Laser Ontharen Rotterdam (COMBI-DEAL)

LASERONTHARING IN ROTTERDAM – COMBI-DEAL

Heb je het ook wel gehad om steeds weer je lichaam te ontharen met scheren, waxen of epileren?
Misschien is laserontharing dan wel iets voor jou. Met het laseren van je benen, gezicht, oksels, bikinilijn of andere plaatsen op je lichaam waar je ongewenst haargroei hebt, ben je definitief van het scheren en waxen af. Een laser ontharing bespaart jou dagelijks een hoop tijd en het geeft een mooie, gladde huid.
Na een ontharingsbehandeling hoef jij je niet meer onzeker te voelen door ongewenst haargroei en kun je altijd in een rokje lopen, een mooie bikini aantrekken of een mouwloos t-shirt dragen.

Wat is laser ontharen?

Laser ontharen is een zeer effectieve methode om ongewenste haren definitief te verwijderen. Bij deze behandeling wordt met subtiele laserstraaltjes de haarfollikels geleidelijk verschroeit. De energie van deze straaltjes zet het pigment van de haarwortels om in warmte die de haarwortels beschadigt, zodat nieuwe haargroei wordt voorkomen.

Definitief ontharen met een laser is heel geschikt voor het ontharen van het gezicht, de oksels, de bikinilijn en de benen. Mannen kiezen vaak voor laser ontharen van de rug en wielrenners vinden het fijn hun sport uit te oefenen met geschoren benen. Lees ons artikel over sporters en mannen met overbeharing die zich scheren (nu met speciale combi-deal voordeel speciaal voor mannen!)

Voor een langdurig resultaat, gebruiken wij bij Derma Sensation in Rotterdam en Gouda de Soprano Ice Laser met SHR technologie voor laserontharingen. Met dit systeem kunnen wij u een ontharingsbehandeling bieden die vrijwel pijnloos is.

Voordelen van ontharen met een laser

 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken
 • GEEN GOEDKOPE IPL MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN!
 • Alleen behandelt door ervaren HBO gestudeerde huidtherapeuten
 • Effectief voor alle huid- en haartypes
 • Tot 90% minder haargroei na zes tot acht laserbehandelingen
 • Vrijwel pijnloos met de geavanceerde Soprano ICE Laser ontharingssysteem
 • Veilige behandeling het hele jaar door*
 • Het bespaart je tijd door niet meer elke dag te hoeven scheren of te waxen
 • Geen last meer van ingegroeide haartjes
 • Je kunt altijd dragen wat je wilt: je mooie lingerie, bikini, rokje of een mouwloos t-shirt: geen zorgen meer over harige benen, oksels of bikinilijn

* Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zien we je graag na deze periode. Het wordt namelijk afgeraden een laserbehandeling te ondergaan gedurende de zwangerschap of de periode dat je borstvoeding geeft.

Laser ontharen: Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Voor het permanent ontharen met een laser heb je meer dan één behandeling nodig. Wanneer je een afspraak maakt voor een intakegesprek bij een van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda, kun je samen met onze huidtherapeute het aantal behandelingen bespreken. Het aantal behandelingen voor laserontharing is afhankelijk van jouw huidtype, haargroei, hormoonhuishouding, stofwisseling, leeftijd, geslacht en tevredenheid. Gemiddeld zijn onze klanten na 6 tot 8 behandelingen van hun haargroei af. Het is echter niet te garanderen dat je haargroei voor altijd gestopt is: je hormoonhuishouding verandert met het ouder worden waardoor je kans hebt dat je haar op den duur weer gaat groeien. Hoelang een behandeling per keer duurt is afhankelijk van de grootte van het te behandelen deel van je huid.

Kosten laserontharingsbehandeling

Wil je weten hoeveel een behandeling kost? Bereken het via deze tool en zie direct wat de kosten zijn voor het ontharen van de door jou gewenste lichaamsdelen. De prijzen die hier zijn aangegeven, zijn de prijzen per sessie. Wil je meer delen van je lichaam laten ontharen? Neem dan een combideal, dan krijg je een mooie korting. Ook kun je kiezen om voor pakket te gaan. Als je 5 behandelingen afneemt, krijg je de 6e behandeling helemaal gratis!

Huidverzorging voor, tijdens en na een ontharingsbehandeling

Gedurende de behandelingsperiode raden wij je epileren, harsen of waxen van je haren af, omdat wij dan de haarwortel kunnen laseren die nog aanwezig is in het haarzakje. Het is geen probleem om je haar tijdens deze periode te knippen of te scheren. Het is ook belangrijk om minstens 6 weken voorafgaand aan de laserbehandeling, het te ontharen gebied niet aan zonlicht en/of zonnebank bloot te stellen. Dit geldt ook voor de gehele behandelingsperiode.

Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF 30 factor of hoger als je naar buiten gaat. In onze huidkliniek kun je een keuze maken uit een aantal goede huidverzorgingsproducten die uitstekend geschikt zijn voor de huid die onthaart is met een laserbehandeling.

Wil je meer weten over laserontharing?

Wil je meer over de behandeling weten, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefbehandeling bij één van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda. Lees hier wat je bij een intakegesprek met ons kunt verwachten. 

GRATIS PROEFBEHANDELING
Maak een afspraak voor een gratis proefbehandeling voor een laserontharing. Ervaar zelf de effectiveit van een ontharing met de Soprano Ice Laser.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi

Laserontharen voor en na behandeling

COMBI-DEAL TOOL

Kies Dames of Heren hieronder en zie direct wat de kosten zijn voor het ontharen van de door jou gewenste lichaamsdelen. De prijzen die hier zijn aangegeven, zijn de prijzen per sessie. Wil je meer delen van je lichaam laten ontharen? Selecteer dan de gewenste gebieden en bekijk jouw combideal korting. Ook kun je een pakket van 5+1 gratis afnemen. Wil je de behandeling van je gelaat bij je verzekeraar vergoeden? Dan geldt de combideal niet voor je gelaat. Voor vergoedingen voor het gelaat hebben we vaste prijzen: bovenlip & kin €110, bovenlip €49, kin €69, geheel gelaat €120

 1. Selecteer hieronder het vakje Dames of Heren
 2. Kies de gebieden die jij onthaart wilt hebben met de Soprano ICE laser-technologie. Je kunt meerdere gebieden aanklikken. Je krijgt tot extra 30% korting.
 3. Vul je gegevens in
 4. Klik op “Combideal claimen” om het formulier te verzenden
 5. Wij nemen dan contact met je op om samen een afspraak voor je intakegesprek in te plannen.

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.
Je kunt bij onze huidklinieken in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

DE SPECIALISTEN

Kitty: Hoofd huidtherapeut & Laserspecialist

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord: