PIXEL PEEL HUIDBEHANDELING

Pixel Peel behandeling

Oogt jouw gezichtshuid onregelmatig, vermoeid en getekend? Heb je last van zonneschade, plaatselijke huidveroudering en oneffenheden? Ben je eigenlijk gewoon toe aan een ‘nieuwe huid’?

Een Pixel Peel behandeling geeft jouw gezichtshuid een make-over in een handomdraai!

Maak een afspraak Via online agenda

 

Hoogste tijd voor een nieuwe huid?!

Het dagelijks leven laat zijn sporen achter op onze huid en dan met name in het gezicht. UV straling in de zomer, een droog (binnen-)klimaat in de winter en daar bovenop hormonale en leeftijdsgebonden invloeden zorgen voor oneffenheden in het huidbeeld. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van onregelmatige pigmentatie, grove poriën en fijne rimpeltjes en lijntjes. Zelfs wanneer je trouw een strikte huidroutine volgt, is vertekening van de opperhuid eigenlijk nauwelijks te voorkomen. Gelukkig is er wél iets aan te doen!

Pixel Peel: de supercombi van peeling en microneedling

Een chemische TCA peeling is bedoeld om de huid gecontroleerd te laten vervellen, zodat de nieuwe en gave onderhuid naar boven wordt gehaald. Een microneedling behandeling maakt minuscuul kleine gaatjes in de opperhuid waardoor de huid als het ware in een herstelmodus gezet wordt en diepgaande huidverbetering op gang komt. Een gecombineerde behandeling van beide technieken wordt ook wel een Pixel Peel genoemd.

Wat doet het?

 • Een gladdere, fijnere huidstructuur
 • Een egalere huidskleur
 • Een strakkere, jonger-ogende huid
 • Een dikkere en vollere huid door de aangewakkerde collageen productie
 • Fijne lijntjes en rimpeltjes worden uitgevlakt
 • Niet geschikt voor diepe rimpels en groeven, hiervoor adviseren wij een sterkere peeling of andere huidverjongende behandeling
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Wat zijn de voordelen van een Pixel Peel behandeling voor huidverbetering?

Door een peeling- en microneedling behandeling te combineren, kunnen de effecten elkaar wederzijds versterken. Een microneedling maakt kleine kanaaltjes in de huid die met het blote oog onzichtbaar zijn. Deze zijn echter wel in staat om de peelingvloeistof dieper in de huid door te laten dringen en er zo voor te zorgen dat de peelingsvloeistof nog beter haar werk kan doen. Bij Derma Sensation gebruiken wij hiervoor de TCA Pain Control Peel die middels gecontroleerde vervelling zichtbare én voelbare huidverbetering bewerkstelligt.

Is de behandeling pijnlijk?

Microneedling met behulp van een Dermapen geeft een prikkelende sensatie en kan ervoor zorgen dat de huid na afloop enige roodheid vertoond. Hoewel TCA peelings erom bekend staan enigszins gevoelig te zijn, zul je daar tijdens een Pixel Peel behandeling bij Derma Sensation weinig last van hebben. Wij kiezen bewust voor een medium TCA peeling van het gerenommeerde merk Skin Tech Pharma die verrijkt is met een milde verdovende bestanddelen. Zo ben je tijdens deze diepgaande huidbehandeling verzekerd van optimaal comfort.

 

• De EASY TCA® pain control peeling is een Skin Tech-innovatie om gecontroleerd een TCA peeling te kunnen uitvoeren met minimaal risico op complicaties.

• Het verschil met andere TCA-peelings is dat Easy TCA pain control niet in water is opgelost (wat de peelingvloeistof instabiel maakt), maar wordt samengesteld met een zogenaamde base solution die bestaat uit alpha-hydroxy-zuren, antioxidanten, sporenelementen en saponines. Dit zorgt voor een langzame en gecontroleerde penetratie van de peelingvloeistof in de huid.

• Het verschil tussen de Easy TCA Classic en de Easy TCA pain control is dat er pijnstilling aan de peelingvloeistof is toegevoegd. Dit comfort is merkbaar voor cliënt.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Wat kun je verwachten na de behandeling?

Het is normaal dat de huid na afloop van de behandeling enige roodheid vertoont. Na ongeveer 24 uur zullen de bovenste huidlagen gaan vervellen; na een dag of twee is dit op z’n sterkst. Binnen een week is het vervelproces achter de rug en is de gave, nieuwe onderhuid zichtbaar die in alle opzichten egaler, fijner en strakker oogt.

Tot enkele weken na de behandeling kan de huid extra gevoelig zijn, het is daarom belangrijk om de voorgeschreven verzorgingsproducten te gebruiken waaronder een beschermende, oplichtende crème met hoge UV factor.

 

Verloop van de behandeling

Hier onder kun je verhaal verloop van de behandeling zien.

Dag 2 de Pixel Peel Easy TCA Pain Control:

 • Ze werd wakker met een strak masker wat bij de kin al gebroken was
 • Hup naar de douche met SkinTech Cleanser Foam waarmee al los zittende velletjes mild mee worden verwijderd.
 • De schone huid vervolgens ingesmeerd met Blending Bleaching Cream (pigment onderdrukking) en Melablock HSP SPF 50+ (pigment activatie reduceren).
 • De komende uren zal er nog meer huid gaan loslaten!

 

Dag 3 de Pixel Peel Easy TCA Pain Control:

 • De vervelling rond haar mond is klaar; dat voelt al beter.
 • De rest van haar gezicht moet nog vervellen.
 • Het pigment zit ‘gevangen’ in een droge oude huidlaag.
 • Er komt ieder uur wel een stukje los.
 • De zichtbare nieuwe huid is kwetsbaar en smeert ze goed in met Blending Bleaching Cream en Melablock HSP SPF 50+. De laatste wel 3x daags.

 

Dag 4 de Pixel Peel Easy TCA Pain Control:

 • HALLO NIEUWE HUID! Het grootste gedeelte van haar wangen (inclusief de grote donkere pigmentvlekken) is verveld.
 • Bij het wakker worden zitten delen los en wat is die Cleanser Foam dan fijn; onder de douche ‘foam’ je de losse velletjes weg.
 • Deze foto ziet er van afstand best aardig uit maar als je inzoomt zie je dat de uiterste hoeken van haar wangen en voorhoofd nog moeten vervellen.
 • Maar je ziet; de ‘social downtime’ na een Easy TCA peeling valt alleszins mee. Alleen dag 2 en 3 is zichtbaar voor anderen!

Dag 5 de Pixel Peel Easy TCA Pain Control:

 • Bijna helemaal vervelt; het merendeel van haar gezicht heeft zichtbaar nieuwe huid en is mooi glad en zacht.
 • Ze verwent haar met Blending Bleaching Cream en Vit. E antioxydant Cream, met daarover Melablock HSP SPF 50+ natuurlijk want deze nieuwe huid is nog erg kwetsbaar en zongevoelig.
 • Er zit nog wat oude huid op haar voorhoofd en wangen die als eilandjes nog vastzit, maar ook die komen er vandaag of morgen wel af!

Actie prijzen

Op dit moment hebben we deze geweldige actie:

PIXEL PEELING BEHANDELINGEN
TCA Classic 2x + 2x Dermapen + 2x creme + 1 cleanser€725KORTING €275
TCA Pain Control 2x + 2x Dermapen + 2x creme + 1 cleanser€825KORTING €265
Blending Bleaching cream€70
Cleanser Foam€60
Melablock HSP SPF 30+ of 50 +€70

Heb je vragen of wil je dadelijk jouw Pixel Peel behandeling boeken?

Onze professionele huidtherapeuten staan voor je klaar! Boek een intake en laat je uitgebreid voorlichten of maak meteen een afspraak voor een nieuwe huid.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.