Plasma Ooglidcorrectie Rotterdam en Gouda

Wil je af van die vermoeiende look maar wel zonder operatie?

Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een plasma ooglidcorrectie Rotterdam

Maak afspraak 010 307 48 15

Wil je ook je oogleden een lift geven?

Ooglidcorrectie zonder operatie

Een ooglidcorrectie geeft je een jonge en frisse uitstraling. Hangende oogleden, wallen, rimpels rond de ogen of afhangende wenkbrauwen kunnen je er vermoeid en ouder uit laten zien. Een plasma ooglidcorrectie corrigeert je oogleden zonder dat een operatie nodig is. Je hebt dus geen anesthesie of hechtingen nodig om van een vermoeide uitstraling af te komen. Daarnaast levert een ooglidcorrectie met een plasma behandeling (ook wel plasmage behandeling genoemd) een langdurig mooi resultaat. Dus laat je oogleden liften met een plasma ooglidcorrectie!

 

Wat is een plasma ooglidcorrectie?

Een plasma ooglidcorrectie wordt uitgevoerd met Plasma Medical. Dit is een speciale techniek om met ionische ontladingen plasma op te wekken. De plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen en laat samentrekken, waardoor een liftend effect optreedt. Het is dé nieuwste techniek om zonder een operatie een significant strakkere huid te krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien. Het is dus een ooglidcorrectie zonder operatie!

€100 korting! + Kraaienpootjes behandeling gratis!

Waarom bovenooglidcorrectie doen?

Niemand wordt gelukkig van een vermoeide of sombere uitstraling. Overhangende oogleden en wallen zijn hier vaak de oorzaak van. Ook kunnen overhangende oogleden jouw zicht beperken en hoofdpijn veroorzaken. Ben je het zat dat mensen steeds vragen of je moe bent? Of wil je van die eeuwige hoofdpijn af? Een oogcorrectie zorgt voor een frisse en uitgeruste blik zonder dat je steeds je wenkbrauwen hoeft op te trekken.

Een frisse, heldere uitstraling door een bovenooglidcorrectie

Naarmate we ouder worden verslappen de spieren van de oogleden. Ook door bepaalde gewoonten, zoals roken of weinig slapen, kan je gezicht hangende oogleden en wallen vertonen. Veel mensen zien er dan altijd moe en somber uit, ook op momenten wanneer zij zich goed en lekker uitgerust voelen. Het kan dan erg vervelend zijn dat er steeds wordt gevraagd of je moe bent en of je wel voldoende slaapt. Hangende oogleden kunnen daarnaast je zicht belemmeren, waardoor je meer moeite moet nemen om alles goed te zien. Dit heeft vaak hoofdpijn tot gevolg. Door een bovenooglidcorrectie kun je daarvan afkomen en je krijgt weer een frisse, heldere uitstraling. Ooglidcorrectie zonder snijden!

Een onderooglidcorrectie met een plasma behandeling

Rimpels, wallen of donkere kringen onder je ogen die niet meer zo snel verdwijnen, zijn vaak de eerste tekenen van huidveroudering. Een onderooglidcorrectie met een plasma behandeling laat de rimpels en wallen onder je ogen verdwijnen. De huid wordt dikker, de elastine wordt verbeterd en het collageen in je huid wordt verstevigd. Het resultaat hiervan is dat je er veel jonger uitziet, zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan.

 

Let op! Alleen deze maand de eerste 20 klanten krijgen de ooglidcorrectie met 100 EURO KORTING! Was je al van plan om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasma ooglidcorrectie behandeling aan beide ogen, betaal je maar €350 ipv €450! + Kraaienpootjes behandeling twv €250 krijg je ook helemaal gratis erbij!

KLIK HIER VOOR JE ACTIEPRIJS NU €350

Voor en na een ooglidcorrectie behandeling

Zie hieronder aantal voor en na foto’s van onze klanten die hun oogleden hebben laten corrigeren. Wil je ook een ooglidcorrectie laten doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intake gesprek!

ACTIE €350 aanvragen!

Plasmamedical behandeltechniek:

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenoogleden. Met de Plasmamedical passen wij een speciale behandeltechniek toe:

De puntjes in de huid:

Geweldige korting: 100 euro + Kraaienpootjes behandeling gratis!

Wat houdt een plasmage behandeling in?

We brengen een verdovende crème aan op de te behandelende huid en laten dit circa 20 minuten inwerken. Vervolgens raakt de huidtherapeute de huid aan met geïoniseerde plasma. Hierdoor krijg je hele kleine puntjes op je huid te zien die ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de gemaakte plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Een dag na de behandeling kunnen de ogen iets gezwollen zijn, maar dit is meestal binnen twee dagen herstelt. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmage behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden je aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken zal de huid nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egaal structuur zien. Lees en bekijk hier het foto-dagboek van een man die een ooglidcorrectie liet doen.

Voordelen van de Plasmamedical behandeling:

  • Snelle behandeltijd
  • Non-invasief
  • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
  • Langdurig resultaat
  • Meestal 1 behandeling nodig zowel boven –en onderoogleden
  • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Wanneer mag een plasma ooglidcorrectie niet worden uitgevoerd?

Contra indicaties van de Plasmamedical behandeling:

De ooglidcorrectie behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:

Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
Epilepsie
Zwangerschap
Gebruik van antibiotica
Metalen implantaten in behandelgebied
Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
Diabetes

Heb jij interesse in een ooglidcorrectie?

Wil jij meer weten over de behandeling van een ooglidcorrectie? Maak dan vrijblijvend een afspraak, ook bij ooglidcorrectie Gouda staan we voor je klaar. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste plasmage behandeling voor een ooglidcorrectie krijgt.

Deze korting vind je nergens!

KLANT AAN HET WOORD:

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name ooglidcorrectie en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

Ik was best nerveus, maar het was zo voorbij. Ik had eigenlijk nog geen pijn. Klein beetje prikkelend gevoel en ik zie gelijk resultaat. Dus ik ben helemaal blij 🙂

Ik ben net geweest en ik moet zeggen ik was best heel erg bang, bang voor niet weet wat je kan verwachten, maar 100% geen pijn, was perfect!

Ik was ontzettend zenuwachtig maar je voelt het bijna niet en zoals je ziet nu al resultaat, ben erg blij mee.

VOOR EN NA:

Zie hieronder aantal voor en na foto’s van klanten die hun onderoogleden hebben gelift. Wil je ook net als hen je onderooglidcorrectie doen? Dan vraag direct je plek aan. Mis deze unieke kans niet.

We hebben regelmatig leuke acties en updates voor onze messenger volgers. Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle leuke updates en acties:

De plasma ooglidcorrectie behandeling

De ooglidcorrectie behandeling is 100% veilig en wordt met de strengste hygiënische standaarden en hoogste deskundigheid uitgevoerd door onze huidtherapeut met meer dan 13 jaar ervaring. Het zijn tenslotte je ogen. Dus wees gerust, je bent in goede handen!

Klik op de video hieronder om te kijken hoe de behandeling verloopt.

Videospeler

BIJNA VOL! NU €350 AANVRAGEN!

PRIJZEN:

Plasmabehandelingen 
Bovenooglid correctie €450€350,-KORTING:€100
Onderooglid lift €450€350,-KORTING:€100
Boven & Onderoogleden €900€600,-KORTING:€300
Voorhoofd €495€395,-KORTING:€100
Fronsrimpels €295€195,-KORTING:€100
Kraaienpootjes €450€250,-KORTING:€200
Rokerslijntjes en mondrimpels €395€295,-KORTING:€100
Neus lippenplooi€250,00
Wangen €495€395,-KORTING:€100
Hals klein €295€195,-KORTING:€100
Hals groot €595€495,-KORTING:€100
Pigmentvlekken (vanaf)€75,00
Fibromen / wratjes€75,00

Interesse?

Wil je meer weten over de behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak. Alle mogelijkheden kunnen dan met jou besproken worden. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies over de beste behandeling voor jou met deze techniek.

Let op! Alleen deze maand de eerste 20 klanten krijgen de ooglidcorrectie met 100 EURO KORTING! Was je al van plan om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasma ooglidcorrectie behandeling aan beide ogen, betaal je maar €350 ipv €450 + Kraaienpootjes behandeling twv €250 krijg je ook helemaal gratis erbij!

AFSPRAAK MAKEN

Vul het onderstaande formulier in, we bellen binnen 24 uur terug of klik op de messenger button om via messenger een afspraak te maken.

Messenger:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen de klanten:

Tjeerd C. Leenheer

Ik laat er mijn oogleden corrigeren. Je krijgt vooraf duidelijke uitleg en tijdens de bewerking ook alle mogelijkheden om aan te geven hou je je voelt. Ik heb een eerste behandeling gehad en na een week zag alles er perfect uit. Over een paar weken krijg ik een 2e behandeling. Ik zie het met vol vertrouwen tegemoet.
Moniqe Beekink

Ik heb 5 weken geleden de boven ooglift gedaan en ben er erg tevreden over! Het was wel de 1e 4 dagen gezwollen onder mijn ogen maar na een week zag je er bijna niets meer van.
1 week geleden de frax behandeling gedaan en zie nu al na 1 behandeling resultaat. Over 3 weken de 2e behandeling.
Ik vind de huidtherapeuten erg kundig en ze leggen goed uit wat de behandeling inhoud en wat je kan verwachten na de behandeling.
Ik heb een heel goed gevoel bij de behandelingen!
Rebecca Derkink

Kitty was super lief en kundig en heeft mij een ooglift gegeven en ik been zeer benieuwd naar het resultaat. Wij zullen zeker vaker bij haar langs komen. Een super goede ervaring gehad ondanks wat pijn.
Petra Bergmans

vandaag voor oogcorrectie geweest. Lieve mensen. stellen op je gemak. niet geheel pijnloos maar dat is bij iedereen verschillend. wel gelijk resultaat. over een paar dagen zijn de korstjes eraf en ben ik blij dat ik het gedaan heb.
Zakira

ik heb bij Derma Sensation ooglidcorrectie gedaan! Werkelijk direct na de behandeling zie ik direct resultaat. kon beter zien. geen pijn en snel gedaan. Was beetje bang maar was nergens voor nodig! ik beveel iedereen aan die interesse heeft deze behandeling te ondergaan, deze bij Derma Sensation te doen. vriendelijk personeel, allemaal professionele mensen! hele fijne en schone praktijk!
Tara

Ik heb een bovenooglidcorrectie uit laten voeren . ik ben daar erg tevreden over. Ik was natuurlijk wel zenuwachtig voor de ingreep maar ben goed begeleid door het personeel en De Huidtherapeut Kitty .De pijn was te verwaarlozen tijdens de ingreep, dezelfde dag wel wat napijn gehad maar die was heel goed te handelen, ben 3 dagen later weer gaan werken dus dat geeft wel aan dat het is meegevallen. Ik ben ook erg blij met het resultaat en zal het zeker aanbevelen bij andere mensen die overwegen dezelfde correctie te willen ondergaan (heb ik trouwens al gedaan) Heel erg bedankt voor de goede zorgen. Ik ben super tevreden met het resultaat.