Ooglidcorrectie Zonder Operatie in Rotterdam, Den Haag en Gouda bij Derma Sensation 👇

Ooglidcorrectie in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Ben je op zoek naar een ooglidcorrectie in Rotterdam, Den Haag of Gouda zonder operatie? Bij Derma Sensation bieden we de perfecte oplossing voor hangende oogleden zonder operatie. Met onze geavanceerde plasma behandelingen tillen we je oogleden op en herstellen we je jeugdige uitstraling, zonder snijden. Kies voor een ooglidcorrectie zonder snijden en ontdek de voordelen van onze plasma ooglidcorrectie.

Transformeer Je Uitstraling Met Onze Geavanceerde Plasmabehandelingen

Geplaagd door een Vermoeide Blik en Wallen die maar niet Weggaan? Stel je voor: oogverjonging zonder het risico of de hersteltijd van een operatie. Het is mogelijk!

Bij Derma Sensation bieden we je een revolutionaire oplossing voor ooglidcorrecties die zowel betaalbaar als effectief is. Gevestigd in Rotterdam, Den Haag, en Gouda, staan we onder de deskundige leiding van onze ervaren huidtherapeut Kitty, met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 1000+ succesvolle behandelingen op haar naam. We helpen je je levendige, jeugdige oogopslag terug te krijgen, en de resultaten spreken voor zich. Bekijk onze ‘ooglidcorrectie voor en na’ foto’s en video’s en zie de ongelofelijke transformatie die ook voor jou mogelijk is!

Heb je vragen over het herstelproces of ben je klaar om de eerste stap te zetten? Wij staan klaar om je te adviseren. Boek nu je consult en claim onze tijdelijke speciale aanbieding.

Claim jouw gratis intake nu! Wil je liever niet gebeld worden? Plan dan eenvoudig online!

De Impact van Hangende Oogleden Zonder Operatie en Wallen: Wij Begrijpen Je Zorgen

Voel je je onzeker door hangende oogleden zonder operatie of wallen onder je ogen? Merk je dat ze je uitstraling beïnvloeden en je zelfs ouder laten lijken dan je bent? Dit is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen vanaf 55 jaar en ouder mee worstelen. Het kan invloed hebben op je zelfvertrouwen en zelfs je zicht beperken. Bij Derma Sensation begrijpen we je zorgen. We weten dat een boven- of onderooglidcorrectie een enorme verandering kan betekenen in hoe je jezelf ziet en voelt. Daarom hebben we ons toegewijd om je een veilige, effectieve en operatievrije oplossing te bieden die je helpt om je zelfvertrouwen en jeugdige blik terug te krijgen.

 

KLANTENERVARINGEN: Onze Plasma Ooglidcorrectie door hun ogen

De tevredenheid van onze klanten is onze grootste trots. Bekijk de video’s hieronder en hoor rechtstreeks van onze klanten hoe ze de voordelen van de Plasma Ooglidcorrectie hebben ervaren:

Ben je benieuwd naar meer ooglidcorrectie zonder operatie ervaringen van onze klanten, of wil je zelf een afspraak inplannen voor een gratis intakegesprek? Neem dan contact met ons op.

👉 Tijdelijke Speciale Aanbieding: Volledige Ooglidcorrectie voor Slechts €399

Vind je dat het tijd is om de stap te zetten naar een frissere blik en meer zelfvertrouwen?

Dan hebben we bij Derma Sensation een geweldige deal voor jou:

Tijdelijk kun je een volledige ooglidcorrectie krijgen voor slechts €399, in plaats van de normale prijs van €449 dankzij onze €50 tegoedkaart!

Wacht niet, want deze ongelooflijke aanbieding is maar tijdelijk en de plaatsen zijn beperkt. Grijp je kans voor deze ongeëvenaarde waarde en (her)ontdek je perfecte huid met ons!

Voucher Downloaden Messenger

Een Moderne Oplossing: De Plasmabehandeling voor Ooglidcorrectie

Wist je dat je niet onder het mes hoeft voor een effectieve ooglidcorrectie? Ben je klaar voor een frisse, verjongde blik zonder chirurgie? Bij Derma Sensation bieden we een modern, veilig en zeer effectief alternatief: niet-chirurgische ooglidcorrecties met onze geavanceerde plasmatechnologie.

Onze ervaren specialisten kunnen overtollige huid op je boven- of onderoogleden met precisie behandelen. Zonder operatie biedt deze innovatieve behandeling dezelfde resultaten als traditionele ooglidcorrecties, maar dan zonder de langdurige hersteltijd en de mogelijke risico’s van een operatie.

Het beste nieuws? Je zult verbaasd zijn over hoe betaalbaar deze geavanceerde procedure is! Wacht dus niet langer, en zet vandaag nog de stap naar een jonger uitziende huid met onze niet-chirurgische ooglidcorrectie.

Boek jouw gratis intakegesprek!

De Voordelen en Verbluffende Resultaten van Niet-Chirurgische Ooglidcorrecties

Stel je voor dat je weer een open en verjongde blik hebt, zonder operatie, zonder lange herstelperiode en met direct zichtbare resultaten. Dat is wat onze niet-chirurgische ooglidcorrectie bij Derma Sensation biedt.

Of je nu last hebt van hangende oogleden zonder operatie of onderoogleden, onze behandeling zorgt voor een aanzienlijke verbetering. De geavanceerde plasmatechnologie die we gebruiken biedt aanzienlijke voordelen:

  1. Minimaal ongemak: Er wordt een lokale verdoving gebruikt, dus het ongemak is minimaal.
  2. Kort herstel: De meeste mensen kunnen hun normale activiteiten na enkele dagen hervatten.
  3. Onmiddellijke resultaten: Hoewel de genezing enige tijd kan duren, zijn de resultaten meteen na de behandeling zichtbaar.
  4. Betaalbaar: Vergeleken met traditionele ooglidcorrecties, zijn onze niet-chirurgische behandelingen veel betaalbaarder.
  5. Geen littekens: Omdat de behandeling niet-chirurgisch is, blijven er geen zichtbare littekens achter.

Met onze niet-chirurgische ooglidcorrectie krijg je de resultaten die je wilt, zonder het gedoe van een operatie. Kijk eens naar de ‘ooglidcorrectie voor en na’ foto’s op onze site om te zien hoe effectief deze behandeling kan zijn. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een frissere, jonger uitziende blik.

Derma Sensation: Jouw Vertrouwde Partner voor Huidverzorging Onder Leiding van Kitty

Bij Derma Sensation staat persoonlijke aandacht en zorg voor jouw huid centraal. Sinds 2010 heeft Kitty, onze ervaren huidtherapeut en eigenaresse, een deskundig team van huidspecialisten opgeleid en begeleid om te zorgen voor de beste resultaten voor jouw huid.

Met haar Bachelor of Health Care Huidtherapie van de Hogeschool Utrecht en jarenlange ervaring in het veld, is Kitty gespecialiseerd in diverse huidbehandelingen, waaronder onze innovatieve niet-chirurgische ooglidcorrectie. Ze luistert aandachtig naar jouw behoeften en stelt persoonlijke behandelingen voor om je te helpen jouw huid in topconditie te houden.

Bij Derma Sensation zijn we trots op onze moderne benadering van huidverzorging, het gebruik van de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Met onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Gouda zijn we altijd dichtbij voor onze cliënten.

Kies voor een frissere, jeugdige uitstraling zonder het gedoe van een operatie. Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ontdek wat Kitty en haar team voor jou kunnen betekenen.

Aantal behandelingen: 1000+

Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding!

Transparante Prijsinformatie: Investeren in Jouw Frisse Uitstraling

Bij Derma Sensation begrijpen we dat ooglidcorrectie kosten een belangrijke overweging zijn bij het kiezen van een behandeling. Daarom zorgen we altijd voor volledige transparantie.

Onze niet-chirurgische ooglidcorrectie, die beide ogen omvat, is normaal geprijsd op €449. Echter, wij vinden het belangrijk dat onze behandelingen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we op dit moment een speciale actie aan: de ooglidcorrectie is nu slechts €399.

Let op, er zijn geen verborgen kosten. Het gaat hier om een totaalpakket: de behandeling, de nazorg, en de ondersteuning tijdens jouw herstel.

Maak vandaag nog gebruik van deze unieke aanbieding en investeer in een frissere, jongere uitstraling. Neem contact op met ons team om jouw afspraak in te plannen.

 

Nog een blije klant

In Slechts 7 Dagen een Stralende Blik!

Ben je klaar om je vermoeide, sombere ogen te transformeren? Met onze snelle en effectieve plasma ooglidcorrectie zie je al binnen 7 dagen resultaat. Dankzij innovatieve plasmatechnologie verwijderen we overtollige huid en minimaliseren we rimpels en fijne lijntjes. Geniet van een liftend effect dat meteen zichtbaar is en een uitgeruste blik binnen een week.

Maak kennis met onze ervaren behandelaar, Kitty. Haar precisie en deskundigheid zorgen voor veilige behandelingen met blijvend resultaat. Profiteer nu van €50 korting op je plasma ooglidcorrectie. Plan jouw gratis intakegesprek vandaag nog en zie binnen 7 dagen de verandering!

Ontdek de oplossing voor hangende oogleden zonder chirurgie: Plasma Ooglidcorrectie!

  • Dag 1: Licht gezwollen oogleden na de behandeling.
  • Dag 4: De korstjes beginnen af te vallen.
  • Dag 7: Verwelkom jouw verfijnde, verjongde blik met geliftede oogleden.
Ja, ik wil een gratis intakegesprek!

Neem de Sprong naar een Frissere, Jeugdigere Uitstraling

Genoeg gelezen en klaar voor actie? Geweldig! Het team van Derma Sensation staat klaar om jou te verwelkomen in onze klinieken in Rotterdam, Den Haag of Gouda.

Neem vandaag nog de sprong en investeer in jouw frissere, jeugdigere uitstraling. Wacht niet langer, de eerste 20 klanten genieten van ons exclusieve aanbod: een niet-chirurgische ooglidcorrectie voor slechts €399!

Plan jouw afspraak in of vraag meer informatie aan. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden op jouw pad naar een frissere, jeugdigere uitstraling.

Neem nu contact op met Derma Sensation en (her)ontdek je perfecte huid!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen ooglidcorrectie / FAQ

Contra indicaties van de Plasmamedical behandeling:

De ooglidcorrectie behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:

Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
Epilepsie
Zwangerschap
Gebruik van antibiotica
Metalen implantaten in behandelgebied
Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
Diabetes

Hoewel de behandeling met een plasmapen uiterst eenvoudig is, zal er een patroon van kleine stipjes op te huid te zien zijn dat binnen enkele dagen verdwijnt. Houd er rekening mee dat met name de gevoelige huid rond de ogen of lippen tot zo’n twee dagen na de behandeling ook enigszins rood en gezwollen kan zijn waardoor je even wat minder toonbaar bent. De zwellingen verdwijnen over het algemeen binnen 48 uur en de stipjes zullen als kleine korstjes binnen één week vanzelf loslaten. De onderliggende, nieuwe huid is nog erg roze en kwetsbaar en moet gedurende enige weken goed beschermd worden tegen UV straling. Daarna zal de huid dikker, voller en jonger zijn dan voorheen; de effecten van de behandeling werken dus nog tot wel 12 weken na de behandeling door.

Plasmabehandelingen kunnen zo vaak als gewenst worden herhaald. Wij raden aan om na een behandeling minimaal 12 weken te wachten totdat de huid volledig hersteld is.

Normaliter is één enkele behandeling voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Omdat de effecten meteen zichtbaar zijn, kan al tijdens de behandeling eenvoudig worden bijgestuurd. Mocht nadien blijken dat je het effect liever iets sterker en uitgesprokener wilt hebben, kun je na enkele weken eenvoudig terugkomen voor een versterkende behandeling.

Het zal ongeveer een week lang zichtbaar zijn dat je recent een ooglidcorrectie ondergaan hebt. Met name de eerste twee dagen na de behandeling treedt er vaak zwelling en roodheid op waardoor je niet op je mooist zult zijn. Wanneer dit weggetrokken is, beginnen de stipjes van de plasmapen al gauw los te laten. Is dit proces eenmaal op gang gekomen dan kun je de korstjes eventueel wat minder zichtbaar maken met behulp van een foundation of concealer. Wij raden je aan om er minimaal 2-3 dagen rekening mee te houden dat je minder toonbaar bent.

Zolang de oogleden nog gevoelig en gezwollen zijn na een plasma ooglidcorrectie kun je beter geen lenzen dragen. Zodra de zwelling afgenomen is, kun je in principe gewoon weer lenzen in doen.

Wij raden aan om de zon zoveel mogelijk te mijden gedurende de eerste weken na een plasmabehandeling. Je kunt dus beter niet meteen een zonvakantie boeken. Kom je toch in de zon, maak dan altijd gebruik van een goede zonnebrandcrème met hoge beschermfactor. Onder de stipjes van de plasmapen ontstaat nieuwe huid die nog enige tijd roze en gevoelig zal blijven Deze huid blijft kwalitatief verbeteren tot zo’n 12 weken na de behandeling.

In principe is er geen leeftijdsgrens voor een plasmabehandeling. Tijdens een intake zal onze huidtherapeute bepalen of een plasma-ooglidcorrectie geschikt is voor jou en daarbij rekening houden met alle mogelijke contra-indicaties.

Omdat behandeling wat gevoelig kan zijn, maken wij bij een plasmage behandeling altijd gebruik van een lokale verdovingscrème waardoor je er weinig van zult voelen.

Een plasmabehandeling kent over het algemeen geen bijwerkingen. Wel is er sprake van een hersteltijd die doorgaans ongeveer één week duurt. Gedurende deze periode kan de huid de eerste dagen wat rood en gezwollen zijn en is er een uitgesproken stippelpatroon van de plasmapen zichtbaar op de huid. Deze stipjes worden gevormd door kleine korstjes die binnen enkele dagen vanzelf loslaten. Het is belangrijk om niet aan de korstjes te krabben om littekenvorming te voorkomen.

Dit is geheel afhankelijk van de conditie van jouw eigen huid. Deze zal ook na een ooglidcorrectie verder blijven verouderen, waardoor er opnieuw verslapping optreedt die om een ooglidcorrectie vraagt. Afhankelijk van leeftijd en huidtype volstaat in de meeste gevallen één behandeling om de gewenste resultaten te bereiken.

Een ooglidcorrectie met behulp van plasmatherapie kan eindeloos worden herhaald, zolang er minstens 12 weken tussen de behandelingen zit. In de praktijk geven 1 á 2 behandelingen doorgaans al het gewenste resultaat.

Nee, een plasmabehandeling doet over het algemeen geen pijn. Wij maken gebruik van een lichte verdovingscrème zodat je tijdens de behandeling optimaal kunt ontspannen.

Ja de effecten van een plasma ooglidcorrectie zijn in principe permanent en hoeven niet periodiek herhaald te worden. Indien gewenst, is het mogelijk om de behandeling nog wat kracht bij te zetten door een aanvullende behandeling. Ook kun je na meerdere jaren een nieuwe plasma behandeling laten doen wanneer je huid opnieuw begint te zakken.

Hoewel de behandeling met een plasmapen uiterst eenvoudig is, zal er een patroon van kleine stipjes op te huid te zien zijn dat binnen enkele dagen verdwijnt. Houd er rekening mee dat met name de gevoelige huid rond de ogen of lippen tot zo’n twee dagen na de behandeling ook enigszins rood en gezwollen kan zijn waardoor je even wat minder toonbaar bent. De zwellingen verdwijnen over het algemeen binnen 48 uur en de stipjes zullen als kleine korstjes binnen één week vanzelf loslaten. De onderliggende, nieuwe huid is nog erg roze en kwetsbaar en moet gedurende enige weken goed beschermd worden tegen UV straling. Daarna zal de huid dikker, voller en jonger zijn dan voorheen; de effecten van de behandeling werken dus nog tot wel 12 weken na de behandeling door.

Na een plasmabehandeling aan je oogleden kun je beter niet zelf een auto besturen. Omdat het gebied rond de ogen erg gevoelig kan zijn en ook iets op kan zwellen, is het beter om geen risico te nemen en iemand anders je te laten brengen en halen.

Start jouw transformatie met een gratis intake!

Het Proces van Ooglidcorrectie Zonder Operatie: Wat Kun Je Verwachten?

Misschien vraag je je af hoe het proces van een niet-chirurgische ooglidcorrectie eruitziet. Maak je geen zorgen, bij Derma Sensation is je huid in goede handen.

De procedure zelf duurt ongeveer een uur. We beginnen met het aanbrengen van een lokale verdoving om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent tijdens de behandeling. Vervolgens gebruiken we een apparaat dat een gecontroleerde plasmastroom creëert. Dit apparaat komt niet direct in contact met de huid, maar de plasmastroom veroorzaakt een reactie in de huid die overtollig huidweefsel doet krimpen en verstevigen.

Na de behandeling kun je wat zwelling en roodheid ervaren. Dit is normaal en het zal snel verdwijnen. Binnen een week zul je al verbetering zien, en de resultaten blijven verbeteren in de weken die volgen.

Bij Derma Sensation zorgen we niet alleen voor de behandeling, maar ook voor de nazorg. We bieden uitgebreide instructies en ondersteuning tijdens het herstelproces om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten krijgt.

Met onze oogleden liften zonder operatie kan iedereen profiteren van een verjongde en frisse blik. Benieuwd of dit ook voor jou de oplossing is? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tijd om afscheid te nemen van vermoeide ogen! Vraag nu je ooglift aan.

Maak een afspraak voor een ooglidcorrectie in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Wil jij stralen met een frisse, jeugdige uitstraling? Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een ooglidcorrectie in Rotterdam, Den Haag en Gouda en ontdek welke behandeling perfect bij jou past. Onze ervaren huidtherapeut staat klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk advies te geven.

🌟 Profiteer nu van onze exclusieve deal: een niet-chirurgische ooglidcorrectie voor slechts €399 🌟

Maar wees er snel bij, want deze speciale aanbieding is slechts beschikbaar voor de eerste 20 gelukkige klanten!

Zorg ervoor dat je jouw kans op een verjongde uitstraling niet mist! Maak vandaag nog een afspraak voor een plasma ooglidcorrectie aan beide ogen voor het ongelooflijke bedrag van €399. Ontdek hoe je kunt stralen met hernieuwd zelfvertrouwen. Wacht niet langer en boek nu jouw afspraak!

Voucher Downloaden Messenger