Laser ontharen Rotterdam bij Derma Sensation

Laserontharing in Rotterdam – Combi-Deal

Veel mensen storen zich aan (overmatige) haargroei in het gezicht of op het lichaam. Regelmatig scheren, epileren of harsen kan zorgen voor beschadigingen aan de huid of een geïrriteerde huid en voor ingegroeide haartjes en stoppels. Buiten al deze ongemakken kost het ook nog eens veel tijd en komen de haartjes altijd weer terug. Ben jij hier ook helemaal klaar mee? Kies dan voor laserontharing bij Derma Sensation om hiervan af te komen.

 

COMBIDEAL ACTIE:

ONZE COMBIDEAL ACTIE GEEFT JE TOT EXTRA 30% KORTING OP DE BESTAANDE KORTINGEN!

Bereken je prijs via onze tool en vraag je deal direct aan.

Wil je liever je deal in 3 termijnen betalen zonder extra kosten, rente of bkr registratie? Dan kies voor betalen via het in3 betaalsysteem. Druk op (i) voor meer informatie. Als je gebruik wilt maken van deze service, druk dan op “In 3 termijnen betalen” (nadat je je gebieden hebt geselecteerd). Je gaat dan naar onze webshop waarin je de eerste termijn direct kunt voldoen. Wil je de behandeling in een keer in de kliniek betalen dan vraag dit via het formulier aan.

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
 

Bereken nu je voordeel!

Laserontharing voor een gladde huid

Ook bij laserontharing geldt er is helaas geen garantie te geven dat er nooit meer haartjes zullen komen op het lichaam, wel kunnen we je vertellen dat de vermindering van de haargroei tot wel 90% is, een dekkingsgraad van deze omvang zul je bij laserontharing met andere apparatuur dan de Soprano ice niet vinden. De haartjes die in de toekomst wellicht tevoorschijn kunnen komen uit de onderste lagen van je huid zijn dan heel dun of donshaartjes welke je niet snel zult waarnemen.

 

 

Combideal Berekenen

De voordelen van laserontharing:

 • De haargroei wordt zo goed als volledig vermindert
 • Door het precieze systeem van de Soprano ice worden alleen de haartjes ‘geraakt’ en ontstaat er geen enkele schade aan de omliggende huid voor ons als huidkliniek een essentiële voorwaarde
 • Geen huidbeschadigingen of huidirritaties door het scheren of harsen meer
 • De structuur van de huid wordt gladder
 • Een kortere behandelduur dan bijvoorbeeld een IPL-behandeling

Nu: spectaculaire combi aanbiedingen* 

Ingegroeide haren, huidirritaties, stoppels de meest gehoorde irritaties over scheren en harsen. Wil je daarvan af zijn? Begin dan nú met laserontharing kuur bij één van onze klinieken.

Hoe werkt laserontharing?

De Soprano geeft een golflengte af welke direct afgaat op het pigment in de haren. Het licht van de golflengte wordt door het pigment omgezet in hitte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd, de hitte zelf is voor jou als klant nauwelijks als hitte waar te nemen door het gekoelde systeem van de laser. Omdat het haar groeit in fases kunnen niet alle haren in één behandeling worden vernietigd en zul je na één behandeling nog steeds haargroei hebben. Door deze fases zit er 6 tot 8 weken tussen de behandelingen, deze tijd is nodig om de volgende fase haargroei te vernietigen. In de meeste gevallen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig, de huidtherapeutes in onze klinieken kunnen je na een intake hier meer over vertellen.

Na de laserbehandeling

Na de behandeling kun je gelijk weer door met je dagelijkse bezigheden, wel zijn om een optimaal resultaat te bereiken een aantal nazorg adviezen zoals het vermijden van de zonnebank en volle zon voor een korte periode en mag je niet meer harsen of epileren, scheren mag wel maar voor de behandeling met de laser is het noodzaak dat de wortel van de haar aanwezig blijft. Vlak na de behandeling kun je in enige tijd warmte in de huid voelen. Ook ervaren sommige klanten enige warmte na de behandeling als je het fijn vindt mag je de huid na de behandeling koelen, in onze klinieken verkopen we ook diverse producten voor thuisgebruik welke als prettig worden ervaren tijdens een laserkuur.

Nu 5 + 1 gratis pakket!

Is mijn huid geschikt voor laserontharen?

Laserontharing is geschikt voor iedereen jong, oud, licht, donker, veel, weinig, een uitzondering hierop zijn grijze/witte haren omdat het pigment ontbreekt zal een behandeling niet zinvol zijn. Tijdens de zwangerschap, bij het geven van borstvoeding en als je erg zongebruind bent raden wij aan om met de behandeling te wachten.

Wat is je huidtype?

Behandeling met de Soprano ice is geschikt voor elk huidtype. Welk huidtype jij hebt wordt duidelijk in een gratis en vrijblijvend intakegesprek met de huidtherapeut.

Laserontharing is helemaal geschikt voor

 • Ontharen benen
 • Ontharen rug
 • Ontharen bikinilijn/schaamstreek/bilplooi
 • Ontharen oksels
 • Ontharen gezicht
 • Ontharen armen
 • Ontharen borst
 • Ontharen voeten

Consultgesprek

Voordat je beslist of je wilt gaan voor laserontharing kun je bij ons een afspraak maken voor een gratis intake.
Tijdens dit gesprek kunnen de huidtherapeuten beoordelen wat de te verwachten resultaten zullen zijn en welke kosten je kunt verwachten. Wil je eigenlijk het liefst zo snel mogelijk beginnen? Ook dat kan direct na je intake, geef dit wel even aan zodat we voldoende tijd voor je kunnen reserveren. Voor de behandeling vragen we je jezelf te scheren.

Tarieven

Hier vind je onze calculator voor de beste prijzen afhankelijk van het aantal te behandelen zones krijg je van ons een mooie kortingen en nu tijdelijk tot extra 30% extra combideal korting!

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

DE SPECIALISTEN


Kitty: Hoofd huidtherapeut & Laserspecialist