Ooglidcorrectie Den Haag

Ooglidcorrectie in Den Haag - Combi-Deal

Een ooglift zonder snijden of naalden? Bij ooglidcorrectie Den Haag van Derma Sensation maken we gebruik van een unieke, revolutionaire behandeling. Door middel van plasmamedical kunnen wij de ogen liften zonder erin te snijden, ook is de behandeling comfortabel.

Heb je last van verslapte en overhangende oogleden? Met deze behandeling worden de oogleden weer gelift en verstrakt.

 

Maak afspraak 010 307 48 15

Hoe werkt het?

Ongeveer 20 min voor de behandeling smeert de huidtherapeute de oogleden in met medische verdovingszalf. Als deze zijn werk heeft gedaan worden er met de plasmapen minuscule puntjes gezet. Na de behandeling wordt er niets op de behandelde huid gesmeerd dit omdat de huid het beste kan genezen door deze niet af te sluiten, je kunt na het uitwerken van de verdovingszalf een licht branderig gevoel ervaren, dit is na enkele uren verdwenen.

 

plasmapen

 

De eerste twee dagen kan er een zwelling en/of roodheid ontstaan, dit is normaal! Ook zullen er korstjes vormen ook dit hoort bij het herstelproces, na ongeveer een week zullen de korstjes verdwijnen en komt een nieuwe huid zichtbaar. Deze nieuwe huid dient extra goed beschermt te worden, na de behandeling kun je hiervoor bij ons een beschermde spf aanschaffen, welke speciaal ontwikkeld is voor de behandelde huid.

 

plasmage behandeling

Na ongeveer 3 maanden is het optimale resultaat zichtbaar dit komt door de collageenwerking. In sommige gevallen is het gewenst om een herhalingsbehandeling te ondergaan dit omdat een strakker/sterker of meer uitgesproken effect gewenst is, wij adviseren om de behandeling wel de tijd te geven om optimaal zijn werk te doen.

Na de behandeling is ons dringende advies om directe zon de eerste weken zo veel mogelijk te vermijden en gebruik te maken van een goede spf van minimaal factor 50, deze zijn bij ons in de kliniek aan te schaffen, de huidtherapeute kan jou het beste adviseren welke het meest geschikt zijn voor jouw huid i.c.m. de behandeling die je hebt ondergaan.

Voordelen ooglidcorrectie Den Haag ten overstaan van bijvoorbeeld botox of fillers zijn dat er geen naald in de huid wordt ingebracht en dat een ooglift permanent is en geen maandelijkse herhaalbehandeling nodig heeft.

 

7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN PLASMABEHANDELING BIJ DERMA SENSATION:

  • Vrijwel comfortabel, door de lokale oppervlakkige verdoving
  • Langdurigresultaat
  • Geenlangeherstelperiode
  • Korte behandelduur
  • Je wilt een goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Je wilt een professionele en veilige behandeling
  • Gratis proefbehandelingmogelijk

Hoewel de plasma behandeling geschikt is voor zowel jong als oud, man en vrouw is een behandeling met sommige medische indicaties niet mogelijk, de huidtherapeute kan je hier tijdens een intake meer over vertellen.

Je kunt voor je ooglidcorrectie niet alleen terecht bij onze derde en nieuwste kliniek in Den Haag maar ook in onze klinieken in Rotterdam en Gouda waar parkeren tevens gratis is. Doordat wij 3 klinieken hebben en ruime openingstijden hanteren (6 dagen p.w.) is het bij ons altijd mogelijk om een plekje in de agenda te vinden.

 

 

 

€100 korting! + Kraaienpootjes behandeling gratis!

Ooglidcorrectie in Den Haag bij Derma Sensation

Dus wil jij met open ogen het voorjaar tegemoet gaan? Contacteer ons dan snel voor het maken van een afspraak voor een behandeling of intake of beiden, onze medewerkers plannen je zo snel mogelijk in. Zij zijn bereikbaar per telefoon, email, whatsapp, messenger en instagram zo kun je op elk moment van de dag contact zoeken met ons.

Let op! Alleen deze maand de eerste 20 klanten krijgen de ooglidcorrectie met 100 EURO KORTING! Was je al van plan om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasma ooglidcorrectie behandeling aan beide ogen, betaal je maar €350 ipv €450! + Kraaienpootjes behandeling twv €250 krijg je ook helemaal gratis erbij!

KLIK HIER VOOR JE ACTIEPRIJS NU €350

KLANT AAN HET WOORD:

ACTIE €350 aanvragen! Geweldige korting: 100 euro + Kraaienpootjes behandeling gratis! Deze korting vind je nergens!

Resultaten van een ooglidcorrectie

Zie hieronder aantal voor en na foto’s van onze klanten die hun oogleden hebben laten corrigeren. Wil je ook een ooglidcorrectie laten doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intake gesprek!

BIJNA VOL! NU €350 AANVRAGEN!

Prijzen ooglidcorrectie Den Haag:

Plasmabehandelingen 
Bovenooglid correctie €450€350,-KORTING:€100
Onderooglid lift €450€350,-KORTING:€100
Boven & Onderoogleden €900€600,-KORTING:€300
Voorhoofd €495€395,-KORTING:€100
Fronsrimpels €295€195,-KORTING:€100
Kraaienpootjes €450€250,-KORTING:€200
Rokerslijntjes en mondrimpels €395€295,-KORTING:€100
Neus lippenplooi€250,00
Wangen €495€395,-KORTING:€100
Hals klein €295€195,-KORTING:€100
Hals groot €595€495,-KORTING:€100
Pigmentvlekken (vanaf)€75,00
Fibromen / wratjes€75,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.