Laser Ontharen Rotterdam, Den Haag en Gouda (COMBI-DEAL)

Laserontharing in Rotterdam, Den Haag en Gouda – Combi-Deal

Heb je het ook wel gehad om steeds weer je lichaam te ontharen met scheren, waxen of epileren?
Misschien is laserontharing dan wel iets voor jou. Met het laseren van je benen, gezicht, oksels, bikinilijn of andere plaatsen op je lichaam waar je ongewenst haargroei hebt, ben je definitief van het scheren en waxen af. Een laser ontharing bespaart jou dagelijks een hoop tijd en het geeft een mooie, gladde huid.
Na een ontharingsbehandeling hoef jij je niet meer onzeker te voelen door ongewenst haargroei en kun je altijd in een rokje lopen, een mooie bikini aantrekken of een mouwloos t-shirt dragen.

COMBIDEAL ACTIE:

ONZE COMBIDEAL ACTIE GEEFT JE TOT EXTRA 30% KORTING OP DE BESTAANDE KORTINGEN!

Bereken je prijs via onze tool en vraag je deal direct aan.

Wil je liever je deal in 3 termijnen betalen zonder extra kosten, rente of bkr registratie? Dan kies voor betalen via het in3 betaalsysteem. Druk op (i) voor meer informatie. Als je gebruik wilt maken van deze service, druk dan op “In 3 termijnen betalen” (nadat je je gebieden hebt geselecteerd). Je gaat dan naar onze webshop waarin je de eerste termijn direct kunt voldoen. Wil je de behandeling in een keer in de kliniek betalen dan vraag dit via het formulier aan.

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
 

Wat is laser ontharen?

Laser ontharen is een zeer effectieve methode om ongewenste haren definitief te verwijderen. Bij deze behandeling wordt met subtiele laserstraaltjes de haarfollikels geleidelijk verschroeit. De energie van deze straaltjes zet het pigment van de haarwortels om in warmte die de haarwortels beschadigt, zodat nieuwe haargroei wordt voorkomen.

 

WAT KOST ONTHAREN? BEREKEN HET ZELF

  1. Selecteer hieronder het vakje Dames of Heren
  2. Kies de gebieden die jij onthaart wilt hebben met de Soprano ICE laser-technologie. Je kunt meerdere gebieden aanklikken. Je krijgt tot extra 30% korting.

*Wil je de behandeling van je gelaat bij je verzekeraar vergoeden? Dan geldt de combideal niet voor je gelaat. Voor vergoedingen voor het gelaat hebben we vaste prijzen: bovenlip & kin €110, bovenlip €49, kin €69, geheel gelaat €129

 

Voordelen van ontharen met een laser

  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken
  • GEEN GOEDKOPE IPL MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN!
  • Effectief voor alle huid- en haartypes
  • Tot 90% minder haargroei na zes tot acht laserbehandelingen
  • Vrijwel pijnloos met de geavanceerde Soprano ICE Laser ontharingssysteem
  • Veilige behandeling het hele jaar door*
  • Het bespaart je tijd door niet meer elke dag te hoeven scheren of te waxen
  • Geen last meer van ingegroeide haartjes

Veelgestelde vragen

Voor het permanent ontharen met een laser heb je meer dan één behandeling nodig. Wanneer je een afspraak maakt voor een intakegesprek bij een van onze huidklinieken in Rotterdam, Den Haag of Gouda, kun je samen met onze huidtherapeute het aantal behandelingen bespreken. Het aantal behandelingen voor laserontharing is afhankelijk van jouw huidtype, haargroei, hormoonhuishouding, stofwisseling, leeftijd, geslacht en tevredenheid. Gemiddeld zijn onze klanten na 6 tot 8 behandelingen van hun haargroei af. Het is echter niet te garanderen dat je haargroei voor altijd gestopt is: je hormoonhuishouding verandert met het ouder worden waardoor je kans hebt dat je haar op den duur weer gaat groeien. Hoelang een behandeling per keer duurt is afhankelijk van de grootte van het te behandelen deel van je huid.

Dat komt omdat haren in cycli groeien: zo is er sprake van een groeifase, een rustfase en een uitvalfase. Niet alle haren zitten tegelijkertijd in de groeifase, wat nodig is om ze effectief te kunnen verwijderen. Per behandeling wordt naar schatting zo’n 15% van de haargroei definitief verwijderd; daarom zijn er in totaal meestal zo’n 6 – 8 behandelingen nodig voordat alle haarzakjes vernietigd zijn.

Nee dat klopt niet. Scheren zorgt er niet voor dat je meer haargroei krijgt, dit is o.a. hormonaal bepaald en daar heeft scheren geen invloed op. Wel kan het lijken alsof de haargroei toegenomen is wanneer je het vergelijkt met de haargroei na epileren of waxen. Dat komt door het feit dat de haren dan met wortel en al verwijderd worden en daarna vaak eerst wat dunner terug groeien. De hoeveelheid haargroei is echte hetzelfde gebleven en neemt niet toe door te scheren.

Om het haarzakje te kunnen vernietigen met behulp van laser, is het belangrijk dat de haarwortel nog aanwezig is. De laserbehandeling richt zich namelijk op het pigment in de haarwortel. Bij epileren en harsen wordt het haar in zijn geheel verwijderd en kan dus niet meer gevonden worden door de laser. Je kunt ongewenste haargroei tussen de behandelingen door echter wel gewoon blijven scheren of knippen. Of verwijderen met behulp van ontharingscrème. Hierbij blijft de haarwortel namelijk wél behouden en kan de laserbehandeling gewoon zijn werk blijven doen.

In principe raden wij een ontharingsbehandeling tijdens de zwangerschap af. Dit omdat veranderende hormoonwaardes ongewenste interacties kunnen geven met het natuurlijke pigmentatieproces van de huid. Dit verschijnsel is ook zonder laserbehandeling zichtbaar wanneer je last krijgt van melasma (zwangerschapsmasker) maar zou onder invloed van laser ook elders kunnen worden opgeroepen.

Over het algemeen is de haarreductie zo’n 90%. Het is ook middels lasbehandeling niet mogelijk om een resultaat van 100% haarvrij te behalen, omdat er onderhuids ook altijd haarzakjes zitten die in een (semi-)permanente slaapmodus staan. Dit betekent dat zij momenteel geen haargroei produceren maar dat kan in de toekomst (onder invloed van hormonen, medicijnen of ouderdom e.d.) veranderen. Mocht dit het geval zijn, dan volstaat vaak een korte onderhoudsbehandeling om ongewenste haren alsnog te verwijderen.

Ja en Nee, de laser heeft de pigment nodig om de haarzakje te vernietigen. Echter veel klanten willen dit toch proberen en we hebben goede resultaten bereikt met name met rood en grijze haren. Blond en dons haren wat minder.

Ja, ook de negroïde of getinte huid kan bij ons veilig en effectief een laserontharing behandeling ondergaan. Bij Derma Sensation werken wij met de Soprano Ice laser die -in tegenstelling tot veel gebruikelijke laserapparatuur- ook veilig bevonden is voor de donkere huid. Denk hierbij niet alleen aan het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing maar ook voor de behandeling van ingegroeide haren of ontstekingen van de talgklieren waarmee donkere huidtypes naar verhouding vaker mee te maken krijgen. Onze huidtherapeuten informeren je graag omtrent wat er zoal mogelijk is!

Ja, een laserbehandeling is zeker effectiever dan IPL. Bij laserontharing zijn 6 á 8 behandelingen doorgaans voldoende om het gewenste resultaat te bereiken, terwijl IPL om veel meer behandelingen vraagt. Moderne laserapparatuur zoals de Soprano Ice laser van Derma Sensation wordt bovendien zeer veilig geacht met minimale kansen op bijwerkingen of risico’s.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord: