Endermologie van grote waarde tijdens en na je zwangerschap

EEN BEHADELING VOOR TIJDENS EN NA JE ZWANGERSCHAP: ENDERMOLOGIE

Zwangerschapskwalen tegengaan met behulp van Endermologie
Doordat een Endermologie behandeling geheel natuurlijk is, kan deze al tijdens de zwangerschap veilig worden ingezet voor de bestrijding van veelvoorkomende zwangerschapskwalen. Denk hierbij met name aan het vasthouden van lichaamsvocht – een vervelende bijwerking waar nagenoeg iedere vrouw in de loop van haar zwangerschap mee te maken krijgt. Endermologie vormt hét antwoord op de meest effectieve behandeling om je figuur terug te krijgen na je zwangerschap.

Ben je zwanger of ben je recent bevallen en je wilt je figuur van voor je zwangerschap terug? Meld je dan nu aan voor 20 sessies en krijg €200 korting!
Maak een afspraak.

Meld je nu aan voor een professionele intake:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi