Plasma ooglidcorrectie in Rotterdam, Den Haag en Gouda: verjong je blik zonder operatie 👇

Ooglidcorrectie zonder operatie in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Wil je af van die vermoeiende uitstraling, maar zonder een operatie te ondergaan? Een chirurgische ingreep is niet altijd de enige oplossing. Met een plasma ooglidcorrectie is het mogelijk om op een eenvoudige en effectieve manier van hangende oogleden af te komen. Deze behandeling kan uitgevoerd worden in onze klinieken in Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Daarnaast brengt een chirurgische ooglidcorrectie vaak onnatuurlijke resultaten en risico’s met zich mee, zoals de heeft aangekaart:

 • Anesthesie risico’s
 • Bloeden uit de incisielijnen
 • Veranderingen in het gevoel van de huid of gevoelloosheid van de wimpers
 • Moeite met het sluiten van je ogen
 • Ectropion, een naar buiten rollen van het onderste ooglid
 • etc

Maak nu een gratis intake afspraak Of plan nu online je gratis intake afspraak

Wat is een plasma ooglidcorrectie?

Een plasma ooglidcorrectie is een niet-invasieve methode waarbij met behulp van geladen plasma de overtollige huid rond de ogen verdampt wordt, waardoor rimpels en lijntjes vervagen en de huid een liftend effect krijgt. Dit biedt een veilig en effectief alternatief voor de traditionele, chirurgische ingreep. Met de plasmatherapie worden de resultaten van een ooglidcorrectie behaald zonder de risico’s en lange hersteltijd van een operatie.

👉 MAANDACTIE:

Let op! Slechts de eerste 50 klanten kunnen profiteren van onze geweldige actie!

Maak nu een afspraak voor een plasma ooglidcorrectie aan beide ogen en ontvang een gratis €50 tegoedkaart.

Normaal betaalt u €449, maar met onze actie betaalt u slechts €399. Wacht niet langer en maak snel een afspraak!

Maak nu gebruik van de actie en laat ons je begeleiden naar het verfijnde en verjongende uiterlijk dat je verdient, inclusief een €50 tegoedkaart. Plan snel een afspraak voor een plasma ooglidcorrectie (aan beide ogen) en betaal slechts €399 in plaats van €449

Voucher Downloaden Messenger

Hoe werkt een plasma ooglidcorrectie?

De behandeling begint met een plaatselijke verdoving van het behandelde gebied. Vervolgens wordt met een plasmapen kleine, gelijkmatige aanrakingen op de huid uitgevoerd, waardoor overtollige huid als het ware verdampt. Dit leidt tot een strakker en gelift effect van de oogleden. Het grote voordeel van deze methode is dat er geen incisies worden gemaakt en er geen bloedingen optreden. Daarnaast is er geen lange hersteltijd nodig, en kun je vrijwel direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden hervatten.

De plasma ooglidcorrectie wordt steeds populairder omdat het een veilige, niet-invasieve en effectieve methode is om er jonger en frisser uit te zien. De resultaten van de behandeling zijn vaak al na één sessie zichtbaar, en het effect houdt langdurig aan. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor chirurgische ingrepen.

Het is belangrijk om te weten dat een plasma ooglidcorrectie niet geschikt is voor iedereen. Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals diabetes, huidinfecties of auto-immuunziekten, kunnen niet in aanmerking komen voor de behandeling. Daarnaast is het belangrijk om voorafgaand aan de behandeling een uitgebreid consult te hebben met een ervaren huidtherapeut, om de beste behandeling en verwachtingen te bespreken.

Ben je geïnteresseerd in een plasma ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze ervaren huidtherapeuten. We helpen je graag om een verjongde en frisse uitstraling te krijgen zonder chirurgische ingrepen.

Plasma ooglidcorrectie - Een veilig en niet-chirurgisch alternatief voor een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is de ideale manier om een frisse en jonge uitstraling te krijgen. Oudere mensen hebben vaak last van hangende oogleden, rimpels rond de ogen, wallen en afhangende wenkbrauwen, wat zorgt voor een vermoeide en oudere uitstraling. Met een plasma ooglidcorrectie kun je deze problemen oplossen zonder dat een operatie nodig is. Er is dus geen anesthesie of hechtingen nodig om van een vermoeide uitstraling af te komen. Bovendien zorgt een plasma ooglidcorrectie voor een langdurig mooi resultaat. Laat je oogleden dus liften met een plasma ooglidcorrectie en geniet van een frisse en jonge uitstraling!

Maak nu een afspraak voor een gratis intake!

Behandelaar voor plasma ooglidcorrectie in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Bij Derma Sensation is Kitty de behandelaar die gespecialiseerd is in plasma behandelingen en ooglidcorrecties. Met meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 1000 tevreden cliënten beschikt Kitty over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ooglidcorrecties. Zij staat bekend om haar deskundigheid en precisie. Haar persoonlijke benadering en vermogen om cliënten te begeleiden naar het gewenste resultaat worden zeer gewaardeerd. Bekijk de video reviews hieronder om te zien wat onze cliënten over haar zeggen.

Kitty’s expertise en ervaring garanderen een veilige en effectieve behandeling met een uitstekend resultaat. Maak nu snel gebruik van je €50 tegoedkaart en laat Kitty je begeleiden naar een frissere en jeugdiger uitstraling. Maak direct een gratis intake afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Aantal behandelingen: 1000+

Waarom zou je een bovenooglidcorrectie laten doen?

Bovenhangende oogleden en wallen kunnen ervoor zorgen dat je er vermoeid en somber uitziet, terwijl dit niet altijd het geval hoeft te zijn. Naast dat het esthetisch niet aantrekkelijk kan zijn, kunnen overhangende oogleden ook praktische problemen veroorzaken, zoals beperkingen van het zicht en zelfs hoofdpijn. Als je moe bent van het constant horen van de vraag “ben je moe?” en je wilt graag van de hoofdpijn af, dan kan een ooglidcorrectie zorgen voor een frisse en uitgeruste uitstraling zonder dat je je wenkbrauwen voortdurend hoeft op te trekken.

Verander je blik in 7 dagen!

Wil jij snel en effectief af van vermoeide, sombere ogen? Met onze plasma ooglidcorrectie zie je binnen 7 dagen resultaat! Door het gebruik van de plasmatechnologie wordt overtollige huid rondom de ogen verwijderd en worden rimpels en lijntjes verminderd. Na de behandeling krijgt de huid gedurende enkele weken/maanden de kans om nog verder te verstevigen en te verstrakken. Het natuurlijke liftende effect is al direct zichtbaar en binnen 7 dagen zul je merken dat je blik weer fris en uitgerust is.

Onze behandelaar Kitty heeft al vele cliënten geholpen om hun vermoeide en sombere blik te transformeren in een jeugdige, stralende uitstraling. Met haar deskundigheid en gevoel voor precisie zorgt ze voor een veilige en effectieve behandeling met een langdurig mooi resultaat. Maak nu gebruik van onze actie en ontvang €50 korting op je plasma ooglidcorrectie. Maak snel een afspraak voor een gratis intake en verander je blik in 7 dagen!

Ontdek een moderne oplossing voor hangende oogleden zonder snijden of operaties: Plasma ooglidcorrectie!

Dag 1: Beetje opgezwollen oogleden na behandeling.

Dag 4: Korstjes beginnen te vallen.

Dag 7: Stralend resultaat met opgeheven oogleden. Zeg vaarwel tegen hangende oogleden en verwelkom een verfijnde, verjongde uitstraling.

Waarom een onderooglidcorrectie overwegen?

Een onderooglidcorrectie kan een geweldige oplossing zijn voor mensen die zich storen aan de tekenen van huidveroudering rondom de ogen. Vaak laten de onderoogleden als eerste kleine rimpeltjes, dikke wallen en/of donkere kringen zien. Met een plasma onderooglidcorrectie worden deze tekenen van huidveroudering op effectieve wijze aangepakt. De behandeling zorgt ervoor dat lijnen en rimpels verdwijnen en de huid dikker wordt, terwijl de elastine wordt verbeterd en het collageen wordt verstevigd.

Claim nu jouw frisse blik!

KLANT AAN HET WOORD: Ervaringen met onze plasma ooglidcorrectie behandeling

Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs en daar zijn we trots op. Lees en zie hieronder de ervaring van een van onze tevreden klanten:

“Ik heb lang getwijfeld over een ooglidcorrectie. Na veel onderzoek kwam ik bij Derma Sensation: Plasma Lift Rotterdam terecht. Het intakegesprek was zeer professioneel en ik kreeg alle informatie die ik nodig had. De behandeling zelf was snel en vrijwel pijnloos. Ik zag meteen resultaat en na een paar dagen was de zwelling helemaal weggetrokken. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en kan iedereen die overweegt een ooglidcorrectie te laten doen, Derma Sensation van harte aanbevelen.”

Wil je meer weten over de ervaringen van onze klanten of wil je zelf een afspraak maken voor een gratis intake? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen ooglidcorrectie / FAQ

Contra indicaties van de Plasmamedical behandeling:

De ooglidcorrectie behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:

Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
Epilepsie
Zwangerschap
Gebruik van antibiotica
Metalen implantaten in behandelgebied
Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
Diabetes

Hoewel de behandeling met een plasmapen uiterst eenvoudig is, zal er een patroon van kleine stipjes op te huid te zien zijn dat binnen enkele dagen verdwijnt. Houd er rekening mee dat met name de gevoelige huid rond de ogen of lippen tot zo’n twee dagen na de behandeling ook enigszins rood en gezwollen kan zijn waardoor je even wat minder toonbaar bent. De zwellingen verdwijnen over het algemeen binnen 48 uur en de stipjes zullen als kleine korstjes binnen één week vanzelf loslaten. De onderliggende, nieuwe huid is nog erg roze en kwetsbaar en moet gedurende enige weken goed beschermd worden tegen UV straling. Daarna zal de huid dikker, voller en jonger zijn dan voorheen; de effecten van de behandeling werken dus nog tot wel 12 weken na de behandeling door.

Plasmabehandelingen kunnen zo vaak als gewenst worden herhaald. Wij raden aan om na een behandeling minimaal 12 weken te wachten totdat de huid volledig hersteld is.

Normaliter is één enkele behandeling voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Omdat de effecten meteen zichtbaar zijn, kan al tijdens de behandeling eenvoudig worden bijgestuurd. Mocht nadien blijken dat je het effect liever iets sterker en uitgesprokener wilt hebben, kun je na enkele weken eenvoudig terugkomen voor een versterkende behandeling.

Het zal ongeveer een week lang zichtbaar zijn dat je recent een ooglidcorrectie ondergaan hebt. Met name de eerste twee dagen na de behandeling treedt er vaak zwelling en roodheid op waardoor je niet op je mooist zult zijn. Wanneer dit weggetrokken is, beginnen de stipjes van de plasmapen al gauw los te laten. Is dit proces eenmaal op gang gekomen dan kun je de korstjes eventueel wat minder zichtbaar maken met behulp van een foundation of concealer. Wij raden je aan om er minimaal 2-3 dagen rekening mee te houden dat je minder toonbaar bent.

Zolang de oogleden nog gevoelig en gezwollen zijn na een plasma ooglidcorrectie kun je beter geen lenzen dragen. Zodra de zwelling afgenomen is, kun je in principe gewoon weer lenzen in doen.

Wij raden aan om de zon zoveel mogelijk te mijden gedurende de eerste weken na een plasmabehandeling. Je kunt dus beter niet meteen een zonvakantie boeken. Kom je toch in de zon, maak dan altijd gebruik van een goede zonnebrandcrème met hoge beschermfactor. Onder de stipjes van de plasmapen ontstaat nieuwe huid die nog enige tijd roze en gevoelig zal blijven Deze huid blijft kwalitatief verbeteren tot zo’n 12 weken na de behandeling.

In principe is er geen leeftijdsgrens voor een plasmabehandeling. Tijdens een intake zal onze huidtherapeute bepalen of een plasma-ooglidcorrectie geschikt is voor jou en daarbij rekening houden met alle mogelijke contra-indicaties.

Omdat behandeling wat gevoelig kan zijn, maken wij bij een plasmage behandeling altijd gebruik van een lokale verdovingscrème waardoor je er weinig van zult voelen.

Een plasmabehandeling kent over het algemeen geen bijwerkingen. Wel is er sprake van een hersteltijd die doorgaans ongeveer één week duurt. Gedurende deze periode kan de huid de eerste dagen wat rood en gezwollen zijn en is er een uitgesproken stippelpatroon van de plasmapen zichtbaar op de huid. Deze stipjes worden gevormd door kleine korstjes die binnen enkele dagen vanzelf loslaten. Het is belangrijk om niet aan de korstjes te krabben om littekenvorming te voorkomen.

Dit is geheel afhankelijk van de conditie van jouw eigen huid. Deze zal ook na een ooglidcorrectie verder blijven verouderen, waardoor er opnieuw verslapping optreedt die om een ooglidcorrectie vraagt. Afhankelijk van leeftijd en huidtype volstaat in de meeste gevallen één behandeling om de gewenste resultaten te bereiken.

Een ooglidcorrectie met behulp van plasmatherapie kan eindeloos worden herhaald, zolang er minstens 12 weken tussen de behandelingen zit. In de praktijk geven 1 á 2 behandelingen doorgaans al het gewenste resultaat.

Nee, een plasmabehandeling doet over het algemeen geen pijn. Wij maken gebruik van een lichte verdovingscrème zodat je tijdens de behandeling optimaal kunt ontspannen.

Ja de effecten van een plasma ooglidcorrectie zijn in principe permanent en hoeven niet periodiek herhaald te worden. Indien gewenst, is het mogelijk om de behandeling nog wat kracht bij te zetten door een aanvullende behandeling. Ook kun je na meerdere jaren een nieuwe plasma behandeling laten doen wanneer je huid opnieuw begint te zakken.

Hoewel de behandeling met een plasmapen uiterst eenvoudig is, zal er een patroon van kleine stipjes op te huid te zien zijn dat binnen enkele dagen verdwijnt. Houd er rekening mee dat met name de gevoelige huid rond de ogen of lippen tot zo’n twee dagen na de behandeling ook enigszins rood en gezwollen kan zijn waardoor je even wat minder toonbaar bent. De zwellingen verdwijnen over het algemeen binnen 48 uur en de stipjes zullen als kleine korstjes binnen één week vanzelf loslaten. De onderliggende, nieuwe huid is nog erg roze en kwetsbaar en moet gedurende enige weken goed beschermd worden tegen UV straling. Daarna zal de huid dikker, voller en jonger zijn dan voorheen; de effecten van de behandeling werken dus nog tot wel 12 weken na de behandeling door.

Na een plasmabehandeling aan je oogleden kun je beter niet zelf een auto besturen. Omdat het gebied rond de ogen erg gevoelig kan zijn en ook iets op kan zwellen, is het beter om geen risico te nemen en iemand anders je te laten brengen en halen.

Start jouw transformatie vandaag

Plasma behandeling: wat houdt het in?

Bij een plasmage behandeling wordt eerst een verdovende crème aangebracht op de te behandelen huid en wordt deze 20 minuten in laten werken. Vervolgens wordt de huidtherapeut met geïoniseerde plasma de huid aangeraakt, waardoor kleine puntjes ontstaan met een diepte van 0,02 mm tot 0,04 mm. De huid voelt na de behandeling warm aan en de plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Na een dag kan er wat zwelling optreden, maar dit herstelt meestal binnen twee dagen. Na 1 tot 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje, totdat de eigen huidskleur terugkeert. Het volledige herstel duurt 4 tot 6 weken, waarbij het wordt aanbevolen om de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken begint de huid collageen en elasticiteit aan te maken, en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich op een natuurlijke manier en laat een mooi en egale structuur zien.

Waarom kiezen voor een Plasmamedical behandeling?

Een Plasmamedical behandeling biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele chirurgische ingrepen.

 • Ten eerste is het een niet-invasieve procedure, wat betekent dat er geen incisies nodig zijn en er geen hechtingen of littekens zijn.
 • Dit maakt het herstelproces veel sneller en comfortabeler.
 • Daarnaast is de Plasmamedical behandeling veel preciezer en kan het op specifieke probleemgebieden worden gericht, waardoor er minder kans is op complicaties.
 • Bovendien stimuleert de behandeling de aanmaak van collageen en elastine, wat kan bijdragen aan een jeugdigere uitstraling.
 • Ten slotte zijn de resultaten langdurig en kan de behandeling regelmatig worden herhaald om het effect te behouden.

Heb jij interesse in een ooglidcorrectie zonder operatie?

Maak vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van een ooglidcorrectie in Rotterdam, Den Haag of Gouda.

 • Ontdek hoe deze behandeling jou kan helpen om er weer goed uit te zien en je lekkerder in je vel te voelen.
 • Tijdens een gratis consult kun je al je vragen stellen aan onze specialisten en krijg je een demonstratie van het apparaat en uitleg over de behandeling.
 • Ook kun je de resultaten van eerdere patiënten bekijken en bepalen of de behandeling geschikt is voor jou.
 • Profiteer nu van onze unieke aanbieding en ontvang een 50 euro tegoedkaart.
 • Ons betrokken team van experts staat voor je klaar met 15 jaar ervaring en tevreden klanten.

 

Ontdek jouw nieuwe look - Vraag nu een gratis intake aan!

Ooglidcorrectie: resultaten voor en na de behandeling

Hieronder vind je enkele voor en na foto’s van onze tevreden klanten die hun oogleden hebben laten corrigeren. Ben je geïnteresseerd in een ooglidcorrectie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend intakegesprek!

Veilige en deskundige uitvoering van de ooglidcorrectie behandeling

Bij onze kliniek staat veiligheid en deskundigheid voorop bij de ooglidcorrectie behandeling. Onze ervaren huidtherapeut zorgt voor een 100% veilige uitvoering met gebruik van de strengste hygiënische standaarden. Je kunt gerust zijn, want jouw ogen zijn in goede handen.

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat wordt bereikt met minimale ongemakken en complicaties.

We begrijpen dat een ooglidcorrectie een spannende stap kan zijn en daarom zullen we je tijdens het hele proces begeleiden. Onze huidtherapeut zal de procedure stap voor stap uitleggen en eventuele vragen of zorgen bespreken.

Ben je benieuwd hoe de behandeling verloopt? Bekijk dan de video hieronder en ontdek hoe we jouw oogleden kunnen corrigeren op een veilige en effectieve manier.

Tijd om afscheid te nemen van vermoeide ogen! Vraag nu je ooglift aan.

Maak een afspraak voor een ooglidcorrectie in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Maak nu een vrijblijvende afspraak en ontdek welke behandeling het beste bij jou past. Onze deskundige huidtherapeut bespreekt graag de mogelijkheden met jou en geeft een persoonlijk advies.

👉 En als kers op de taart: profiteer nu van onze actie en ontvang een ooglidcorrectie met een €50 tegoedkaart.

👉 Maar wees er snel bij, want deze actie geldt alleen voor de eerste 50 klanten!

Profiteer nu van onze tijdelijke actie en maak een afspraak voor een plasma ooglidcorrectie aan beide ogen voor slechts €400. Zo kun jij weer stralen met een frisse en jeugdige uitstraling. Wacht niet langer en boek nu je afspraak!

Ga voor een revitaliserende en jongere look!

Voucher Downloaden Messenger

Afspraak maken?

Wil je af van vermoeide en hangende oogleden? Overweeg dan een plasma ooglidcorrectie! Onze kliniek is gespecialiseerd in deze revolutionaire behandeling en onze deskundige professionals staan klaar om jou te verrassen met de resultaten. Vul het formulier hieronder in en wij bellen jou voor een gratis intake afspraak. Laat je oogleden weer stralen en voel je opnieuw opgewekt en verfrist. Wacht niet langer, neem nu actie en voel je op je best!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?