LASERONTHARING VOOR SPORTERS EN MANNEN MET OVERBEHARING

Laserontharing voor sporters en mannen met overbeharing

Veel mannen die intensief sporten, scheren zich. Dit geldt met name voor wielrenners, zwemmers, voetballers, hardlopers en bodybuilders. Voor wielrenners is het een code om geschoren benen te hebben: je laat dan zien dat jij de sport serieus neemt. Het heeft niet zo zeer met aerodynamica te maken (alhoewel je met hardlopen nu net 5 seconden sneller zou kunnen eindigen op een afstand van 40 kilometer), maar eerder met de vele massages die deze sporters na het trainen of een wedstrijd nodig hebben.

Steeds meer mannen kiezen voor laserontharing

Niet alleen voor serieuze sporters, ook voor de ‘gewone’ man met overbeharing wordt laserontharing steeds meer gewoon. Kitty, huidtherapeute van Derma Sensation: “In toenemende mate kiezen mannen ervoor hun overmatige beharing op hun borst, schouders en rug uit te dunnen of helemaal te laten verwijderen met een laserontharingsbehandeling. Wij krijgen ook vaker mannen die hun wenkbrauwen onthaart willen hebben; zij willen van die “one brow”-look af en de wenkbrauwen in een mooi model hebben. Ook het gebied rond de oren en in de nek is in trek om onthaard te hebben met een laserbehandeling”.

De onthaarde benen van Ronaldo op Instagram

De onthaarde benen van Ronaldo op Instagram

Het is niet gek dat steeds meer mannen kiezen voor een laserontharingsbehandeling: het scheelt een hoop tijd aan scheren, je hebt geen last meer van stoppels en rode bultjes na het scheren, het masseren na de training verloopt zonder risico op huidontstekingen, en het geeft je zelfvertrouwen een boost als de overmatige beharing langdurig verdwenen is.

Laserontharing met de Soprano Ice Laser

Derma Sensation gebruikt de Soprano Ice Laser voor de ontharingsbehandelingen. Met dit apparaat is ontharen heel effectief en nagenoeg pijnloos. Afhankelijk van de grootte van het gebied, kan een behandeling ongeveer 30 minuten duren. Omdat haar in fases groeit, zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om te voorkomen dat het haar teruggroeit. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals huid- en haartype, leeftijd en je hormonen. Naarmate mannen ouder worden, groeit er – vooral op de rug – meer haar. Voor deze mannen is het soms nodig om eens per jaar een behandeling te herhalen om hernieuwde overbeharing te voorkomen.

Volledige ontharing of uitdunnen van te veel haar?

Kitty: “Veel mannelijke sporters komen bij ons om hun beenharen weg te laten laseren, want het kost best veel tijd om dat met traditioneel scheren bij te houden. Je hoeft echter niet te kiezen voor een volledige ontharing: veel van onze mannelijke klanten kiezen voor het uitdunnen van overmatig haar op borst, buik, schouders en/of rug. In feite is een laserontharingsbehandeling, anders dan bijvoorbeeld elektrolyse, de enige ontharingsbehandeling die het mogelijk maakt om haar uit te dunnen in plaats van volledig te verwijderen.” Mannen die zich laten behandelen met een laserontharing maken nu een goed deel uit van haar klantenkring in de huidkliniek in Rotterdam en in Gouda.

Kosten laserontharingsbehandeling

wielrenners scheren de benen

By www.Roth-Foto.de – Hennes Roth, CC BY-SA 3.0,

Wil je weten hoeveel een behandeling kost? Vul dan dit formulier in en zie direct wat de kosten zijn voor het ontharen van de door jou gewenste lichaamsdelen. De prijzen die hier zijn aangegeven, zijn de prijzen per sessie. Wil je meer delen van je lichaam laten ontharen? Neem dan een combi-deal, dan krijg je een hele mooie korting!

Combi-deal actie speciaal voor de serieuze sporter:

Laserontharingsbehandeling van benen en schouders voor maar € 298 i.p.v. € 510 per sessie.

Combi-deal actie speciaal voor mannen met overbeharing (kies voor de VIP actie):

Laserontharingsbehandeling van borst, buik en schouders voor maar € 299 i.p.v. € 521 per sessie.

 

 

 

 

 

Mannen met overbeharing Laserontharing

Wil je meer weten over laserontharing?

Wil je meer over de behandeling weten, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek bij één van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda. Lees hier wat je bij een intakegesprek met ons kunt verwachten. 

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

GRATIS PROEFBEHANDELING
Maak een afspraak voor een gratis proefbehandeling voor een laserontharing. Ervaar zelf de effectiveit van een ontharing met de Soprano Ice Laser.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi

Laserontharen voor en na behandeling

HET COMBI-DEAL FORMULIER

  1. Selecteer hieronder het vakje Heren
  2. Kies de gebieden die jij onthaart wilt hebben met de Soprano ICE laser-technologie. Je kunt meerdere gebieden aanklikken
  3. Je ziet direct wat de korting en de kosten zijn voor het ontharen van de door jou gewenste lichaamsdelen
  4. Vind je leuk wat je ziet (dat ga je zeker zien 😍)? Vul dan je gegevens in
  5. Klik op “Combideal claimen” om het formulier te verzenden
  6. Wij nemen dan contact met je op om samen een afspraak voor je intakegesprek in te plannen.

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.
Je kunt bij onze huidklinieken in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

Review Anki de Kiefte
 
"Zeer prettige en pijnloze behandelingen. Goede service. Ik raad deze kliniek van harte aan!"
~ Anki de Kiefte, 21-01-2019
Review Michaela Legerstee
 
"Altijd vriendelijk en met de klant meedenkend, behandelingen zijn pijnloos en effectief."
~ Michaela Legerstee, 08-01-2019
Review Fenny Lin
 
"Super blij mee met laser behandeling! Vriendelijk personeel ook. Kom graag hier 😁 "
~ Fenny Lin, 04-12-2018
Review Elles Dierijck
 
"Ben super blij met mijn laser behandelingen 😍 "
~ Elles Dierijck, 07-11-2018
Review Celia Marques
 
"In zes behandelingen vrijwel geen haartjes meer super!!"
~ Celia Marques, 17-10-2018
Review Annemieke Segers
 
"Na een paar behandelingen is de haargroei al extreem verminderd. Ik kijk er erg naar uit dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over het scheren van mijn oksels en benen voor ik de deur