Kraaienpootjes behandelen met plasma

Kraaienpootjes behandelen zonder naalden of fillers? Ontdek de voordelen van plasmatherapie bij Derma Sensation.

Kraaienpootjes, ook wel lachrimpels genoemd, zijn de fijne lijntjes rond de ogen die ontstaan door herhaalde spierbewegingen en het verlies van elasticiteit en volume in de huid naarmate we ouder worden. Veel mensen willen graag van deze rimpels af, maar zien op tegen injecties met naalden of het gebruik van fillers. Gelukkig is er nu een natuurlijk, veilig en effectief alternatief: plasmatherapie. Bij Derma Sensation helpen we je graag van je kraaienpootjes af met deze innovatieve behandeling.

Bye bye kraaienpootjes: plasmabehandeling bij Derma Sensation

Kraaienpootjes kunnen het gezicht een ouder en vermoeider uiterlijk geven, en zijn het gevolg van een ouder wordende huid die haar elasticiteit en spankracht verliest. Hoewel deze fijne gezichtslijntjes minder diep zijn dan rimpels, kunnen ze toch een storende factor zijn.

Een plasmabehandeling is hierbij de ideale oplossing voor een blijvend resultaat, zonder de risico’s en bijwerkingen van een echte facelift of het gebruik van Botox of fillers. Deze laatste zijn namelijk minder geschikt voor fijne lijntjes en geven bovendien vaak een onnatuurlijk effect en een tijdelijk resultaat.

Bij een plasmabehandeling worden kleine puntjes geïoniseerd plasma aangebracht, die ervoor zorgen dat de huid wordt gestimuleerd tot de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt voor een natuurlijk, glad en jeugdig resultaat.

Boek nu een plasmabehandeling voor kraaienpootjes en ontvang een tegoedkaart t.w.v. €50!

Met onze speciale aanbieding voor een plasmabehandeling bij kraaienpootjes betaal je nu normaal slechts €299. Maar dat is nog niet alles! Bij je eerste behandeling krijg je ook nog eens een tegoedkaart van €50 cadeau, die je kunt gebruiken voor deze behandeling.

Zo kun jij er zeker van zijn dat je niet alleen de beste plasmabehandeling voor kraaienpootjes krijgt, maar ook nog eens een voordelige deal scoort, namelijk je betaalt slechts €249

Wacht dus niet langer en boek vandaag nog jouw afspraak bij Derma Sensation.

 

Download voucher via Messenger Download voucher via Formulier

Pak die kraaienpootjes aan met langdurig resultaat: plasmabehandeling bij Derma Sensation

Kraaienpootjes en fijne gezichtslijntjes kunnen een vermoeide, oudere uitstraling geven aan het gelaat. Een plasmabehandeling biedt hierbij de uitkomst. Deze non-invasieve behandeling maakt gebruik van een plasma-pen die kleine stipjes zet op de huid. Hierdoor verdampt de overtollige huid en krijgt de huid direct een gladgestreken resultaat. De gestimuleerde huidvernieuwing werkt nog enkele maanden door, waardoor de huid een diepgaande verjonging en verdikking ondergaat.

 • Het resultaat is langdurig en behoeft slechts één enkele behandeling om de huid haar jeugdige, frisse uitstraling terug te geven.
 • De plasmabehandeling is ideaal voor het egaliseren van fijne lijntjes in het gelaat en heeft tal van voordelen zoals
  • een relatief korte herstelperiode,
  • geen risico op infecties,
  • geen littekenvorming en nagenoeg pijnloos.

 

 

Je kunt nu bij Derma Sensation profiteren van onze speciale aanbieding voor een plasmabehandeling bij kraaienpootjes. Tijdelijk betaal je slechts €299 voor deze effectieve en langdurige behandeling. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je bij je eerste behandeling ook nog eens een tegoedkaart van €50,- cadeau! Wacht dus niet langer en boek vandaag nog jouw afspraak bij Derma Sensation.

Grijp nu je kans en boek je afspraak!

Ontdek de geheimen van een plasmage behandeling!

Een plasmage behandeling is een veilige en effectieve methode om diverse huidproblemen aan te pakken, waaronder kraaienpootjes, rimpels en andere ongewenste lijntjes.

Bij Derma Sensation maken wij gebruik van geïoniseerde plasma om de huid te behandelen. We brengen eerst een verdovende crème aan op de te behandelen huid, waarna we de huid aanraken met de plasma-pen. Dit resulteert in kleine puntjes op de huid die ongeveer 0,02 tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en zijn de plasmapuntjes ongeveer een week zichtbaar. Na een dag kunnen de behandelde gebieden licht gezwollen zijn, maar dit trekt meestal binnen twee dagen weg.

Binnen 1 á 2 weken na de behandeling zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmage behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden aan om de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken begint de huid collageen en elastine aan te maken, en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egaal structuur zien.

Wil jij ook een mooie, stralende huid zonder chirurgische ingrepen? Boek dan nu een afspraak voor een plasmage behandeling bij Derma Sensation!

Wanneer is een plasmabehandeling niet mogelijk?

Hoewel een plasmabehandeling een veilige en effectieve behandeling is voor veel mensen, zijn er enkele situaties waarin deze niet kan worden uitgevoerd. Het gaat hierbij om de volgende gevallen:

 • Personen met een pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Personen met epilepsie
 • Personen met diabetes
 • Zwangere vrouwen
 • Personen die antibiotica gebruiken
 • Personen met metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Personen met andere geïmplanteerde apparaten

Als je in een van deze gevallen valt, is het belangrijk om dit te bespreken met een specialist voordat je een plasmabehandeling overweegt. Op deze manier kan je samen met de specialist bepalen of de behandeling geschikt voor jou is of niet.

Krijg een stralende huid met een plasmabehandeling!

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om van kraaienpootjes af te komen en een stralende huid te krijgen? Dan is een plasmabehandeling de oplossing voor jou. Bij Derma Sensation bieden wij deze non-invasieve behandeling aan die zorgt voor een langdurig resultaat zonder snijwerk of spuiten.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een plasmabehandeling voor jouw huid? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak bij Derma Sensation. Onze huidtherapeuten geven jou een eerlijk en persoonlijk advies, zodat jij de beste behandeling krijgt om weer lekker in je vel te zitten. Krijg die stralende huid die je verdient!

Ontdek de kracht van plasmatherapie voor een jeugdige uitstraling!

Wil jij weer stralen met een jonge, frisse uitstraling? Maak dan nu een afspraak voor een plasmabehandeling bij Derma Sensation.

Onze ervaren huidtherapeuten gebruiken geavanceerde technologieën om fijne lijntjes en rimpels te verminderen zonder naalden of fillers.

De behandeling is veilig, natuurlijk en geeft een langdurig resultaat. En als kers op de taart profiteer je nu van onze speciale aanbieding: slechts €299 voor een plasmabehandeling bij kraaienpootjes en een gratis tegoedkaart van €50 bij je eerste behandeling. Dus je betaal maar €249!

Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw afspraak bij Derma Sensation. We zorgen ervoor dat jij straks weer kunt stralen!

 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.