Laser ontharen Rotterdam (COMBI-DEAL)

Laser ontharen in Rotterdam met Soprano ICE bij Derma Sensation

Dromen van een gladde, haarloze huid zonder eindeloos scheren, harsen of epileren? Maak die droom werkelijkheid met Laser ontharen Rotterdam bij Derma Sensation!

Stel je voor: Je ontwaakt met een gladde, zachte huid, zonder zichtbare haartjes. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over irritatie van scheren, pijnlijke harsen of onhandige epileren. Met Laser ontharen Rotterdam bij Derma Sensation maak je deze droom werkelijkheid!

We gebruiken de geavanceerde Soprano ICE lasertechnologie voor definitieve ontharing op alle huidtypen en zones. Deze revolutionaire methode richt zich op de melanine in de haren, waardoor de haarfollikels (haarwortels) worden vernietigd. De laserpulsen worden afgegeven met een koelsysteem, waardoor de behandeling comfortabel en pijnloos is.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Hoe Werkt Laserontharen?

Laserontharen werkt door geconcentreerde lichtstralen te richten op de haarzakjes. Het pigment in de haarzakjes absorbeert het licht, waardoor de haarwortel wordt vernietigd en toekomstige haargroei wordt geremd. Deze methode is snel, effectief en geschikt voor vrijwel alle huidtypen en haarkleuren.

Voordelen van Laser ontharen Rotterdam met Soprano ICE laser

 • Definitief resultaat: Na een reeks behandelingen met Soprano ICE laser ontharing, zijn ongewenste haren tot wel 90% definitief verwijderd.
 • Pijnloos: De geavanceerde technologie zorgt voor een comfortabele en pijnloze behandeling.
 • Snel: De behandeling is efficiënt, met behandeltijden van 15 minuten tot 1 uur, afhankelijk van de te behandelen zone.
 • Veilig voor alle huidtypen: Geschikt voor alle huidtypen, inclusief donkere huidtypen die gevoeliger zijn voor pigmentatieproblemen.
 • Geen hersteltijd: Na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten hervatten.
 • Alle lichaamszones: Geschikt voor ontharing op alle zones, van gezicht en oksels tot bikinilijn, benen, rug en armen.
Maak een afspraak

De Laser ontharen Rotterdam behandeling bij Derma Sensation

Bij Derma Sensation Rotterdam staan onze ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten voor je klaar. We nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen en doelstellingen te bespreken en stellen een persoonlijk behandelplan op.

Voorafgaand aan de behandeling, analyseert de huidtherapeut jouw huid om te bepalen of Soprano ICE laser ontharing geschikt is. Tijdens de behandeling, beweegt de therapeut de laserkop over de te behandelen zone. De laserpulsen worden afgegeven met een koelsysteem, waardoor de behandeling comfortabel en pijnloos is.

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon, afhankelijk van haardichtheid, haarkleur, huidtype en hormoonhuishouding. In de meeste gevallen zijn 6 tot 8 behandelingen voldoende om ongewenste haren tot wel 90% definitief te verwijderen.

Is Laser Ontharen Rotterdam Iets voor Jou?

Klaar om afscheid te nemen van ongewenste haren en te genieten van een gladde, zachte huid? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij Derma Sensation Rotterdam. We bespreken graag de mogelijkheden van Soprano ICE laser ontharing en beantwoorden al je vragen.

Maak nu je afspraak voor laserontharing bij Derma Sensation en profiteer van een speciale korting. Gebruik je €50 tegoedkaart voor korting op je eerste behandeling! Download je tegoedkaart via de link hieronder en start je reis naar een zijdezachte huid.

Voucher downloaden Messenger

Waarom kiezen voor Derma Sensation Rotterdam voor Laser ontharen?

 • Ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten: Ons team is gecertificeerd in het gebruik van Soprano ICE lasertechnologie en heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van laser ontharingen.
 • Persoonlijke aanpak: We geloven in een persoonlijke benadering. Tijdens het consult bespreken we uitgebreid je wensen en doelstellingen en stellen we een behandelplan op maat op.
 • Moderne apparatuur: We beschikken over de nieuwste generatie Soprano ICE laserapparatuur, die garant staat voor optimale resultaten en een comfortabele behandeling.
 • Hygiënische omgeving: Wij garanderen een veilige en hygiënische omgeving voor jouw behandeling. Al onze apparatuur wordt grondig gesteriliseerd en we gebruiken uitsluitend medisch goedgekeurde materialen.
 • Betaalbare prijzen: We bieden Soprano ICE laser ontharing aan tegen concurrerende tarieven, zodat je kunt investeren in je gladde huid zonder je budget te overschrijden.
 • Duidelijke nazorg: Na de behandeling ontvang je duidelijke instructies over nazorg. Daarnaast staan we altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Laser Ontharen Rotterdam: Geschikt voor Alle Zones

Soprano ICE laser ontharing is een veelzijdige methode die geschikt is voor alle zones van het lichaam, zowel voor vrouwen als mannen. Enkele veelgevraagde zones voor laser ontharing zijn:

 • Bovenlip: Ongewenste haartjes op de bovenlip kunnen storend zijn. Met Soprano ICE laser ontharing kun je definitief afscheid nemen van dit probleem.
 • Oksels: Gladde oksels geven een fris en verzorgd gevoel. Soprano ICE laser ontharing pakt stoppels en zweethaartjes effectief aan.
 • Bikinilijn: Of je nu kiest voor een volledige of gedeeltelijke bikinilijn ontharing, Soprano ICE laser ontharing biedt een langdurig glad resultaat.
 • Benen: Gladde benen zorgen voor meer zelfvertrouwen. Soprano ICE laser ontharing is een effectieve oplossing voor ongewenste haargroei op de benen.
 • Rug: Ongewenste haargroei op de rug kan lastig te scheren zijn. Soprano ICE laser ontharing biedt een pijnloze en langdurige oplossing.
 • Armen: Gladde armen dragen bij aan een verzorgde uitstraling. Soprano ICE laser ontharing is geschikt voor ontharing van de armen.
 • Borst (mannen): Ongewenste haargroei op de borst kan storend zijn. Soprano ICE laser ontharing biedt een effectieve oplossing voor mannen.
 • Buik (mannen & vrouwen): Ongewenste haargroei op de buik kan zowel mannen als vrouwen storen. Soprano ICE laser ontharing is geschikt voor een gladde buik.
 • Nek (mannen): Ongewenste haargroei in de nek kan lastig te onderhouden zijn. Soprano ICE laser ontharing biedt mannen een oplossing om dit probleem definitief aan te pakken.

Ben je klaar om de overstap te maken naar Laser ontharen Rotterdam?

Plan vandaag nog jouw gratis consult en ontdek hoe Laser ontharen Rotterdam jou kan helpen om jouw droomhuid te realiseren!

Bel ons op 010 307 4815 of vul het contactformulier op onze website in. We verwelkomen je graag bij Derma Sensation Rotterdam!

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN

Veelgestelde vragen

Moderne laserapparatuur zoals de Soprano Ice, die gebruikt wordt bij Derma Sensation, staat bekend om zijn comfort. Klanten beschrijven de behandeling meestal als een licht prikkelend of warm gevoel. In sommige gevallen kan er plaatselijke verdoving worden toegepast voor extra comfort.

Het aantal benodigde behandelingen voor permanente resultaten varieert per persoon en is afhankelijk van factoren zoals haarkleur, huidtype en behandelgebied. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 4 tot 8 weken.

De duur van een laserontharingsbehandeling hangt af van het te behandelen gebied. Over het algemeen duren sessies bij Derma Sensation tussen de 15 minuten en een uur.

Bijna elk lichaamsdeel kan worden behandeld met laserontharing, met uitzondering van de slijmvliezen en gevoelige gebieden zoals tepels en genitale zones. De meest populaire behandelgebieden zijn:

 • Bikinilijn
 • Benen
 • Oksels
 • Gezicht
 • Rug
 • Borst

Moderne laserapparatuur, zoals die gebruikt wordt bij Derma Sensation, kan effectief zijn voor verschillende huidtypen en haarkleuren, hoewel resultaten kunnen variëren. Blonde en grijze haren kunnen moeilijker te behandelen zijn dan donkere haren. Tijdens een vrijblijvend consult bij Derma Sensation zal een specialist uw huidtype en haarkleur beoordelen om te bepalen of laserontharing geschikt voor u is.

Enkele tips om uw huid voor te bereiden op een laserontharingsbehandeling bij Derma Sensation en optimale resultaten te behalen:

 • Scheer het te behandelen gebied 1-2 dagen voor de behandeling.
 • Vermijd blootstelling aan de zon en zonnebank ten minste 2 weken voor de behandeling.
 • Gebruik geen zelfbruinende producten in de weken voor de behandeling.
 • Vermijd het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten in de dagen voor de behandeling.

De kosten van laserontharing variëren afhankelijk van het te behandelen gebied, het aantal benodigde sessies en uw persoonlijke wensen. Bij Derma Sensation bieden we vaak pakketkortingen aan voor meerdere sessies, waardoor u kunt besparen op de totale kosten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Ja, u kunt uw normale huidverzorgingsroutine voortzetten, maar vermijd het gebruik van agressieve producten zoals scrubs of peelings in de eerste paar dagen na de behandeling. Gebruik een milde cleanser en een hydraterende crème om uw huid te kalmeren en te beschermen.

In principe wordt laserontharing afgeraden tijdens de zwangerschap. Dit komt doordat er nog onvoldoende onderzoek is naar de mogelijke effecten van laserbehandelingen op de ontwikkeling van de baby. Daarnaast kunnen hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap de resultaten van laserontharing beïnvloeden.

Laserontharing biedt langdurige resultaten. Na de behandelingen zal de haargroei significant verminderen en dunner worden. In sommige gevallen kan er sprake zijn van permanente haarverwijdering. Het is echter belangrijk om te onthouden dat haargroei beïnvloed kan worden door factoren zoals hormonen en leeftijd. Onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de gladde huid te behouden.

Ja, in de meeste gevallen kunt u na een laserbehandeling direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. U kunt wellicht wat roodheid of gevoeligheid ervaren, maar dit trekt meestal snel weg.

Ja, de nazorginstructies kunnen per kliniek verschillen, maar over het algemeen worden de volgende aanbevelingen gedaan:

 • Vermijd directe blootstelling aan de zon en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF.
 • Gebruik een milde cleanser en een hydraterende crème om de huid te kalmeren en te beschermen.
 • Draag geen strakke kleding op het behandelde gebied.
 • Vermijd activiteiten die intense hitte veroorzaken, zoals sauna’s of hete douches.
 • Onthoud u van krabben of plukken aan het behandelde gebied.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord: