LASERONTHARING (COMBI-DEAL)

LASERONTHARING COMBI-DEAL

Heb je het ook wel gehad om steeds weer je lichaam te ontharen met scheren, waxen of epileren?
Dan is laserontharing wel iets voor jou. We hebben nu ook pakket aanbieding waarvan je 1 behandeling helemaal gratis erbij krijgt. Ook termijnbetalingen zijn bespreekbaar. Bereken direct je korting:

Bereken je prijs

Met het laseren van je benen, gezicht, oksels, bikinilijn of andere plaatsen op je lichaam waar je ongewenst haargroei hebt, ben je definitief van het scheren en waxen af. Een laser ontharing bespaart jou dagelijks een hoop tijd en het geeft een mooie, gladde huid.
Na een ontharingsbehandeling hoef jij je niet meer onzeker te voelen door ongewenst haargroei en kun je altijd in een rokje lopen, een mooie bikini aantrekken of een mouwloos t-shirt dragen.

Wat is laser ontharen?

Laser ontharen is een zeer effectieve methode om ongewenste haren definitief te verwijderen. Bij deze behandeling wordt met subtiele laserstraaltjes de haarfollikels geleidelijk verschroeit. De energie van deze straaltjes zet het pigment van de haarwortels om in warmte die de haarwortels beschadigt, zodat nieuwe haargroei wordt voorkomen.

Definitief ontharen met een laser is heel geschikt voor het ontharen van het gezicht, de oksels, de bikinilijn en de benen. Mannen kiezen vaak voor laser ontharen van de rug en wielrenners vinden het fijn hun sport uit te oefenen met geschoren benen. Lees ons artikel over sporters en mannen met overbeharing die zich scheren (nu met speciale combi-deal voordeel speciaal voor mannen!)

Voor een langdurig resultaat, gebruiken wij bij Derma Sensation in Rotterdam en Gouda de Soprano Ice Laser met SHR technologie voor laserontharingen. Met dit systeem kunnen wij u een ontharingsbehandeling bieden die vrijwel pijnloos is.

Voordelen van ontharen met een laser

 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken
 • Effectief voor alle huid- en haartypes
 • Tot 90% minder haargroei na zes tot acht laserbehandelingen
 • Vrijwel pijnloos met de geavanceerde Soprano ICE Laser ontharingssysteem
 • Veilige behandeling het hele jaar door*
 • Het bespaart je tijd door niet meer elke dag te hoeven scheren of te waxen
 • Geen last meer van ingegroeide haartjes
 • Je kunt altijd dragen wat je wilt: je mooie lingerie, bikini, rokje of een mouwloos t-shirt: geen zorgen meer over harige benen, oksels of bikinilijn

* Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zien we je graag na deze periode. Het wordt namelijk afgeraden een laserbehandeling te ondergaan gedurende de zwangerschap of de periode dat je borstvoeding geeft.

Laser ontharen: Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Voor het permanent ontharen met een laser heb je meer dan één behandeling nodig. Wanneer je een afspraak maakt voor een intakegesprek bij een van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda, kun je samen met onze huidtherapeute het aantal behandelingen bespreken. Het aantal behandelingen voor laserontharing is afhankelijk van jouw huidtype, haargroei, hormoonhuishouding, stofwisseling, leeftijd en geslacht. Gemiddeld zijn onze klanten na 6 tot 8 behandelingen van hun haargroei af.

Bereken je prijs

Kosten laserontharingsbehandeling

Wil je weten hoeveel een behandeling kost? Ga dan naar deze tool en zie direct wat de kosten zijn voor het ontharen van de door jou gewenste lichaamsdelen. De prijzen die hier zijn aangegeven, zijn de prijzen per sessie. of kies een pakket van 6 behandelingen inclusief 1 gratis behandeling! Wil je meer delen van je lichaam laten ontharen? Neem dan een combideal, dan krijg je een mooie combi deal korting!

 

Wil je meer weten over laserontharing?

Wil je meer over de behandeling weten, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek bij één van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda. Lees hier wat je bij een intakegesprek met ons kunt verwachten. 

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

GRATIS PROEFBEHANDELING
Maak een afspraak voor een gratis proefbehandeling voor een laserontharing. Ervaar zelf de effectiveit van een ontharing met de Soprano Ice Laser.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi

Laserontharen voor en na behandeling

HET COMBI-DEAL FORMULIER

Gebruik onze combideal tool en zie direct wat de kosten zijn voor het ontharen van de door jou gewenste lichaamsdelen met geweldige kortingen. De prijzen die hier zijn aangegeven, zijn de prijzen per sessie. Of kies een pakket van 5 + 1 gratis behandelingen. Termijnbetaling is bespreekbaar. Wil je meer delen van je lichaam laten ontharen? Selecteer dan de gewenste gebieden en bekijk jouw combideal korting!

 1. Selecteer hieronder het vakje Dames of Heren
 2. Kies de gebieden die jij onthaart wilt hebben met de Soprano ICE laser-technologie. Je kunt meerdere gebieden aanklikken
 3. Kies voor losse behandeling of een pakket
 4. Vul je gegevens in
 5. Klik op “Combideal claimen” om het formulier te verzenden
 6. Wij nemen dan contact met je op om samen een afspraak voor je intakegesprek in te plannen.

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.
Je kunt bij onze huidklinieken in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

ACNE BIJ TIENERS – INFORMATIE VOOR OUDERS
ACNE BIJ TIENERS – INFORMATIE VOOR OUDERS
Acne is een veelvoorkomende puberkwaal waar tieners erg onzeker van kunnen worden. Als ouder kun je hier echter meer bij betekenen dan
Acnetherapie voor tieners
Acne therapie voor tieners
Acne is een uiterst vervelende huidaandoening waar je erg onzeker van kunt worden. Het kan allerlei oorzaken hebben, maar hormonale schommelingen liggen er vaak aan
SKINBOOSTERS - VOOR EEN STRALENDE HUID IN EEN HANDOMDRAAI!
SKINBOOSTERS - VOOR EEN STRALENDE HUID IN EEN HANDOMDRAAI!
Skinboosters bieden de mogelijkheid om met minimale tijdsinvestering een groot effect teweeg te brengen
PEELINGS VOOR EEN HUID ALS NIEUW!
PEELINGS - VOOR EEN HUID ALS NIEUW!
Chemische huidpeelings zijn in staat om grote veranderingen in het huidbeeld teweeg te brengen. Je huid knapt er waanzinnig van op!
Lees hier alles
LASERONTHARING OOK VOOR MANNEN?
LASERONTHARING OOK VOOR MANNEN?
Definitief ontharen is al lang niet meer alleen voor vrouwen: steeds meer mannen kiezen om uiteenlopende redenen voor een gladde huid.
En waarom blijven
Wat mannen moeten weten over laser ontharing
Wat mannen moeten weten over laser ontharing
De beste manier voor superharige jongens om hun lichaamshaar te verzorgen? Natuurlijk kun je scheren, knippen en waxen. Maar heb
Laserontharing voor sporters en mannen met overbeharing
Laserontharing voor sporters en mannen met overbeharing
Veel mannen die intensief sporten, scheren zich. Dit geldt met name voor wielrenners, zwemmers, voetballers,