Ooglidcorrectie Actie in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Ooglidcorrectie zonder snijden of opname in Rotterdam, Den Haag of Gouda?

Met plasma behandeling! Nu slechts €380* voor beid ogen.

Wil je af van die vermoeiende look maar wel zonder operatie? Dit kan chirurgisch worden gecorrigeerd. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan! Dit kan met een plasma ooglidcorrectie.

Daarnaast kan chirurgisch ooglidcorrectie onnatuurlijk effect hebben en veel risico met zich meebrengen zoals de American Society of Plastic Surgeons heeft aangekaart:

 • Anesthesie risico’s
 • Bloeden uit de incisielijnen
 • Veranderingen in het gevoel van de huid of gevoelloosheid van de wimpers
 • Moeite met het sluiten van je ogen
 • Ectropion, een naar buiten rollen van het onderste ooglid
 • etc

Gratis intake aanvragen

Wat is een ooglidcorrectie?

Bij een plasma ooglidcorrectie wordt overtollige huid rond de ogen verwijdert waardoor rimpels en lijntjes verdwijnen en een liftend effect bewerkstelligt wordt. Vroeger was hiervoor een chirurgische ingreep nodig, tegenwoordig kan een ooglidcorrectie snel, eenvoudig en veilig worden uitgevoerd met behulp van plasmatherapie.

 

Hoe werkt een ooglidcorrectie?

Bij een plasma ooglidcorrectie wordt de huid plaatselijk aangestipt met een plasmapen waardoor de huid meteen verstrakt en een natuurlijk liftend effect bereikt wordt. Een plasmaooglidcorrectie is geschikt voor het bovenooglid en het onderooglid en zorgt ervoor dat de huid nog gedurende vele weken dikker en strakker wordt. De lichaamseigen aanmaak van nieuw collageen vormt een prachtige aanvulling op de verstevigende en verstrakkende effecten van de behandeling.

 

 

ACTIE VAN DE MAAND: 

Let op! Alleen deze maand de eerste 50 klanten krijgen de ooglidcorrectie met 50 EURO KORTING met de 50 euro tegoedkaart!

Was je al van plan om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie: Als je nu een afspraak maakt voor een plasma ooglidcorrectie (aan beide ogen), betaal je maar €400 ipv €450

Ooglidcorrectie zonder operatie

Een ooglidcorrectie geeft je een jonge en frisse uitstraling. Hangende oogleden, wallen, rimpels rond de ogen of afhangende wenkbrauwen kunnen je er vermoeid en ouder uit laten zien. Een plasma ooglidcorrectie corrigeert je oogleden zonder dat een operatie nodig is. Je hebt dus geen anesthesie of hechtingen nodig om van een vermoeide uitstraling af te komen. Daarnaast levert een ooglidcorrectie met een plasma behandeling (ook wel plasmage behandeling genoemd) een langdurig mooi resultaat. Dus laat je oogleden liften met een plasma ooglidcorrectie!

Geweldige korting! + Kraaienpootjes behandeling gratis!

Wat is een plasma ooglidcorrectie?

Een plasma ooglidcorrectie wordt uitgevoerd met Plasma Medical. Dit is een speciale techniek om met ionische ontladingen plasma op te wekken. De plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen en laat samentrekken, waardoor een liftend effect optreedt. Het is dé nieuwste techniek om zonder een operatie een significant strakkere huid te krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien. Het is dus een ooglidcorrectie zonder operatie!

Waarom bovenooglidcorrectie doen?

Niemand wordt gelukkig van een vermoeide of sombere uitstraling. Overhangende oogleden en wallen zijn hier vaak de oorzaak van. Ook kunnen overhangende oogleden jouw zicht beperken en hoofdpijn veroorzaken. Ben je het zat dat mensen steeds vragen of je moe bent? Of wil je van die eeuwige hoofdpijn af? Een oogcorrectie zorgt voor een frisse en uitgeruste blik zonder dat je steeds je wenkbrauwen hoeft op te trekken.

Een frisse, heldere uitstraling door een bovenooglidcorrectie

Naarmate we ouder worden verslappen de spieren van de oogleden. Ook door bepaalde gewoonten, zoals roken of weinig slapen, kan je gezicht hangende oogleden en wallen vertonen. Veel mensen zien er dan altijd moe en somber uit, ook op momenten wanneer zij zich goed en lekker uitgerust voelen. Het kan dan erg vervelend zijn dat er steeds wordt gevraagd of je moe bent en of je wel voldoende slaapt. Hangende oogleden kunnen daarnaast je zicht belemmeren, waardoor je meer moeite moet nemen om alles goed te zien. Dit heeft vaak hoofdpijn tot gevolg. Door een bovenooglidcorrectie kun je daarvan afkomen en je krijgt weer een frisse, heldere uitstraling. Ooglidcorrectie zonder snijden!

Waarom onderooglidcorrectie doen?

Onderoogleden laten vaak de eerste tekenen van huidveroudering zien. Kleine rimpeltjes, dikke wallen en/of donkere kringen storen vaak als eerste. Een Plasma onderooglidcorrectie laat de lijnen en rimpels verdwijnen in dat gebied. De huid wordt dikker, de elastine wordt verbeterd en het collageen wordt verstevigd.

Een onderooglidcorrectie met een plasma behandeling

Hangende oogleden, rimpels, wallen of donkere kringen onder je ogen die niet meer zo snel verdwijnen, zijn vaak de eerste tekenen van huidveroudering. Een onderooglidcorrectie met een plasma behandeling laat de oogleden, rimpels en wallen onder je ogen verdwijnen. De huid wordt dikker, de elastine wordt verbeterd en het collageen in je huid wordt verstevigd. Het resultaat hiervan is dat je er veel jonger uitziet, zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan.

KLIK HIER VOOR JE ACTIEPRIJS NU €380

Kitty expert ooglidcorrectie

Naam: Kitty
Opleiding: HBO Huidtherapie Hogeschool Utrecht
Ervaring: 14 jaar
Specialisme: Expert ooglidcorrectie, hals, geheel gelaat
Aantal behandelingen: 1000+

KLANT AAN HET WOORD:

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name ooglidcorrectie en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

 

Veelgestelde vragen ooglidcorrectie / FAQ

Contra indicaties van de Plasmamedical behandeling:

De ooglidcorrectie behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:

Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
Epilepsie
Zwangerschap
Gebruik van antibiotica
Metalen implantaten in behandelgebied
Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
Diabetes

Hoewel de behandeling met een plasmapen uiterst eenvoudig is, zal er een patroon van kleine stipjes op te huid te zien zijn dat binnen enkele dagen verdwijnt. Houd er rekening mee dat met name de gevoelige huid rond de ogen of lippen tot zo’n twee dagen na de behandeling ook enigszins rood en gezwollen kan zijn waardoor je even wat minder toonbaar bent. De zwellingen verdwijnen over het algemeen binnen 48 uur en de stipjes zullen als kleine korstjes binnen één week vanzelf loslaten. De onderliggende, nieuwe huid is nog erg roze en kwetsbaar en moet gedurende enige weken goed beschermd worden tegen UV straling. Daarna zal de huid dikker, voller en jonger zijn dan voorheen; de effecten van de behandeling werken dus nog tot wel 12 weken na de behandeling door.

Plasmabehandelingen kunnen zo vaak als gewenst worden herhaald. Wij raden aan om na een behandeling minimaal 12 weken te wachten totdat de huid volledig hersteld is.

Normaliter is één enkele behandeling voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Omdat de effecten meteen zichtbaar zijn, kan al tijdens de behandeling eenvoudig worden bijgestuurd. Mocht nadien blijken dat je het effect liever iets sterker en uitgesprokener wilt hebben, kun je na enkele weken eenvoudig terugkomen voor een versterkende behandeling.

Het zal ongeveer een week lang zichtbaar zijn dat je recent een ooglidcorrectie ondergaan hebt. Met name de eerste twee dagen na de behandeling treedt er vaak zwelling en roodheid op waardoor je niet op je mooist zult zijn. Wanneer dit weggetrokken is, beginnen de stipjes van de plasmapen al gauw los te laten. Is dit proces eenmaal op gang gekomen dan kun je de korstjes eventueel wat minder zichtbaar maken met behulp van een foundation of concealer. Wij raden je aan om er minimaal 2-3 dagen rekening mee te houden dat je minder toonbaar bent.

Zolang de oogleden nog gevoelig en gezwollen zijn na een plasma ooglidcorrectie kun je beter geen lenzen dragen. Zodra de zwelling afgenomen is, kun je in principe gewoon weer lenzen in doen.

Wij raden aan om de zon zoveel mogelijk te mijden gedurende de eerste weken na een plasmabehandeling. Je kunt dus beter niet meteen een zonvakantie boeken. Kom je toch in de zon, maak dan altijd gebruik van een goede zonnebrandcrème met hoge beschermfactor. Onder de stipjes van de plasmapen ontstaat nieuwe huid die nog enige tijd roze en gevoelig zal blijven Deze huid blijft kwalitatief verbeteren tot zo’n 12 weken na de behandeling.

In principe is er geen leeftijdsgrens voor een plasmabehandeling. Tijdens een intake zal onze huidtherapeute bepalen of een plasma-ooglidcorrectie geschikt is voor jou en daarbij rekening houden met alle mogelijke contra-indicaties.

Omdat behandeling wat gevoelig kan zijn, maken wij bij een plasmage behandeling altijd gebruik van een lokale verdovingscrème waardoor je er weinig van zult voelen.

Een plasmabehandeling kent over het algemeen geen bijwerkingen. Wel is er sprake van een hersteltijd die doorgaans ongeveer één week duurt. Gedurende deze periode kan de huid de eerste dagen wat rood en gezwollen zijn en is er een uitgesproken stippelpatroon van de plasmapen zichtbaar op de huid. Deze stipjes worden gevormd door kleine korstjes die binnen enkele dagen vanzelf loslaten. Het is belangrijk om niet aan de korstjes te krabben om littekenvorming te voorkomen.

Dit is geheel afhankelijk van de conditie van jouw eigen huid. Deze zal ook na een ooglidcorrectie verder blijven verouderen, waardoor er opnieuw verslapping optreedt die om een ooglidcorrectie vraagt. Afhankelijk van leeftijd en huidtype volstaat in de meeste gevallen één behandeling om de gewenste resultaten te bereiken.

Een ooglidcorrectie met behulp van plasmatherapie kan eindeloos worden herhaald, zolang er minstens 12 weken tussen de behandelingen zit. In de praktijk geven 1 á 2 behandelingen doorgaans al het gewenste resultaat.

Nee, een plasmabehandeling doet over het algemeen geen pijn. Wij maken gebruik van een lichte verdovingscrème zodat je tijdens de behandeling optimaal kunt ontspannen.

Ja de effecten van een plasma ooglidcorrectie zijn in principe permanent en hoeven niet periodiek herhaald te worden. Indien gewenst, is het mogelijk om de behandeling nog wat kracht bij te zetten door een aanvullende behandeling. Ook kun je na meerdere jaren een nieuwe plasma behandeling laten doen wanneer je huid opnieuw begint te zakken.

Hoewel de behandeling met een plasmapen uiterst eenvoudig is, zal er een patroon van kleine stipjes op te huid te zien zijn dat binnen enkele dagen verdwijnt. Houd er rekening mee dat met name de gevoelige huid rond de ogen of lippen tot zo’n twee dagen na de behandeling ook enigszins rood en gezwollen kan zijn waardoor je even wat minder toonbaar bent. De zwellingen verdwijnen over het algemeen binnen 48 uur en de stipjes zullen als kleine korstjes binnen één week vanzelf loslaten. De onderliggende, nieuwe huid is nog erg roze en kwetsbaar en moet gedurende enige weken goed beschermd worden tegen UV straling. Daarna zal de huid dikker, voller en jonger zijn dan voorheen; de effecten van de behandeling werken dus nog tot wel 12 weken na de behandeling door.

Na een plasmabehandeling aan je oogleden kun je beter niet zelf een auto besturen. Omdat het gebied rond de ogen erg gevoelig kan zijn en ook iets op kan zwellen, is het beter om geen risico te nemen en iemand anders je te laten brengen en halen.

ACTIE €380 aanvragen!

Wat houdt een plasmage behandeling in?

We brengen een verdovende crème aan op de te behandelende huid en laten dit circa 20 minuten inwerken. Vervolgens raakt de huidtherapeute de huid aan met geïoniseerde plasma. Hierdoor krijg je hele kleine puntjes op je huid te zien die ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de gemaakte plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Een dag na de behandeling kunnen de ogen iets gezwollen zijn, maar dit is meestal binnen twee dagen herstelt. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmage behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden je aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken zal de huid nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egaal structuur zien. Lees en bekijk hier het foto-dagboek van een man die een ooglidcorrectie liet doen.

Geweldige korting: 70 euro + Kraaienpootjes behandeling gratis!

Voordelen van de Plasmamedical behandeling:

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat
 • Meestal 1 behandeling nodig zowel boven –en onderoogleden
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Heb jij interesse in een ooglidcorrectie?

Wil jij meer weten over de behandeling van een ooglidcorrectie? Maak dan vrijblijvend een afspraak, ook bij ooglidcorrectie Rotterdam, ooglidcorrectie Den Haag en ooglidcorrectie Gouda staan we voor je klaar. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste plasmage behandeling voor een ooglidcorrectie krijgt.

Laatste ronde van deze prijs!

Ooglidcorrectie voor en na behandeling

Zie hieronder aantal voor en na foto’s van onze klanten die hun oogleden hebben laten corrigeren. Wil je ook een ooglidcorrectie laten doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intake gesprek!

De plasma ooglidcorrectie behandeling

De ooglidcorrectie behandeling is 100% veilig en wordt met de strengste hygiënische standaarden en hoogste deskundigheid uitgevoerd door onze huidtherapeut met meer dan 13 jaar ervaring. Het zijn tenslotte je ogen. Dus wees gerust, je bent in goede handen!

Klik op de video hieronder om te kijken hoe de behandeling verloopt.

BIJNA VOL! NU €380 AANVRAGEN!

Maak een afspraak voor een ooglidcorrectie in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

ACTIE VAN DE MAAND: 

Let op! Alleen deze maand de eerste 50 klanten krijgen de ooglidcorrectie met 50 EURO KORTING!

Was je al van plan om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie: Als je nu een afspraak maakt voor een plasma ooglidcorrectie (aan beide ogen), betaal je maar €399 ipv €449!

AFSPRAAK MAKEN

Wil je dat wij jou terugbellen voor het maken van een gratis consult afspraak? Dan vul het onderstaande formulier in.

Wil je zelf online een afspraak maken? Dan klik hier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?