Laser ontharen mannen - Combi-Deal ⬇️

100% definitief ontharen mannen

Steeds vaker zien wij mannen in onze klinieken bij Derma Sensation. Om diverse redenen zochten zij en vonden zij hun weg naar ons. Elke klant heeft zo zijn eigen reden om te kiezen voor laser ontharing. Dit kan zijn ongewenste haargroei op bijvoorbeeld de rug, borst, billen, benen of schouders vanuit schaamte. Tijdwinst, gemak, vermindering van huidirritatie en vermindering van ingegroeide haartjes kunnen ook aan de basis liggen voor de keuze van laserontharing mannen.

Maar ook sporters zijn enthousiast over onze laserbehandelingen.

Wielrenners die geen haren op hun benen willen hebben omdat deze kunnen leiden tot huidirritatie in combinatie met strakke fietskleding, zweet en lange ritten maar voor hen maakt het ook de sportmassages gemakkelijker en pijnvrij, het aantrekken van compressie panty’s is hierdoor ook pijnvrij omdat er niet aan haartjes getrokken kan worden en bij een val is er minder kans op infectiegevaar omdat er minder vuil en viezigheid blijft plakken.

Bodybuilders die geen haar op hun lichaam willen hebben om zo hun spieren beter uit te laten komen.

Voor hobby sporters heeft laser ontharing ook diverse voordelen:

  • Minder warmte
  • Transpiratie verdampt makkelijker en sneller
  • Sportmassages en taping zijn minder pijnlijk
Combideal berekenen

Ontharen voor mannen?

Laser ontharen mannen wordt niet alleen vanuit een cosmetisch oogpunt gedaan maar ook vanuit een medische noodzaak het kan voorkomen dat je last hebt van ingegroeide haren, dit kan een zeer pijnlijke ervaring zijn. Hydradenitis en haarnestcyste zijn hier enkele voorbeelden van. Tijdens een bezoek aan je dermatoloog of huisarts kan deze je aanraden om te kiezen voor een laser ontharing, hierbij is het van het grootste belang dat het ontharen wordt uitgevoerd door een huidtherapeut. De huidtherapeut is medisch gespecialiseerd en kan een deugdelijke analyse maken en een behandelplan opstellen. Bij Derma Sensation ontvang je dan ook een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Veel mensen met een getinte of donkere huid hebben gehoord dat laser ontharen pijnlijk is en de resultaten soms teleurstellend zijn. Wij hebben goed nieuws!!! Doordat we bij Derma Sensation enkel met de nieuwste en meest vooraanstaande apparatuur werken hebben wij voor de laser ontharing behandelingen gekozen voor de Soprano Ice Platinum. De Soprano ICE Platinum is niet alleen geschikt voor alle haartypen en haarkleuren maar ook voor de getinte en donkeren huid. De techniek kan het gehele jaar door worden toegepast en is nagenoeg pijnloos. Door de gepatenteerde technologie van drie technologieën in één is ook de behandeltijd zeer snel voor ontharen mannen. Kies nu voor ontharen Rotterdam, ontharen Den Haag of ontharen Gouda met Soprano ICE Platinum!

Waarom kiezen mannen voor laserontharing?

  • Ongewenste overbeharing
  • Cosmetisch oogpunt
  • Hygiëne
  • Medische oorzaak
  • Voordelen voor hun sport zoals wielrennen, bodybuilding of hobby sport
Bereken je combideal

Hoe werkt laserontharing voor mannen?

Definitief ontharen mannen is eigenlijk hetzelfde als voor vrouwen. De haarwortel en haarzakjes worden vernietigd door de laser en komen niet meer terug. Omdat haren groeien in 3 fases, zit niet elke haar in de juiste fase om verwijderd te worden, daarom zul je altijd meerdere behandelingen nodig hebben om alle haartjes te verwijderen die in een later stadium beginnen te groeien. Wil je langdurig van je haartjes afkomen dan is het belangrijk om een volledig behandelplan te ondergaan. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt voor permanent ontharen mannen is afhankelijk van verschillende factoren daarom nodigen we je graag uit voor een intake waarbij de huidtherapeute de haargroei kan beoordelen en je kan voorzien van het beste advies, een behandelplan en de te verwachten resultaten. Een intake is gratis en vrijblijvend.

CLAIM NU DE MANNEN SPECIALS ACTIE

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Omdat een haar in de juiste groeifase moet zitten om effectief te worden behandeld, zijn er meerdere behandelingen nodig om de haargroei definitief te verminderen.

Bij Derma Sensation begrijpen we dat tijd geld is om die reden hebben wij zeer ruime openingstijden 6 dagen per week waarbij je ook s ’avonds en in het weekend bij ons terecht kunt.

Wat moet je als man weten voor je eerste laserbehandeling?

Wij adviseren je niet meer te epileren, te waxen of te harsen vanaf ongeveer zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling en in de periodes tussen de sessies. De haren kunnen wel geknipt of geschoren worden of met ontharing crème worden verwijderd. Op deze manier blijft het behandelen van de haren mogelijk doordat de haarwortel nog aanwezig is in het haarzakje

Combideal 30% korting!

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een laserontharing kliniek?

Ervaring, professionaliteit en de gebruikte apparatuur zijn de belangrijkste punten voor ontharen voor mannen.

Kies voor een kliniek met goede beoordelingen en professionele behandelaars. De prijs is hierbij nooit de belangrijkste graadmeter omdat opleidingen, ervaring en professionele apparatuur belangrijker zijn dan een goedkopere prijs.

Apparatuur van mindere kwaliteit, welke veelal bij goedkopere aanbieders worden gebruikt, kan de haargroei op lange termijn verergeren. Dit kan zelfs de reden zijn dat de haartjes naar verloop van tijd resistent worden voor de verdere ontharingsbehandelingen.

Doet een behandeling pijn?

Bij Derma Sensation werken we met de Soprano Ice Platinum. De Soprano ICE Platinum beschikt over een sterk koelend handstuk waardoor de behandeling heel comfortabel is. De technologie is zo ontworpen dat de energie van de individuele flitsen heel laag is, maar een groot aantal flitsen per seconde gegenereerd wordt. Hierdoor warmt het haarzakje geleidelijk op en worden de flitsen niet als pijnlijk ervaren. Omdat iedereen een andere pijngrens kent, zouden wij willen stellen dat laserontharing met behulp van de Soprano ICE in 99% van de gevallen niet als pijnlijk wordt ervaren.

LASERONTHARING IN ACTIE ZIEN?

Ontharen mannen: zie hoe deze klant behandeld wordt zonder enige pijn! En zie hoe snel een schouder behandeld kan worden. Je bent vaak binnen paar minuten al klaar met je behandeling en kun je direct je dagelijkse werkzaamheden oppakken:

COMBIDEAL:

We hebben geweldig nieuws voor jou. Naast de combideal korting tot 30% krijg je van ons ook een 1+1 gratis voucher! Dat klopt! Je krijgt de 2e behandeling helemaal gratis van ons! Waar wacht je nog op? Bereken je combideal voordeel, vraag je gratis intake, download je voucher en zorg dat je summer ready wordt!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER LASERONTHARING?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´.

Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan.

Je kunt bij onze huidklinieken in Den haag (tot 18:00) Gouda (blauwe zone) en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.