Pijnloze ontharing met Soprano Ice laser ⬇️

Laserontharing met de Soprano ICE laser bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Bij Derma Sensation in laserontharing Rotterdam, laserontharing Den Haag en laserontharing Gouda bieden wij een pijnloze en effectieve ontharingsbehandeling met behulp van de Soprano ICE laser met SHR technologie. Onze geavanceerde laser is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gebruinde huid, en kan op elk lichaamsdeel worden toegepast voor een langdurig resultaat.

soprano-ice-laserontharing derma-sensation

Ons extreem koelende handstuk minimaliseert het risico op brandwonden, waardoor je verzekerd bent van een veilige behandeling. In tegenstelling tot IPL-behandelingen is het gebruik van onze Soprano ICE laser vrijwel pijnloos, waarbij je alleen wat speldenprikken en warmte op de huid ervaart.Door het geleidelijk afgeven van subtiele lichtstralen aan de haarfollikels, is het resultaat al na één behandelsessie zichtbaar. Afhankelijk van de gewenste zone duurt een behandeling vaak niet langer dan 30 minuten.

Maak nu een afspraak voor een pijnloze en effectieve laserontharing bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag of Gouda en geniet van een gladde en haarvrije huid.

Bereken jouw kosten

Ontdek de Soprano ICE laser voor pijnloze ontharing

De Soprano ICE laser is een revolutionaire ontharingslaser en de beste keuze voor veilige, effectieve en pijnloze ontharing. Het apparaat biedt een hoge mate van vermogen en de mogelijkheid om met een groot aantal instellingen te werken, waardoor de behandelingen nauwkeurig kunnen worden afgestemd op het huid- en haartype van de cliënten. Dit maakt het mogelijk om zelfs de getinte of gebruinde huid veilig en effectief te ontharen. Geen wonder dat het apparaat de Aesthetics Awards heeft gewonnen! Ontdek nu de voordelen van de Soprano ICE laser bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda. Klik op de knop om de kosten voor jouw persoonlijke laserontharing te berekenen.

Het verschil tussen laser en IPL voor ontharing

IPL maakt gebruik van het gehele spectrum van licht, terwijl laser op één specifieke golflengte werkt. De Soprano ICE laser gebruikt drie verschillende golflengtes, de meest effectieve voor ontharing. De effecten van laser gaan de vermogens van gangbare IPL flitsen ver te boven. Ervaar het verschil bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda en boek nu een afspraak.

Definitief van ongewenste haargroei af met de Soprano ICE laser

Bespaar tijd en laat storende haargroei definitief verwijderen door middel van laserontharing bij Derma Sensation. Met onze geavanceerde SHR technologie en de Soprano ICE laser kunnen wij haargroei op het gezicht en lichaam veilig en effectief voor 90% verwijderen. Hoewel 100% definitieve ontharing niet gegarandeerd kan worden, is een percentage van 90% erg hoog. Vergeet traditionele methodes als harsen, scheren of waxen en ga voor de beste laser van dit moment bij Soprano ICE laser Rotterdam, Soprano ICE laser Den Haag of Soprano ICE laser Gouda.

Ontdek nu de voordelige tarieven voor laserontharing!

Snelle en comfortabele laserontharing - Derma Sensation

Kies voor laserontharing bij Derma Sensation in Rotterdam, Gouda en Den Haag en geniet van:

  • een vrijwel pijnloze behandeling zonder medicatie of andere voorbehandeling.
  • Onze behandelingen zijn effectief voor alle huidtypen en verschillende haartypen, en geschikt voor zowel vrouwen als mannen.
  • Met een hoge dekkingsratio garanderen wij dat elke follikel wordt behandeld, voor een langdurig resultaat.
  • Onze behandelingen hebben geen hersteltijd, dus je kunt direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden weer oppakken.
  • Perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn.
  • Draag wat je wilt zonder zorgen over harige benen, oksels of bikinilijn.
  • Boek nu je laserontharing behandeling en profiteer van onze 50 euro tegoedkaart.

Bij Derma Sensation bieden we onze klanten de nieuwste technieken en methodes aan voor laserontharing in Rotterdam, Gouda en Den Haag. Onze SHR technologie zorgt ervoor dat de behandelingen vrijwel pijnloos zijn en geschikt zijn voor alle huidtypen en haartypen. Of je nu woont/werkt in Rotterdam, Gouda of Den Haag, wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat je haarvrij de deur uit kan.

Onze Soprano ICE laser is de beste op de markt en biedt een hoge dekkingsratio, waardoor elke follikel behandeld wordt. Of je nu je benen, oksels, bikinilijn of gezicht wilt laten laseren, onze laserontharingsspecialisten staan voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Maak een afspraak voor laserontharing Rotterdam, laserontharing Gouda of laserontharing Den Haag en ervaar het langdurige resultaat van onze laserbehandelingen.

Hoe verloopt een laserontharingsbehandeling bij Derma Sensation?

Een volledige laserontharingsbehandeling bij Derma Sensation bestaat uit 6 tot 8 sessies (verschilt per persoon, kan dus ook meer of minder sessies nodig hebben). Het haar groeit namelijk in verschillende fasen: de groei-, de overgangs- en rustfase. Om ook de haartjes te verwijderen die in een later stadium beginnen te groeien, heeft het te behandelen gebied een aantal lasersessies nodig. Voor een langdurig effect is het belangrijk dat je een volledige behandeling ondergaat die om de 6 tot 8 weken plaatsvindt met de Soprano ICE laser.

Het aantal sessies dat je nodig hebt is afhankelijk van diverse individuele factoren zoals je huidtype, hormoonhuishouding, stofwisseling, geslacht en leeftijd.

Wij adviseren om zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling en in de periodes tussen de sessies niet meer te epileren, te waxen of te harsen. De haren kunnen wel geknipt of geschoren worden of met ontharingscrème worden verwijderd. Op deze manier blijft het behandelen van de haren mogelijk doordat de haarwortel nog aanwezig is in het haarzakje.

Het is ook belangrijk om het te behandelen deel minstens 6 weken voorafgaand aan de behandeling niet aan zonlicht en/of zonnebank bloot te stellen. Dit geldt ook tijdens het behandelproces. De werkzaamheid van de behandeling is namelijk minder effectief op een gebruinde huid. Gebruik daarom een zonnebrandcrème met een SPF 30 factor of hoger.

Bij Derma Sensation kun je terecht voor laserontharing in Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Bye bye ongewenst haar, hallo zachte huid! Bereken nu jouw laserontharingskosten

Is de Soprano ICE laser echt pijnloos voor laserontharing?

Het gebruik van de Soprano ICE laser bij laserontharing is inderdaad vrijwel pijnloos. De geavanceerde technologie van deze laser maakt gebruik van SHR (Super Hair Removal) technologie en een geïntegreerd koelsysteem. Hierdoor wordt het behandelde gebied tijdens de behandeling gekoeld en wordt het risico op brandwonden en andere ongemakken tot een minimum beperkt.

Bij laserontharing met de Soprano ICE laser wordt het haarzakje geleidelijk opgewarmd en worden de flitsen niet als pijnlijk ervaren. In de meeste gevallen is er geen medicatie of andere voorbehandeling nodig om de behandeling comfortabel te maken. Het kan hooguit voelen als een licht prikkelend gevoel. Onze klanten bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda zijn erg tevreden over de comfortabele behandeling en het langdurige resultaat van laserontharing.

Wat kost laserontharing? Bereken direct de prijzen per sessie!

Ben je benieuwd naar de kosten van laserontharing? Bij Derma Sensation bieden we een handige tool waarmee je direct de prijzen per sessie kunt berekenen voor de lichaamsdelen die jij wilt laten behandelen. Profiteer nu van onze geweldige deal en ontvang een tegoedkaart ter waarde van €50 bij je behandeling!

Daarnaast bieden we ook nog een combideal aan waarbij je tot wel 30% korting kunt krijgen. Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ontdek de voordelen van laserontharing. Bespaar tijd en geld op traditionele ontharingsmethodes en kies voor de langdurige oplossing van laserontharing.

COMBIDEAL ACTIE:

ONZE COMBIDEAL ACTIE GEEFT JE TOT 30% KORTING! EN MET ONZE DEAL KRIJG JE EEN TEGOEDKAART VAN € 50!

Bereken je prijs via onze tool en vraag je deal direct aan.

Download ook je voucher voor de tegoedkaart via Messenger of formulier:

 

Voucher downloaden Messenger Voucher downloaden Formulier

Hoe snel is laserontharing met de Soprano ICE laser?

Als je op zoek bent naar informatie over de duur van een laserontharingsbehandeling, ben je hier aan het juiste adres. De behandeltijd hangt af van het te behandelen huidoppervlak. Met behulp van de Soprano ICE laser kan zelfs een groot oppervlak in korte tijd worden behandeld. Zo duurt een behandeling van de onderbenen meestal zo’n 30 tot 40 minuten, terwijl de behandeling van de oksels slechts 15 tot 20 minuten duurt. Wil je meer weten over de duur van een laserontharingsbehandeling? Neem dan gerust contact met ons op.

Aantal benodigde behandelingen voor laserontharing

Hoeveel behandelingen je nodig hebt voor een optimaal resultaat bij laserontharing is afhankelijk van verschillende factoren. In de meeste gevallen zijn er tussen de 6 en 8 behandelingen nodig, maar het kan ook zijn dat je met 4 behandelingen al het gewenste resultaat behaalt. Dit is onder andere afhankelijk van de specifieke eigenschappen van jouw huid en haar. Het is wel goed om te weten dat je met de Soprano ICE laser minder behandelingen nodig zult hebben dan met de meeste andere laserplatforms. Dit komt doordat deze laser met een hogere snelheid werkt en een groter behandelgebied per flits aankan. Maak een afspraak bij Derma Sensation om te bespreken hoeveel behandelingen jij nodig hebt voor een optimaal resultaat.

Ontdek onze scherpe prijzen en bereken direct jouw kosten!

Wordt laserontharing vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Ben je benieuwd of laserontharing van het gezicht vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar? Vaak wordt dit (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Check daarom altijd je polisvoorwaarden of neem contact op met jouw zorgverzekeraar voor meer informatie. Op onze website kun je ook gemakkelijk in twee stappen zien wat jouw vergoeding is. Wacht niet langer en ontdek nu of je in aanmerking komt voor een vergoeding!

Check je vergoeding

Ervaar het zelf met een gratis proefbehandeling

Wil jij zelf ervaren hoe het voelt om gelaserd te worden met de Soprano ICE laser? Vraag dan nu een gratis proefbehandeling aan en ervaar zelf hoe het voelt en hoe snel je van ongewenste haargroei af kunt komen. Onze deskundige specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor laserontharing. Wacht niet langer en plan vandaag nog je gratis proefbehandeling bij Derma Sensation.

JA, IK WIL EEN GRATIS PROEFBEHANDELING!

De bewezen effectiviteit van SHR technologie bij laserontharing

Ben je op zoek naar een ontharingsbehandeling die écht werkt? De SHR technologie is klinisch bewezen als uiterst effectief en minimaal pijnlijk voor de cliënt. Verschillende studies hebben SHR vergeleken met andere laser- en IPL-ontharingstechnologieën, en de resultaten spreken voor zich.

Een van deze studies is uitgevoerd door Dr. Martin Braun en gepubliceerd in het tijdschrift Journal of Drugs in Dermatology. Deze 18 maanden follow-up studie vergeleek de SHR technologie met Lightsheer en concludeerde dat SHR de meest effectieve ontharingsmethode is met de minste pijn.

Bij Derma Sensation maken wij gebruik van de Soprano ICE laser, ontwikkeld door marktleider Alma Lasers. Deze technologie biedt niet alleen uiterst effectieve laserontharing voor alle huidtypen, maar kan ook worden ingezet voor meer dan 65 andere FDA-goedgekeurde esthetische behandelingen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van ontharen met een Soprano ICE laser bij Derma Sensation.

Ontdek onze laserbehandelingen

Bij Derma Sensation bieden we een verscheidenheid aan laserbehandelingen voor verschillende huidaandoeningen. Gebruik onze handige combideal tool om zelf de prijs van jouw gewenste behandelingen te berekenen. Ontdek onze expertise en maak vandaag nog een afspraak voor een consult.

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN