Herstel Gezonde Nagels met de Nordlys Laser Behandeling voor Kalknagels in Rotterdam

Kalknagel Behandeling in Rotterdam: Waarom de Nordlys Laser Jouw Antwoord is

Heb je genoeg van het verbergen van je tenen en voel je je ongemakkelijk door ontsierde nagels veroorzaakt door hardnekkige kalknagels of schimmelinfecties? In Rotterdam, bij Huidkliniek Derma Sensation, begrijpen we hoe cruciaal gezonde en esthetische nagels voor jou zijn. Daarom introduceren we de baanbrekende Nordlys laserbehandeling. Deze innovatieve methode staat niet alleen bekend om haar effectiviteit maar is ook snel en vrijwel pijnloos. Wij staan klaar om jou de zelfverzekerdheid van heldere, schimmelvrije nagels te geven.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Waarom Kiezen Voor Nordlys Laserbehandeling? Ontdek de Revolutionaire Voordelen

Elke dag ontmoeten we talloze mensen die verlangen naar een definitieve oplossing voor hun kalknagel- en schimmelnagelproblemen. Als je jezelf in deze groep herkent, is het tijd voor een verandering. Maak kennis met de Nordlys laserbehandeling, een geavanceerde methode die niet alleen je nagels transformeert, maar ook je vertrouwen herstelt. Hier zijn enkele doorslaggevende redenen waarom deze behandeling het proberen waard is:

1. Direct Zichtbare Resultaten:
Al na één behandeling met de Nordlys laser kun je een duidelijk verschil merken. Je nagels beginnen gezonder en schoner te ogen, wat jou de boost in zelfvertrouwen geeft die je verdient.

2. Minimaal Ongemak, Maximaal Effect:
Vergeet de pijn en het ongemak van traditionele behandelingen. De Nordlys laser is ontworpen om effectief te werken met minimale pijn en zonder bijwerkingen.

3. Wetenschappelijk Bewezen:
Vertrouw op een methode die is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Onze laser richt zich specifiek op de schimmelcellen zonder omliggend weefsel te beschadigen.

4. Duurzame Oplossing:
Terwijl crèmes en zalven tijdelijke verlichting bieden, biedt de Nordlys laser een duurzame oplossing voor je nagelproblemen. Zeg vaarwel tegen herhaalde behandelingen.

5. Snelle en Efficiënte Behandeling:
We waarderen je tijd. Onze behandeling duurt slechts een korte tijd, waardoor je snel terug kunt naar je dagelijkse routine.

6. Vriendelijk en Deskundig Team:
Bij Huidkliniek Derma Sensation in Rotterdam sta je in de handen van ervaren professionals die je met zorg en expertise begeleiden gedurende het hele proces.

🗓️ Maak een afspraak Maak online een gratis intake afspraak

Hoe de Nordlys Laser Jouw Nagels Transformeert

De kracht van de Nordlys laserbehandeling ligt in zijn geavanceerde technologie en doelgerichte aanpak. Maar wat gebeurt er precies tijdens deze behandeling? Laten we het proces stap voor stap ontleden:

1. Pedicure Voorbereiding:
Voor een optimaal resultaat raden we je aan om je nagels eerst door een pedicure te laten uitdunnen. Hierdoor kunnen de laserstralen effectiever en dieper doordringen in de nagel, waardoor de schimmelcellen effectiever worden aangepakt. Na deze stap worden je nagels bij ons in de kliniek zorgvuldig gereinigd en voorbereid, zodat er optimaal contact is tussen de laser en het te behandelen gebied.

2. Precieze Laserwerking:
De Nordlys laser maakt gebruik van specifieke golflengtes die doelgericht de schimmelcellen aanvallen zonder het omliggende gezonde weefsel te beïnvloeden. De energie van de laser verhit de schimmelcellen en vernietigt ze, waardoor ze niet meer kunnen groeien.

3. Korte Behandeltijd:
De gehele behandeling duurt slechts enkele minuten per nagel, afhankelijk van de ernst van de infectie en het aantal te behandelen nagels.

4. Herstel:
Na de behandeling kunnen je nagels een licht rode tint hebben, wat meestal snel verdwijnt. Er is minimale tot geen hersteltijd nodig, waardoor je meteen door kunt gaan met je dagelijkse activiteiten.

5. Groei van Gezonde Nagels:
Na de behandeling zal de beschadigde nagel uitgroeien en plaatsmaken voor een gezonde, schimmelvrije nagel. Het volledige resultaat wordt zichtbaar zodra de nagel volledig is uitgegroeid.

Met de Nordlys laserbehandeling krijg je een efficiënte en effectieve oplossing voor kalknagels en schimmelnagels. Onze specialisten bij Huidkliniek Derma Sensation in Rotterdam staan klaar om je te begeleiden op je weg naar gezonde en mooie nagels.

Wat Onze Tevreden Klanten Zeggen

Joke, 54, Rotterdam:
“Na jaren schamen voor mijn kalknagels, heb ik eindelijk een behandeling gevonden die werkt! De Nordlys laserbehandeling bij Derma Sensation was snel, pijnloos en het resultaat is geweldig. Mijn nagels zien er nu gezond en schimmelvrij uit.”

Hans, 42, Schiedam:
“Ik had mijn twijfels over laserbehandelingen, maar de specialisten bij Derma Sensation stelden me gerust. Na slechts één behandeling zag ik al verbetering. Ik raad het iedereen aan die worstelt met schimmelnagels!”

Dit zijn slechts enkele van de vele positieve ervaringen die onze klanten hebben gedeeld. We zijn trots op de resultaten die we hebben bereikt en kijken ernaar uit om ook jou te helpen op je weg naar gezondere en mooiere nagels.

Schimmelnagel behandeling voor en na foto’s

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Behandelmogelijkheden

Je leest dit misschien omdat je hebt ontdekt dat schimmeldodende nagellak bij jou niet werkt, of omdat je hebt gelezen over de bijwerkingen (zoals hoofdpijn, misselijkheid of diarree) van het slikken van antischimmelmiddelen. Kalknagels behandelen met de Ellipse Nd:YAG 1064 is betrouwbaar en effectief, zonder het risico op onaangename bijwerkingen om.

FAQ (Veelgestelde vragen):

Dit varieert per persoon en de ernst van de infectie. Veel patiënten zien al na één behandeling resultaat, maar soms zijn er meerdere sessies nodig.

De meeste klanten beschrijven het gevoel als een kortstondige warmte of tinteling. Het is over het algemeen niet pijnlijk en veel klanten vinden het comfortabeler dan andere traditionele behandelingen.

1 laserbehandeling voor 1 nagel:
€80

1 laserbehandeling voor 3 nagels:
€200

1 laserbehandeling voor 10 nagels:
€650


Waarom kiezen voor een pakket?
Onze prijzen zijn zorgvuldig vastgesteld om je de beste kwaliteit behandeling te bieden tegen betaalbare tarieven. Kies het pakket dat het beste bij jouw behoeften past en zet de eerste stap naar gezondere, schimmervrije nagels.

Terwijl de schimmel direct wordt behandeld, duurt het enige tijd voordat de gezonde nagel volledig uitgroeit. Dit kan enkele weken duren.

Bijwerkingen zijn zeldzaam. Sommige patiënten ervaren een lichte roodheid of zwelling na de behandeling, maar dit verdwijnt meestal snel.

Een enkele Nordlys laserbehandeling voor kalknagels duurt gemiddeld 10 tot 15 minuten per nagel, afhankelijk van de ernst van de infectie en de grootte van het te behandelen gebied. Het is belangrijk om op tijd aanwezig te zijn zodat we voldoende tijd hebben om de behandeling zorgvuldig en effectief uit te voeren.

Hoewel de Nordlys laserbehandeling veilig en effectief is voor de meeste mensen, zijn er enkele uitzonderingen. Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zwangere vrouwen, of diegene die bepaalde medicijnen gebruiken, moeten mogelijk speciale overwegingen maken of kunnen niet in aanmerking komen voor de behandeling. We raden je aan om voorafgaand aan de behandeling te overleggen met onze specialisten, zodat we een grondige beoordeling kunnen maken en de meest geschikte behandelingsroute voor jou kunnen bepalen.

Vóór de behandeling:

 1. Zorg ervoor dat je nagels schoon en vrij van nagellak zijn.
 2. Als je het optimale resultaat wilt behalen, raden we je aan je nagels eerst bij een pedicure te laten uitdunnen. Dit zorgt ervoor dat de laser effectiever het getroffen gebied kan bereiken.
 3. Vermijd het gebruik van vochtinbrengende crèmes of oliën op de te behandelen nagels 24 uur vóór je afspraak.

Na de behandeling:

 1. Bescherm de behandelde nagels tegen directe blootstelling aan de zon of UV-licht gedurende ten minste 48 uur.
 2. Vermijd strakke schoenen die wrijving kunnen veroorzaken op de behandelde nagels gedurende de eerste paar dagen.
 3. Het is raadzaam om antischimmelproducten te gebruiken, zoals crèmes of sprays, om herinfectie te voorkomen en de effectiviteit van de behandeling te vergroten.
 4. Vermijd zwembaden, sauna’s en openbare douches gedurende ten minste een week na de behandeling om het risico op herinfectie te minimaliseren.

Het volgen van deze voorzorgsmaatregelen helpt niet alleen om de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren, maar zorgt ook voor een sneller en veiliger herstelproces.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Waar Behandelen van Kalknagels in Rotterdam?

Zoek je dé plek in Rotterdam voor effectieve kalknagelbehandeling? Stop met zoeken! Bij Huidkliniek Derma Sensation ben je aan het juiste adres. Gevestigd aan het Jacob van Campenplein 124, 3067 LD in Rotterdam, combineren wij geavanceerde Nordlys lasertechnologie met deskundige zorg. Stap binnen in onze kliniek en zet de eerste stap naar gezonde, schimmelvrije nagels. Wij staan klaar om je te verwelkomen en de beste behandeling te bieden in hartje Rotterdam!

Maak een Gratis Intake Afspraak bij Derma Sensation voor Kalknagelbehandeling!

Benieuwd naar de kracht van de Ellipse Nordlys laser voor kalknagels? Meld je aan voor een kosteloze intake!

Wat kun je verwachten?

 • Een vrijblijvende kennismaking met onze deskundige huidtherapeut.
 • Een rondleiding door onze kliniek en een introductie van ons team.
 • Live demonstratie van de Nordlys laser met gedetailleerde uitleg.
 • Probeer zelf de werking van de laser met een testshot op een gekozen gebied.

Wacht niet langer!
Vul hieronder je gegevens in, en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het inplannen van jouw intakegesprek.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.