Laser ontharen Gouda (COMBI-DEAL)

Laserontharing in Gouda: Definitieve Ontharing bij Derma Sensation

Wil je voorgoed af van ongewenste haargroei? Bij Derma Sensation in Gouda bieden wij de meest geavanceerde methoden voor laser ontharen in Gouda. Ontdek hoe onze professionele en ervaren huidtherapeuten je kunnen helpen een gladde en haarvrije huid te bereiken, zonder gedoe en met blijvende resultaten. Maak vandaag nog een afspraak voor een consultatie en laat ons je begeleiden naar een zelfverzekerde en haarvrije toekomst!

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Wat is laserontharing?

Laserontharing is een revolutionaire techniek die gebruik maakt van lichtenergie om ongewenst haar permanent te verwijderen. De laser richt zich op het pigment in de haarfollikels, verwarmt deze en vernietigt ze zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit proces zorgt ervoor dat de haargroei na enkele behandelingen aanzienlijk vermindert.

Combideal Berekenen

Waarom kiezen voor laserontharing bij Derma Sensation in Gouda?

Bij Derma Sensation in Gouda gebruiken we de nieuwste technologieën zoals de Soprano ICE om veilige en effectieve resultaten te garanderen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 • Ervaring en Expertise: Onze getrainde specialisten hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van laserontharing behandelingen.
 • Geavanceerde Technologie: Wij maken gebruik van de Soprano ICE, een van de meest geavanceerde lasersystemen op de markt.
 • Veiligheid voor alle huidtypen: Onze technologie is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de donkere huid.
 • Comfortabele Behandeling: De Soprano ICE biedt een vrijwel pijnloze ervaring met minimale bijwerkingen.

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing werkt door middel van lichtenergie die wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarfollikel. Deze energie wordt omgezet in warmte, die de haarfollikel vernietigt zonder de omliggende huid te beschadigen. Na verloop van tijd zal de haargroei verminderen en uiteindelijk stoppen.

Permanent ontharen met laser: hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Laserontharing is een effectieve manier om ongewenste haargroei permanent te verminderen. Maar hoeveel behandelingen zijn er eigenlijk nodig voor een langdurig resultaat? Omdat een haar in de juiste groeifase moet zitten om effectief te worden behandeld, zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haartjes te verwijderen die in een later stadium beginnen te groeien. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dikte van de haargroei en de locatie van de behandelde gebieden.

Bij Derma Sensation begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom hebben wij zeer ruime openingstijden, zodat je 6 dagen per week bij ons terecht kunt, ook in de avonduren en in het weekend. Onze deskundige huidtherapeuten helpen je graag met het opstellen van een persoonlijk behandelplan en het beantwoorden van al jouw vragen over permanent ontharen met laser.

Wil je meer weten over de voordelen van laserontharing en hoeveel behandelingen er nodig zijn voor jouw specifieke situatie? Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om langdurig van ongewenste haargroei af te komen.

Waarom kiezen voor laser ontharen in Gouda bij Derma Sensation?

Momenteel hebben wij mooie aanbiedingen. Neem je een pakket? Dan betaal je voor 5 behandelingen en krijg je de zesde van ons cadeau. Heb je meerdere zones die je wilt laten behandelen? Maak dan gebruik van de combi-deal waarbij je tot 30% korting kunt ontvangen. Wacht niet tot het te laat is en bereid jezelf nu alvast voor op de mooie zonnige dagen waarbij je niet hoeft na te denken of je jezelf al hebt ontdaan van vervelende haren.

COMBIDEAL ACTIE:

ONZE COMBIDEAL ACTIE GEEFT JE TOT EXTRA 30% KORTING OP DE BESTAANDE KORTINGEN!

Bereken je prijs via onze tool en vraag je deal direct aan.

Wil je liever je deal in 3 termijnen betalen zonder extra kosten, rente of bkr registratie? Dan kies voor betalen via het in3 betaalsysteem. Druk op (i) voor meer informatie. Als je gebruik wilt maken van deze service, druk dan op “In 3 termijnen betalen” (nadat je je gebieden hebt geselecteerd). Je gaat dan naar onze webshop waarin je de eerste termijn direct kunt voldoen. Wil je de behandeling in een keer in de kliniek betalen dan vraag dit via het formulier aan.

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
 

 

In sommige gevallen kun je een ‘gedeeltelijke’ vergoeding vanuit de zorgverzekering krijgen, je kunt gebruik maken van onze vergoedingschecker om te kijken of je in aanmerking komt hiervoor.

Nu 5 + 1 gratis pakket!

Veiligheid en Voorzorgsmaatregelen

Bij Derma Sensation hechten we veel waarde aan de veiligheid van onze cliënten. Daarom geven we enkele tips voor en na de behandeling:

 • Voor de behandeling: Vermijd blootstelling aan de zon en gebruik geen zelfbruiners. Scheer het te behandelen gebied 24 uur van tevoren.
 • Na de behandeling: Vermijd direct zonlicht gedurende twee weken en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF. Vermijd ook hete douches en intensieve activiteiten gedurende 24 uur.

Wat te verwachten tijdens de behandeling?

Tijdens je laserontharingssessie in Gouda kun je het volgende verwachten:

 1. Consultatie: Een grondige beoordeling van je huid- en haartype om een gepersonaliseerd behandelplan te maken.
 2. Behandeling: De specialist zal de laser zorgvuldig richten op de te behandelen gebieden.
 3. Nazorg: Je krijgt advies over hoe je je huid na de behandeling het beste kunt verzorgen om optimale resultaten te behalen.

Voor wie is laserontharing geschikt?

Laserontharing is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van ongewenste haargroei op verschillende delen van het lichaam, zoals het gezicht, benen, oksels, bikinilijn en rug. Onze behandelingen zijn effectief voor alle huidtypen, inclusief donkere huidtypen.

Resultaten van laserontharing

Na enkele behandelingen zul je merken dat de haargroei aanzienlijk vermindert. De resultaten zijn langdurig, en met periodieke onderhoudsbehandelingen kun je genieten van een blijvend gladde huid.

Maak een afspraak voor laserontharing in Gouda bij Derma Sensation

Wil je een gladde huid zonder gedoe? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation in Gouda voor een consultatie over laserontharing. Onze deskundige specialisten staan klaar om je te helpen de beste resultaten te bereiken. Laserontharing in Gouda bij Derma Sensation is een veilige en effectieve manier om definitief van ongewenste haargroei af te komen. Dankzij onze geavanceerde technologieën en ervaren specialisten kun je rekenen op optimale resultaten en een comfortabele behandeling. Maak nu een afspraak en ervaar het zelf!

Prijzen voor Laserontharing bij Derma Sensation

Bij Derma Sensation in Gouda bieden we laserontharing voor verschillende zones van het lichaam. Hier zijn de behandelingsopties zonder prijzen:

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN

Veelgestelde vragen

Laserontharing is een geavanceerde techniek die gebruikmaakt van lichtenergie om ongewenst haar permanent te verwijderen. De laser richt zich op het pigment in de haarfollikels, verwarmt deze en vernietigt ze zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit proces zorgt ervoor dat de haargroei na enkele behandelingen aanzienlijk vermindert.

Moderne laserapparatuur zoals de Soprano Ice worden over het algemeen als comfortabel ervaren. Klanten beschrijven de behandeling meestal als een licht prikkelend gevoel.

Gemiddeld zijn er zo’n 6 tot 8 behandelingen nodig voor permanente resultaten. Het aantal behandelingen kan variëren afhankelijk van individuele factoren zoals haarkleur, huidtype en behandelgebied.

De duur van een laserontharingsbehandeling hangt af van het te behandelen gebied. Over het algemeen duren sessies tussen de 15 minuten en een uur.

Bijna elk lichaamsdeel kan worden behandeld met laserontharing, waaronder de bikinilijn, benen, oksels, gezicht, rug en borst.

Na een behandeling kunnen tijdelijke roodheid, zwellingen of lichte irritatie optreden, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele uren tot dagen.

 

 • Moderne laserapparatuur kan effectief zijn voor verschillende huidtypen en haarkleuren, hoewel resultaten kunnen variëren.

Ja, het is belangrijk om de huid voorafgaand aan de behandeling te scheren en blootstelling aan de zon te vermijden.

Het wordt afgeraden om de huid direct na de behandeling bloot te stellen aan de zon. Het gebruik van zonnebrandcrème met een hoge SPF wordt aanbevolen.

De kosten variëren afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal sessies dat nodig is voor het gewenste resultaat. Pakketkortingen zijn vaak beschikbaar voor meerdere sessies.

Ja, je kunt je normale huidverzorgingsroutine voortzetten, maar het is belangrijk om agressieve behandelingen zoals waxen of scrubben te vermijden.

 • In principe wordt het afgeraden om laserontharing tijdens de zwangerschap te ondergaan vanwege mogelijke interacties met hormonale veranderingen.
 • Over het algemeen zijn de resultaten langdurig, maar individuele factoren zoals hormonen en leeftijd kunnen de haargroei in de loop van de tijd beïnvloeden.
 • Ja, je kunt na een laserbehandeling meestal direct je dagelijkse activiteiten hervatten.
 • Nazorginstructies kunnen variëren, maar over het algemeen wordt aanbevolen om directe blootstelling aan de zon en intense hitte te vermijden en een vochtinbrengende crème te gebruiken om de huid te hydrateren.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord: