LPG ENDERMOLOGIE®

De meest geavanceerde behandelingen op lichaam en gezicht ter wereld "Zichtbare resultaten na slechts 3 sessies" Made in France!

ONTDEK BEHANDELINGENOFGRATIS INTAKE AANVRAGEN

LPG Endermologie behandeling

Huid- en Laserkliniek Derma Sensation is gevestigd in Rotterdam en koploper op het gebied van professionele huidverbetering. In het comfort van onze rustgevende kliniek werken wij met de meest geavanceerde technologieën aan het hervinden én benadrukken van de natuurlijke schoonheid van onze cliënten.

Bij Derma Sensation ontdek je jouw perfecte huid opnieuw! Wij zijn onder meer erkende LPG Endermologie specialist en bieden daarmee dé oplossing voor tal van huidproblemen – zowel medische als cosmetische. Kwaliteit en deskundigheid vormen de basis voor ons uitgebreide behandelaanbod op het gebied van huidverbetering, ouderdoms-bestrijding en laserontharing.

🗓️ Maak een afspraak

📲 Bel mij terug

Al sinds 2010 wordt Derma Sensation geroemd om de vertrouwde, deskundige aanpak van onze specialisten. Bij ons gaan schoonheid en gezondheid hand-in-hand en sta jij als cliënt centraal. Wij bieden een individuele benadering in een ontspannen sfeer, geheel afgestemd op jouw verhaal en wensen. Ons gepassioneerde team van ervaren therapeuten heeft tot doel om jouw verwachtingen te overtreffen en een service van wereldklasse te bieden waar wij met recht trots op zijn!

ERVAAR HET ZELF EN BOEK NU EEN GRATIS HUIDCONSULT MET ÉÉN VAN ONZE ERVAREN HUIDSPECIALISTEN

Ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten
Nieuwste technologieën ter wereld
Effectief en zonder uitvaltijd na behandeling
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Huidklacht of huidprobleem?

Maak dan een afspraak voor een gratis intake!

Onze meest populaire behandelingen

VET VERBRANDEN

Endermologie is een baanbrekende behandelmethode voor vetafbraak op lichaamsgebieden die bestand zijn tegen lijnen en lichaamsbeweging. Middels geavanceerde LPG technologie wordt een diepgaande bindweefselmassage bewerkstelligt waarbij de huid op aangename wijze aangezogen en op- en neer gerold wordt. Die resulteert in plaatselijke vetafbraak en verstrakking van het algehele lichaamssilhouet – Vet verbranden zonder sporten dus! De behandeling is geschikt voor vetverwijdering op nagenoeg alle lichaamsgebieden (buik, billen, benen, bikinilijn, bh-lijn, rug, armen, taille, kuiten, nek ) en kan tevens veilig gebruikt worden voor vetverwijdering rond het gezicht (onderkin, kaaklijn, wangen). De resultaten van LPG Endermologie zijn uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en de behandelingen worden dagelijks wereldwijd zo’n 300.000 keer toegepast!

LEES MEER
CELLULITE VERWIJDEREN

Endermologie met behulp van LPG apparatuur maakt het mogelijk om zelfs hardnekkigste cellulite effectief en blijvend te verwijderen. De intensieve maar ontspannen behandeling zorgt niet alleen voor lokale vetafbraak, maar werkt tevens vochtafdrijvend én heeft een verstrakkend effect op de lichaamscontouren. Met behulp van LPG Endermologie kan cellulite verwijderd worden van nagenoeg ieder lichaamsgebied: Rond de buik, taille, billen, bovenbenen, armen, schouders, knieën – overal waar jij je natuurlijke lichaamsvormen wilt verstevigen. De resultaten van deze cellulite verwijdering zijn permanent en resulteren in een afgelijnd lichaamssilhouet.
De effectiviteit van deze behandeling is de afgelopen 30 jaar veelvuldig wetenschappelijk onderbouwd en helpt vrouwen en mannen wereldwijd dagelijks bij het blijvend verwijderen van overtollig vet en cellulite-verschijnselen.

LEES MEER
LYMFEDRAINAGE, GEZWOLLEN BENEN EN ARMEN

LPG Endermologie massage heeft een unieke, vochtafdrijvende werking waardoor de bloed- en lymfecirculatie in het lichaam wordt geoptimaliseerd. Dit gaat oedeem en soortgelijke onderhuidse zwellingen tegen en heeft tevens een ontslakkend effect door de verbeterde afvoer van gifstoffen uit het lichaam. Lymfedrainage met behulp van LPG heeft tal van toepassingen op medisch en cosmetisch vlak: Het verlicht vermoeide, opgezette armen, benen en voeten; verstrakt het lichaamssilhouet en kan van grote waarde zijn voor pijnbestrijding en bij herstel na letsel. Daarnaast ondersteunt LPG wondgenezing (afdrijven wondvocht en toxines), helpt bij litteken preventie en en versnelt het herstel na spier- en sportblessures. Hiervoor worden de behandelingen door onze therapeuten optimaal afgestemd op de individuele medische of cosmetische kwestie van iedere cliënt.

LEES MEER
HUIDVERSTEVIGING, LIFTING & VERJONGING

LPG Endermologie heeft een verbazingwekkend effect op het verjongend vermogen van de huid. Door de diepgaande, onderhuidse bindweefsel-massage wordt de lichaamseigen aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine extreem opgedreven tot maar liefst 240%. Hierbij zorgt elastine voor meer souplesse, geeft collageen volume en spankracht en heeft hyaluronzuur een diepgaande hydraterende werking, Dit blijft uiteraard niet onopgemerkt: De huid ontvangt als het ware een natuurlijke facelift door het verstevigende effect van de behandeling,terwijl fijne lijntjes en rimpels langduring worden gladgestreken. De huid oogt jonger, egaler en vitaler en hervindt zo haar natuurlijke, gezonde glow.

LEES MEER
VÓÓR & NA LIPOSUCTIE

Lipomassage met behulp van LPG Endermologie vormt een uitstekende voorbereiding op een Liposuctie behandeling en is ongeëvenaard effectief bij het herstel achteraf. De behandeling is ontworpen in samenwerking met chirurgen, revalidatie specialisten en fysiotherapeuten en werkt genezend, pijnstillend en ontstekingsremmend. Bovendien heeft het een positief effect op het verstrakken van de lichaamscontouren, het verjongen, versterken en egaliseren van de huid en het afdrijven van overtollig lichaamsvocht en toxines. Bloeduitstortingen na liposuctie evenals lokale zwellingen en pijn verdwijnen en de vernieuwde lichaamsvormen hervinden sneller hun vernieuwde schoonheid.

LEES MEER
VÓÓR & NA DE ZWANGERSCHAP

Dat een zwangerschap grote impact heeft op het vrouwelijke lichaam behoeft weinig uitleg. LPG Endermologie kan effectief en veilig worden ingezet om vervelende zwangerschapskwalen aan te pakken zoals vochtretentie; vermoeide benen; opgezette ledematen en zelfs bij rugpijnklachten en overbelaste heupen en gewrichten. De behandeling is vergelijkbaar met een weldadige, intensieve massage en daardoor heerlijk ontspannend wanneer je uitgeput bent door je zwangerschap.
Daarnaast helpt LPG om na de bevalling weer strak in je vel te komen dankzij het unieke vermogen om tot wel 70% van gelokaliseerd vet af te breken en zo overtollige kilo’s kwijt te raken. Ook worden de lichaamscontouren verstrakt, de huid opnieuw verstevigd en cellulite blijvend verwijdert. Hervind sneller je figuur van vóór de zwangerschap, reken af met zwangerschapskilo’s en zorg dat aankomen tijdens je zwangerschap geen blijvende sporen na laat!

LEES MEER
NATUURLIJKE FACELIFT & NEKLIFT

Endermologie maakt het mogelijk om je gezicht op natuurlijke, doelgerichte wijze te verjongen dankzij het stimulerende effect op de aanmaak van essentiële bouwstenen voor een soepele, jeugdige huid. Zo worden de huideigen collageen, elastine- en hyaluronzuurproductie tot wel 240% verhoogt! Dit resulteert in diepgaande huidverjonging die vergelijkbaar is met een natuurlijke facelift, waarbij lijntjes en rimpels vervagen en de huid dikker, steviger en elastischer wordt. De behandeling kan tevens veilig worden ingezet voor het liften en verstrakken van de hals en nek.
LPG Endermologie wordt al 30 jaar wereldwijd gebruikt bij het bestrijden van huidveroudering op het lichaam en gezicht waardoor een chirurgische ingreep overbodig wordt.

LEES MEER
RIMPELVERWIJDERING LICHAAM & GELAAT

Wil je op natuurlijke wijze langdurig van je rimpels af? LPG Endermologie biedt de oplossing! Middels geavanceerde technologie wordt de huid aangezogen en op aangename wijze diepgaand gemasseerd. Hierdoor worden belangrijke, onderhuidse verjongingscellen gemobiliseerd die een flinke impuls geven aan de huideigen elastine-, collageen- en hyaluronzuur productie. Het gevolg: Een natuurlijk liftend effect op de huid, die naast haar jeugdige uitstraling ook haar volume en elasticiteit hervindt. De behandeling is inzetbaar op nagenoeg ieder lichaamsgebied om rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes te verwijderen en de huid effectief te verstrakken en langdurig te verjongen.

LEES MEER
ONDERKIN VERWIJDEREN & GEZICHTSCONTOUR VERSTRAKKEN

De mechanische werking van LPG Endermologie behandelingskop slaat vele vliegen met één klap: De diepgaande bindweefselmassage mobiliseert niet alleen belangrijke, lichaamseigen verjongingscellen maar stimuleert tevens de lokale vetafbraak en zorgt voor effectieve lichaamsvocht drainage. Hierdoor is het mogelijk om de gezichtscontouren te verstrakken en hangende wangen, hangende oogleden, wallen en rimpels te verwijderen maar ook de kaaklijn of jukbeenderen (opnieuw) te accentueren of een onderkin te verwijderen. Een Endermologie gezichtsbehandeling gaat huidverslapping te lijf en is daarmee in staat om een natuurlijke facelift zonder naalden te bewerkstelligen met een langdurig resultaat.

LEES MEER
VERBETEREN VAN DE ALGEHELE TEINT M.B.V. LYMFEDRAINAGE

Huidveroudering uit zich niet alleen door middel van rimpelvorming en huidverzakking maar tevens in belangrijke mate door het verliezen van een jeugdige teint. Externe invloeden en verminderde celactiviteit resulteren al vanaf je 25e levensjaar sneller in een vale, grauwe teint en een chronisch vermoeide uitstraling – zelfs wanneer je uitgerust bent! Middels effectieve, pijnloze lymfedrainage in het gezicht zorgt LPG Endermologie voor diepgaande transformatie van het huidbeeld en worden belangrijke onderhuidse verjongingsmechanismen dereactiveert. Dit uit zich onder meer uit in een stralende, gezonde teint, een strakker en voller gelaat en een frisse, jeugdige uitstraling.

LEES MEER
ACNE BEHANDELING

LPG Endermologie is uitstekend geschikt voor het tegengaan en voorkomen van littekenvorming bij acne.Door de diepgaande huidstimulatie middels de speciale LPG behandelkop wordt de natuurlijke huidvernieuwing gestimuleerd en de aanmaak van onder meer collageen met maar liefst 240% verhoogt. Daarnaast zorgt de drainerende werking van de moderne apparatuur voor optimalisatie van de bloedsomloop en heeft een exfoliërende werking die tevens de teint egaliseert. In combinatie met een professionele anti-acne behandeling is LPG Endermologie dan ook van grote waarde voor het huidherstel na acne.

LEES MEER
MEDISCH, CHIRURGISCH HERSTEL, PIJNVERLICHTING, LITTEKENS

Naast de vele cosmetische toepassingen is Endermologie tevens uitermate geschikt voor tal van medische indicaties. Hier gingen jaren van samenwerking met medische specialisten uit uiteenlopende vakgebieden aan vooraf. Het resultaat is een breed inzetbare behandeltechnologie die wereldwijd wordt toegepast bij zo’n 300.000 behandelingen per dag. Endermologie kan herstel na letsel of medische ingreep significant versnellen door de drainerende werking op het lymfestelsel; de verbeterde afvoer van toxines en afvalstoffen; het verminderen van zwellingen en bloeduitstortingen door het afdrijven van wondvocht; het remmen van ontstekingsmechanismen en het verbeteren van de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer.

LEES MEER
LITTEKENS BEHANDELING

De drainerende eigenschappen van de medische Endermologie maken het mogelijk om littekens na letsel of chirurgische ingreep en zelfs brandwonden al in een vroeg stadium te behandelen. De vochtafdrijvende werking ondersteunt heling en genezingsprocessen, remt ontstekingsmechanismen, heeft een pijnstillende werking en gaat verharding, wondverkleving en de vorming van littekenweefsel tegen. Bovendien worden hierbij belangrijke huidvernieuwingsprocessen geactiveerd zoals een toename van de huideigen collageen productie tot maar liefst 240%. Op deze wijze wordt het huidherstel van binnenuit optimaal ondersteund en kunnen zelfs oude littekens effectief worden behandeld.

LEES MEER
BORSTKANKER

Ook bij de post-operatieve behandeling van borstkanker is LPG Endermologie van grote waarde. Het bevordert de lokale genezing door het optimaliseren van de bloedsomloop en lymfestromen; het tegengaan van verklevingen en ontstekingsmechanismen en het afdrijven van oedeem. Zo wordt zwelling na de operatie sterk verminderd en de kan het herstelproces worden versneld. De zachtaardige maar uiterst effectieve behandeling heeft tevens een pijnstillende werking. De effecten van de medische Endermologie zijn de afgelopen 30 jaar veelvuldig onderzocht en wetenschappelijk onderbouwd, en worden wereldwijd tot wel 300.000 keer per dag toegepast.

LEES MEER
GEZICHTSHUID VERSTRAKKEN

Als je huid begint te verslappen en haar volheid verliest, ontstaan er rimpels en lijntjes in het gezicht (ogen, jukbeenderen, voorhoofd, lippen, kin); in de nek en rond het decolleté; op de handen, armen, buik, billen, benen, rond je bh-lijn, je knieën, enkels en kuiten.

LEES MEER
GLOW BEHANDELING

Nu de herfst definitief zijn intrede gedaan heeft, zullen de meesten van ons weer meer tijd binnenshuis doorbrengen. Ondanks de gezelligheid die dit met zich meebrengt, kunnen de vallende blaadjes en kortere dagen je bij tijden ook wat weemoedig maken. Tijd voor een opkikker: Verwen jezelf met een wekelijkse gezichtsbehandeling waar je direct van gaat stralen!

LEES MEER

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

zeer prettige en pijnloze behandelingen. goede service ik raad deze kliniek van harte aan
Anki de Kiefte
Ik laat er mijn oogleden corrigeren. Je krijgt vooraf duidelijke uitleg en tijdens de bewerking ook alle mogelijkheden om aan te geven hou je je voelt. Ik heb een eerste behandeling gehad en na een week zag alles er perfect uit. Over een paar weken krijg ik een 2e behandeling. Ik zie het met vol vertrouwen tegemoet.
Tjeerd C. Leenheer
Ik heb 5 weken geleden de boven ooglift gedaan en ben er erg tevreden over! Het was wel de 1e 4 dagen gezwollen onder mijn ogen maar na een week zag je er bijna niets meer van. 1 week geleden de frax behandeling gedaan en zie nu al na 1 behandeling resultaat. Over 3 weken de 2e behandeling. Ik vind de huidtherapeuten erg kundig en ze leggen goed uit wat de behandeling inhoud en wat je kan verwachten na de behandeling. Ik heb een heel goed gevoel bij de behandelingen!
Moniqe Beekink
Kitty was super lief en kundig en heeft mij een ooglift gegeven en ik been zeer benieuwd naar het resultaat. Wij zullen zeker vaker bij haar langs komen. Een super goede ervaring gehad ondanks wat pijn.
Rebecca Derkink
vandaag voor oogcorrectie geweest. Lieve mensen. stellen op je gemak. niet geheel pijnloos maar dat is bij iedereen verschillend. wel gelijk resultaat. over een paar dagen zijn de korstjes eraf en ben ik blij dat ik het gedaan heb.
Petra Bergmans

Lichaam Behandelingen

De nieuwe Endermologie® patent combineert zijn meest effectieve gepatenteerde technologieën voor intenser en sneller huid stimulatie.

Lees meer

Gezicht Behandelingen

Echte huidfitness, gezicht endermologie® LPG® Frankrijk is een echte huidfitness die de natuurlijke synthese van essentiële verjongende stoffen bevordert.

Lees meer

Afspraak maken

Wacht niet langer en vul het formulier in voor een gratis intake afspraak en ontvang ook nog eens een tegoedkaart ter waarde van €50. Maak vandaag nog de eerste stap naar een jongere en stralendere huid:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.