Bovenlip Rimpels Weg met Plasma

Verwijder Rimpels Rond de Bovenlip met Plasmabehandeling in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Heb jij last van fijne lijntjes en rimpels rond je bovenlip? Je bent niet alleen! Deze rimpels kunnen na verloop van tijd verschijnen door natuurlijke veroudering, zonblootstelling en herhaaldelijke spierbewegingen.

Gelukkig is er een effectieve oplossing om deze te verminderen en jouw jeugdige glimlach te herstellen: plasmabehandeling.

Bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda bieden wij de nieuwste plasmatechnologie aan om je te helpen die vervelende bovenlip rimpels aan te pakken.

En om het nog beter te maken, hebben we nu een speciale aanbieding voor jou: een €50 tegoedkaart die je kunt gebruiken voor jouw eerste plasmabehandeling! Lees verder om te ontdekken hoe deze innovatieve behandeling jou kan helpen jouw stralende glimlach terug te krijgen.

Hoe Ontstaan Rimpels bij de Bovenlip?

Terwijl we ouder worden, vermindert het aantal collageenvezels in onze huid, wat leidt tot een slappere huid en verlies van elasticiteit. Dit kan resulteren in het ontstaan van fijne lijntjes rond de bovenlip, vaak gepaard gaand met afhangende mondhoeken en het geleidelijk vervagen van het kenmerkende cupidoboogje, het kuiltje boven de lippen.

🗓️Plan Jouw Gratis Consultatie Nu! Boek Online Jouw Gratis Afspraak!

Wat veroorzaakt rimpels rond de bovenlip?

De vorming van rimpels ontstaat deels door natuurlijke huidveroudering en deels door vroegtijdige huidveroudering. Bij rimpels rond de bovenlip komt de term ‘rokerslijntjes’ vaak voor. Deze benaming is te danken aan het feit dat roken bijdraagt aan het ontstaan van deze rimpels. De schadelijke stoffen in sigaretten, gecombineerd met de herhaaldelijke huidplooien tijdens het inhaleren, leiden tot de vorming van deze lijntjes. Andere benamingen voor rokerslijntjes zijn bijvoorbeeld ‘barcode’ of ‘plooirokje’ rond de lippen. Naast roken spelen ook zonneschade en genetische factoren een rol bij het verschijnen van rimpels op de bovenlip.

Hoe Kun Je Rimpels op de Bovenlip Verminderen?

Een plasmabehandeling biedt een uitstekende oplossing om rimpels op de bovenlip te verminderen. Deze behandeling vereist geen operatie, maar maakt gebruik van geïoniseerd plasma. Het plasma verdampt de huid plaatselijk, waardoor er direct een liftend en verstrakkend effect optreedt. Deze behandeling is volledig veilig en garandeert een blijvend en natuurlijk resultaat. Met slechts één behandeling kun je de fijne lijntjes rond jouw bovenlip verminderen en weer genieten van een jeugdige, stralende glimlach.

Rimpelbehandeling Bovenlip Zonder Operatie: Plasmabehandeling

Lijntjes rond de lippen kunnen, net als rimpels rond de ogen, een duidelijk effect hebben op de uitstraling van het gezicht. De lijntjes beginnen vaak subtiel, maar kunnen al snel leiden tot een verbeten gezichtsuitdrukking. Gelukkig kunnen zowel de fijne rokerslijntjes als diepere rimpels op de bovenlip effectief en blijvend worden verwijderd met behulp van plasmatherapie.

Voordelen van Plasmabehandeling voor de Mondstreek

Plasmabehandeling heeft de voorkeur voor het behandelen van lijntjes en rimpels rond de lippen, de boven het gebruik van fillers die nog vaak worden toegepast op deze gezichtspartij. Er zijn twee belangrijke redenen voor deze voorkeur. Ten eerste moet een behandeling met fillers regelmatig worden herhaald, terwijl een plasmabehandeling direct een blijvend effect geeft. Dit is met name rond de lippen een groot voordeel, omdat de goede doorbloeding in dit gebied de afbraak van de fillers versnelt.

 

Bovendien is het bij liplijntjes lastig om een natuurlijk resultaat te bereiken met behulp van fillers. Het handmatig inspuiten van vulmiddel met behulp van een injectienaald is niet altijd nauwkeurig genoeg, waardoor het effect al snel overdone en onnatuurlijk kan ogen. In tegenstelling tot fillers zorgt een “plasma lift bovenlip” voor een natuurlijke verstrakking en versteviging van de natuurlijke gezichtsvormen.

Andere voordelen van een plasmabehandeling voor de mond zijn:

 • Direct en langdurig resultaat, al na één behandeling zichtbaar
 • Vermindering van rimpels rond de bovenlip
 • Korte herstelperiode
 • Geen risico op infecties
 • Geen littekenvorming
 • Nagenoeg pijnloos
 • Natuurlijk effect: de rimpels en lijntjes versmelten weer met de eigen huid.

Bij DermaSensation willen we graag dat jij de best mogelijke ervaring hebt, en daarom bieden wij nu een speciale deal aan voor onze plasmabehandeling. Met onze €50 tegoedkaart kun je jouw eerste plasmabehandeling al boeken voor slechts €345, in plaats van €395!

Onze plasmabehandeling is een effectieve en veilige manier om rimpels rond de bovenlip te verminderen, zonder de noodzaak van een operatie. Door gebruik te maken van geïoniseerd plasma, wordt de huid plaatselijk verdampt, waardoor er direct een liftend en verstrakkend effect optreedt. De behandeling is nagenoeg pijnloos en garandeert een natuurlijk resultaat dat blijvend is.

Maak nu gebruik van onze speciale aanbieding en krijg een consultatie van onze plasmabehandeling voor slechts €345 met de €50 tegoedkaart.

Boek jouw afspraak vandaag nog en ontdek hoe jij jouw stralende glimlach terug kunt krijgen.

 

Voucher downloaden Messenger

Alles Wat Je Moet Weten Over Plasmabehandeling

Een plasmabehandeling begint met het aanbrengen van een verdovende crème op de te behandelen huid. Na ongeveer 20 minuten begint de huidtherapeute met het aanraken van de huid met geïoniseerde plasma.

Hierdoor ontstaan hele kleine puntjes op de huid, die ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en zijn de gemaakte plasmapuntjes ongeveer een week zichtbaar.

Een dag na de behandeling kunnen de behandelde gebieden iets gezwollen zijn, maar dit is meestal binnen twee dagen hersteld. Na 1 à 2 weken zal het behandelde gebied eruitzien als een babyhuidje, totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmabehandeling duurt 4 tot 6 weken. Wij raden aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken zal de huid nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egale structuur zien.

Met een plasmabehandeling kunnen rimpels rond de lippen veilig en natuurlijk worden verwijderd. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in deze behandeling en zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens de behandeling. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze plasmabehandeling.

Wanneer is een Plasmabehandeling Niet Geschikt voor Jou?

Een plasmabehandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Er zijn echter een aantal situaties waarin de behandeling niet mag worden uitgevoerd. Dit is onder meer het geval bij:

 • Het dragen van een pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten

Als je twijfelt of een plasmabehandeling geschikt is voor jou, neem dan contact op met onze huidtherapeuten voor een consult. Wij helpen je graag om te bepalen of deze behandeling de juiste keuze voor jou is.

Is Een Plasmabehandeling Voor Bovenlip Rimpels Pijnlijk?

Hoewel het gebied rond de lippen als erg gevoelig beschouwd kan worden, is een plasmabehandeling voor de bovenlip over het algemeen niet pijnlijk. Onze huidtherapeuten maken gebruik van een plaatselijke verdovende crème voor optimaal comfort tijdens de behandeling.

Na afloop van de behandeling kan de huid enigszins opzwellen en warm aanvoelen, maar dit trekt meestal binnen maximaal twee dagen vanzelf weer weg. Het is belangrijk om de instructies van onze huidtherapeuten op te volgen voor een optimaal herstel.

Als je nog vragen hebt over het pijnlijke aspect van een plasmabehandeling voor bovenlip rimpels, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Interesse In Een Plasmabehandeling? Maak Nu Een Afspraak!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een plasmabehandeling voor bovenlip rimpels? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze ervaren huidtherapeuten.

Tijdens deze afspraak bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor een plasmabehandeling. Wij geven altijd eerlijk en persoonlijk advies, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je de beste behandeling krijgt voor jouw specifieke situatie.

Maak nu een afspraak en ontdek wat een plasmabehandeling voor jou kan betekenen. Je zult versteld staan van het resultaat en weer lekker in je vel zitten!

JA, IK WIL EEN GRATIS INTAKE!

Wat Zijn De Kosten Van Een Plasmabehandelingen?

Een plasmabehandeling voor bovenlip rimpels is een effectieve en veilige methode om deze ongewenste tekenen van veroudering te verminderen. Een van de meest gestelde vragen die we krijgen is: “Wat zijn de kosten van een plasmabehandeling?” In deze sectie geven we je een overzicht van de kosten van een plasmabehandeling voor bovenlip rimpels en vertellen we je waarom het de investering meer dan waard is.

 

Een plasmabehandeling voor bovenlip rimpels biedt niet alleen een effectieve en veilige oplossing voor dit veelvoorkomende cosmetische probleem, maar kan ook de algehele uitstraling van je gezicht verbeteren.

Bij Derma Sensation Rotterdam, Gouda of Den Haag bieden wij deze behandeling aan voor een aantrekkelijke prijs van €395

Maar als je nu een afspraak maakt, ontvang je maar liefst €50,- korting en betaal je slechts €345

Onze ervaren huidtherapeuten zorgen ervoor dat de behandeling precies is afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een plasmabehandeling bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag of Gouda. Met onze korting van €50 ben je verzekerd van de beste behandeling tegen een aantrekkelijke prijs.

Je zult versteld staan van het resultaat en weer met volle zelfvertrouwen de wereld in kunnen stappen!

Ontdek hoe een plasmabehandeling jouw uitstraling kan transformeren - Vraag nu een gratis intake aan

Vul het onderstaande formulier in om een gratis intake afspraak aan te vragen. Onze deskundige huidtherapeuten nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en al jouw vragen te beantwoorden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.