkelijk bereikbaar, Prachtig ingericht, ontzettend vriendelijk personeel en meteen al resultaat! Ik kijk ten eerste altijd meteen of het er hygienisch uitziet. De zaak en Kitty zelf zijn hartstikke verzorgd en dus heb ik geen seconde twijfels gehad of ik daar en door haar verzorgd wilde worden. Ten tweede word je verwend door heerlijke afghaanse snoepjes en een lekkere kopje thee of koffie. Er wordt goed naar je geluisterd en vervolgens krijg je een duidelijke en eerlijke uitleg over wat er gedaan moet worden en OF het gedaan kan worden. Hartstikke klantgericht! De behandeling zelf wordt snel en goed uitgevoerd, en jaaaa.. Geheel PIJNLOOS!!!!! Tot slot word je in gelegenheid gesteld om altijd eff aan de bel te trekken als je vragen hebt. Ik had geen vragen maar meer de behoefte Kitty te knuffelen, want eindelijk is er iemand die pijnloos de droom van elke vrouw kan doen uitkomen!!!!!

HILIJ NEZAMI 9/25/2017

Ik heb 6 behandelingen gehad en het ziet er super goed uit hele goeie resultaten mee behaald. Laser apparaat ook super goed Klant vriendelijk zijn ze allemaal je krijgt altijd de beste advies voor je gezicht en wat ze nog meer voor je kunnen betekenen. Binnen kort nog een litteken en acne behandeling met de nieuwe apparaat waar van je gezicht zichtbaar schoner en beter uitziet littekens verdwijnen poriën verkleinen en een glad egale schone huid krijg je ik ben erg benieuwd

KAYA UNAL SEVDA 9/25/2017

Mooie zaak. Lichte, moderne maar gezellige inrichting. Comfortabele wachtruimte met heerlijke stoelen. Goed bereikbaar en genoeg parkeergelegenheid. Leuke professionele receptioniste. Eigenaresse Kitty maakt dat je gelijk op je gemak bent. Ging voor oksels ontharen met de laser en deze behandeling was prima en relaxt. Over 8 weekjes weer

ANNETTE VERSTEEG 9/25/2017

Heb nu een aantal Soprano Ice behandelingen gehad. Het is echt pijnloos. De eigenaresse is ook heel lief en behulpzaam. Een echte aanrader..

ATHINA LAGOGIANNI 9/25/2017

Vandaag voor het eerst geweest, na lange tijd te piekeren wel of niet gaan.uiteindelijk toch geweest. Eerste behandeling gehad ging goed, nu maar effe afwachten.

RUKIYE KUCUKTOSUN KOKSAL 9/25/2017
Heb je een huidklacht of huidprobleem Neem dan contact met ons op voor een gratis consult
Gratis Consult
scrolltop