Laser ontharen mannen - Combi-Deal ⬇️

Hoe mannen definitief afscheid kunnen nemen van ongewenste haargroei met de Soprano ICE Platinum laser

Steeds meer mannen ontdekken de voordelen van laserontharing. Of jij nu last hebt van ongewenste haargroei op jouw rug, borst, billen, benen of schouders vanuit schaamte, tijdwinst zoekt, gemak wilt, huidirritatie wilt verminderen of ingegroeide haartjes wilt aanpakken, laserontharing biedt een veilige, pijnloze en effectieve oplossing. Bij Derma Sensation maken wij gebruik van de Soprano ICE Platinum laser, die speciaal is ontworpen om te voldoen aan jouw hoge eisen.

En als extra voordeel bieden wij jou nu een €50 tegoedkaart aan voor jouw eerste behandeling! Zo kun jij voordelig kennismaken met onze laserontharingsbehandelingen en ervaren hoe comfortabel en effectief deze zijn.

Maar ook voor sporters kan laserontharing vele voordelen bieden. Wielrenners die geen haren op hun benen willen hebben vanwege huidirritatie, het gemak bij het aantrekken van compressie panty’s en het voorkomen van infecties bij valpartijen. Bodybuilders die hun spieren beter willen laten uitkomen zonder de afleiding van haargroei. En zelfs hobby sporters kunnen profiteren van laserontharing, met minder warmte, snellere transpiratie verdamping en minder pijn bij sportmassages en taping.

Kies voor onze laserontharingsbehandeling en profiteer van de voordelen én de €50 tegoedkaart. Maak nu een afspraak bij Derma Sensation en zeg definitief vaarwel tegen ongewenste haargroei.

Bereken jouw Combideal kosten

Waarom laserontharen voor mannen meer is dan alleen cosmetisch

Laser ontharen mannen wordt niet alleen vanuit een cosmetisch oogpunt gedaan, maar ook vanuit een medische noodzaak. Het kan voorkomen dat je last hebt van ingegroeide haren, wat een zeer pijnlijke ervaring kan zijn. Hydradenitis en haarnestcyste zijn hier enkele voorbeelden van. Tijdens een bezoek aan je dermatoloog of huisarts kan deze je aanraden om te kiezen voor laser ontharing. Hierbij is het van het grootste belang dat de ontharing wordt uitgevoerd door een medisch gespecialiseerde huidtherapeut. Bij Derma Sensation ontvang je dan ook een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Maar ook als je een getinte of donkere huid hebt, hebben wij goed nieuws! Bij Derma Sensation werken wij enkel met de nieuwste en meest vooraanstaande apparatuur, waaronder de Soprano Ice Platinum. Deze laser is niet alleen geschikt voor alle haartypen en haarkleuren, maar ook voor de getinte en donkere huid. De techniek kan het gehele jaar door worden toegepast en is nagenoeg pijnloos. Door de gepatenteerde technologie van drie technologieën in één is ook de behandeltijd zeer snel voor ontharen mannen.

Kies nu voor ontharen in Rotterdam, Den Haag of Gouda met de Soprano Ice Platinum en profiteer van veilige, pijnloze en effectieve laserontharing. Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ervaar zelf de voordelen van onze hoogstaande behandelingen.

Waarom steeds meer mannen kiezen voor veilige en pijnloze laserontharing met de Soprano ICE Platinum laser

Laser ontharen voor mannen wordt steeds populairder en biedt tal van voordelen.

  • Of het nu gaat om ongewenste haargroei vanuit een cosmetisch oogpunt, hygiënische redenen of medische oorzaken, laserontharing biedt een veilige, effectieve en langdurige oplossing.
  • Bij Derma Sensation maken wij gebruik van de Soprano ICE Platinum laser, die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van mannen.

Maar wist je dat laser ontharen ook voordelen kan bieden voor sportieve mannen?

  • Wielrenners bijvoorbeeld kunnen genieten van minder huidirritatie en snellere verdamping van transpiratie, terwijl bodybuilders hun spieren beter kunnen laten uitkomen zonder de afleiding van haargroei.
  • Zelfs hobby sporters kunnen profiteren van laserontharing, met minder warmte, minder pijn bij sportmassages en taping.

Bij Derma Sensation ontvang je niet alleen een hoogstaande behandeling met minimale risico’s, maar profiteer je ook van de voordelen die laser ontharen kan bieden, ongeacht de reden waarom je voor deze behandeling kiest. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf hoe veilig, pijnloos en effectief laserontharing kan zijn.

Ontdek jouw combideal

Hoe werkt laserontharing voor mannen?

Laserontharing voor mannen werkt eigenlijk op dezelfde manier als voor vrouwen. De laser vernietigt de haarwortel en haarzakjes, waardoor de haren niet meer terugkomen. Omdat haren groeien in drie verschillende fases, kan het zijn dat niet alle haren in de juiste fase zitten om verwijderd te worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haartjes te verwijderen die in een later stadium beginnen te groeien. Voor een langdurig resultaat is het belangrijk om een volledig behandelplan te ondergaan.

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt voor permanent ontharen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dikte van de haargroei en de locatie van de behandelde gebieden. Om een goed beeld te krijgen van wat je kunt verwachten, raden wij aan om een gratis en vrijblijvende intake te plannen bij Derma Sensation. Tijdens deze intake zal een van onze huidtherapeuten de haargroei beoordelen en je voorzien van het beste advies en een persoonlijk behandelplan.

Wil je meer weten over laserontharing voor mannen? Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om langdurig van ongewenste haargroei af te komen.

Profiteer vandaag nog van onze mannen specials

Permanent ontharen met laser: hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Laserontharing is een effectieve manier om ongewenste haargroei permanent te verminderen. Maar hoeveel behandelingen zijn er eigenlijk nodig voor een langdurig resultaat?

Omdat een haar in de juiste groeifase moet zitten om effectief te worden behandeld, zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haartjes te verwijderen die in een later stadium beginnen te groeien. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dikte van de haargroei en de locatie van de behandelde gebieden.

Bij Derma Sensation begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom hebben wij zeer ruime openingstijden, zodat je 6 dagen per week bij ons terecht kunt, ook in de avonduren en in het weekend. Onze deskundige huidtherapeuten helpen je graag met het opstellen van een persoonlijk behandelplan en het beantwoorden van al jouw vragen over permanent ontharen met laser.

Wil je meer weten over de voordelen van laserontharing en hoeveel behandelingen er nodig zijn voor jouw specifieke situatie? Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om langdurig van ongewenste haargroei af te komen.

Voorbereiding op je eerste laserbehandeling als man: wat moet je weten?

Ben je als man van plan om binnenkort een laserbehandeling te ondergaan? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Een belangrijk advies is om ongeveer zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling en in de periodes tussen de sessies niet meer te epileren, te waxen of te harsen. Dit kan namelijk de haargroei beïnvloeden en ervoor zorgen dat de laserbehandeling minder effectief is. Wel is het mogelijk om de haren te knippen, scheren of te verwijderen met ontharingscrème. Op deze manier blijft het behandelen van de haren mogelijk, doordat de haarwortel nog aanwezig is in het haarzakje.

Bij Derma Sensation helpen onze deskundige huidtherapeuten je graag met een persoonlijk behandelplan en tips om je voor te bereiden op je eerste laserbehandeling. Daarnaast informeren wij je ook over de mogelijke risico’s en bijwerkingen van de behandeling, en geven wij je advies over de nazorg om ervoor te zorgen dat de huid snel en goed kan herstellen.

Wil je meer weten over de voorbereiding op je eerste laserbehandeling als man? Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om langdurig van ongewenste haargroei af te komen.

Ontvang nu 30% korting op combideal!

Waarop letten bij het kiezen van een laserontharing kliniek?

Bij het kiezen van een laserontharing kliniek zijn ervaring, professionaliteit en de gebruikte apparatuur de belangrijkste punten om op te letten.

Het is belangrijk om bij het kiezen van een kliniek te kijken naar de beoordelingen van eerdere klanten en de professionaliteit van de behandelaars. Hoewel de prijs van de behandeling een belangrijke overweging kan zijn, is het belangrijker om te kiezen voor een kliniek met goed opgeleide en ervaren specialisten en geavanceerde apparatuur.

Apparatuur van mindere kwaliteit, die vaak wordt gebruikt door goedkopere aanbieders, kan de haargroei op lange termijn verergeren en zelfs de reden zijn dat de haartjes na verloop van tijd resistent worden tegen verdere ontharingsbehandelingen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een kliniek met hoogwaardige en professionele apparatuur.

Bij Derma Sensation begrijpen we hoe belangrijk het is om de beste kwaliteit en service te bieden aan onze klanten. Onze deskundige huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur op het gebied van laserontharing en zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en behandelmethoden.

Wil je meer weten over het kiezen van de juiste laserontharing kliniek en wat Derma Sensation voor jou kan betekenen? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om langdurig van ongewenste haargroei af te komen.

Is laserontharing pijnlijk voor mannen?

Bij Derma Sensation werken we met de Soprano Ice Platinum, een geavanceerde laser die zorgt voor een zo comfortabel mogelijke behandeling. Het handstuk van de Soprano ICE Platinum beschikt over een sterk koelingssysteem dat ervoor zorgt dat de behandeling vrijwel pijnloos is.

De technologie van de Soprano ICE Platinum is ontworpen om de energie van de individuele flitsen heel laag te houden en een groot aantal flitsen per seconde te genereren. Hierdoor warmt het haarzakje geleidelijk op en worden de flitsen niet als pijnlijk ervaren.

Hoewel iedereen een andere pijngrens heeft, kunnen we met vertrouwen stellen dat laserontharing met behulp van de Soprano ICE in de meeste gevallen niet als pijnlijk wordt ervaren. Bij Derma Sensation streven we er altijd naar om onze klanten zo comfortabel mogelijk te behandelen en onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om eventuele vragen of zorgen over de behandeling te bespreken.

Ervaar de pijnloze laserbehandeling voor mannen bij Derma Sensation

Bij Derma Sensation begrijpen we dat laserontharing voor mannen een belangrijke beslissing is. Daarom willen we je laten zien hoe de behandeling in zijn werk gaat en laten we je graag zien hoe onze Soprano ICE Platinum laser zorgt voor een pijnloze behandeling.

Bekijk onze video waarin we laten zien hoe een klant zonder enige pijn wordt behandeld en hoe snel een schouder kan worden behandeld. Het is mogelijk om binnen enkele minuten een behandeling af te ronden en direct door te gaan met je dagelijkse activiteiten.

Bij Derma Sensation staan veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne voorop. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserontharing voor mannen en bieden een persoonlijke benadering voor elke klant. Wil je meer weten over onze behandelingen of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende intakegesprek? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het bereiken van een gladde, haarvrije huid.

Ontvang 50 euro korting met onze combideal voor laserontharing mannen

Bij Derma Sensation hebben we geweldig nieuws voor jou! Naast onze combideal korting tot 30% ontvang je van ons ook een €50 tegoedkaart. Hiermee kun je nog voordeliger gebruik maken van onze laserontharing behandelingen voor mannen.

Met onze handige tool kun je eenvoudig de combideal berekenen voor verschillende lichaamsgebieden. Onze Soprano ICE Platinum laser zorgt voor een veilige en pijnloze behandeling, waardoor je snel en effectief van ongewenste haargroei af kunt komen.

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserontharing voor mannen en bieden een persoonlijke benadering voor elke klant. Naast de combideal en €50 tegoedkaart bieden we ook een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Zo kunnen we je voorzien van het beste advies en een behandelplan op maat.

Waar wacht je nog op? Bereken je combideal voordeel, vraag je gratis intake aan en download je voucher voor de €50 tegoedkaart. Zorg dat je summer ready wordt met Derma Sensation!

Voucher downloaden Messenger Voucher downloaden Formulier

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER LASERONTHARING?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

Waarom kiezen voor laserontharing bij Derma Sensation?

Bij Derma Sensation zijn we gespecialiseerd in laserontharing voor mannen en bieden we een persoonlijke aanpak voor elke klant. We begrijpen dat het kiezen van de juiste kliniek voor laserontharing een belangrijke beslissing is en daarom willen we graag onze voordelen met je delen:

  1. Veilige en pijnloze behandeling: We werken met de nieuwste technologie, de Soprano ICE Platinum laser, die zorgt voor een veilige en vrijwel pijnloze behandeling.
  2. Ervaren en professionele huidtherapeuten: Onze huidtherapeuten hebben jarenlange ervaring en zijn medisch gespecialiseerd in laserontharing. Ze zijn in staat om een deugdelijke analyse te maken en een behandelplan op maat op te stellen.
  3. Gratis en vrijblijvend intakegesprek: We bieden een gratis intakegesprek aan waarin we de haargroei kunnen beoordelen en je kunnen voorzien van het beste advies en een behandelplan op maat.
  4. Ruime openingstijden: We zijn 6 dagen per week geopend, ook in de avonduren en in het weekend, zodat je altijd terecht kunt voor een behandeling.
  5. €50 tegoedkaart: Bij een combideal krijg je niet alleen korting tot 30%, maar ook een €50 tegoedkaart die je kunt gebruiken voor toekomstige behandelingen.
  6. Je kunt bij onze huidklinieken in Den haag (tot 18:00) Gouda (blauwe zone) en Rotterdam gratis parkeren.

Kortom, bij Derma Sensation ben je verzekerd van een veilige, professionele en persoonlijke aanpak voor laserontharing mannen. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!