CLATUU ALPHA

CONTOUR SHAPE WITHOUT RESTRICTIONS

CRYOLIPOLYSE NIEUW DEFINITIEF NIVEAU

Ontdek cryolipolyse op een volledig nieuw niveau: krachtig effectief tegen vet, toepasbaar op elke zone van het lichaam. Clatuu Alpha is het toonaangevende cryosysteem voor artsen en esthetische experts die geen concessies doen aan kwaliteit. Als klant kun je erop vertrouwen dat je in handen bent van de beste experts met de Clatuu Alpha. Geniet van een veilige en betrouwbare behandeling die uitzonderlijke resultaten garandeert. Met zijn 360° koeltechnologie, een scala aan koelapplicators en verhoogde zuigkracht zet Clatuu Alpha de standaard. Onovertroffen kwaliteit, geavanceerde technologie en maximale veiligheidsnormen zorgen voor buitengewone resultaten.

Over de technologie

Heel cool!

De term cryolipolyse is afgeleid van de Oudgriekse woorden kryos = vorst, lipa = vet en lysis = oplossing. Het gaat hier om een revolutionaire technologie uit 2008. De dermatologen Dr. Dieter Manstein en R. Rox Anderson stelden dat gecontroleerde koeling van vetcellen kan leiden tot hun reductie. Sindsdien heeft deze technologie zich wereldwijd snel ontwikkeld vanwege haar vele voordelen en heeft zich gevestigd als een bekende procedure in de schoonheidsindustrie.

NU PRIJZEN EN INFORMATIE AANVRAGEN

CLATUU ALPHA

De Clatuu Alpha is geschikt voor elk deel van het lichaam. De innovatieve applicators passen zich aan elk lichaamsdeel en elke lichaamsvorm aan en leveren, dankzij de slimme 360-graden koeling, nog betere resultaten.

 

Elke koelapplicator is zo ontworpen dat hij zich richt op de subcutane vetlaag van de patiënt, zonder het omliggende weefsel of zenuwgebieden te beschadigen.

De briljante prijs-kwaliteitverhouding maakt premium de nieuwe standaard.

Van WING Mini tot WING Max- Voor elk lichaamsdeel de juiste maat!

WING MINI

FLAT MINI

WING MAX

WING PLUS

FLAT

Video- Introductie Clatuu Alpha

VOORDELEN CLATUU ALPHA

ZO FLEXIBEL, VEILIG EN EFFECTIEF ALS GEEN ANDERE.
DE CRYOLIPOLYSE INNOVATIE

Verbeterde 360° Rondom Koeling

Freezing op zijn best

360° Surround Cooling Technologie verhoogt de efficiëntie met tot wel 18,1% in vergelijking met de traditionele tweezijdige koelmethoden.

 

Sneller naar het doelpunt: Het koelsysteem van de CLATUU Alpha is zo ontworpen dat het zijn doeltemperatuur sneller bereikt dan eerdere modellen, waardoor de wachttijd wordt verminderd en de bruikbare tijd voor patiënten en artsen wordt gemaximaliseerd.

Snelle Behandelingen

Met Clatuu Alpha kun je  twee gebieden (met dezelfde of verschillende applicators en gebieden) tegelijkertijd behandelen in slechts 40 minuten. Hierdoor kun je snel weer verder met je dag.

 

De CLATUU Alpha is voorzien van een uitbreidbare selectie applicators, wat het makkelijker dan ooit maakt om uitstekende resultaten te behalen, zelfs in de meest uitdagende gebieden.

Betere zuigkracht, eenvoudige bediening, flexibele instellingen

De CLATUU Alpha kan niet alleen 20% sterker zuigen, maar biedt behandelaars ook de mogelijkheid om zowel de koel- als de zuigkracht aan te passen, om zo op maat gemaakte behandelingen te kunnen aanbieden.

TIJDSBESPARING​

Eenvoudige wissel

De Clatuu Alpha maakt het wisselen van applicatoren eenvoudig en efficiënt, wat betekent dat je  minder tijd op de behandeltafel doorbrengt. De intelligente applicator berekent automatisch de aanbevolen parameters voor jouw behandeling.

INTELLIGENTE APPLICATOR

De CLATUU Alpha berekent automatisch de aanbevolen parameters voor de behandeling bij het aansluiten van de desbetreffende koelapplicator.

Maximale resultaten en minimaal risico.

Met de hoogwaardige koelpads en de 360 graden koeling levert Clatuu Alpha geweldige resultaten zonder downtime!

Perfecte bescherming dankzij innovatieve gel-pads.

Afgestemd

Onze CE gecertificeerd gel-pads zijn speciaal ontworpen voor het Clatuu Alpha-proces en zorgen voor een optimale behandeling zonder bijwerkingen.

GERÄTE DETAILS

Größe des Touchscreens
10,1 Zoll LCD Touch Screen
Abmessungen des Geräts
H=152cm, B=50cm, T=70,5cm
Gewicht
90 kg
Power
100-240 V | 50-60 Hz

WAAROM KIEZEN VOOR CLATUU ALPHA?

Comfort tijdens de behandeling

Onze Clatuu Alpha is ontworpen voor uw gemak. U kunt ontspannen terwijl de technologie zijn werk doet.

Snelle behandeling

Bespaar tijd met de Clatuu Alpha. U kunt twee gebieden tegelijkertijd behandelen in slechts 40 minuten.

Effectieve resultaten

Ervaar zichtbare resultaten na slechts een paar sessies. Onze geavanceerde koeltechnologie zorgt voor optimale vetreductie.

Veilige procedure

Ons systeem is CE gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan hoge veiligheidsnormen voor uw gemoedsrust.

Onze klanten staan centraal!

...en alles is inbegrepen!
Jouw tevredenheid is ons succes! Of het nu gaat om een advies, behandeling of nazorg, als ervaren Clatuu Alpha experts staan wij klaar om u de beste service te bieden. Investeer in jezelf en kies voor een behandeling van topkwaliteit. De prijs voor een standaardbehandeling voor 1 zone bedraagt €248 en voor 2 zones €498. Wij bieden ook termijnbetalingsopties aan om de kosten over meerdere maanden te spreiden. Informeer naar de mogelijkheden tijdens je consultatie. Maak kennis met de voordelen van Clatuu Alpha en ervaar zelf de topkwaliteit van onze dienstverlening.

BETAALMOGELIJKHEDEN & BEHANDELINGSADVIES

Overweeg je een behandeling maar ben je onzeker over de kosten? Maak je je geen zorgen! We bieden flexibele betaalopties aan die passen bij elk budget. Ons deskundig team staat klaar om jou te adviseren over de beste behandelingsoptie voor jouw individuele behoeften. Of je nu een specifieke zone wilt aanpakken of een uitgebreidere behandeling overweegt, wij zorgen ervoor dat je de meest effectieve en bevredigende resultaten krijgt.

KWALITEIT & DESKUNDIGHEID

Bij het kiezen voor een behandeling bij ons, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteitsstandaard. Ons team van specialisten is grondig getraind in zowel theorie als praktijk. Na hun opleiding hebben ze een certificaat ontvangen dat hun expertise aantoont. Je profiteert van de meest geavanceerde technologieën en technieken, omdat we geloven in voortdurende educatie en training. Dit verzekert jou van een veilige en effectieve behandeling.

UITSTEKENDE KLANTENSERVICE

Jouw tevredenheid is onze topprioriteit. Heb je vragen of opmerkingen voor of na jouw behandeling? Ons klantenserviceteam staat altijd voor u klaar. We bieden persoonlijke begeleiding en zijn 24/7 bereikbaar via chat, telefonisch of email voor al je vragen.

HOOGWAARDIGE BEHANDELINGEN & TOEGEVOEGDE WAARDE

Bij ons krijg je niet alleen de beste behandelingen, maar ook een uitgebreid pakket aan diensten. We zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent over onze procedures, dankzij onze uitgebreide documentatie zoals toestemmingsformulieren, medische geschiedenisformulieren en eerste consultatiegidsen.

UITSTEKENDE COMMUNICATIE & INFORMATIE

We houden je op de hoogte van de nieuwste behandelingen en aanbiedingen met onze informatieve flyers, prijslijsten en posters. Onze digitale communicatie zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er nieuw is en wat we aanbieden.

KLANTTEVREDENHEID STAAT VOOROP

Ben je nieuw bij ons of heb je vragen over de behandelingen? We staan altijd klaar om jou te adviseren en te begeleiden bij jouwkeuzes. We zorgen ervoor dat je alles heeft wat je nodig hebt voor en na jouw behandeling.