Laser Ontharen Rotterdam, Den Haag en Gouda

Laser Ontharing van de Kin met Soprano Ice Platinum in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Ervaar de meest geavanceerde laser ontharingstechnologie voor jouw kin met de Soprano Ice Platinum. Onze kliniek biedt een veilige, effectieve en betaalbare oplossing die zelfs door verzekeraars wordt vergoed. Maak nu een afspraak en profiteer van onze speciale prijs van slechts €69 voor een behandeling. Je bent van harte welkom bij onze klinieken in Rotterdam, Den Haag of Gouda.

Speciale Aanbieding voor Kinbehandeling:

Boek nu je laserontharen kin voor slechts €69! Deze uitstekende prijs is onderdeel van een unieke actie die je niet wilt missen. Bovendien worden onze behandelingen vergoed door verzekeraars met een aanvullend pakket. Profiteer van deze kans om de kosten volledig terug te krijgen van je verzekeraar. Maak vandaag nog je afspraak!

🗓️ Claim deze actie

Wat is laser ontharen?

Laserontharen is een geavanceerde en effectieve methode om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Tijdens de behandeling worden subtiele laserstralen gebruikt om de haarfollikels doelgericht aan te pakken. De energie van de laser wordt omgezet in warmte zodra deze het pigment in de haarwortels bereikt. Deze warmte beschadigt de haarwortels, waardoor toekomstige haargroei wordt voorkomen.

Laserontharen is bijzonder geschikt voor het verwijderen van haar op het gezicht, de oksels, de bikinilijn en de benen. Bij Derma Sensation, met locaties in Rotterdam, Den Haag en Gouda, gebruiken we de Soprano Ice Laser uitgerust met SHR-technologie. Dit moderne systeem maakt de ontharingsbehandeling vrijwel pijnloos, terwijl het effectieve, langdurige resultaten garandeert.

Gratis intake afspraak boeken

Voordelen van Laser Ontharing voor de Kin

Laserontharen biedt tal van voordelen, zowel op korte als op lange termijn. Bij Derma Sensation garanderen we een hoogwaardige behandeling met de volgende voordelen:

 • Geen Hersteltijd: Direct na de behandeling kun je je normale dagelijkse activiteiten hervatten zonder downtime.
 • Hooggekwalificeerde Zorg: Alle behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten met een HBO-diploma.
 • Effectiviteit: Geschikt voor alle huid- en haartypes, met tot 90% minder haargroei na slechts zes tot acht sessies.
 • Comfort: Geniet van een vrijwel pijnloze ervaring met het geavanceerde Soprano ICE Laser ontharingssysteem.
 • Veiligheid: Veilige behandelingen zijn mogelijk het hele jaar door, met uitzondering van zwangerschap of borstvoedingsperioden.
 • Tijdsbesparing: Bespaar tijd die je normaal zou besteden aan dagelijks scheren of waxen.
 • Geen Ingegroeide Haartjes: Verminder het risico op en de irritatie van ingegroeide haartjes.
 • Flexibiliteit in Kledingkeuze: Voel je vrij om te dragen wat je wilt, zonder zorgen over zichtbaar haar.
 • Beschikbaarheid: Behandelingen beschikbaar in Rotterdam, Den Haag, en Gouda.
 • Financiële Opties: Termijnbetaling mogelijk en potentiële vergoeding door verzekeraars.

Ontdek de vrijheid van een gladde huid met onze professionele laserontharingsdiensten bij Derma Sensation. Of je nu interesse hebt in het laseren van je bikinilijn, benen, of oksels, wij staan klaar om je te helpen met veilige en effectieve oplossingen.

Aantal benodigde behandelingen laserontharen kin

Het permanent verwijderen van haar met laser vereist meerdere behandelingen. Tijdens een intakegesprek in een van onze huidklinieken in Rotterdam, Den Haag, of Gouda, kun je samen met een van onze ervaren huidtherapeuten het verwachte aantal behandelingen bespreken. Het exacte aantal benodigde sessies hangt af van diverse factoren zoals je huidtype, haargroei, hormoonhuishouding, stofwisseling, leeftijd, geslacht, en persoonlijke tevredenheidsdoelen.

Gemiddeld hebben onze klanten 6 tot 8 behandelingen nodig om tevreden resultaten te bereiken en de haargroei significant te verminderen. Hoewel laserontharing zeer effectief is in het langdurig reduceren van haargroei, is het belangrijk te begrijpen dat veranderingen in je hormoonhuishouding door bijvoorbeeld ouder worden, kunnen leiden tot nieuwe haargroei.

De duur van elke behandeling varieert afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Een intakegesprek zal niet alleen helpen bij het bepalen van het aantal benodigde behandelingen, maar geeft ook een schatting van hoe lang elke sessie zal duren.

Kosten laserontharingsbehandeling voor de kin en overige plekken

Benieuwd naar de kosten van een laserontharingsbehandeling? Hieronder vind je onze tarieven. Wij bieden concurrerende prijzen voor laserontharing met de geavanceerde Soprano ICE Platinum technologie.

Laser ontharen Lichaam Dames
Tepelhoven€49
Oksels€49
Buik€69
Schouders€63
Bikinilijn klein€89
Bikinilijn groot€119
Onderrug€119
Onderarmen€119
Gehele armen€169
Bilnaad€129
Navelstreep€119
Bovenbenen€169
Onderbenen€169
Gehele benen€269
Billen€119
Oksels & Bikinilijn groot€149ACTIE!
FULL BODY: Oksels, Bikinilijn groot & Gehele benen€299ACTIE!
Laser ontharen Gelaat Dames
Bovenlip€49
Kin€69
Oorschelpen€49
Bakkebaard€49
Wangen€69
Hals€109
Nek€109
Gehele gelaat€129

 

 

Speciale Aanbieding: Laserontharing voor de Kin voor Slechts €69:

Ben je klaar om afscheid te nemen van ongewenst haar op je kin? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: laserontharing van de kin voor slechts €69 per behandeling. Dit is een uitstekende kans om hoogwaardige laserontharing tegen een betaalbare prijs te ervaren.

Deze behandelingen kunnen ook vergoed worden door verzekeraars met een aanvullend pakket, wat betekent dat je mogelijk de volledige kosten terug kunt krijgen van je verzekeraar. Wij controleren je vergoeding tijdens je intake om te zien of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Mis deze unieke actie niet en maak vandaag nog je afspraak. Zeg vaarwel tegen dagelijks scheren en geniet van een gladde, haarvrije kin met langdurige resultaten.

GRATIS INTAKE AFSPRAAK MAKEN

Veelgestelde vragen

Laserontharing vereist gewoonlijk meerdere behandelingen om optimaal effectief te zijn. Dit komt door de natuurlijke groeicyclus van het haar, die uit drie fasen bestaat: de groeifase, de rustfase en de uitvalfase. Tijdens de groeifase zijn de haarzakjes actief, wat ze gevoelig maakt voor de laserbehandeling die de haarwortels kan vernietigen. Echter, niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in deze fase.

Bij een enkele behandeling wordt naar schatting slechts ongeveer 15% van de haargroei permanent verwijderd omdat alleen de haren in de actieve groeifase effectief kunnen worden behandeld. Daarom zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om ervoor te zorgen dat alle haarzakjes in hun respectievelijke groeifasen worden aangepakt en definitief worden vernietigd. Dit stapsgewijze proces zorgt voor een grondige en duurzame vermindering van de haargroei.

Er heerst een wijdverspreide mythe dat scheren de haargroei vermeerdert, maar dit is niet waar. Het scheren van haar heeft geen invloed op de snelheid of dichtheid van de haargroei; deze aspecten worden voornamelijk hormonaal bepaald. Het kan echter lijken alsof er meer haar groeit na het scheren in vergelijking met andere ontharingsmethoden zoals epileren of waxen. Dit komt doordat bij deze laatste methoden het haar inclusief de wortel wordt verwijderd, waardoor het nieuwe haar vaak dunner terugkomt. Bij scheren wordt alleen het zichtbare deel van het haar afgesneden, waardoor het afgesneden haar dikker en stugger kan aanvoelen als het terug groeit. Echter, de werkelijke hoeveelheid haargroei blijft ongewijzigd.

Voor een effectieve laserontharing is het essentieel dat de haarwortel nog aanwezig is in de huid. De laser richt zich namelijk specifiek op het pigment in de haarwortel om deze te vernietigen. Wanneer je epileert of harst, verwijder je het haar inclusief de wortel, waardoor er niets overblijft voor de laser om op te richten bij de volgende behandeling.

Tussen de laserbehandelingen door kun je echter wel veilig scheren of ontharingscrème gebruiken. Deze methoden verwijderen het haar alleen aan de oppervlakte en laten de haarwortel intact. Dit zorgt ervoor dat de laser nog steeds effectief de haarwortels kan bereiken en behandelen tijdens je volgende sessie.

Dankzij geavanceerde technologieën, zoals onze Soprano ICE apparatuur, is het nu mogelijk om laserontharing veilig uit te voeren, zelfs op een donkere of zongebruinde huid. Echter, het is cruciaal om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen om de effectiviteit van de behandeling te waarborgen en het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen om te volgen wanneer je laserontharingsbehandelingen ondergaat:

 • Vermijd direct zonlicht: Wacht minstens twee weken na elke behandeling voordat je je huid blootstelt aan direct zonlicht. Dit helpt huidirritatie of pigmentveranderingen te voorkomen.
 • Wachtperiode na zonnebaden: Na een zonvakantie of intensieve blootstelling aan zonlicht moet je minimaal vier weken wachten voordat je een volgende laserbehandeling ondergaat. Dit zorgt ervoor dat je huid voldoende tijd heeft om te herstellen.
 • Bescherming tegen de zon: Gebruik altijd een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor (SPF) om je huid te beschermen tegen UV-straling, ongeacht of je recent een laserbehandeling hebt gehad.

We adviseren je altijd om voor en na blootstelling aan de zon overleg te plegen met onze huidtherapeute. Zij kan de beste aanpak adviseren en eventueel de behandelingen aanpassen om optimale resultaten te behouden zonder de huid te beschadigen. Een iets langer tijdsinterval tussen de behandelingen kan vaak nog steeds effectieve resultaten opleveren.

 

 

Het is niet aan te raden om zelfbruinende crèmes te gebruiken tijdens je laserontharingstraject. Zelfbruiners kunnen de kleur van je huid veranderen, wat invloed heeft op hoe de laser de haarfollikels detecteert en behandelt. Omdat de laser specifiek is afgestemd op het pigment in de haarwortels, kan een veranderde huidskleur door zelfbruiners de effectiviteit van de behandeling verminderen en zelfs tot ongewenste resultaten leiden. Om de beste resultaten te verzekeren, is het belangrijk om zelfbruinende producten te vermijden tot je behandelingen volledig zijn afgerond.

Het ondergaan van laserontharingsbehandelingen tijdens de zwangerschap wordt over het algemeen afgeraden. Tijdens de zwangerschap ondergaat je lichaam aanzienlijke hormonale veranderingen die invloed kunnen hebben op de pigmentatie van je huid. Deze hormonale verschuivingen kunnen leiden tot condities zoals melasma, ook bekend als het zwangerschapsmasker, waarbij donkere vlekken op de huid ontstaan.

Het gebruik van laserbehandelingen tijdens deze periode kan potentieel interacties veroorzaken met het natuurlijke pigmentatieproces van je huid, wat de kans op ongewenste pigmentatie elders op het lichaam kan vergroten. Daarom raden we aan om te wachten met laserontharingsbehandelingen tot na je zwangerschap en de periode van borstvoeding, om zowel jouw veiligheid als die van je baby te waarborgen.

**Laserontharing voor Rood, Grijs of Blond Haar**

De effectiviteit van laserontharing hangt grotendeels af van de aanwezigheid van pigment in de haarzakjes, omdat de laser dit pigment nodig heeft om de haarzakjes te kunnen vernietigen. Personen met donker haar zien doorgaans de beste resultaten omdat hun haar meer pigment bevat dat de laser kan richten.

Voor mensen met rood, grijs, of blond haar kan het iets uitdagender zijn om goede resultaten te behalen met laserontharing, aangezien deze haartypes minder pigment bevatten. Echter, uit ervaring blijkt dat we met name bij klanten met rood en grijs haar nog steeds goede resultaten kunnen bereiken. Bij blond en vooral zeer licht of donshaar zijn de resultaten vaak minder voorspelbaar.

Als je rood, grijs, of blond haar hebt en overweegt laserontharing te ondergaan, is het aan te raden om eerst een consultatie te hebben met een van onze specialisten. Zij kunnen je haar en huidtype beoordelen en een realistisch beeld geven van wat je kunt verwachten van de behandeling.

**Laserontharing voor Donkere en Getinte Huidtypes bij Derma Sensation**

Bij Derma Sensation is laserontharing voor een donkere of getinte huid zeker mogelijk en kan veilig en effectief uitgevoerd worden. We begrijpen de unieke uitdagingen die komen kijken bij het behandelen van donkere huidtypes met laserontharing. Daarom gebruiken we de geavanceerde Soprano Ice laser, die specifiek geschikt is voor veilig gebruik op donkere huid. Dit systeem is ontworpen om het risico op bijwerkingen, zoals pigmentveranderingen, te minimaliseren.

De Soprano Ice laser is niet alleen effectief voor het verwijderen van ongewenste lichaamshaar, maar kan ook uitstekend ingezet worden voor de behandeling van ingegroeide haren en ontstekingen van de talgklieren, problemen waar donkere huidtypes vaker mee te maken kunnen krijgen.

Onze ervaren huidtherapeuten staan klaar om je uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en je te adviseren over de beste behandelaanpak voor jouw specifieke situatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe we je kunnen helpen je huid glad en mooi te houden met de nieuwste lasertechnologie.

Ja, laserbehandelingen zijn effectiever dan Intense Pulsed Light (IPL) behandelingen. Dit komt omdat laserbehandelingen gebruik maken van een enkele, geconcentreerde lichtstraal die specifiek gericht is op de haarfollikels, wat zorgt voor een preciezere en effectievere ontharing. Bij Derma Sensation gebruiken we moderne laserapparatuur, zoals de Soprano Ice laser, die bekend staat om zijn veiligheid en efficiëntie.

Voordelen van Laserbehandeling over IPL:

 • Doelgerichtheid: Laserlicht is zeer gefocust en kan dieper en nauwkeuriger doordringen in de huid, wat het bijzonder effectief maakt voor haarverwijdering.
 • Aantal Behandelingen: Met laserontharing zijn er typisch 6 tot 8 behandelingen nodig om permanente resultaten te bereiken, terwijl IPL vaak meer sessies vereist om vergelijkbare resultaten te behalen.
 • Veiligheid: De Soprano Ice laser wordt als zeer veilig beschouwd, met minimale risico’s op bijwerkingen. Dit is vooral belangrijk voor mensen met gevoelige huid of voor behandelingen op gevoelige gebieden.
 • Effectiviteit op Verschillende Huidtypes: Lasers kunnen aangepast worden aan verschillende huid- en haartypes, wat ze universeel inzetbaar maakt, terwijl de effectiviteit van IPL kan variëren afhankelijk van de kleurcontrast tussen de huid en het haar.

Deze aspecten maken laserbehandelingen een superieure keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor ongewenste haargroei. Voor meer informatie over onze laserbehandelingen of om te zien of laserontharing de juiste keuze voor jou is, nodigen we je uit voor een consult bij Derma Sensation.

Moderne laserapparatuur, zoals de Soprano Ice, wordt beschouwd als veilig voor de huid en brengt geen schadelijke effecten met zich mee. Deze apparaten zijn uiterst nauwkeurig af te stellen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan huidtypes, van zeer licht tot donker. Dit stelt ons in staat om de behandeling nauwkeurig aan te passen aan de specifieke behoeften van elke cliënt.

Na een laserbehandeling kun je enige tijdelijke huidreacties ervaren, zoals roodheid of zwelling. Deze reacties zijn vergelijkbaar met die na waxen of epileren en zijn meestal mild en kortdurend. De meeste mensen vinden dat deze symptomen snel verdwijnen, waardoor ze hun dagelijkse activiteiten vrijwel onmiddellijk kunnen hervatten.

Dankzij de geavanceerde technologie en de deskundigheid van onze therapeuten minimaliseren we het risico op bijwerkingen en zorgen we voor een veilige, comfortabele ervaring tijdens elke sessie. Laserbehandelingen zijn niet alleen effectief in het verwijderen van ongewenst haar, maar ze zijn ook een veilige methode zonder langetermijnrisico’s voor de huid.

Hoewel sporten op zich niet schadelijk is na een laserbehandeling, is het verstandig om ten minste 24 uur te wachten voordat je fysieke activiteiten hervat. Dit advies geldt ook voor het bezoeken van een sauna. De reden hiervoor is dat je huid na een laserbehandeling licht geïrriteerd kan raken, wat zich kan uiten in roodheid of zwelling.

Door overmatige warmte en zweten direct na de behandeling te vermijden, help je je huid te kalmeren en verminder je de kans op ongemak of verergering van de huidreacties. Activiteiten die je lichaamstemperatuur verhogen of zweet veroorzaken, zoals intensief sporten of een sauna bezoeken, kunnen deze tijdelijke gevoeligheden intensiveren. Geef je huid de tijd om te herstellen en hervat je sport- of saunabezoeken pas wanneer je huid zich heeft gestabiliseerd.

Huidverzorging voor, tijdens en na een ontharingsbehandeling

Voor de behandeling:

 • Vermijd epileren, harsen of waxen: Het is belangrijk dat de haarwortel intact blijft in het haarzakje voor een effectieve laserbehandeling. Daarom raden wij aan om deze methodes te vermijden gedurende de hele behandelingsperiode.
 • Bescherming tegen de zon: Zorg ervoor dat het te ontharen gebied minimaal 6 weken voor de behandeling niet aan direct zonlicht of een zonnebank wordt blootgesteld. Dit helpt huidirritaties en pigmentatieveranderingen te voorkomen die door de laserbehandeling kunnen worden verergerd.

Tijdens de behandeling:

 • Scheren is toegestaan: In tegenstelling tot methoden die de haarwortel verwijderen, is scheren of knippen van het haar toegestaan omdat dit de haarwortel niet aantast, wat noodzakelijk is voor een effectieve behandeling.

Na de behandeling:

 • Voortzetting van zonbescherming: Het is cruciaal om het behandelde gebied te beschermen tegen de zon gedurende de gehele behandelingsperiode. Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30 wanneer je naar buiten gaat, ook als het bewolkt is.
 • Huidverzorgingsproducten: Na de laserbehandeling kan je huid gevoeliger zijn. In onze kliniek bieden we een assortiment aan huidverzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik na laserontharing. Deze producten helpen de huid te kalmeren en te hydrateren.

Extra tips:

 • Laserontharing tijdens vakantie: Laserontharing van bijvoorbeeld de benen is ook mogelijk tijdens je vakantie, zolang je ervoor zorgt dat je je huid goed beschermt tegen de zon. Dit helpt niet alleen bij het voorkomen van schade door UV-straling, maar optimaliseert ook de resultaten van je laserbehandeling.

Door deze richtlijnen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je laserontharingsbehandeling zo effectief en comfortabel mogelijk is, terwijl je de gezondheid en het uiterlijk van je huid beschermt.

Ontdek Meer over Laserontharing

Ben je geïnteresseerd in laserontharing en wil je meer weten over wat de behandeling inhoudt? Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende gratis proefbehandeling bij één van onze huidklinieken in Rotterdam, Den Haag of Gouda. Dit is een uitstekende gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met onze methodes en specialisten.

Wat te Verwachten bij een Intakegesprek? Tijdens het intakegesprek krijg je alle informatie over het laserontharingsproces. We zullen je huidtype analyseren, je medische geschiedenis doornemen en de verwachte resultaten bespreken. Dit gesprek is ook het perfecte moment om eventuele vragen te stellen en je verwachtingen te delen met onze deskundige huidtherapeuten.

Maak vandaag nog een afspraak voor je gratis proefbehandeling en ontdek zelf de voordelen van onze geavanceerde laserontharingstechnieken. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw doelen voor een gladde en haarvrije huid!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN

Wat Zeggen Onze Klanten?

Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten centraal. Ons doel is om erkend te worden als dé kliniek voor al jouw huidbehandelingen, waarbij we een speciale focus leggen op laserontharing. We streven ernaar om elke behandeling zo comfortabel mogelijk te maken en benaderen elke cliënt met een persoonlijke aanpak en volledige integriteit.

Deskundigheid, comfort, persoonlijk contact en integriteit vormen de kern van onze dienstverlening. We kunnen veel vertellen over onze aanpak en de resultaten die we behalen, maar we laten nog liever onze klanten aan het woord. Zij kunnen uit eerste hand delen hoe hun ervaringen met onze kliniek zijn geweest en hoe onze behandelingen hun leven hebben veranderd.

Waarom Kiezen voor Derma Sensation?

Derma Sensation onderscheidt zich van een traditionele schoonheidssalon. Wij bieden behandelingen aan in een rustgevende en moderne “kliniek voor de huid” waar privacy en zorg voorop staan. Ons team bestaat uit hoogopgeleide huidspecialisten die geregistreerd staan bij het BIG-register. Zij zetten zich met volledige toewijding in om ervoor te zorgen dat elke behandeling zorgvuldig en met aandacht wordt uitgevoerd.

Kwaliteit en veiligheid zijn onze prioriteit. Voordat we een behandeling starten, beoordelen we zorgvuldig of je huid geschikt is voor de procedure. Mocht er een reden zijn om de behandeling niet voort te zetten, dan bespreken we dit uitvoerig en zoeken we samen naar de beste oplossing.

Voor jouw gemak bieden onze klinieken in Den Haag, Gouda, en Rotterdam gratis parkeergelegenheid. Bovendien zijn we ruim geopend, ook buiten kantoortijden, zodat je altijd terecht kunt op een moment dat het jou uitkomt. Kies voor Derma Sensation, waar deskundige zorg en jouw tevredenheid hand in hand gaan.

 

 

 

 

DE SPECIALISTEN


Kitty: Hoofd huidtherapeut & Laserspecialist