Verminder Neus-Lippenplooi met Plasma

Plasmabehandeling voor de Neus-Lippenplooi in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Heb je last van de neus-lippenplooi, ook bekend als de nasolabiale vouw? Dit is een veelvoorkomend teken van veroudering waarbij de huid tussen de neus en de mondhoek verzakt, waardoor diepe lijnen ontstaan. Onze plasmabehandeling biedt een moderne oplossing om deze lijnen te verminderen en je natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen!

Speciale Aanbieding! Geniet nu van een tegoedkaart ter waarde van €50 voor jouw eerste behandeling!

Hoe Ontstaat de Neus-Lippenplooi?

De neus-lippenplooi wordt dieper als gevolg van natuurlijke verouderingsprocessen zoals het verlies van collageen en elastine in de huid. Factoren zoals genetica, zonblootstelling en levensstijl kunnen deze lijnen verder accentueren.

Boek Jouw Gratis Consultatie Nu! Boek Online Jouw Gratis Afspraak!

Wat veroorzaakt de neus-lippenplooi?

Naast natuurlijke veroudering kunnen externe factoren zoals zwaartekracht en gezichtsbewegingen bijdragen aan de verdieping van deze plooi. Het verlies van vet en botstructuur in het gezicht speelt ook een grote rol.

Hoe Kun Je de Neus-Lippenplooi Verminderen?

Onze geavanceerde plasmabehandeling benut geïoniseerd plasma om de huid plaatselijk te verdampen, wat resulteert in een direct liftend en verstrakkend effect. Deze behandeling is veilig, niet-invasief en biedt een blijvend natuurlijk resultaat.

Voordelen van Plasmabehandeling voor de Neus-Lippenplooi

Plasmabehandeling heeft de voorkeur voor het behandelen van lijntjes en rimpels rond de lippen, de boven het gebruik van fillers die nog vaak worden toegepast op deze gezichtspartij. Er zijn twee belangrijke redenen voor deze voorkeur.

Plasmabehandeling is bijzonder effectief voor het verminderen van de neus-lippenplooi en heeft de voorkeur boven het gebruik van fillers die vaak worden toegepast in deze specifieke gezichtszone. De redenen voor deze voorkeur zijn tweeledig. Ten eerste biedt een plasmabehandeling een direct en blijvend effect, wat een groot voordeel is omdat regelmatige herhalingen bij behandelingen met fillers vaak noodzakelijk zijn. De goede doorbloeding in het gebied van de neus-lippenplooi kan de afbraak van fillers versnellen, waardoor het effect van de fillers minder duurzaam is.

Daarnaast is het met fillers moeilijk om een natuurlijk resultaat te bereiken bij de neus-lippenplooi. Het handmatig inspuiten van vulmiddel met een injectienaald biedt niet altijd de gewenste nauwkeurigheid, wat kan resulteren in een overdone en onnatuurlijke uitstraling. In tegenstelling tot fillers zorgt een plasmabehandeling voor een natuurlijke verstrakking en versteviging van de gezichtscontouren, wat bijdraagt aan een meer natuurlijke en esthetisch aangename verschijning.

Andere voordelen van plasmabehandeling voor het gebied rond de neus en lippen omvatten:

 • direct zichtbare resultaten
 • minimale hersteltijd
 • geen risico op infectie of littekens
 • een vrijwel pijnloze ervaring die leidt tot een verbetering van zowel de structuur als het uiterlijk van de huid.

Bij Derma Sensation streven we ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom hebben we nu een speciale promotie voor onze plasmabehandeling. Profiteer van onze €50 tegoedkaart en boek je eerste behandeling voor slechts €349 in plaats van de gebruikelijke €399!

 

 

Onze plasmabehandeling biedt een effectieve en veilige methode om rimpels rond de neus-lippenplooi te verminderen, zonder dat daar een operatie aan te pas komt.

Grijp nu deze speciale kans en krijg een consultatie voor onze plasmabehandeling tegen een gereduceerd tarief van slechts €349 met de inbegrepen €50 tegoedkaart.

Boek vandaag nog je afspraak en herwin je stralende glimlach met Derma Sensation. Ontdek zelf hoe onze geavanceerde plasmatechnologie jou kan helpen de tekenen van veroudering effectief en veilig te verminderen.

 

Voucher downloaden Messenger

Alles Wat Je Moet Weten Over Plasmabehandeling

Een plasmabehandeling start met het aanbrengen van een verdovende crème op het te behandelen gebied. Ongeveer 20 minuten later gebruikt de huidtherapeut geïoniseerd plasma om de huid aan te raken.

Dit proces resulteert in het ontstaan van zeer kleine puntjes op de huid, die tussen de 0,02 mm en 0,04 mm diep zijn. Na de sessie kan de huid warm aanvoelen en de puntjes zijn doorgaans een week zichtbaar.

Het is mogelijk dat het behandelde gebied de dag na de behandeling licht gezwollen is, maar dit neemt gewoonlijk binnen twee dagen af. Binnen 1 tot 2 weken zal het behandelde gebied een frisse, jonge uitstraling hebben totdat je natuurlijke huidskleur terugkeert. Het totale herstel van de plasmabehandeling duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Gedurende deze tijd is het aan te raden de huid te beschermen met een SPF-crème. Zes weken na de behandeling blijft de huid werken aan het aanmaken van collageen en elasticiteit, en na 12 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Je huid zal er natuurlijk en egaal uitzien.

Onze plasmabehandeling biedt een veilige en natuurlijke manier om rimpels rond de lippen te verminderen. Onze ervaren huidtherapeuten zorgen voor een comfortabele ervaring tijdens de behandeling. Neem contact op met ons om meer te ontdekken over de voordelen van plasmabehandeling.

Wanneer is een Plasmabehandeling Niet Geschikt voor Jou?

Een plasmabehandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Er zijn echter een aantal situaties waarin de behandeling niet mag worden uitgevoerd. Dit is onder meer het geval bij:

 • Het dragen van een pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten

Als je twijfelt of een plasmabehandeling geschikt is voor jou, neem dan contact op met onze huidtherapeuten voor een consult. Wij helpen je graag om te bepalen of deze behandeling de juiste keuze voor jou is.

Is Een Plasmabehandeling Voor Bovenlip Rimpels Pijnlijk?

Hoewel het gebied van de neus-lippenplooi als gevoelig kan worden ervaren, is een plasmabehandeling daar doorgaans niet pijnlijk. Voor optimaal comfort tijdens de behandeling gebruiken onze huidtherapeuten een plaatselijke verdovende crème.

Na de behandeling kan de huid enigszins opzwellen en warm aanvoelen, maar dit verdwijnt meestal binnen twee dagen. Het is cruciaal om de nazorginstructies van onze huidtherapeuten te volgen voor het beste herstel.

Heb je vragen over de plasmabehandeling van de neus-lippenplooi of maak je je zorgen over mogelijke pijn, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Interesse In Een Plasmabehandeling? Maak Nu Een Afspraak!

Ontdek de voordelen van een plasmabehandeling voor de neus-lippenplooi door een vrijblijvende afspraak te maken met onze deskundige huidtherapeuten.

In deze sessie analyseren we jouw specifieke behoeften en bespreken we de behandelingsopties beschikbaar voor het verminderen van de neus-lippenplooi. Ons team biedt transparant en aangepast advies, zodat je verzekerd bent van een behandeling die perfect bij jou past.

Plan je afspraak vandaag nog en ervaar zelf hoe een plasmabehandeling jou kan helpen je natuurlijke uitstraling te herstellen en je goed te voelen over jezelf. Verbaas je over de transformatieve resultaten!

JA, IK WIL EEN GRATIS INTAKE!

Wat Zijn De Kosten Van Een Plasmabehandelingen?

Een plasmabehandeling voor de neus-lippenplooi is een effectieve en veilige optie om deze prominente verouderingstekenen aan te pakken. Een veelgestelde vraag die we ontvangen, is: “Wat kost een plasmabehandeling?” Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van de kosten verbonden aan een plasmabehandeling voor de neus-lippenplooi, en leggen we uit waarom het een waardevolle investering is.

 

Een plasmabehandeling voor de neus-lippenplooi is niet alleen een effectieve en veilige methode om dit veelvoorkomende teken van veroudering aan te pakken, maar het verbetert ook de algehele uitstraling van je gezicht.

Bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag of Gouda bieden we deze geavanceerde behandeling aan voor de aantrekkelijke prijs van €399.

Boek nu je afspraak en profiteer van een exclusieve korting van €50, waardoor je slechts €349 betaalt!

Onze ervaren huidtherapeuten passen de behandeling nauwkeurig aan op jouw individuele behoeften en wensen. We gebruiken de nieuwste apparatuur en technieken om optimale resultaten te garanderen.

Stel het niet langer uit en boek vandaag nog je plasmabehandeling bij Derma Sensation. Met onze €50 korting ontvang je de beste zorg voor een geweldige prijs. Je zult verbaasd zijn over het resultaat en met hernieuwd zelfvertrouwen stralen!

Ontdek hoe een plasmabehandeling jouw uitstraling kan transformeren - Vraag nu een gratis intake aan

Vul het onderstaande formulier in om een gratis intakegesprek aan te vragen. Onze deskundige huidtherapeuten zullen snel contact met je opnemen om de verschillende behandelopties door te nemen en al je vragen te beantwoorden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.