WERKWIJZE
Een oplossing-op-maat voor ieder huidprobleem!

Zo werken wij
Een behandeling start bij ons altijd met een vrijblijvende intake. Hierin bespreken wij jouw huidprobleem of gewenste behandeling en krijg je van ons alle informatie om een weloverwogen keuze te maken. Na afloop is het mogelijk om meteen een behandeling in te boeken; in dat geval is het consult kostenlos. Wil je er liever nog even over nadenken? Geen enkel probleem! Wij hanteren een vergoeding van €35 (tijdelijk wordt er geen kosten in rekening gebracht) voor een verkennend consult en brengen dit bedrag in mindering mocht je later alsnog een behandeling bij ons ondergaan.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons om een afspraak te maken

MAAK AFSPRAAK

1. Verkennende intake

Tijdens een verkennende intake kijken wij samen naar de reden van jouw bezoek. De door jouw gewenste resultaten van een behandeling staan hierbij centraal en je kunt van ons ten alle tijden een deskundig en objectief advies verwachten omtrent de mogelijkheden. Al jouw vragen worden beantwoord, eventuele contra-indicaties worden besproken en je krijgt een helder beeld van het nazorg traject (indien van toepassing).
Indien van toepassing, maken wij hierbij gebruik van onze huidscanner OBSERV 520. Hiermee kan onze huidspecialist razendsnel een reeks foto’s van je gelaat produceren, waarmee liefst 6 verschillende aandachtsgebieden worden belicht: huidveroudering, huidreliëf, pigmentatie,talgklierproductie, vasculaire gebieden (roodheid) en zelfs een impressie van het toekomstige huidbeeld indien de situatie ongewijzigd blijft.

2. Persoonlijk behandelplan

De uitkomst van de intake vertalen wij in een persoonlijk behandelplan. Hierin wordt de keuze voor de beste behandelmethode vastgelegd, rekening houdend met jouw wensen en voorkeuren. Ook opties voor eventuele aanvullende behandelingen kunnen wij in het behandelplan verwerken.

3. Passend productadvies

In veel gevallen is het verstandig (of zelfs noodzakelijk) om je huid na de behandeling zo goed mogelijk te ondersteunen voor een snel herstel en optimaal eindresultaat. Wij adviseren je dan ook graag omtrent de juiste productkeuze, zonder opdringerige verkooppraatjes. Zo streven wij naar de best mogelijke uitkomst voor ieder behandeltraject.

4. Prijsopgave

Uiteraard geven wij je ook een helder kostenoverzicht zodat je weet waar je aan toe bent. Hierbij kunnen wij rekening houden met jouw budget en tevens adviseren omtrent mogelijke vergoeding door je zorgverzekering.

5. Een afspraak maken

Indien gewenst, kun je na afloop van je consult meteen een behandeling bij ons inplannen.
Ben je van plan om de behandeling meteen na je intake te ondergaan? Geen probleem, geef dat dan wel even aan bij het maken van je afspraak zodat wij voldoende tijd beschikbaar houden.
Denk je er liever nog even over na? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Je kunt altijd later een afspraak bij ons boeken, zowel telefonisch als online. Vermeld daarbij dat jij al een intake bij ons had.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons om een afspraak te maken

MAAK AFSPRAAK