Krijg jij de kosten voor je laserontharen Vergoed? 🤔
Lees verder...

Jouw Nieuwe Zijdezachte Huid Kost Je Nul Euro. Geloof Je Het Niet?

Jouw huid zo zacht als zijde, zonder een cent te betalen. Klinkt als een sprookje? Niet in Rotterdam, Den Haag of Gouda. We gooien de regels van het spel omver, en jij plukt de vruchten.

Bovenlip voor €49, gehele gelaat voor €129 – en ja, het kan zelfs gratis. Hoe? We hebben de gouden ticket: een contract met alle verzekeraars. Jij geniet van de magie van Soprano ICE Platinum – de crème de la crème in de wereld van laserontharing – zonder de financiële kater.

En er is meer. Dit is geen one-size-fits-all onzin. Jouw huid is uniek en verdient een behandeling op maat, uitgevoerd door professionals die weten wat ze doen. We zijn geen rookies; we zijn de meesters in het spel van perfectie.

Dus, denk je dat dit te mooi klinkt om waar te zijn? Daag ons uit. Boek je gratis intake in Rotterdam, Den Haag of Gouda en ontdek het zelf. Je huid zal je dankbaar zijn.

Ultieme Luxe: Waarom Soprano ICE Platinum de Bentley van Laserontharing Is

Je vraagt je wellicht af: wat maakt de Soprano ICE Platinum zo speciaal? Nou, laten we het zo zeggen – in de wereld van auto’s heb je je standaard sedans en dan heb je je Porsches en Bentleys. In de wereld van laserontharing, daar is Soprano ICE Platinum de onbetwiste koning – het summum van precisie, luxe en resultaten.

Dit is geen gewone laser. Dit is een symfonie van technologische innovatie en engineering, ontworpen om jou die foutloze, zijdezachte huid te geven waar je altijd van hebt gedroomd, met zero pijn en hassle. Stap binnen in de wereld van elite schoonheid, waar perfectie niet alleen mogelijk is, maar gegarandeerd. Jouw koninkrijk van onberispelijke huid wacht, en Soprano ICE Platinum is jouw gouden sleutel.

Ervaar Luxe Zonder Kosten - Boek Je Intake!

GELAAT VERGOEDING ACTIE:

Stap in een wereld waar schoonheid en budget hand in hand gaan. Ontdek onze exclusieve deals, gemaakt voor de moderne vrouw die weigert te kiezen tussen luxe en betaalbaarheid. Bij ons krijg je beide.

Bovenlip voor slechts €49:

Kus die ongewenste haartjes vaarwel zonder je portemonnee te plunderen.

Kin voor €69:

Ontsnap aan de schaduw van ongewenste haartjes en onthul een kin die straalt van zuiverheid en definitie, een elegantie die bij jou past.

Wangen voor €69:

Transformeer je zijdezachte wangen in een meesterwerk van gladheid en verfijning, zonder het gedoe van dagelijkse verzorging.

Bakkebaard voor €49:

Maak een einde aan de voortdurende strijd – stap in een wereld waar je bakkebaarden geen baas meer over je zijn.

Hals voor €49:

Een sierlijke hals is het toonbeeld van vrouwelijke gratie. Ontdoe je van ontsierende haartjes en onthul je ware schoonheid.

Kin & Bovenlip Combo voor €99:

Een duo-aanbieding die je niet kunt weerstaan. Twee zones, één ongelooflijke prijs.

Gehele Gelaat voor €129:

Transformeer je huid tot een zijdezacht meesterwerk zonder de bank te breken.

En hier komt het mooiste: Deze droomdeals kunnen aan jouw deur komen kloppen met een prijskaartje van €0. Ja, je leest het goed. Met onze directe contracten met alle verzekeraars, is jouw weg naar een haarvrije, stralende huid geplaveid met gouden mogelijkheden.

Onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Gouda zijn jouw sanctuaries. Plekken waar magie gebeurt. Plekken waar de Soprano ICE Platinum – de Bentley onder de laserontharingsmachines – elke sessie verandert in een VIP-ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de revolutie van moeiteloze schoonheid en ongeëvenaarde waarde. Boek je gratis intake en betreed een wereld waar je huid, portemonnee en ziel in harmonie zijn.

Ontdek Vergoede Perfectie - Boek Gratis!

Jouw Reis naar Perfectie Begint Nu

Waarom zou je wachten? Jouw zachte, stralende, haarvrije huid ligt binnen handbereik. Onze ervaren specialisten staan klaar om je met open armen te ontvangen in onze state-of-the-art klinieken in Rotterdam, Den Haag, en Gouda. We zijn uitgerust met de revolutionaire Soprano ICE Platinum – de laser die alle anderen in de schaduw stelt. Jouw comfort, veiligheid en resultaten zijn onze prioriteit.

Een Ervaring die Spreekt Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Luister naar de stemmen van talloze tevreden klanten die de magie van Soprano ICE Platinum zelf hebben ervaren. Hun verhalen getuigen van een transformatie die zowel huid als leven verandert, en een zelfvertrouwen dat door het dak gaat.

Klaar om te Stralen? Claim Je Gratis Intake!

Voordelen van ontharen met een laser

 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken
 • GEEN GOEDKOPE IPL MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN!
 • Alleen behandelt door ervaren HBO gestudeerde huidtherapeuten
 • Effectief voor alle huid- en haartypes
 • Vrijwel pijnloos met de geavanceerde Soprano ICE Laser ontharingssysteem
 • Veilige behandeling het hele jaar door*
 • Het bespaart je tijd door niet meer elke dag te hoeven scheren of te waxen
 • Geen last meer van ingegroeide haartjes
 • Laser ontharen in Rotterdam
 • Laser ontharen in Den Haag
 • Laser ontharen in Gouda
 • Termijn betaling mogelijk
 • Geheel vergoed door verzekeraars

* Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zien we je graag na deze periode. Het wordt namelijk afgeraden een laserbehandeling te ondergaan gedurende de zwangerschap of de periode dat je borstvoeding geeft.

Gepersonaliseerd voor Jou

Elke huid is een uniek landschap, en we benaderen de jouwe met de zorg, aandacht en expertise die het verdient. Ons team van toegewijde professionals is getraind om gepersonaliseerde oplossingen te bieden, afgestemd op jouw specifieke huidtype, haarkleur en cosmetische doelen.

Stap in een wereld waar de toekomst van esthetiek en luxe samenkomen. Boek je gratis intake vandaag nog en ontdek een realiteit waar dromen van perfectie en financiële vrijheid tot leven komen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Dat komt omdat haren in cycli groeien: zo is er sprake van een groeifase, een rustfase en een uitvalfase. Niet alle haren zitten tegelijkertijd in de groeifase, wat nodig is om ze effectief te kunnen verwijderen. Per behandeling wordt naar schatting zo’n 15% van de haargroei definitief verwijderd; daarom zijn er in totaal meestal zo’n 6 – 8 behandelingen nodig voordat alle haarzakjes vernietigd zijn.

Nee dat klopt niet. Scheren zorgt er niet voor dat je meer haargroei krijgt, dit is o.a. hormonaal bepaald en daar heeft scheren geen invloed op. Wel kan het lijken alsof de haargroei toegenomen is wanneer je het vergelijkt met de haargroei na epileren of waxen. Dat komt door het feit dat de haren dan met wortel en al verwijderd worden en daarna vaak eerst wat dunner terug groeien. De hoeveelheid haargroei is echte hetzelfde gebleven en neemt niet toe door te scheren.

Om het haarzakje te kunnen vernietigen met behulp van laser, is het belangrijk dat de haarwortel nog aanwezig is. De laserbehandeling richt zich namelijk op het pigment in de haarwortel. Bij epileren en harsen wordt het haar in zijn geheel verwijderd en kan dus niet meer gevonden worden door de laser. Je kunt ongewenste haargroei tussen de behandelingen door echter wel gewoon blijven scheren of knippen. Of verwijderen met behulp van ontharingscrème. Hierbij blijft de haarwortel namelijk wél behouden en kan de laserbehandeling gewoon zijn werk blijven doen.

Definitieve verwijdering van ongewenste lichaamsbeharing staat natuurlijk centraal, en iedere gewenste lichaamszone kan op die manier behandeld worden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere huid/haaraandoeningen te behandelen:

 • Folliculitis – Veelvuldig ingegroeide haren die gepaard gaan met ontstekingen waar vooral donkere huidtypen met kroesharen last van kunnen hebben
 • Hidradenitis suppurativa -Ontstekingen van de haartalgklieren, meestal in huidplooien zoals de oksels, liezen of de bilnaad
 • Sinus pilonidalis – haarnestcystes in de bilstreek
 • Donorgebieden ontharen

Vroeger kon dit niet omdat er een groter risico was op ongewenste bijwerkingen van de laser. Tegenwoordig is laserapparatuur veel nauwkeuriger af te stellen waardoor laserbeharing met onze Soprano ICE apparatuur ook voor de donkere of zongebruinde huid mogelijk is. Wel is het belangrijk om enige voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

 • Wacht na de behandeling minstens 2 weken voordat je je huid bloot stelt aan de zon
 • Wacht na een zonvakantie of andere intensieve blootstelling aan de zon minstens 4 weken voordat je een volgende behandeling ondergaat
 • Gebruik ten alle tijden een goede zonnebrandcrème met hoge beschermfactor!

We raden je aan om altijd even met onze huidtherapeute te overleggen wanneer je huid blootgesteld is/wordt aan intensieve zonnestraling zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wanneer er een iets langer tijdsinterval zit tussen opeenvolgende behandelingen zal dit over het algemeen nog steeds prima resultaten geven.

Nee, je kunt helaas geen zelfbruiners gebruiken wanneer je een ontharingsbehandeling met laser ondergaat.

In principe raden wij een ontharingsbehandeling tijdens de zwangerschap af. Dit omdat veranderende hormoonwaardes ongewenste interacties kunnen geven met het natuurlijke pigmentatieproces van de huid. Dit verschijnsel is ook zonder laserbehandeling zichtbaar wanneer je last krijgt van melasma (zwangerschapsmasker) maar zou onder invloed van laser ook elders kunnen worden opgeroepen.

Over het algemeen is de haarreductie zo’n 90%. Het is ook middels lasbehandeling niet mogelijk om een resultaat van 100% haarvrij te behalen, omdat er onderhuids ook altijd haarzakjes zitten die in een (semi-)permanente slaapmodus staan. Dit betekent dat zij momenteel geen haargroei produceren maar dat kan in de toekomst (onder invloed van hormonen, medicijnen of ouderdom e.d.) veranderen. Mocht dit het geval zijn, dan volstaat vaak een korte onderhoudsbehandeling om ongewenste haren alsnog te verwijderen.

Ja en Nee, de laser heeft de pigment nodig om de haarzakje te vernietigen. Echter veel klanten willen dit toch proberen en we hebben goede resultaten bereikt met name met rood en grijze haren. Blond en dons haren wat minder.

Ja, ook de donker of getinte huid kan bij ons veilig en effectief een laserontharing behandeling ondergaan. Bij Derma Sensation werken wij met de Soprano Ice laser die -in tegenstelling tot veel gebruikelijke laserapparatuur- ook veilig bevonden is voor de donkere huid. Denk hierbij niet alleen aan het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing maar ook voor de behandeling van ingegroeide haren of ontstekingen van de talgklieren waarmee donkere huidtypes naar verhouding vaker mee te maken krijgen. Onze huidtherapeuten informeren je graag omtrent wat er zoal mogelijk is!

Ja, een laserbehandeling is zeker effectiever dan IPL. Bij laserontharing zijn 6 á 8 behandelingen doorgaans voldoende om het gewenste resultaat te bereiken, terwijl IPL om veel meer behandelingen vraagt. Moderne laserapparatuur zoals de Soprano Ice laser van Derma Sensation wordt bovendien zeer veilig geacht met minimale kansen op bijwerkingen of risico’s.

Nee, moderne laserapparatuur zoals de Soprano Ice worden absoluut niet schadelijk geacht voor de huid omdat deze zeer exact kunnen worden afgesteld voor uiteenlopende huidtypes. Na afloop kan de huid gedurende korte tijd wat roodheid of zwelling vertonen, zoals je dit wellicht ook gewend bent van een ontharingsbehandeling door middel van waxing of epileren. Dit trekt normaliter snel weg en je kunt je dagelijkse bezigheden dan ook vrijwel meteen weer hervatten.

Het is weliswaar niet schadelijk om te sporten na een laserbehandeling maar we raden je aan om een dagje te wachten totdat eventuele huidirritatie verdwenen is. Overmatige warmte en zweten kunnen tijdelijke gevoeligheidsreacties verergeren en daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN

WAAROM DERMA SENSATION?

In Rotterdam, Den Haag en Gouda, wacht een plek waar expertise en zorg samenkomen. Derma Sensation staat voor kwaliteit en precisie. Onze BIG-geregistreerde huidspecialisten hanteren een persoonlijke aanpak, gericht op jouw unieke huid.

We gaan verder dan standaardbehandelingen; we bieden op maat gemaakte ervaringen, zorgvuldig afgestemd om jouw huid te laten stralen in optimale gezondheid. Elk bezoek begint met een nauwkeurige huidanalyse om te verzekeren dat jouw huid de koninklijke behandeling krijgt die het verdient.

Bereikbaarheid en comfort? Bij ons parkeer je gratis en kun je profiteren van ruime openingstijden. Omdat echte zorg geen grenzen kent, en jouw gemak onze prioriteit is. Derma Sensation – waar jouw reis naar stralende en gezonde huid begint.

 

 

DE SPECIALISTEN


Kitty: Hoofd huidtherapeut & Laserspecialist

Laat Je Huid Stralen - Boek Nu!