Ooglidcorrectie Rotterdam

Ooglidcorrectie in Rotterdam

Ben je op zoek naar een ervaren specialist voor een ooglidcorrectie in de regio Rotterdam? Dan is Derma Sensation jouw place-to-be!

Een ooglift zonder snijden of naalden? Bij ooglidcorrectie Rotterdam van Derma Sensation maken we gebruik van een unieke, revolutionaire behandeling. Door middel van plasmamedical kunnen wij de ogen liften zonder erin te snijden, ook is de behandeling comfortabel.

Heb je last van verslapte en overhangende oogleden? Met deze behandeling worden de oogleden weer gelift en verstrakt.

Maak een afspraak Wil je liever niet gebeld worden? Plan dan eenvoudig online!

Hoe werkt een ooglidcorrectie?

Bij een ooglidcorrectie met plasma wordt de huid plaatselijk behandeld met een plasmapen. Hierdoor verstevigt de huid direct en ontstaat er een natuurlijke lift. Deze methode is geschikt voor zowel het bovenste als onderste ooglid en zorgt ervoor dat de huid wekenlang steviger en strakker blijft. De natuurlijke productie van collageen vult de behandeling aan en versterkt het effect.

Ooglidcorrectie zonder operatie

Een ooglidcorrectie geeft een jeugdige en frisse uitstraling. Hangende oogleden, wallen, rimpels rond de ogen of afhangende wenkbrauwen kunnen je vermoeid en ouder doen lijken. Een ooglidcorrectie met plasma corrigeert je oogleden zonder dat er een operatie nodig is. Anesthesie of hechtingen zijn niet vereist om van vermoeidheid af te komen. Bovendien biedt deze behandeling langdurige schoonheid. Kies dus voor een ooglidcorrectie met plasma en laat je oogleden liften zonder operatie!

 

Wat is een plasma ooglidcorrectie?

Een plasma ooglidcorrectie wordt uitgevoerd met Plasma Medical. Deze speciale techniek creëert plasma met ionische ontladingen. Het gelijkmatig verwarmen en samentrekken van de huid zorgt voor een liftend effect. Dit is de nieuwste technologie om de huid aanzienlijk strakker te maken zonder operatie, waardoor je er jonger en frisser uitziet. Het is een ooglidcorrectie zonder operatie!

Waarom een bovenooglidcorrectie?

Niemand wordt blij van een vermoeide of sombere uitstraling. Hangende oogleden en wallen zijn vaak de boosdoeners. Ze kunnen ook je zicht belemmeren en hoofdpijn veroorzaken. Ben je het zat dat mensen steeds vragen of je moe bent? Of wil je van die eeuwige hoofdpijn af? Een ooglidcorrectie geeft je een frisse en uitgeruste uitstraling zonder constant je wenkbrauwen te hoeven optrekken.

Een frisse, heldere uitstraling door een bovenooglidcorrectie

Naarmate we ouder worden, verslappen de spieren van de oogleden. Ook bepaalde gewoonten, zoals roken of weinig slaap, kunnen leiden tot hangende oogleden en wallen. Veel mensen lijken altijd moe en somber, zelfs als ze goed uitgerust zijn. Het is vervelend om steeds te horen dat je er moe uitziet, vooral als hangende oogleden je zicht belemmeren en hoofdpijn veroorzaken. Een bovenooglidcorrectie kan deze problemen verhelpen en je een frisse, heldere uitstraling geven. Het is een ooglidcorrectie zonder snijden!

Waarom een onderooglidcorrectie?

Onderoogleden vertonen vaak als eerste tekenen van huidveroudering. Fijne lijntjes, dikke wallen en/of donkere kringen zijn vaak storend. Een plasma onderooglidcorrectie kan deze lijnen en rimpels verminderen. De huid wordt dikker, de elasticiteit verbetert en het collageen verstevigt.

Boek jouw gratis intakegesprek!

Een onderooglidcorrectie met plasma behandeling

Hangende oogleden, rimpels, wallen of donkere kringen onder je ogen zijn vaak de eerste tekenen van huidveroudering. Een onderooglidcorrectie met plasma behandeling kan deze problemen verminderen. De huid wordt dikker, de elasticiteit verbetert en het collageen verstevigt. Het resultaat is een jeugdiger uiterlijk zonder operatie.

Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding!

Ooglidcorrectie voor en na

Hieronder zie je enkele voor- en na-foto’s van onze tevreden klanten. Deze afbeeldingen laten duidelijk het verschil zien dat een ooglidcorrectie kan maken. Als je ook een dergelijke transformatie wilt ervaren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

👉 Tijdelijke Speciale Aanbieding: Volledige Ooglidcorrectie voor Slechts €399

Vind je dat het tijd is om de stap te zetten naar een frissere blik en meer zelfvertrouwen?

Dan hebben we bij Derma Sensation een geweldige deal voor jou:

Tijdelijk kun je een volledige ooglidcorrectie krijgen voor slechts €399, in plaats van de normale prijs van €449 dankzij onze €50 tegoedkaart!

Wacht niet, want deze ongelooflijke aanbieding is maar tijdelijk en de plaatsen zijn beperkt. Grijp je kans voor deze ongeëvenaarde waarde en (her)ontdek je perfecte huid met ons!

Heb jij interesse in een ooglidcorrectie?

Wil je meer weten over ooglidcorrecties? Maak dan vrijblijvend een afspraak, ook bij ooglidcorrectie Rotterdam, ooglidcorrectie Den Haag en ooglidcorrectie Gouda staan we voor je klaar. Samen kunnen we de beste opties bespreken om je weer goed te laten voelen in je eigen vel. Verwacht altijd eerlijk en persoonlijk advies, zodat je de beste plasmage behandeling krijgt voor een ooglidcorrectie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ooglidcorrectie kosten

Plasmabehandelingen
Bovenooglid €449
Onderooglid€449
Geheel gelaat€1000
Hals klein€295
Hals groot€595

KLANT AAN HET WOORD:

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name ooglidcorrectie en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

Ik was best nerveus, maar het was zo voorbij. Ik had eigenlijk nog geen pijn. Klein beetje prikkelend gevoel en ik zie gelijk resultaat. Dus ik ben helemaal blij 🙂

Ik ben net geweest en ik moet zeggen ik was best heel erg bang, bang voor niet weet wat je kan verwachten, maar 100% geen pijn, was perfect!

Ik was ontzettend zenuwachtig maar je voelt het bijna niet en zoals je ziet nu al resultaat, ben erg blij mee.

Voucher Downloaden Messenger Voucher Downloaden Formulier

Derma Sensation: Jouw Vertrouwde Partner voor Huidverzorging Onder Leiding van Kitty

Bij Derma Sensation staat persoonlijke aandacht en zorg voor jouw huid centraal. Sinds 2010 heeft Kitty, onze ervaren huidtherapeut en eigenaresse, een deskundig team van huidspecialisten opgeleid en begeleid om te zorgen voor de beste resultaten voor jouw huid.

Met haar Bachelor of Health Care Huidtherapie van de Hogeschool Utrecht en jarenlange ervaring in het veld, is Kitty gespecialiseerd in diverse huidbehandelingen, waaronder onze innovatieve niet-chirurgische ooglidcorrectie. Ze luistert aandachtig naar jouw behoeften en stelt persoonlijke behandelingen voor om je te helpen jouw huid in topconditie te houden.

Bij Derma Sensation zijn we trots op onze moderne benadering van huidverzorging, het gebruik van de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Met onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Gouda zijn we altijd dichtbij voor onze cliënten.

Kies voor een frissere, jeugdige uitstraling zonder het gedoe van een operatie. Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ontdek wat Kitty en haar team voor jou kunnen betekenen.

Aantal behandelingen: 1000+