Lichaam Laseren Mannen

Lichaam Laseren Mannen - Combi-Deal ⬇️

Wil je voorgoed afscheid nemen van ongewenste haargroei op je lichaam? Bij Derma Sensation bieden we professionele laserontharing speciaal voor mannen in Rotterdam, Den Haag en Gouda. Met onze geavanceerde Soprano ICE Platinum laser, geschikt voor alle huidtypen en haarkleuren, ben je verzekerd van veilige, pijnloze en effectieve behandelingen. Of het nu gaat om je rug, borst, benen of andere gebieden, wij helpen je graag. Plan vandaag nog je intake en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om voorgoed afscheid te nemen van ongewenste haargroei. Profiteer van onze combideal en maak een afspraak in een van onze vestigingen!

 

Waarom Mannen Kiezen voor Definitieve Laserontharing met de Soprano ICE Platinum Laser

Steeds meer mannen ontdekken de voordelen van laserontharing. Of je nu last hebt van ongewenste haargroei op je rug, borst, billen, benen of schouders, laserontharing biedt een veilige, pijnloze en effectieve oplossing. Bij Derma Sensation maken we gebruik van de Soprano ICE Platinum laser, die speciaal is ontworpen om aan jouw hoge eisen te voldoen.

Als extra voordeel bieden we jou nu een €50 tegoedkaart aan voor jouw eerste behandeling! Zo kun je voordelig kennismaken met onze laserontharingsbehandelingen en ervaren hoe comfortabel en effectief deze zijn.

Ook voor sporters kan laserontharing vele voordelen bieden. Wielrenners, bijvoorbeeld, kunnen genieten van minder huidirritatie, het gemak bij het aantrekken van compressie kleding en het voorkomen van infecties bij valpartijen. Bodybuilders kunnen hun spieren beter laten uitkomen zonder de afleiding van haargroei. Zelfs hobby sporters kunnen profiteren van laserontharing, met minder warmte, snellere transpiratieverdamping en minder pijn bij sportmassages en taping.

Kies voor onze laserontharingsbehandeling en profiteer van de voordelen én de €50 tegoedkaart. Maak nu een afspraak bij Derma Sensation en zeg definitief vaarwel tegen ongewenste haargroei.

Bereken jouw Combideal kosten

Laserontharen voor Mannen: Meer dan Alleen Cosmetica

Laserontharing voor mannen heeft niet alleen cosmetische voordelen, maar ook medische voordelen. Veel mannen kiezen voor laserontharing vanwege medische noodzaak, zoals het behandelen van ingegroeide haren, wat erg pijnlijk kan zijn. Andere aandoeningen zoals hydradenitis en haarnestcystes kunnen ook baat hebben bij laserontharing. Het is belangrijk dat deze behandelingen worden uitgevoerd door een medisch gespecialiseerde huidtherapeut om veiligheid en effectiviteit te waarborgen. Bij Derma Sensation ben je verzekerd van een hoogstaande behandeling met minimale risico’s, waarbij veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne voorop staan.

Daarnaast is laserontharing ook geschikt voor mannen met een getinte of donkere huid. Bij Derma Sensation maken we gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur, waaronder de Soprano Ice Platinum. Deze laser is niet alleen effectief voor alle haartypen en haarkleuren, maar ook veilig voor getinte en donkere huidtypes. Dankzij de geavanceerde technologie, die drie technologieën in één combineert, is de behandeling het hele jaar door mogelijk en vrijwel pijnloos. Bovendien is de behandeltijd kort, wat het een efficiënte keuze maakt voor mannen.

Kies voor laserontharing in Rotterdam, Den Haag of Gouda met de Soprano Ice Platinum en profiteer van een veilige, pijnloze en effectieve behandeling. Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ervaar zelf de voordelen van onze hoogwaardige behandelingen.

Waarom Meer en Meer Mannen Kiezen voor Veilige en Pijnloze Laserontharing met de Soprano ICE Platinum Laser

 • Snelle en langdurige resultaten: Laserontharing voor mannen biedt een efficiënte oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar met blijvende resultaten na enkele behandelingen.
 • Comfort en gemak: Dankzij de geavanceerde Soprano ICE Platinum laser kunnen mannen genieten van een vrijwel pijnloze ervaring, wat het een comfortabele keuze maakt.
 • Veelzijdigheid voor verschillende haartypen: Deze laser is ontworpen om effectief te zijn voor alle haartypen en huidtinten, waardoor het een veelzijdige optie is voor mannen van diverse achtergronden.
 • Voordelen voor sporters:
   • Wielrenners kunnen minder last krijgen van huidirritaties en sneller zweten verdampen.
   • Bodybuilders zien hun spieren beter uitkomen zonder de afleiding van haargroei.
   • Hobby-sporters ervaren minder warmte en minder pijn bij sportmassages en taping.
 • Professionele zorg: Bij Derma Sensation krijg je een professionele behandeling met aandacht voor detail en minimale risico’s, waardoor je kunt rekenen op uitstekende resultaten.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf hoe veilig, pijnloos en effectief laserontharing kan zijn.

Ontdek jouw combideal

Hoe werkt laserontharing bij mannen?

Laserontharing voor mannen werkt op dezelfde manier als voor vrouwen. De laser vernietigt de haarwortel en haarzakjes, waardoor de haren niet meer teruggroeien. Omdat haren groeien in drie verschillende fases, kan het zijn dat niet alle haren op het juiste moment in de groeicyclus zitten om verwijderd te worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haartjes te verwijderen die in een later stadium beginnen te groeien. Voor een langdurig resultaat is het belangrijk om een volledig behandelplan te volgen.

Het aantal benodigde behandelingen voor permanent ontharen hangt af van verschillende factoren, zoals de dikte van de haargroei en de locatie van de behandelde gebieden. Om een goed beeld te krijgen van wat je kunt verwachten, raden wij aan om een gratis en vrijblijvende intake te plannen bij Derma Sensation. Tijdens deze intake zal een van onze huidtherapeuten de haargroei beoordelen en je voorzien van het beste advies en een persoonlijk behandelplan.

Wil je meer weten over laserontharing voor mannen? Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om langdurig van ongewenste haargroei af te komen.

Profiteer vandaag nog van onze mannen specials

Voorbereiding op je eerste laserbehandeling als man: wat moet je weten?

Ben je van plan om binnenkort een laserbehandeling te ondergaan? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Een belangrijk advies is om ongeveer zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling en tussen de behandelsessies niet meer te epileren, waxen of harsen. Dit kan namelijk de haargroei beïnvloeden en ervoor zorgen dat de laserbehandeling minder effectief is. Scheren, knippen of ontharingscrème gebruiken is wel toegestaan, omdat hierbij de haarwortel nog intact blijft in het haarzakje.

Bij Derma Sensation staan onze deskundige huidtherapeuten klaar om je te helpen met een persoonlijk behandelplan en tips om je voor te bereiden op je eerste laserbehandeling. Daarnaast informeren wij je over mogelijke risico’s en bijwerkingen van de behandeling, en geven wij advies over de nazorg om ervoor te zorgen dat de huid snel en goed kan herstellen.

Wil je meer weten over de voorbereiding op je eerste laserbehandeling als man? Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om langdurig van ongewenste haargroei af te komen.

Waarop letten bij het kiezen van een laserontharingskliniek?

Bij het selecteren van een laserontharingskliniek zijn ervaring, professionaliteit en de gebruikte apparatuur de belangrijkste aandachtspunten.

Het is van belang om de beoordelingen van eerdere klanten en de professionaliteit van de behandelaars te onderzoeken bij het maken van je keuze. Hoewel de prijs van de behandeling een rol kan spelen, is het cruciaal om te kiezen voor een kliniek met goed opgeleide en ervaren specialisten en geavanceerde apparatuur.

Apparatuur van mindere kwaliteit, die vaak wordt gebruikt door goedkopere aanbieders, kan op lange termijn de haargroei verergeren en zelfs leiden tot resistentie tegen verdere ontharingsbehandelingen. Daarom is het essentieel om te opteren voor een kliniek met hoogwaardige en professionele apparatuur.

Bij Derma Sensation begrijpen we het belang van het leveren van topkwaliteit en service aan onze klanten. Onze deskundige huidtherapeuten werken met de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur op het gebied van laserontharing en zijn op de hoogte van de laatste technologieën en behandelmethoden.

Wil je meer informatie over het kiezen van de juiste laserontharingskliniek en wat Derma Sensation voor jou kan betekenen? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om langdurig van ongewenste haargroei af te komen.

Ontvang nu 30% korting op combideal!

Is laserontharing pijnlijk voor mannen?

Bij Derma Sensation maken we gebruik van de Soprano Ice Platinum, een geavanceerde laser die zorgt voor een uiterst comfortabele behandeling. Het handstuk van de Soprano ICE Platinum is uitgerust met een krachtig koelsysteem dat ervoor zorgt dat de behandeling vrijwel pijnloos is.

De technologie van de Soprano ICE Platinum is zo ontworpen dat de energie van de individuele flitsen zeer laag wordt gehouden en er een groot aantal flitsen per seconde wordt gegenereerd. Hierdoor wordt het haarzakje geleidelijk opgewarmd en worden de flitsen niet als pijnlijk ervaren.

Hoewel iedereen een andere pijngrens heeft, kunnen we met vertrouwen zeggen dat laserontharing met behulp van de Soprano ICE in de meeste gevallen niet als pijnlijk wordt ervaren. Bij Derma Sensation streven we er altijd naar om onze klanten zo comfortabel mogelijk te behandelen, en onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om eventuele vragen of zorgen over de behandeling te bespreken.

Ontdek de moeiteloze laserbehandeling voor mannen bij Derma Sensation

Bij Derma Sensation begrijpen we dat de keuze voor laserontharing een belangrijke stap is voor mannen. Daarom willen we je graag laten ervaren hoe eenvoudig en pijnloos onze behandelingen zijn. Met onze geavanceerde Soprano ICE Platinum laser kunnen we jou een comfortabele behandeling bieden zonder ongemak.

Bekijk onze video’s waarin we laten zien hoe onze klanten zonder enige pijn worden behandeld en hoe snel en efficiënt we verschillende lichaamsdelen kunnen behandelen. Binnen enkele minuten is een behandeling voltooid, zodat je direct kunt doorgaan met je dagelijkse bezigheden.

Bij Derma Sensation staat veiligheid, expertise en hygiëne altijd voorop. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserontharing voor mannen en bieden een persoonlijke aanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wil je meer informatie over onze behandelingen of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om een gladde en haarvrije huid te bereiken.

Hoe lang duurt een laserontharingsbehandeling voor mannen?

De duur van een laserontharingsbehandeling voor mannen hangt af van het te behandelen gebied. Over het algemeen kunnen sessies variëren van enkele minuten tot een uur. Bij Derma Sensation streven we ernaar om de behandelingen zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat je snel weer door kunt met je dagelijkse activiteiten.

Wat moet ik doen ter voorbereiding op mijn eerste laserontharingsbehandeling als man?

Ter voorbereiding op je eerste laserontharingsbehandeling is het belangrijk om ongeveer zes weken voorafgaand aan de behandeling niet meer te epileren, te waxen of te harsen. Dit kan namelijk de haargroei beïnvloeden en ervoor zorgen dat de laserbehandeling minder effectief is. Scheren of het gebruik van ontharingscrème is wel toegestaan. Onze huidtherapeuten bij Derma Sensation zullen je voorzien van alle nodige instructies en advies om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op je eerste behandeling.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een laserontharingsbehandeling bij Derma Sensation?

Het maken van een afspraak voor een laserontharingsbehandeling bij Derma Sensation is eenvoudig. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of online een afspraak maken via onze website. Tijdens de eerste consultatie zal een van onze huidtherapeuten al je vragen beantwoorden, je adviseren over de beste behandeling voor jouw situatie en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Wil je meer weten over onze laserontharingsbehandelingen voor mannen of heb je specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om langdurig van ongewenste haargroei af te komen.

Voucher downloaden Messenger Voucher downloaden Formulier

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER LASERONTHARING?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

Waarom kiezen voor laserontharing bij Derma Sensation?

Bij Derma Sensation zijn we gespecialiseerd in laserontharing voor mannen en bieden we een persoonlijke aanpak voor elke klant. We begrijpen dat het kiezen van de juiste kliniek voor laserontharing een belangrijke beslissing is en daarom willen we graag onze voordelen met je delen:

 1. Veilige en pijnloze behandeling: We werken met de nieuwste technologie, de Soprano ICE Platinum laser, die zorgt voor een veilige en vrijwel pijnloze behandeling.
 2. Ervaren en professionele huidtherapeuten: Onze huidtherapeuten hebben jarenlange ervaring en zijn medisch gespecialiseerd in laserontharing. Ze zijn in staat om een deugdelijke analyse te maken en een behandelplan op maat op te stellen.
 3. Gratis en vrijblijvend intakegesprek: We bieden een gratis intakegesprek aan waarin we de haargroei kunnen beoordelen en je kunnen voorzien van het beste advies en een behandelplan op maat.
 4. Ruime openingstijden: We zijn 6 dagen per week geopend, ook in de avonduren en in het weekend, zodat je altijd terecht kunt voor een behandeling.
 5. €50 tegoedkaart: Bij een combideal krijg je niet alleen korting tot 30%, maar ook een €50 tegoedkaart die je kunt gebruiken voor toekomstige behandelingen.
 6. Je kunt bij onze huidklinieken in Den haag (tot 18:00) Gouda (blauwe zone) en Rotterdam gratis parkeren.

Kortom, bij Derma Sensation ben je verzekerd van een veilige, professionele en persoonlijke aanpak voor laserontharing mannen. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!