Ooglidcorrectie Den Haag

Ooglidcorrectie in Den Haag

Overweeg je een ooglidcorrectie in Den Haag? Derma Sensation is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties met plasma technologie, zonder snijden of operatie.

Derma Sensation is gevestigd in een rustige woonwijk nabij het centrum van Den Haag, 10 min van snelweg A4/A12. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Tevens met OV goed bereikbaar. Op onze website vind je alle informatie over ooglidcorrecties met plasma.

In de afgelopen 10 jaar zijn we uitgegroeid tot de beste huidkliniek op het gebied van ooglidcorrectie met plasma. Naast ooglidcorrectie, behandelen we ook andere gebieden als wallen, kraaienpootjes, rokerslijntjes etc, wij worden met name over onze persoonlijke aanpak het meest gewaardeerd door onze klanten.

 

 

Heb je vragen over het herstelproces of ben je klaar om de eerste stap te zetten? Wij staan klaar om je te adviseren. Boek nu je consult en claim onze tijdelijke speciale aanbieding.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Wat zijn de mogelijkheden van een ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie: hangende oogleden, wallen onder de ogen, of laag hangende wenkbrauwen.

Als je een van de bovenstaande problemen ondervindt, is ooglidcorrectie in Den Haag iets voor jou. Derma Sensation is een toonaangevende aanbieder van ooglidcorrectie in Den Haag die de beste ooglidcorrectie door middel van plasma biedt. Wij zijn een van de professioneel opgeleide huidtherapeuten in Den Haag die de deze behandelingen geven om voor uw oogleden te zorgen tegen betaalbare kosten.

Heb je last van hangende oogleden, donkere kringen onder de ogen of wil je je algehele uitstraling verbeteren? Dankzij onze jarenlange ervaring weten onze huidtherapeuten hoe ze doeltreffende en natuurlijke resultaten kunnen bereiken. Wij voeren alle soorten ooglidcorrectie uit met behulp van innovatieve technieken. Zo worden jouw oogleden effectief gecorrigeerd of waar nodig gelift. Daarna kun je de wereld met een nieuw zelfvertrouwen tegemoet treden.

Bovenooglidcorrectie

Als je een vermoeid of somber uiterlijk heeft, voel je je daardoor misschien niet zo lekker in je vel. Overhangende oogleden kunnen hier een oorzaak van zijn omdat ze je zicht beperken en hoofdpijn veroorzaken. Een bovenooglidcorrectie Den Haag geeft je bovenste oogleden weer hun jeugdige volheid terug, egaliseert hun contour. Het is dus mogelijk om de jeugdige uitstraling van je bovenste oogleden te herstellen. Met een eenvoudige plasma ingreep zonder operatie of dagopname kunnen hangende oogleden  verdwijnen en voel je je zekerder over jezelf.

Bovenooglidcorrectie in Den Haag: Onze huidtherapeuten zijn specialisten in het uitvoeren van deze behandeling. Bij ons staat een natuurlijk resultaat voorop. Dat is wat je verdient. Wij hebben vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Gouda. Onze specialisten in Den Haag begeleiden je door het gehele proces. Met ons nazorg protocol herstel je soepel na uw behandeling met minimale zwelling.

 

Onderooglidcorrectie

Onderooglidcorrectie Den haag: Een onderooglidcorrectie kan jou helpen een jeugdiger uiterlijk te krijgen. Als je overtollige of losse huid onder de ogen hebt, vaak hardnekkige wallen die zich niet laten “wegslapen”, kan een onderooglidcorrectie in jouw geval een geschikte behandeling zijn. Bij Derma Sensation Den Haag voeren wij deze behandeling met jarenlange ervaring uit en kunnen wij spreken van positieve resultaten. Wil je meer informatie over deze behandeling  in onze kliniek? Dan kun je  direct een gratis consult met onze specialisten inplannen.

Wat is plasma ooglidcorrectie?

Door een speciale techniek met de Plasmamedical ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. De plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen. Het is dé nieuwste techniek om veilig een significante verstrakking en huidverbetering te bereiken zonder operatie.

Ooglidcorrectie zonder snijden en operatie!

Bij overhangende oogleden, wallen, rimpelvorming rondom de ogen of afhangende wenkbrauwen kan een plasma ooglidcorrectie een passende oplossing zijn. Door het natuurlijke verouderingsproces, maar ook door bepaalde leefgewoonten, komt het tot een verslapping van de spieren van de oogleden. Een ooglidcorrectie geeft je een jonge en uitgeruste blik. Het is ook mooi meegenomen dat er geen operatie plaatsvindt. Dus geen anesthesie en geen hechtingen, maar wel het langdurige resultaat en een stralende blik!

€50 korting!

Hoe werkt een ooglidcorrectie?

Ongeveer 20 min voor de behandeling smeert de huidtherapeute de oogleden in met medische verdovingszalf. Als deze zijn werk heeft gedaan worden er met de plasmapen minuscule puntjes gezet. Na de behandeling wordt er niets op de behandelde huid gesmeerd dit omdat de huid het beste kan genezen door deze niet af te sluiten, je kunt na het uitwerken van de verdovingszalf een licht branderig gevoel ervaren, dit is na enkele uren verdwenen.

 

plasmapen

 

De eerste twee dagen kan er een zwelling en/of roodheid ontstaan, dit is normaal! Ook zullen er korstjes vormen ook dit hoort bij het herstelproces, na ongeveer een week zullen de korstjes verdwijnen en komt een nieuwe huid zichtbaar. Deze nieuwe huid dient extra goed beschermt te worden, na de behandeling kun je hiervoor bij ons een beschermde spf aanschaffen, welke speciaal ontwikkeld is voor de behandelde huid.

 

plasmage behandeling

Na ongeveer 3 maanden is het optimale resultaat zichtbaar dit komt door de collageenwerking. In sommige gevallen is het gewenst om een herhalingsbehandeling te ondergaan dit omdat een strakker/sterker of meer uitgesproken effect gewenst is, wij adviseren om de behandeling wel de tijd te geven om optimaal zijn werk te doen.

Na de behandeling is ons dringende advies om directe zon de eerste weken zo veel mogelijk te vermijden en gebruik te maken van een goede spf van minimaal factor 50, deze zijn bij ons in de kliniek aan te schaffen, de huidtherapeute kan jou het beste adviseren welke het meest geschikt zijn voor jouw huid i.c.m. de behandeling die je hebt ondergaan.

Voordelen ooglidcorrectie Den Haag ten overstaan van bijvoorbeeld botox of fillers zijn dat er geen naald in de huid wordt ingebracht en dat een ooglift permanent is en geen maandelijkse herhaalbehandeling nodig heeft.

 

7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN PLASMABEHANDELING BIJ DERMA SENSATION:

  • Vrijwel comfortabel, door de lokale oppervlakkige verdoving
  • Langdurigresultaat
  • Geenlangeherstelperiode
  • Korte behandelduur
  • Je wilt een goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Je wilt een professionele en veilige behandeling
  • Gratis proefbehandelingmogelijk

Hoewel de plasma behandeling geschikt is voor zowel jong als oud, man en vrouw is een behandeling met sommige medische indicaties niet mogelijk, de huidtherapeute kan je hier tijdens een intake meer over vertellen.

Je kunt voor je ooglidcorrectie niet alleen terecht bij onze derde en nieuwste kliniek in Den Haag maar ook in onze klinieken in Rotterdam en Gouda waar parkeren tevens gratis is. Doordat wij 3 klinieken hebben en ruime openingstijden hanteren (6 dagen p.w.) is het bij ons altijd mogelijk om een plekje in de agenda te vinden.

Afspraak maken voor een ooglidcorrectie in Den Haag

Contacteer ons snel voor het maken van een afspraak voor een behandeling of intake of beiden, onze medewerkers plannen je zo snel mogelijk in. Zij zijn bereikbaar per telefoon, email, whatsapp, messenger en instagram zo kun je op elk moment van de dag contact zoeken met ons.

KLIK HIER VOOR JE ACTIEPRIJS NU €399

Resultaten ooglidcorrectie voor en na

Voor-en-na foto’s van cliënten behandeld door Derma Sensation: Sinds 2010 is Derma Sensation gespecialiseerd in huidbehandelingen. Onze gekwalificeerde huidtherapeuten ontwerpen een veilige en effectieve behandelingsstrategie voor elke cliënt. Wij garanderen de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Verbetering van de oogleden: Het belangrijkste doel van correctie van het bovenste en onderste ooglid is om de contouren van het oog opnieuw te definiëren en een verfrist en jeugdiger uiterlijk te creëren. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen, elk oog is uniek. Zoals bij de meeste cosmetische behandelingen zullen de resultaten van een ooglidcorrectie van cliënt tot cliënt dus verschillen. Jouw specialist zal jouw verwachtingen met je bespreken tijdens een persoonlijk consult.

BIJNA VOL! NU €399 AANVRAGEN!

De plasma ooglidcorrectie behandeling

De ooglidcorrectie behandeling is 100% veilig en wordt met de strengste hygiënische standaarden en hoogste deskundigheid uitgevoerd door onze huidtherapeut met meer dan 13 jaar ervaring. Het zijn tenslotte je ogen. Dus wees gerust, je bent in goede handen!

Klik op de video hieronder om te kijken hoe de behandeling verloopt.

Prijzen Ooglidcorrectie:

Plasmabehandelingen
Bovenooglid €449
Onderooglid€449
Geheel gelaat€1000
Hals klein€295
Hals groot€595
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?