Verwijder pigmentvlekken en fibromen met plasma

Verwijder pigmentvlekken en fibromen met een veilige plasma behandeling

Pigmentvlekken en fibromen zijn veelvoorkomende huidaandoeningen die vaak als storend worden ervaren. Gelukkig biedt Derma Sensation een veilige en pijnloze oplossing met een plasma behandeling. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en verwijdert effectief pigmentvlekken en fibromen zonder littekens of beschadigingen van de huid. Met behulp van een plasmapen worden de vlekken en bobbeltjes op de huid behandeld, waarbij het weefsel verdampt en de huid zichzelf herstelt. De behandeling is snel, veilig en effectief en er is geen hersteltijd nodig. Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda en ontdek hoe we u kunnen helpen een egale en stralende huid te krijgen.

En het goede nieuws is dat jij momenteel profiteert van een unieke aanbieding bij Derma Sensation: jij krijgt bij jouw behandeling een tegoedkaart ter waarde van €50 die je kunt gebruiken voor je eerste behandeling.

Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda om te ontdekken hoe jij snel en effectief van je pigmentvlekken en fibromen af kunt komen!

Behandel pigmentvlekken, fibromen en wratjes effectief met Medische Plasmabehandeling

Naast esthetische huidverbetering kan plasmatherapie ook ingezet worden bij het behandelen van dermatologische huidaandoeningen, zoals pigmentatieproblemen, wratjes en fibromen. Bij deze behandeling wordt het geladen plasma gebruikt om oppervlakkige huidproblemen aan te pakken en de onderliggende, gave huid vrij te geven.

Met plasmatherapie kunnen oppervlakkige huidaandoeningen zoals moedervlekken, melasma en ouderdomsvlekken effectief worden behandeld. Daarnaast kunnen verschillende soorten wratten en fibromen, ook wel steelwratjes genoemd, met plasmatherapie verwijderd worden. Deze goedaardige tumoren veroorzaken uitstulpingen van het huidoppervlak die met behulp van plasmatherapie goed verwijderd kunnen worden.

Bij Derma Sensation bieden wij medische plasmatherapie voor het verwijderen van pigmentvlekken, fibromen en wratjes. Onze ervaren huidtherapeuten werken met de nieuwste technieken en bieden een veilige en effectieve behandeling. Bovendien ontvangt u nu een gratis €50 tegoedkaart bij uw eerste behandeling. Maak snel een afspraak bij onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Gouda en laat uw huid weer stralen!

Hoe veilig is medische plasmatherapie voor het verwijderen van huidaandoeningen?

Is plasmatherapie een veilige optie voor het behandelen van pigmentvlekken, wratten, fibromen en andere huidaandoeningen? Het antwoord is ja! Plasmabehandelingen kennen weinig risico’s en hebben een korte herstelperiode. Het gebruik van een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor na de behandeling is echter belangrijk om nieuwe pigmentatieproblemen te voorkomen.

Het grote voordeel van een medische plasmabehandeling is de grote nauwkeurigheid waarmee de huid tot op de millimeter kan worden behandeld, waardoor de kans op littekens minimaal is. Onze behandelaars kunnen je adviseren over de nazorg, zoals het gebruik van een verzorgende crème met vitamine E om het huidherstel te ondersteunen.

Of je in aanmerking komt voor een plasmabehandeling hangt af van de diepte en omvang van de huidaandoening en de gesteldheid van je huid. De meeste pigmentvlekken, wratten en fibromen kunnen echter eenvoudig en doeltreffend worden behandeld. Grotere pigmentvlekken zullen meerdere behandelingen nodig hebben voor een optimaal resultaat.

De voordelen van een medische plasmabehandeling zijn een snelle, doelgerichte behandeling zonder uitgebreid voor- of na-traject, geen littekenvorming, geen gevaar voor bloedingen en huidschade en een nagenoeg pijnloze behandeling. Het resultaat is meteen zichtbaar, ook bij meerdere behandelingen.

Maak nu een afspraak voor een plasmabehandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken, wratten, fibromen en andere oppervlakkige dermatologische verstoringen. Onze huidprofessionals staan voor je klaar in Rotterdam, Den Haag en Gouda!

Ontdek nu de veilige mogelijkheden van plasmabehandeling

Plasmatherapie: Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Plasmabehandeling is een revolutionaire behandelmethode die gebruik maakt van geïoniseerd gas om oppervlakkige huidproblemen te behandelen.

Tijdens een plasmabehandeling wordt er met behulp van een speciale pen een geïoniseerde gaswolk op de huid aangebracht. Dit veroorzaakt een thermische reactie in de bovenste huidlagen waardoor de huid wordt verstrakt en oppervlakkige oneffenheden worden verminderd.

Bij de behandeling wordt eerst een verdovende crème aangebracht, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Vervolgens wordt de plasma-pen met kleine, gerichte bewegingen over de te behandelen huidoppervlakten geleid. Hierbij worden kleine, puntvormige brandplekjes op de huid gemaakt die de overtollige huidweefsel verdampen. Dit zorgt voor een snelle verstrakking van de huid en het verwijderen van oneffenheden zoals fibromen, wratjes en pigmentvlekken.

Het proces van huidvernieuwing begint direct na de behandeling en kan tot 12 weken aanhouden. Het eindresultaat is een gladde, stralende huid zonder de oneffenheden en huidproblemen die voorheen aanwezig waren.

Een plasmabehandeling biedt veel voordelen ten opzichte van andere behandelingen. Het is een niet-chirurgische en niet-invasieve behandeling die vrijwel geen littekens achterlaat en minimale hersteltijd vereist. Bovendien zijn de resultaten blijvend en wordt er geen gebruik gemaakt van fillers of andere stoffen die in de huid worden geïnjecteerd.

Maak vandaag nog een afspraak voor een plasmabehandeling en ontdek hoe deze baanbrekende behandeling kan helpen bij het verbeteren van jouw huid.

Wanneer is plasmatherapie niet geschikt voor jouw huid?

Hoewel plasmatherapie een veilige en effectieve behandeling is voor veel huidaandoeningen, zijn er bepaalde gevallen waarin het niet geschikt is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem, ECG of andere geïmplanteerde apparaten hebt. Ook bij epilepsie, diabetes, zwangerschap en gebruik van antibiotica kan plasmatherapie niet worden uitgevoerd.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat plasmatherapie niet geschikt is voor diepe rimpels en huidverslapping. In deze gevallen zijn andere behandelingen zoals fillers of een facelift meer geschikt. Het is altijd verstandig om voorafgaand aan de behandeling een consult te hebben met een ervaren huidspecialist om te bepalen of plasmatherapie geschikt is voor jouw specifieke huidaandoening.

Onze ervaren huidtherapeuten kunnen je hierbij helpen en adviseren over de beste behandelmethode voor jouw huid. Bij Huidkliniek Gouda, Rotterdam en Den Haag kun je terecht voor een persoonlijk consult en een plasmabehandeling op maat.

Plasmabehandeling: wat je moet weten voordat je een afspraak maakt

Ben je geïnteresseerd in een plasmabehandeling om jouw huidproblemen te verhelpen? Voordat je een afspraak maakt, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten en of je in aanmerking komt voor deze behandeling.

Hoewel de plasmabehandeling veilig is, zijn er enkele contra-indicaties waardoor de behandeling niet kan worden uitgevoerd. Zo is het niet mogelijk om een plasmabehandeling te ondergaan als je een pacemaker hebt, last hebt van epilepsie, diabetes, zwanger bent of antibiotica gebruikt zoals je hierboven hebt kunnen lezen..

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de huid na de behandeling enige tijd nodig heeft om te herstellen. Zo kunnen er kleine korstjes ontstaan die na ongeveer een week vanzelf verdwijnen. Het is ook belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon met een hoge SPF-factor.

Voordat je een plasmabehandeling ondergaat, zal onze huidspecialist een uitgebreide huidanalyse uitvoeren om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor jouw huid. Zo kunnen we samen tot een behandelplan komen dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Maak nu een afspraak voor een plasmabehandeling en ontdek hoe deze behandeling jouw huid kan verbeteren!

Ontvang nu €50 korting op jouw eerste plasmabehandeling!

Ben jij op zoek naar een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van oppervlakkige huidaandoeningen zoals pigmentvlekken, wratten en fibromen? Dan is een plasmabehandeling wellicht de perfecte oplossing voor jou. Onze ervaren huidtherapeuten werken met geavanceerde plasma-apparatuur om de bovenste huidlagen te behandelen en zo de aangedane gebieden te laten loslaten en de onderliggende, gezonde huid te onthullen.

Het grote voordeel van een plasmabehandeling is dat deze relatief milde en oppervlakkige behandeling minimale gezondheidsrisico’s en stress met zich meebrengt. Daarnaast is er geen gevaar voor bloedingen of littekenvorming dankzij de nauwkeurige werking van de plasma-apparatuur. Ook de korte herstelperiode en nagenoeg pijnloze ervaring maken het een aantrekkelijke optie voor velen.

Bij ons is een plasmabehandeling al mogelijk vanaf slechts €75, en als speciale aanbieding bieden wij nu ook een tegoedkaart ter waarde van €50 aan die je kunt gebruiken voor jouw eerste behandeling bij ons. Zo kun je nog voordeliger genieten van de voordelen van een plasmabehandeling.

Wacht niet langer en boek nu jouw afspraak bij onze ervaren huidtherapeuten in Rotterdam, Den Haag of Gouda.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.