Micro-needling met een Dermapen

Micro-needling met een Dermapen voor een effectieve gezichtsbehandeling

Bij microneedling worden zeer fijne korte naalden in de huid gebracht om de huid te stimuleren voor een snelle herstel van onvolkomenheden. Bij Derma Sensation gebruiken wij hiervoor een Dermapen: een apparaat met microfijne naalden met een diameter van 0,5 tot 2,5 millimeter. Deze fijne naalden gaan niet dieper dan het huidoppervlak, dus je hoeft niet bang te zijn dat de behandeling heel veel pijn doet.

Het doel van micro-needling met een Dermapen

Het doel van de behandeling is het genereren van nieuw collageen en huidweefsel voor een gladde, stevige en strakke huid.
Micro-needling met een Dermapen is effectief bij het behandelen van littekensrimpels,  grove poriën en acné.

De behandeling met een Dermapen

Microneedling is minimaal invasief en vereist geen hersteltijd.Het is een veilige behandeling voor de meeste mensen die over het algemeen in goede gezondheid

verkeren,

 maar is niet geschikt voor mensen die bepaalde

medicijnen tegen acné gebruiken (overleg met je huisarts) en voor zwangere vrouwen.
Na de behandeling kun je wat rood zijn in je gezicht en

mogelijk een lichte irritatie ervaren, maar dat gaat vanzelf over.

Voor een behandeling met micro-needling is het nodig dat een behandelaar gecertificeerd is, dus bij de huidkliniek Derma Sensation zit je goed!

MAAK EEN AFSPRAAK

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties, maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd.  Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan.