LASERONTHARING (COMBI-DEAL)

LASERONTHARING ROTTERDAM COMBI-DEAL TOT 50% KORTING!

Heb je het ook wel gehad om steeds weer je lichaam te ontharen met scheren, waxen of epileren?

Misschien is laserontharing dan wel iets voor jou. Met het laseren van je benen, gezicht, oksels, bikinilijn of andere plaatsen op je lichaam waar je ongewenst haargroei hebt, ben je definitief van het scheren en waxen af. Een laser ontharing bespaart jou dagelijks een hoop tijd en het geeft een mooie, gladde huid.

Na een ontharingsbehandeling hoef jij je niet meer onzeker te voelen door ongewenst haargroei en kun je altijd in een rokje lopen, een mooie bikini aantrekken of een mouwloos t-shirt dragen.  

WAT IS LASER ONTHAREN?

Laser ontharen is een zeer effectieve methode om ongewenste haren definitief te verwijderen. Bij deze behandeling wordt met subtiele laserstraaltjes de haarfollikels geleidelijk verschroeit. De energie van deze straaltjes zet het pigment van de haarwortels om in warmte die de haarwortels beschadigt, zodat nieuwe haargroei wordt voorkomen.  

Definitief ontharen met een laser is heel geschikt voor het ontharen van het gezicht, de oksels, de bikinilijn en de benen. Mannen kiezen vaak voor laser ontharen van de rug.

VOORDELEN VAN DEFINITIEF ONTHAREN MET EEN LASERBEHANDELING

 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken
 • Effectief voor alle huid- en haartypes
 • Tot 75% minder haargroei na vijf tot zeven laserbehandelingen
 • Vrijwel pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling
 • Veilige behandeling het hele jaar door*
 • Het bespaart je tijd door niet meer elke dag te hoeven scheren of te waxen
 • Geen last meer van ingegroeide haartjes
 • Je kunt altijd dragen wat je wilt: je mooie lingerie, bikini, rokje of een mouwloos t-shirt: geen zorgen meer over harige benen, oksels of bikinilijn

 

* Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zien we je graag na deze periode. Het wordt namelijk afgeraden een laserbehandeling te ondergaan gedurende de zwangerschap of de periode dat je borstvoeding geeft.

50% KENNISMAKINGSKORTING LASERONTHARING

Laat jouw haar laseren bij één van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda. Maak gebruik van onze combi-deal voor laserontharing en krijg 50% korting!

Wat moet je daarvoor doen?

Meld je binnen 10 minuten tijdens je bezoek van deze pagina aan voor een intake-gesprek. Als je tijdens dit gesprek besluit om je haar te laten laseren, dan krijg je een korting van 50% korting op je eerste behandeling.

Voor elke vervolgbehandeling ontvang je 10 tot 30% korting. Deze korting is afhankelijk van het gebied dat je onthaart wilt hebben. Welke korting je krijgt voor de vervolgbehandelingen, kun je zien wanneer je de verschillende gebieden aanklikt in het aanmeldingsformulier voor een intakegesprek.

SOPRANO ICE LASER ONTHAREN

Voor een langdurig resultaat, gebruiken wij bij Derma Sensation de Soprano ICE met SHR technologie voor laserontharingen. Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt. In tegenstelling tot een IPL-behandeling, is het laseren van je haren met deze machine vrijwel pijnloos. Je kunt wat speldenprikken en warmte op je huid ervaren.  De Soprano ICE laser geeft geleidelijk meerdere subtiele lichtstraaltjes af aan alle haarfollikels in het behandelde gebied. Het resultaat is al na één behandeling al zichtbaar. Afhankelijk van de gewenste zone duurt een behandeling vaak nog geen 30 minuten.

PERMANENT ONTHAREN: HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Voor het permanent ontharen met een laser heb je meer dan één behandeling nodig. Wanneer je een afspraak maakt voor een intakegesprek bij één van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda, kun je samen met onze huidtherapeute het aantal behandelingen bespreken. Het aantal behandelingen voor laserontharing is afhankelijk van jouw huidtype en haargroei. Gemiddeld zijn onze klanten na 6 tot 8 behandelingen van hun haargroei af. Het is echter niet te garanderen dat je haargroei voor altijd gestopt is: je hormoonhuishouding verandert met het ouder worden, waardoor je kans hebt dat je haar op den duur weer gaat groeien. Hoelang een behandeling per keer duurt is afhankelijk van de grootte van het te behandelen deel van je huid.

HUIDVERZORGING VOOR, TIJDENS EN NA EEN ONTHARINGSBEHANDELING

Gedurende de behandelingsperiode raden wij je epileren, harsen of waxen van je haren af, omdat wij dan de haarwortel kunnen laseren die nog aanwezig is in het haarzakje. Het is geen probleem om je haar tijdens deze periode te knippen of te scheren. Het is ook belangrijk om minstens 6 weken voorafgaand aan de laserbehandeling, het te ontharen gebied niet aan zonlicht en/of zonnebank bloot te stellen. Dit geldt ook voor de gehele behandelingsperiode.

Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF 30 factor of hoger als je naar buiten gaat. In onze huidkliniek kun je een keuze maken uit een aantal goede huidverzorgingsproducten die uitstekend geschikt zijn voor de huid die onthaart is met een laserbehandeling.

HET INTAKEGESPREK

Tijdens het intakegesprek, krijg je een professioneel advies op maat voor een laserbehandeling die voor jouw huid geschikt is. Wij doen geen valse beloftes, want jouw tevredenheid is ons beleid. Dit betekent ook, dat als jouw huid om de een of andere reden niet geschikt is voor laserontharing, dan vertellen wij je dat. Mogelijk kunnen we je dan een alternatieve behandeling bieden.

Regelmatig hebben wij een Intake Special. Tijdens je intakegesprek kunnen wij je extra kortingen geven op behandelingen of producten die speciaal voor jouw huid geschikt zijn.

INTERESSE VOOR EEN LASERONTHARING?

Wil je meer over de behandeling weten, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek bij één van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda. Lees hier wat je bij een intakegesprek met ons kunt verwachten. 

Laserontharen met de Soprano Ice Platinum 3

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.
Je kunt bij onze huidklinieken in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN ONTHAREN MET EEN SOPRANO ICE LASER BIJ DERMA SENSATION

INSPECTIE VAN DE HUID
VOORAFGAAND
AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE
BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN
ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE
HUIDTYPEN
EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD
PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK
MAKEN EN VOORDEEL
MEEPAKKEN

BEFORE & AFTER

KLANTEN REVIEWS

HET COMBI-DEAL FORMULIER

 1. Selecteer hieronder het vakje Dames of Heren
 2. Kies de gebieden die jij onthaart wilt hebben met de pijnloze Soprano ICE lasertechnologie. Je kunt meerdere gebieden aanklikken. De prijzen die je naast elk gebied ziet zijn de normale prijzen
 3. Zodra je de gebieden hebt geselecteerd komt jouw voordeel korting van 50% voor je eerste behandeling direct in beeld
 4. Ook zie je direct wat de kosten zijn voor je eventuele vervolgbehandelingen (10-30% korting)
 5. Vul je gegevens in
 6. Klik op “Combideal claimen”
 7. De intake is gratis en vrijblijvend, echter deze deal is alleen voor serieuze klanten, daarom vragen we een klein bedrag van 5 euro vooraf te betalen.  Dit bedrag wordt verrekend wanneer je tijdens het intakegesprek besluit om je te laten ontharen met een laserbehandeling. Als je geen afspraak maakt of niet komt opdagen, dan is er geen geld terug. 
 8. Zodra je op de knop “Combideal claimen” klikt, ga je naar de betaalpagina. Na je succesvolle betaling van het intakegesprek, heb je recht op de korting voor de laserontharing.
 9. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak voor je intakegesprek in te plannen.