Laser ontharen Den Haag (COMBI-DEAL)

Laserontharing in Den Haag – Combi-Deal

Woon je in Den Haag dan zijn de woorden zon, zee en strand waarschijnlijk dingen waarmee jij je verbonden voelt. Maar het oog wil ook wat daarom kun je vanaf 1 maart terecht bij onze kliniek aan de Galileistraat 138 in Den Haag voor onder meer laserontharen.

Door onze derde kliniek laser ontharen in Den Haag te openen zijn wij nu ook de huidspecialist voor de regio Haaglanden, met ruim 10 jaar ervaring en diverse specialisaties staan wij voor kwaliteit waarbij de persoonlijke benadering en service hoog bij ons in het vaandel staan.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Soprano Ice Lasertechniek bij Derma Sensation in Den Haag

De laserontharing voeren wij uit met de Soprano ice laser, welke gebruik maakt van de SHR technologie momenteel de beste laser ter wereld. Niet voor niets won deze de AestheticsAwards. In tegenstelling tot ontharen door middel van een ipl-behandeling is ontharen met de Soprano ice vrijwel pijnloos.

Naast het hoge vermogen biedt de Soprano ice de mogelijkheid om met een grote verscheidenheid aan instellingen te werken, waardoor de behandelingen heel specifiek kunnen worden afgestemd op het huid- en haartype van de cliënten. Zodoende is het mogelijk om zelfs de getinte of gebruinde huid veilig, effectief én pijnloos te ontharen met behulp van de innovatieve technologie.

Combideal Berekenen

10 Redenen om te kiezen voor Laser ontharen Den Haag:

  • De beste laser van dit moment
  • Vrijwelpijnloos
  • Langdurigresultaat
  • Geenlangeherstelperiode
  • Korte behandelduur vaak korter dan 30 minuten
  • Voor alle huidtypen
  • Voor elk lichaamsdeel, ook voor de gevoelige delen zoals bijvoorbeeld het gezicht
  • Je wilt een goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Je wilt een professionele en veilige behandeling
  • Gratis proefbehandelingmogelijk

Laserontharing is een effectieve manier waarbij de overbeharing definitief wordt verminderd. Het probleem wordt bij de bron aangepakt, het vernietigt namelijk het haarzakje. Bij laserontharing denkt men al gauw aan een behandeling van de oksels of bikinilijn maar laserontharing is uiterst effectief bij ingegroeide haren (folliculitis) welke ontstekingen opleveren, ontstekingen van de haartalgklieren (hidradenitissuppurativa) en bijvoorbeeld voor het ontharen van een donorgebied.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

De haargroei groeit in verschillende cycli de zogenoemde groeifase, rustfase en uitvalfase deze cycli is niet voor elke haar gelijktijdig daarom zul je een aantal behandelingen nodig hebben, daarnaast is dit afhankelijk van de te behandelen zone en haarstructuur. Maak daarom een afspraak bij ons voor een gratis intake voor laser ontharen Den haag, tijdens deze intake kan één van onze huidspecialisten je uitgebreid informeren desgewenst kun je ook direct na je intake worden behandeld.

Waarom kiezen voor laser ontharen in Den Haag bij Derma Sensation?

Momenteel hebben wij mooie aanbiedingen, neem je een pakket? Dan betaal je 5 behandelingen de zesde krijg je van ons cadeau. Heb je meerdere zones die je wilt laten behandelen? Maak dan gebruik van de combi deal waarbij je tot 30% korting kunt ontvangen. Wacht niet tot het te laat is en bereid jezelf nu alvast voor op de mooie zonnige dagen waarbij je niet hoeft na te denken of je jezelf al hebt ontdaan van vervelende haren.

COMBIDEAL ACTIE:

ONZE COMBIDEAL ACTIE GEEFT JE TOT EXTRA 30% KORTING OP DE BESTAANDE KORTINGEN!

Bereken je prijs via onze tool en vraag je deal direct aan.

Wil je liever je deal in 3 termijnen betalen zonder extra kosten, rente of bkr registratie? Dan kies voor betalen via het in3 betaalsysteem. Druk op (i) voor meer informatie. Als je gebruik wilt maken van deze service, druk dan op “In 3 termijnen betalen” (nadat je je gebieden hebt geselecteerd). Je gaat dan naar onze webshop waarin je de eerste termijn direct kunt voldoen. Wil je de behandeling in een keer in de kliniek betalen dan vraag dit via het formulier aan.

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
 

 

In sommige gevallen kun je een ‘gedeeltelijke’ vergoeding vanuit de zorgverzekering krijgen, je kunt gebruik maken van onze vergoedingschecker om te kijken of je in aanmerking komt hiervoor.

Nu 5 + 1 gratis pakket!

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord: