Dutch Dutch English English
Dutch Dutch English English

PLASMABEHANDELING!

Plasmabehandeling voor alle gebieden in het gezicht en hals!

Wil je graag af van ontsierende lijntjes en rimpels in het gezicht, maar voel je niets voor een chirurgische ingreep? Dan is een plasmabehandeling echt iets voor jou! Middels een plasmabehandeling is het mogelijk om beginnende en gevorderde tekenen van huidveroudering in het gezicht blijvend te verwijderen. De huid ondergaat hierbij een diepgaand, natuurlijk verjongingsproces wat vaak al met één behandeling het gewenste resultaat geeft. Bij Derma Sensation kun je al geruime tijd terecht voor een liftende behandeling rond de oogpartij; nu bieden wij deze baanbrekende technologie ook aan voor het verwijderen van rimpelvorming en huidverjonging voor overige gebieden van het gezicht.

Wat is een plasmabehandeling?

Een plasmabehandeling is vanwege de natuurlijke, zachtaardige behandelwijze uitermate geschikt voor rimpelverwijdering in het gezicht. In tegenstelling tot een behandeling met zogenaamde fillers of Botox, waarbij de huid kunstmatig verhoogd wordt door het inspuiten van een vulmiddel, geeft plasmabehandeling vaak met slechts één behandeling al een blijvend en doelgericht resultaat. Periodieke herhaling is dan meestal ook niet nodig. Ontsierende lijntjes en rimpels worden uitgevlakt en de huid ondergaat een effectief verjongingsproces dat van binnenuit op gang komt.

Voorafgaand aan de behandeling wordt het betreffende gebied lichtjes verdoofd middels een plaatselijke verdovingscrème. Vervolgens brengt de huidtherapeute kleine puntjes aan op de huid met behulp van een dunne plasma-pen. Deze puntjes zijn slechts 0,02 – 0,04 mm diep en zorgen ervoor dat overtollige huid als het ware ‘verdampt’. Ook worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om elastine en collageen aan te maken, wat een natuurlijk verjongend en verdikkend effect heeft op het huidbeeld. De behandeling duurt per gebied slechts enkele minuten en het resultaat is al snel na de behandeling zichtbaar.

In eerste instantie zal het behandelde gebied nog enigszins rood en mogelijk gezwollen zijn; dit trekt meestal binnen twee dagen weg. De minuscule puntjes van de plasma-pen blijven nog ca. een week zichtbaar totdat ze in kleine korstjes veranderd zijn en loslaten. Daarna veranderd het behandelde gebied in een roze babyhuidje dat langzaamaan versmelt met het eigen huidbeeld. Het verjongingsproces werkt echter nog 12 weken door waarna het eindresultaat bereikt is: De rimpel is blijvend vervlakt en diepgaand verjongd.

Een plasmabehandeling kent vele voordelen ten opzichte van een chirurgische facelift of het gebruik van fillers:

 • De behandeling is non-invasief, dat wil zeggen er wordt niet in de huid gespoten of gesneden
 • Geheel zonder littekenvorming
 • Geen bloeduitstortingen na afloop
 • Geen infectiegevaar
 • Slechts lichte lokale verdoving, geen algehele anesthesie
 • Per gebied neemt de behandeling slechts enkele minuten in beslag
 • De bijwerkingen zijn minimaal
 • Geen hersteltijd – je kunt vrijwel meteen je dagelijks bezigheden weer hervatten
 • Direct zichtbaar effect
 • Langdurig resultaat al na 1 behandeling, In uitzonderlijke gevallen kan een tweede behandeling gewenst zijn
Voor wie is een plasmabehandeling geschikt?

Een plasmabehandeling is voor iedereen die fijne lijntjes maar ook diepere rimpels in het gezicht op zachtaardige wijze blijvend wil verwijderen. In enkele gevallen kan de behandeling niet worden toegepast, dit geldt als er sprake is van één van onderstaande condities:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten
ERVAAR HET ZELF EN BOEK NU EEN GRATIS HUIDCONSULT MET ÉÉN VAN ONZE ERVAREN HUIDSPECIALISTEN

Ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten

Nieuwste technologie

Effectief en Snel

MAAK EEN AFSPRAAK

ONZE POPULAIRE BEHANDELINGEN

INTAKE

Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een Plasma ooglidcorrectie voor bovenoogleden. Een ooglidcorrectie geeft je een jonge en frisse uitstraling. Hangende oogleden of afhangende wenkbrauwen kunnen je er vermoeid en ouder uit laten zien. Een plasma ooglidcorrectie corrigeert je oogleden zonder dat een operatie nodig is.

LESS MEER
NA INTAKE

Tijdens de intake krijg je gratis en geheel vrijblijvend alle informatie. Daarna kan je zelf beslissen of de behandeling iets voor jou is. Mocht je niet verder willen gaan, is dat geen enkel probleem. Mocht je verder willen gaan dan maken wij een vervolgafspraak.

LESS MEER
BEHANDELING

Als je besluit om de behandeling te nemen, dan gaan we een behandelplan opstellen en starten we met de eerste behandeling. De stappen van de behandeling worden uitgelegd zodat je exact weet hoe de behandeling gaat verlopen.

LESS MEER
NA DE BEHANDELING

Het behandelde gebied wordt schoongemaakt. Er is meestal geen hersteltijd nodig. Je kunt gewoon je dagelijkse activiteiten weer oppakken! Mocht een behandeling speciale aandacht nodig hebben dan krijg je advies mee voor thuis.

LESS MEER

OVER ONS

WELKOM BIJ DERMA SENSATION


Derma Sensation: Ontdek je perfecte huid opnieuw!
Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne kliniek voor de huid. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.

Je kunt bij onze praktijk in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

De voordelen van (laser)behandeling bij Derma Sensation:

Huidtherapie, Pijnloos Laserontharing, Frax Laser, Beenvaten verwijderen, Endermologie. Maar we hebben meer in huis dan alleen deze behandelingen. Wij willen er graag voor zorgen dat jij afkomt van je acne, je overbeharing, je oedeem, je cellulite, je littekens, je fibromen..

Derma Sensation bestaat al sinds 2009 en we hebben in de loop der tijd veel trouwe klanten mogen leren kennen. Wij begrijpen de problemen en de onzekerheden/ongemakken die huidproblemen met zich mee kunnen brengen. Wij helpen je met alle liefde, aandacht, en tijd ervan af. Wij zijn uiteraard ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici en we zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH).

Wij hebben ook samenwerkingsovereenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?
NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VOOR EEN AFSPRAAK

HUIDPROBLEMEN? WIJ HEBBEN DE OPLOSSINGEN!