Microneedling Rotterdam, Den Haag en Gouda met een Dermapen

Micro needling met een Dermapen voor een effectieve gezichtsbehandeling

Bij microneedling worden zeer fijne korte naalden in de huid gebracht om de huid te stimuleren voor een snelle herstel van onvolkomenheden. Bij Derma Sensation gebruiken wij hiervoor een Dermapen: een apparaat met microfijne naalden met een diameter van 0,5 tot 2,5 millimeter. Deze fijne naalden gaan niet dieper dan het huidoppervlak, dus je hoeft niet bang te zijn dat de behandeling heel veel pijn doet.

Plan vandaag nog uw gratis consultatie!

We nodigen u graag uit voor een gratis consultatie bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag of Gouda. Tijdens de consultatie bespreken we uw huidverzorgingsdoelen en stellen we een behandelplan op maat op.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Hoe Werkt Microneedling met de Dermapen?

Microneedling met de Dermapen creëert gecontroleerde micro-verwondingen in de bovenste huidlaag. Dit activeert het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Deze essentiële eiwitten zorgen voor stevigheid en elasticiteit van uw huid, wat resulteert in een strakkere, gladdere uitstraling.

De Dermapen biedt nauwkeurige controle over de diepte en dichtheid van de naaldprikken, waardoor de behandeling perfect kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Deze maatwerk benadering zorgt voor optimale resultaten bij:

 • Fijne lijntjes en rimpels: Microneedling helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, mond en voorhoofd te verminderen.
 • Acne littekens: De behandeling kan de zichtbaarheid van acne littekens effectief minimaliseren door de collageenproductie te stimuleren en de huid aan te zetten tot regeneratie van gladder weefsel.
 • Grove poriën: Door de huid te stimuleren om te verstevigen, kan microneedling het uiterlijk van vergrote poriën verminderen, wat resulteert in een egalere teint.
 • Zonbeschadiging: Microneedling kan helpen het uiterlijk van zonbeschadiging te verbeteren door de productie van nieuwe, gezonde huidcellen te stimuleren.

Voordelen van Microneedling met de Dermapen

Microneedling met de Dermapen biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere methoden voor huidverjonging:

 • Minimaal invasief: In vergelijking met laserbehandelingen of chirurgie is microneedling een minder ingrijpende procedure met kortere hersteltijden.
 • Veilig en effectief: De gecontroleerde aard van de Dermapen-behandeling minimaliseert het risico op bijwerkingen.
 • Geschikt voor verschillende huidtypen: Microneedling kan worden aangepast aan de meeste huidtypen en -tinten.
 • Natuurlijk ogend resultaat: De behandeling stimuleert de collageenproductie, wat leidt tot subtiele maar merkbare verbeteringen in de textuur en teint van uw huid.
 • Kosteneffectief: Microneedling is doorgaans betaalbaarder dan andere anti-aging behandelingen.

Overweegt u microneedling met de Dermapen? Plan dan vandaag nog uw gratis consultatie bij Derma Sensation en ontdek hoe deze innovatieve behandeling uw huid kan revitaliseren!

De behandeling met een Dermapen

Microneedling is minimaal invasief en vereist geen hersteltijd.Het is een veilige behandeling voor de meeste mensen die over het algemeen in goede gezondheid

verkeren,

 maar is niet geschikt voor mensen die bepaalde

medicijnen tegen acné gebruiken (overleg met je huisarts) en voor zwangere vrouwen.
Na de behandeling kun je wat rood zijn in je gezicht en

mogelijk een lichte irritatie ervaren, maar dat gaat vanzelf over.

Voor een behandeling met micro-needling is het nodig dat een behandelaar gecertificeerd is, dus bij de huidkliniek Derma Sensation zit je goed!

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Tevreden klanten, daar doen wij het voor: Uw vertrouwde huidkliniek in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda streven we ernaar om u de beste mogelijke huidverzorgingservaring te bieden. We zijn trots op onze tevreden klanten en zetten ons volledig in om u te helpen uw huidverzorgingsdoelen te bereiken.

Waarom kiezen voor Derma Sensation?

 • Ervaring en deskundigheid: Ons team van ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten beschikt over de nodige kennis en vaardigheden om u de beste zorg te bieden.
 • Persoonlijke benadering: We nemen de tijd om uw huid te analyseren en uw wensen te bespreken, zodat we een behandelplan op maat kunnen opstellen.
 • Comfortabele behandelingen: We gebruiken geavanceerde apparatuur en technieken om uw behandelingen zo comfortabel mogelijk te maken.
 • Kwaliteit en integriteit: We werken uitsluitend met hoogwaardige producten en hanteren de strengste hygiënische normen.
 • Breed scala aan behandelingen: We bieden een breed scala aan huidverzorgingsbehandelingen aan, waaronder:
  • Ooglidcorrecties
  • Laserontharing
  • Acnebehandelingen
  • Anti-agingbehandelingen
  • Huidverjongingsbehandelingen

Tevreden klanten vertellen:

“Ik ben erg tevreden met de resultaten van mijn microneedling behandeling bij Derma Sensation. Mijn huid ziet er gladder en stralender uit, en de fijne lijntjes rond mijn ogen zijn aanzienlijk verminderd.” – Ellen

“De laserbehandeling voor het verwijderen van mijn ongewenste haargroei was pijnloos en effectief. De huidtherapeut was erg vriendelijk en professioneel, en ik voelde me op mijn gemak tijdens de hele behandeling.” – Eline Van Veelen

“Derma Sensation is mijn go-to kliniek voor al mijn huidverzorgingsbehoeften. De deskundige huidtherapeuten hebben me geholpen om mijn acne onder controle te krijgen en mijn huid er gezond en stralend uit te laten zien.” – Sadaf Ramzi

Gratis Intake Afspraak maken?

Wil jij weten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen d.m.v. Dermapen? Vraag dan een gratis intake afspraak aan.

 • Een gratis en vrijblijvend consult.
 • Gelegenheid om al je vragen te stellen aan de huidtherapeut.
 • Kennis maken met de behandeling, team en onze kliniek.
 • Demonstratie van de laser en uitleg over de behandeling.
 • Indien nodig een gratis huidscan met OBSERV 520 om te bepalen welke behandeling het meest geschikt voor je is.

Vul het onderstaande formulier in
Wij bellen jou binnen 24 uur voor het maken van een intake-afspraak!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.