Laser ontharen Den Haag (COMBI-DEAL)

Laserontharing in Den Haag – Combi-Deal

Laserontharing in Den Haag biedt een effectieve, veilige, en vrijwel pijnloze oplossing voor ongewenste haargroei. Met de geavanceerde Soprano Ice laser bij Derma Sensation ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service. Of je nu kiest voor een behandeling van de oksels, bikinilijn, of een andere zone, onze gespecialiseerde huidspecialisten staan klaar om je te helpen. Profiteer van onze aantrekkelijke combi-deals en bereid jezelf voor op zorgeloze zonnige dagen zonder ongewenste haargroei. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van laser ontharn Den Haag bij Derma Sensation.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Soprano Ice Lasertechniek bij Derma Sensation in Den Haag

De laserontharing voeren wij uit met de Soprano Ice laser, welke gebruik maakt van de SHR-technologie, momenteel de beste laser ter wereld. Niet voor niets won deze de Aesthetics Awards. In tegenstelling tot ontharen door middel van een IPL-behandeling is ontharen met de Soprano Ice vrijwel pijnloos.

Naast het hoge vermogen biedt de Soprano Ice de mogelijkheid om met een grote verscheidenheid aan instellingen te werken, waardoor de behandelingen heel specifiek kunnen worden afgestemd op het huid- en haartype van de cliënten. Zodoende is het mogelijk om zelfs de getinte of gebruinde huid veilig, effectief én pijnloos te ontharen met behulp van de innovatieve technologie.

soprano-ice-laserontharing derma-sensation

10 Redenen om te kiezen voor Laser ontharen Den Haag:

  • De beste laser van dit moment
  • Vrijwelpijnloos
  • Langdurigresultaat
  • Geenlangeherstelperiode
  • Korte behandelduur vaak korter dan 30 minuten
  • Voor alle huidtypen
  • Voor elk lichaamsdeel, ook voor de gevoelige delen zoals bijvoorbeeld het gezicht
  • Je wilt een goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Je wilt een professionele en veilige behandeling
  • Gratis proefbehandelingmogelijk

Laserontharing is een effectieve manier waarbij de overbeharing definitief wordt verminderd. Het probleem wordt bij de bron aangepakt; het vernietigt namelijk het haarzakje. Bij laserontharing denkt men al gauw aan een behandeling van de oksels of bikinilijn, maar laserontharing is uiterst effectief bij ingegroeide haren (folliculitis) welke ontstekingen opleveren, ontstekingen van de haartalgklieren (hidradenitis suppurativa) en bijvoorbeeld voor het ontharen van een donorgebied.

Maak een afspraak

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

De haargroei verloopt in verschillende cycli: de groeifase, rustfase, en uitvalfase. Deze cycli zijn niet voor elke haar gelijktijdig, daarom zul je een aantal behandelingen nodig hebben. Dit is ook afhankelijk van de te behandelen zone en haarstructuur. Maak daarom een afspraak bij ons voor een gratis intake voor laser ontharen in Den Haag. Tijdens deze intake kan één van onze huidspecialisten je uitgebreid informeren; desgewenst kun je ook direct na je intake worden behandeld.

Waarom kiezen voor laser ontharen in Den Haag bij Derma Sensation?

Momenteel hebben wij mooie aanbiedingen, neem je een pakket? Dan betaal je 5 behandelingen de zesde krijg je van ons cadeau. Heb je meerdere zones die je wilt laten behandelen? Maak dan gebruik van de combi deal waarbij je tot 30% korting kunt ontvangen. Wacht niet tot het te laat is en bereid jezelf nu alvast voor op de mooie zonnige dagen waarbij je niet hoeft na te denken of je jezelf al hebt ontdaan van vervelende haren.

Maak nu je afspraak voor laserontharing bij Derma Sensation en profiteer van een speciale korting. Gebruik je €50 tegoedkaart voor korting op je eerste behandeling! Download je tegoedkaart via de link hieronder en start je reis naar een zijdezachte huid.

Voucher downloaden Messenger

Pijnloos Ontharen in Den Haag

Een van de grootste voordelen van Soprano Ice is de vrijwel pijnloze ervaring. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een lage pijngrens of die zich zorgen maken over ongemak tijdens de behandeling. De ingebouwde koelsystemen zorgen ervoor dat de huid tijdens de behandeling gekoeld blijft, wat het comfort verhoogt en de kans op huidirritatie vermindert.

Laser Ontharing voor de Bikinilijn in Den Haag

De bikinilijn laseren in Den Haag is een populaire keuze onder onze cliënten. Deze gevoelige zone vereist een delicate aanpak, en de Soprano Ice laser is perfect hiervoor. De nauwkeurigheid en de mogelijkheid om de instellingen aan te passen zorgen voor een effectieve en comfortabele behandeling.

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord: