Plasma Ooglidcorrectie Rotterdam en Gouda

OOGLIDCORRECTIE MET EEN PLASMA BEHANDELING

Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een Plasma ooglidcorrectie. Echter je hebt je aanvraag nog niet ingediend, zonde want zo bespaar je €151. Vraag je gratis intake nu aan.

Ooglidcorrectie zonder operatie

Een ooglidcorrectie geeft je een jonge en frisse uitstraling. Hangende oogleden, wallen, rimpels rond de ogen of afhangende wenkbrauwen kunnen je er vermoeid en ouder uit laten zien. Een plasma ooglidcorrectie corrigeert je oogleden zonder dat een operatie nodig is. Je hebt dus geen anesthesie of hechtingen nodig om van een vermoeide uitstraling af te komen. Daarnaast levert een ooglidcorrectie met een plasma behandeling (ook wel plasmage behandeling genoemd) een langdurig mooi resultaat.

Wat is een plasma ooglidcorrectie?

Een plasma ooglidcorrectie wordt uitgevoerd met Plasma Medical. Dit is een speciale techniek om met ionische ontladingen plasma op te wekken. De plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen en laat samentrekken, waardoor een liftend effect optreedt. Het is dé nieuwste techniek om zonder een operatie een significant strakkere huid te krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien.

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties, maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd.  Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan. Wij kunnen jou nu alles over ons vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord. Hieronder een situatie van een van onze klanten, een voor en na foto. Zet je geluid aan en luister wat ze zelf over deze behandeling vertelt:

Luister wat deze klant te zeggen heeft:

Voor en na een ooglidcorrectie behandeling

Zie hieronder aantal voor en na foto’s van onze klanten die hun oogleden hebben laten corrigeren. Wil je ook een ooglidcorrectie laten doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intake gesprek!

De plasma ooglidcorrectie behandeling

De ooglidcorrectie behandeling is 100% veilig en wordt met de strengste hygiënische standaarden en hoogste deskundigheid uitgevoerd door onze huidtherapeut met meer dan 13 jaar ervaring. Het zijn tenslotte je ogen. Dus wees gerust, je bent in goede handen!

Klik op de video hieronder om te kijken hoe de behandeling verloopt.

Een frisse, heldere uitstraling door een bovenooglidcorrectie

Naarmate we ouder worden verslappen de spieren van de oogleden. Ook door bepaalde gewoonten, zoals roken of weinig slapen, kan je gezicht hangende oogleden en wallen vertonen. Veel mensen zien er dan altijd moe en somber uit, ook op momenten wanneer zij zich goed en lekker uitgerust voelen. Het kan dan erg vervelend zijn dat er steeds wordt gevraagd of je moe bent en of je wel voldoende slaapt. Hangende oogleden kunnen daarnaast je zicht belemmeren, waardoor je meer moeite moet nemen om alles goed te zien. Dit heeft vaak hoofdpijn tot gevolg. Door een bovenooglidcorrectie kun je daarvan afkomen en je krijgt weer een frisse, heldere uitstraling.

Een onderooglidcorrectie met een plasma behandeling

Rimpels, wallen of donkere kringen onder je ogen die niet meer zo snel verdwijnen, zijn vaak de eerste tekenen van huidveroudering. Een onderooglidcorrectie met een plasma behandeling laat de rimpels en wallen onder je ogen verdwijnen. De huid wordt dikker, de elastine wordt verbeterd en het collageen in je huid wordt verstevigd. Het resultaat hiervan is dat je er veel jonger uitziet, zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan.

Voor de volgende 20 klanten hebben we een mooie actie:  voor een plasma ooglidcorrectie aan beide ogen, betaal je maar € 299 i.p.v. € 450. Je hebt je intake nog niet aangevraagd. Er zijn nog een paar plekken vrij voordat de prijs gegarandeerd omhoog gaat. Wacht niet te lang en vraag je intake nu aan om die korting van maar liefst €151 veilig te stellen.

Wat houdt een plasmage behandeling in?

We brengen een verdovende crème aan op de te behandelende huid en laten dit circa 20 minuten inwerken. Vervolgens raakt de huidtherapeute de huid aan met geïoniseerde plasma. Hierdoor krijg je hele kleine puntjes op je huid te zien die ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de gemaakte plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Een dag na de behandeling kunnen de ogen iets gezwollen zijn, maar dit is meestal binnen twee dagen herstelt. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmage behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden je aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken zal de huid nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egaal structuur zien.

Voordelen van de Plasma Medical behandeling

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat
 • Meestal 1 behandeling nodig voor zowel boven- als onderoogleden
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Wanneer mag een plasma ooglidcorrectie niet worden uitgevoerd?

De ooglidcorrectie behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de plasma behandeling echter niet worden uitgevoerd. Dit geldt als er sprake is van het volgende:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten

Heb jij interesse in een ooglidcorrectie?

Wil jij meer weten over de behandeling van een ooglidcorrectie? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste plasmage behandeling voor een ooglidcorrectie krijgt.

Voor de volgende 20 klanten hebben we een mooie actie:  voor een plasma ooglidcorrectie aan beide ogen, betaal je maar € 299 i.p.v. € 450. Je hebt je intake nog niet aangevraagd. Er zijn nog een paar plekken vrij voordat de prijs gegarandeerd omhoog gaat. Wacht niet te lang en vraag je intake nu aan om die korting van maar liefst €151 veilig te stellen.

Prijzen:

Plasma Medical behandeltarieven per gebied
Bovenooglid correctie € 450
Onderooglid lift € 450
Kraaienpootjes € 250
Neus lippenplooi € 250
Rokerslijntjes en mondrimpels € 350
Pigmentvlekken (vanaf) €  75
Fibromen / wratjes €  75

KLANTEN REVIEWS

INTAKE AFSPRAAK?
MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN INTAKE. LIFT JE OGEN MET DEZE GEWELDIGE BEHANDELING

Voor de volgende 20 klanten hebben we een mooie actie:  voor een plasma ooglidcorrectie aan beide ogen, betaal je maar € 299 i.p.v. € 450. Je hebt je intake nog niet aangevraagd. Er zijn nog een paar plekken vrij voordat de prijs gegarandeerd omhoog gaat. Wacht niet te lang en vraag je intake nu aan om die korting van maar liefst €151 veilig te stellen.