Ooglidcorrectie Rotterdam en Gouda

Wil je af van die vermoeiende look maar wel zonder operatie?

Bestaat bij jou een huidteveel in de bovenoogleden? Dit kan chirurgisch worden gecorrigeerd. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!

Wil je ook je oogleden een lift geven?

Ooglidcorrectie zonder operatie!

Bij overhangende oogleden, wallen, rimpelvorming rondom de ogen of afhangende wenkbrauwen kan een plasma ooglidcorrectie een passende oplossing zijn. Door het natuurlijke verouderingsproces, maar ook door bepaalde leefgewoonten, komt het tot een verslapping van de spieren van de oogleden. Een ooglidcorrectie geeft je een jonge en uitgeruste blik. Het is ook mooi meegenomen dat er geen operatie plaatsvindt. Dus geen anesthesie en geen hechtingen, maar wel het langdurige resultaat en een stralende blik!

Ooglid+Ooglidcorrectie+Plasma+Dermasensation+Rotterdam+Gouda1
Ooglid+Ooglidcorrectie+Plasma+Dermasensation+Rotterdam+Gouda2

Waarom bovenooglidcorrectie doen?

Niemand wordt gelukkig van een vermoeide of sombere uitstraling. Overhangende oogleden en wallen zijn hier vaak de oorzaak van. Ook kunnen overhangende oogleden jouw zicht beperken en hoofdpijn veroorzaken. Ben je het zat dat mensen steeds vragen of je moe bent? Of wil je van die eeuwige hoofdpijn af? Een ooglidcorrectie zorgt voor een frisse en uitgeruste blik zonder dat je steeds je wenkbrauwen hoeft op te trekken.

Waarom onderooglidcorrectie doen?

Onderoogleden laten vaak de eerste tekenen van huidveroudering zien. Kleine rimpeltjes, dikke wallen en/of donkere kringen storen vaak als eerste. Een Plasma onderooglidcorrectie laat de lijnen en rimpels verdwijnen in dat gebied. De huid wordt dikker, de elastine wordt verbeterd en het collageen wordt verstevigd.

Let op! Alleen deze maand de eerste 20 klanten krijgen de ooglidcorrectie met 100 EURO KORTING! Was je al van plan om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasma ooglidcorrectie behandeling aan beide ogen, betaal je maar €350 ipv €450!

+

Kraaienpootjes behandeling twv €250 krijg je ook helemaal gratis erbij!

VOOR EN NA:

Zie hieronder aantal voor en na foto’s van klanten. Wil je ook net als hen je ooglid liften? Dan vraag direct je plek aan. Mis deze unieke kans niet.

Wat is plasma ooglidcorrectie?

Door een speciale techniek met de Plasmamedical ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit is het beste te vergelijken met bliksem, echter dan in het klein. De plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen. Het is dé nieuwste techniek om veilig een significante verstrakking en huidverbetering te bereiken zonder operatie.

Plasmamedical behandeltechniek:

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenoogleden. Met de Plasmamedical passen wij een speciale behandeltechniek toe:

De puntjes in de huid:

Wat houdt de behandeling in?

Nadat er een verdovende crème is aangebracht en ca. 20 minuten is ingewerkt, gaat de huidtherapeute hele kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1 mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep in de huid. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de gemaakte plasmapuntjes zijn zichtbaar tot ongeveer een week. De volgende dag is er meestal een zwelling van de ogen, welke vaak binnen 2 dagen ook weer is verdwenen. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje en dit zal zich tot je eigen huidskleur herstellen. Het volledige herstel van de behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden aan de huid tot die tijd goed te beschermen met een SPF. Na de 6 weken zal het lichaam nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid gaat zich van nature uit weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen.

Voordelen van de Plasmamedical behandeling:

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat
 • Meestal 1 behandeling nodig zowel boven –en onderoogleden
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Wanneer mag de behandeling niet worden uitgevoerd?

Contra indicaties van de Plasmamedical behandeling:

De ooglidcorrectie behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Diabetes

Klant aan het woord:

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name ooglidcorrectie en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

Ik was best nerveus, maar het was zo voorbij. Ik had eigenlijk nog geen pijn. Klein beetje prikkelend gevoel en ik zie gelijk resultaat. Dus ik ben helemaal blij 🙂

Ik ben net geweest en ik moet zeggen ik was best heel erg bang, bang voor niet weet wat je kan verwachten, maar 100% geen pijn, was perfect!

Ik was ontzettend zenuwachtig maar je voelt het bijna niet en zoals je ziet nu al resultaat, ben erg blij mee.

VOOR EN NA:

Zie hieronder aantal voor en na foto’s van klanten die hun onderoogleden hebben gelift. Wil je ook net als hen je onderooglidcorrectie doen? Dan vraag direct je plek aan. Mis deze unieke kans niet.

De behandeling:

De behandeling is 100% veilig en wordt hygiënisch en vakkundig uitgevoerd door onze huidtherapeut met dan 13 jaar ervaring. Het zijn tenslotte je ogen. Dus wees gerust, je bent in goede handen!

Klik hieronder op de video om te kijken hoe de behandeling eruit ziet.

Prijzen:

Plasmabehandelingen 
Bovenooglid correctie €450€350,-KORTING:€100
Onderooglid lift €450€350,-KORTING:€100
Boven & Onderoogleden €900€600,-KORTING:€300
Voorhoofd €495€395,-KORTING:€100
Fronsrimpels €295€195,-KORTING:€100
Kraaienpootjes €450€250,-KORTING:€200
Rokerslijntjes en mondrimpels €395€295,-KORTING:€100
Neus lippenplooi€250,00
Wangen €495€395,-KORTING:€100
Hals klein €295€195,-KORTING:€100
Hals groot €595€495,-KORTING:€100
Pigmentvlekken (vanaf)€75,00
Fibromen / wratjes€75,00

KLANTEN REVIEWS

INTAKE AFSPRAAK?
MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN INTAKE. LIFT JE OGEN MET DEZE GEWELDIGE BEHANDELING

Interesse?

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

Let op! Alleen deze maand de eerste 20 klanten krijgen de ooglidcorrectie met 100 EURO KORTING! Was je al van plan om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasma ooglidcorrectie behandeling aan beide ogen, betaal je maar €350 ipv €450!

+

Kraaienpootjes behandeling twv €250 krijg je ook helemaal gratis erbij!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.