Onder het genot van een hapje en drankje nodigen wij u en uw vriend(in) graag uit voor onze open dag op donderdag 14 november van 17.00u tot 21.00u.

Op deze dag heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de medische en cosmetische behandelingen bij Derma Sensation en dermatologische producten, de hoogste kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor het gelaat en het lichaam. Verder  kunt u het volgende verwachten: Een leuke winactie, demonstratie van een aantal behandelingen, diverse kortingen en natuurlijk een gevulde goodiebag bij vertrek.

Bovendien kunt u ook terecht met al uw vragen, zoals:  Zijn de producten die ik nu gebruik eigenlijk wel goed voor mijn huid? Hoe komt het dat ik veel last heb van onzuiverheden, couperose, eczeem of een ander probleem? Wat kan de huidtherapeut voor mij betekenen? Dit zijn allemaal vragen waarop wij die dag antwoord kunnen geven en waar wij u verder mee kunnen helpen.

De huidtherapeutische demonstraties zullen vanaf 18:00 uur starten, dus zorg dat u tijdig aanwezig bent! Aan het einde van de avond zullen wij twee maal Peel2Glow verloten, een vloeibare exfoliant en een snelwerkende glowbooster samen in een interactieve tweestappencombinatie. Makkelijk zelf thuis aan te brengen en instant resultaat: een stralende huid een sprankelende teint. 

Bent u ook geïnteresseerd in huidverbetering, kom dan zeker langs! 

Hartelijke groet,

Team Derma Sensation