XL HairXL hair booster behandeling in Rotterdam

Over kaalheid en haaruitval

Wij verliezen allemaal haar, zo’n 50 tot 100 haren per dag. Dat is geen probleem als je bedenkt dat de gemiddelde mens ongeveer 100.000 haren op zijn hoofd heeft. 

Maar wat als je zo veel haar verliest dat je kaal wordt? Dit kan een probleem worden als je niet kaal wilt zijn. Er zijn kale mannen die juist daardoor erg aantrekkelijk zijn. Er zijn ook genoeg mannen die hun hoofd kaalscheren omdat dat hun goed staat. Voor hen is het een stijl.

Kaalheid is meestal het gevolg van erfelijkheid, hormonale veranderingen, medische aandoeningen of door sommige medicijnen. Zowel mannen als vrouwen kunnen overmatig haaruitval krijgen dat leidt tot kaalheid of kale plekken. De meeste mannen laten de natuur op haar beloop: zij accepteren het feit dat ze kaal worden en kaal door het leven gaan. Mannen die het niet prettig vinden om kaal te worden en vrouwen die kale plekken op hun hoofd krijgen, willen dat niet accepteren. Zij proberen op allerlei manieren hun kaler wordend hoofd te bedekken door het dragen van een hoed, een sjaal, een kapsel in een stijl die de kaalheid bedekt of door een pruik te dragen. 

Mits haaruitval niet veroorzaakt wordt door een ziekte, medicijnen of een behandeling van een ziekte, dus een tijdelijke kaalheid tot gevolg heeft, valt er tegenwoordig wel wat aan overmatig haaruitval te doen. Ga dan ook naar een dokter om je te laten onderzoeken als je ineens veel meer dan normaal je haar verliest.

XL Hair® Booster tegen overmatig haaruitval en kaalheid

Om kaalheid te voorkomen, kun je een XL Hair® Booster behandeling tegen haaruitval krijgen bij Derma Sensation in Rotterdam of in Gouda. 

XL Hair® is een booster die voedt en (re)activeert haarfollikels met hyaluronzuur, vitaminen en een groeihormoon. De vitamines en het groeihormoon zetten de haarfollikels aan tot haargroei, zodat je nieuw haar erbij krijgt. Deze bestanddelen zorgen voor een betere conditie van de hoofdhuid, die resulteert in mooi dik haar. Met XL Hair® stop je binnen drie maanden haaruitval en stimuleer je natuurlijke haargroei.

Lees hier alles over XL Hair® behandeling tegen haaruitval.

XL Hair booster
Let op: je krijgt tot 44% korting voor een volledige XL Hair® behandelingskuur als je tijdens een intakegesprek besluit om een XL Hair behandelingskuur te nemen. Alleen bij Derma Sensation in Rotterdam en onze huidkliniek in Gouda!