LASERONTHARING voor Mannen - Voordeel met een COMBI-DEAL

DE COMBI-DEAL TOOL

Kies Heren hieronder en zie direct wat de kosten zijn voor het ontharen van de door jou gewenste lichaamsdelen. De prijzen die hier zijn aangegeven, zijn de prijzen per sessie. Wil je meer delen van je lichaam laten ontharen? Selecteer dan de gewenste gebieden en bekijk jouw combideal korting. Ook kun je een pakket van 5+1 gratis afnemen.

  1. Selecteer hieronder het vakje Heren
  2. Kies de gebieden die jij onthaart wilt hebben met de Soprano ICE laser-technologie. Je kunt meerdere gebieden aanklikken.
  3. Vul je gegevens in
  4. Om deze speciale korting te claimen, werken we op basis van een aanbetaling van 15 euro die in vermindering wordt gebracht tijdens je eerste behandeling (dus intake is nog steeds gratis als je een behandeling afneemt)
  5. Wil je deze ongelofelijke deal veiligstellen, dan ga door met het betalingsproces.
  6. Selecteer iDeal als betaalwijze
  7. Klik op “Combideal claimen” om het betalingsproces (via mollie) te starten en het formulier te verzenden
  8. Wij nemen dan contact met je op om samen een afspraak voor je intakegesprek in te plannen.

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.
Je kunt bij onze huidklinieken in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

DE SPECIALISTEN!

Kitty: Hoofd huidtherapeut & Laserspecialist

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER LASERONTHARING?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord: