KRAAIENPOOTJES CORRECTIE MET EEN PLASMA BEHANDELING

KRAAIENPOOTJES CORRECTIE MET EEN PLASMA BEHANDELING
Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een Plasma correctie behandeling voor kraaienpootjes

Plasmabehandeling bij kraaienpootjes

Een plasmabehandeling is bij uitstek geschikt voor het blijvend verwijderen van fijne gezichtslijntjes: zogenaamde kraaienpootjes. Deze zijn minder diep dan regelrechte rimpels maar kunnen het gelaat desondanks een oudere, vermoeide uitstraling geven. Kraaienpootjes zijn het gevolg van een ouder wordende huid die haar elasticiteit en spankracht verliest. De aanmaak van belangrijke bouwstoffen voor onze huidcellen loopt al vanaf het 25e levensjaar terug, waardoor de huid beetje bij beetje gaat verzakken. Zo ontstaan minuscule plooien en lijntjes die mettertijd uitgroeien tot daadwerkelijke rimpels.
In het geval van kraaienpootjes is een echte facelift doorgaans veel te ingrijpend. Het geeft bovendien een onnatuurlijk resultaat en het risico op vele bijwerkingen. Ook het glad spuiten van kraaienpootjes en andere fijne gezichtslijntjes met behulp van Botox of fillers is eigenlijk een stapje te ver: De ingespoten vloeistoffen kunnen bij dergelijke fijne lijntjes niet altijd op de juiste plaats terecht; dit is helaas niet voor 100% te controleren. Het resultaat is dan ook wisselend en lang niet altijd even natuurlijk. Bovendien geeft een dergelijke behandeling geen blijvend effect maar dient enkele malen per jaar te worden herhaald.

Langdurig kraajenpootjes behandelen met plasma

Voor kraaienpootjes en andere fijne gezichtslijntjes heeft een plasmabehandeling dan ook sterk de voorkeur. Deze behandeling is non-invasief, dat wil zeggen dat er geen spuiten of snijwerk aan te pas komt. De lokaal verdoofde huid wordt behandeld met een zogenaamde plasma-pen, die kleine stipjes van zo’n 0,02 – 0,04 mm diep zet op de huid. Hierdoor verdampt de overtollige huid wat meteen een gladgestreken resultaat geeft. De gestimuleerde huidvernieuwing werkt hierna nog enkele maanden door, waarna de huid een diepgaande verjonging en verdikking ondergaan heeft. Dit effect is langdurig zichtbaar en behoeft bij kraaienpootjes slechts één enkele behandeling om de huid haar jeugdige, frisse uitstraling terug te geven.

 • Ideaal voor het egaliseren van fijne lijntjes in het gelaat
 • Direct, langdurig resultaat – al na één behandeling zichtbaar
 • Geen periodieke onderhoudsbeurten
 • Relatief korte herstelperiode
 • Geen risico op infecties
 • Geen littekenvorming
 • Nagenoeg pijnloos
 • Natuurlijk effect: Rimpels en lijntjes versmelten weer met de eigen huid
 • Effectieve huidverdikking en versteviging door het boosten van de onderhuidse collageen- en elastineproductie
 • Algehele egalisatie van de gezichtsteint
 • Gladder huidoppervlak

 

 

Let op! Alleen deze maand krijg je ongelofelijke korting van €200 ! Was je al van plan om je hals een lift te geven, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasmabehandeling  voor de halslift groot, betaal je maar  €295 ipv €495 !
>

Ja, ik claim deze actie!

Wat houdt een plasmage behandeling in?

We brengen een verdovende crème aan op de te behandelende huid en laten dit circa 20 minuten inwerken. Vervolgens raakt

de huidtherapeute de huid aan met geïoniseerde plasma. Hierdoor krijg je hele kleine puntjes op je huid te zien die ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de gemaakte plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Een dag na de behandeling kunnen de behandelgebieden iets gezwollen zijn, maar dit is meestal binnen twee dagen herstelt. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmage behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden je aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken zal de huid nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egaal structuur zien.

Wanneer mag een plasmabehandeling niet worden uitgevoerd?

De plasma behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de plasmabehandeling echter niet worden uitgevoerd. Dit geldt als er sprake is van het volgende:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten

Heb jij interesse in een plasmabehandeling?

Wil jij meer weten over de plasmabehandeling? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste plasmage behandeling voor kraaienpootjes krijgt

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van plasmabehandelingen, maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd.  Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan.Wij kunnen jou nu alles over ons vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord.

Klanten aan het woord

Today I visited Derma Sensation and I can recommend-to every girl who take care of they beauty!!! I got all information I needed!! My first treatment are planned in 😁😁
Experienced skin care professionals · Licensed skin care professional · Beautiful results

Raimonda Raimonda recommends Huidtherapie Derma Sensation via Facebook – March 28, 2019 ·

Na een zeer prettige intake door de eigenaresse in Rotterdam de pijnloze laserontharing behandelingen gestart in Gouda. Inmiddels 4 behandelingen verder en super tevreden. Werd bij de 1e behandeling heel prettig binnen gehaald en wordt tijdens de behandeling continu gevraagd of het goed gaat en te doen is. Mijn behandelingen worden gedaan door Maryam, en ben daar echt super blij mee… voelt goed en vertrouwd waardoor de behandelingen voorbij vliegen en niet te vergeten een super eind resultaat! 

Hennie VanHensen van Uningen reviewed Huidtherapie Derma Sensation on Facebook — 5 star, July 18, 2018 

Kosten van plasmabehandelingen

Plasmabehandelingen
Bovenooglid €449
Onderooglid€449
Geheel gelaat€1000
Hals klein€295
Hals groot€595

Let op! Alleen deze maand krijg je ongelofelijke korting van €200 ! Was je al van plan om de kraaienpootjes te laten behandelen, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasmabehandeling  voor de halslift groot, betaal je maar  €295 ipv €495 !

 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.