100% pijnloos laser ontharen! ⬇️

Laserontharing Combi-Deal

Veel mensen storen zich aan (overmatige) haargroei in het gezicht of op het lichaam. Regelmatig scheren, epileren of harsen kan zorgen voor beschadigingen aan de huid of een geïrriteerde huid en voor ingegroeide haartjes en stoppels. Buiten al deze ongemakken kost het ook nog eens veel tijd en komen de haartjes altijd weer terug. Ben jij hier ook helemaal klaar mee? Kies dan voor laserontharing bij Derma Sensation om hiervan af te komen Nu tot 30% combideal korting.

Maar wacht, we hebben nog meer goednieuws voor jou! Want je krijgt de 2e behandeling gratis van ons. Download je voucher hieronder.

 

Naar combideal, 1+1 gratis

1+1 GRATIS!

ONZE COMBIDEAL ACTIE GEEFT JE TOT 30% KORTING! EN MET ONZE VOUCHER KRIJG JE 1 BEHANDELING GRATIS!

Bereken je prijs via onze tool en vraag je deal direct aan.

Download ook je 1+1 gratis voucher via Messenger:

Download Voucher Messenger Download Voucher Formulier

Laserontharing voor een gladde huid

Heb je het ook wel gehad om steeds weer je lichaam te ontharen met scheren, waxen of epileren?
Laserontharing is dan iets voor jou. Met het laseren van je benen, gezicht, oksels, bikinilijn of andere plaatsen op je lichaam waar je ongewenst haargroei hebt, ben je definitief van het scheren en waxen af. Een laser ontharing bespaart jou dagelijks een hoop tijd en het geeft een mooie, gladde huid.
Na een ontharingsbehandeling hoef jij je niet meer onzeker te voelen door ongewenst haargroei en kun je altijd in een rokje lopen, een mooie bikini aantrekken of een mouwloos t-shirt dragen.

De voordelen van laserontharing:

  • De haargroei wordt zo goed als volledig vermindert
  • Door het precieze systeem van de Soprano ice worden alleen de haartjes ‘geraakt’ en ontstaat er geen enkele schade aan de omliggende huid voor ons als huidkliniek een essentiële voorwaarde
  • Geen huidbeschadigingen of huidirritaties door het scheren of harsen meer
  • De structuur van de huid wordt gladder
  • Een kortere behandelduur dan bijvoorbeeld een IPL-behandeling

Nu: spectaculaire combi aanbiedingen 

Ingegroeide haren, huidirritaties, stoppels de meest gehoorde irritaties over scheren en harsen. Wil je daarvan af zijn? Begin dan nú met laserontharing kuur bij één van onze klinieken. Nu met 1+1 gratis voucher!

Combideal Berekenen

Hoe werkt laserontharing?

De Soprano geeft een golflengte af welke direct afgaat op het pigment in de haren. Het licht van de golflengte wordt door het pigment omgezet in hitte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd, de hitte zelf is voor jou als klant nauwelijks als hitte waar te nemen door het gekoelde systeem van de laser. Omdat het haar groeit in fases kunnen niet alle haren in één behandeling worden vernietigd en zul je na één behandeling nog steeds haargroei hebben. Door deze fases zit er 6 tot 8 weken tussen de behandelingen, deze tijd is nodig om de volgende fase haargroei te vernietigen. In de meeste gevallen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig, de huidtherapeutes in onze klinieken kunnen je na een intake hier meer over vertellen.

1+1 gratis aanvragen

Is mijn huid geschikt voor laserontharen?

Laserontharing is geschikt voor iedereen jong, oud, licht, donker, veel, weinig, een uitzondering hierop zijn grijze/witte haren omdat het pigment ontbreekt zal een behandeling niet zinvol zijn. Tijdens de zwangerschap, bij het geven van borstvoeding en als je erg zongebruind bent raden wij aan om met de behandeling te wachten.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

Combideal tarieven:

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN