PLASMABEHANDELING!

Plasma behandeling voor alle gebieden in het gezicht en hals!

ONTDEK BEHANDELINGENOFGRATIS INTAKE AANVRAGEN

Wil je graag af van ontsierende lijntjes en rimpels in het gezicht, maar voel je niets voor een chirurgische ingreep? Dan is een plasmabehandeling echt iets voor jou! Middels een plasma behandeling is het mogelijk om beginnende en gevorderde tekenen van huidveroudering in het gezicht blijvend te verwijderen. De huid ondergaat hierbij een diepgaand, natuurlijk verjongingsproces wat vaak al met één behandeling het gewenste resultaat geeft. Bij Derma Sensation kun je al geruime tijd terecht voor een liftende behandeling rond de oogpartij; nu bieden wij deze baanbrekende technologie ook aan voor het verwijderen van rimpelvorming en huidverjonging voor overige gebieden van het gezicht.

🗓️ Maak een afspraak

 

Wat is een plasmabehandeling?

Een plasmabehandeling is vanwege de natuurlijke, zachtaardige behandelwijze uitermate geschikt voor rimpelverwijdering in het gezicht. In tegenstelling tot een behandeling met zogenaamde fillers of Botox, waarbij de huid kunstmatig verhoogd wordt door het inspuiten van een vulmiddel, geeft plasma behandeling vaak met slechts één behandeling al een blijvend en doelgericht resultaat. Periodieke herhaling is dan meestal ook niet nodig. Ontsierende lijntjes en rimpels worden uitgevlakt en de huid ondergaat een effectief verjongingsproces dat van binnenuit op gang komt.

Voorafgaand aan de behandeling wordt het betreffende gebied lichtjes verdoofd middels een plaatselijke verdovingscrème. Vervolgens brengt de huidtherapeute kleine puntjes aan op de huid met behulp van een dunne plasma-pen. Deze puntjes zijn slechts 0,02 – 0,04 mm diep en zorgen ervoor dat overtollige huid als het ware ‘verdampt’. Ook worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om elastine en collageen aan te maken, wat een natuurlijk verjongend en verdikkend effect heeft op het huidbeeld. De behandeling duurt per gebied slechts enkele minuten en het resultaat is al snel na de behandeling zichtbaar.

In eerste instantie zal het behandelde gebied nog enigszins rood en mogelijk gezwollen zijn; dit trekt meestal binnen twee dagen weg. De minuscule puntjes van de plasma-pen blijven nog ca. een week zichtbaar totdat ze in kleine korstjes veranderd zijn en loslaten. Daarna veranderd het behandelde gebied in een roze babyhuidje dat langzaamaan versmelt met het eigen huidbeeld. Het verjongingsproces werkt echter nog 12 weken door waarna het eindresultaat bereikt is: De rimpel is blijvend vervlakt en diepgaand verjongd.

Een plasmabehandeling kent vele voordelen ten opzichte van een chirurgische facelift of het gebruik van fillers:

 • De behandeling is non-invasief, dat wil zeggen er wordt niet in de huid gespoten of gesneden
 • Geheel zonder littekenvorming
 • Geen bloeduitstortingen na afloop
 • Geen infectiegevaar
 • Slechts lichte lokale verdoving, geen algehele anesthesie
 • Per gebied neemt de behandeling slechts enkele minuten in beslag
 • De bijwerkingen zijn minimaal
 • Geen hersteltijd – je kunt vrijwel meteen je dagelijks bezigheden weer hervatten
 • Direct zichtbaar effect
 • Langdurig resultaat al na 1 behandeling, In uitzonderlijke gevallen kan een tweede behandeling gewenst zijn

Voor wie is een plasmabehandeling geschikt?

Een plasmabehandeling is voor iedereen die fijne lijntjes maar ook diepere rimpels in het gezicht op zachtaardige wijze blijvend wil verwijderen. In enkele gevallen kan de behandeling niet worden toegepast, dit geldt als er sprake is van één van onderstaande condities:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten

ERVAAR HET ZELF EN BOEK NU EEN GRATIS HUIDCONSULT MET ÉÉN VAN ONZE ERVAREN HUIDSPECIALISTEN

Ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten
Nieuwste technologie
Effectief en Snel

Huidklacht of huidprobleem?

Maak dan een afspraak voor een gratis intake!

Onze meest populaire behandelingen

BOVENOOGLEDEN

Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een Plasma ooglidcorrectie voor bovenoogleden. Een ooglidcorrectie geeft je een jonge en frisse uitstraling. Hangende oogleden of afhangende wenkbrauwen kunnen je er vermoeid en ouder uit laten zien. Een plasma ooglidcorrectie corrigeert je oogleden zonder dat een operatie nodig is.

LEES MEER
ONDEROOGLEDEN

Rimpels, wallen of donkere kringen onder je ogen die niet meer zo snel verdwijnen, zijn vaak de eerste tekenen van huidveroudering. Een onderooglidcorrectie met een plasma behandeling laat de rimpels en wallen onder je ogen verdwijnen. De huid wordt dikker, de elastine wordt verbeterd en het collageen in je huid wordt verstevigd. Het resultaat hiervan is dat je er veel jonger uitziet, zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan.

LEES MEER
BOVENLIP

Evenals rimpels rond de oogpartij, kunnen liplijntjes een tekenend effect hebben op de algehele uitstraling van het gezicht. De lijntjes beginnen vaak subtiel maar resulteren al gauw in een verbeten gezichtsuitdrukking. Zowel rokerslijntjes als dieperliggende rimpels in het mondgebied kunnen effectief en blijvend verwijdert worden met behulp van plasmatherapie.

LEES MEER
VOORHOOFDRIMPELS

Voorhoofdrimpels zijn het natuurlijk gevolg van een ouder wordende huid. Omdat er op het voorhoofd nagenoeg geen vetopslag plaats vind, verliest de huid hier makkelijk haar spankracht en begint te plooien in lijntjes en rimpels. Bij de één gebeurt dit sneller dan bij de ander, maar omdat het een relatief groot deel van het gezicht betreft zorgen voorhoofdrimpels er al snel voor dat je ouder lijkt dan dat je je voelt. Doordat de onderliggende spieren in het voorhoofdsgebied een centrale rol spelen bij onze gezichtsexpressies, hebben we het ook wel of expressielijntjes of de diepere liggende fronsrimpels.

LEES MEER
WANGEN

De wangen zijn doorgaans minder vatbaar voor de vorming van rimpels en lijntjes dankzij de onderhuidse vetkussentjes die helpen om de lokale spankracht te behouden. Echter, mettertijd verdwijnt dit vet langzaam waardoor het gezicht wat in gaat zakken en we er duidelijk ouder uit gaan zien. Een veelgebruikte methode om dit effect tegen te gaan is het inspuiten van Botox of fillers om zo weer een vol, glad gelaat te creëren. Maar het kan ook natuurlijker én langduriger: Een plasmabehandeling tegen huidveroudering rond de wangen.

LEES MEER
KRAAIENPOOTJES

Een plasmabehandeling is bij uitstek geschikt voor het blijvend verwijderen van fijne gezichtslijntjes: zogenaamde kraaienpootjes. Deze zijn minder diep dan regelrechte rimpels maar kunnen het gelaat desondanks een oudere, vermoeide uitstraling geven. Kraaienpootjes zijn het gevolg van een ouder wordende huid die haar elasticiteit en spankracht verliest. De aanmaak van belangrijke bouwstoffen voor onze huidcellen loopt al vanaf het 25e levensjaar terug, waardoor de huid beetje bij beetje gaat verzakken. Zo ontstaan minuscule plooien en lijntjes die mettertijd uitgroeien tot daadwerkelijke rimpels.

LEES MEER
HALSLIFT

Rimpels verwijderen op de hals is doorgaans lastiger dan in het gezicht. Botox en fillers doen hun werk hier minder goed en moeten bovendien regelmatig worden bijgewerkt. Een chirurgische ingreep zorgt voor littekens die moeilijk te camoufleren zijn in dit gebied, en ook hier geldt dat het effect vaak maar tijdelijk is. Het geeft bovendien lang niet altijd een natuurlijk -ogend resultaat. Een plasmabehandeling biedt uitkomst!

LEES MEER
PIGMENTATIE & FIBROMEN

Plasma huidtherapie bied niet alleen prachtige resultaten bij esthetische huidverbetering maar kan tevens worden ingezet voor het behandelen van dermatologische huidaandoeningen zoals pigmentatieproblemen, wratjes en fibromen. Hierbij wordt het geladen plasma gebruikt om de bovenste huidlagen te behandelen wat ervoor zorgt dat de aangedane huidgebieden loslaten en zo de onderliggende, gave huid vrijgeven.

LEES MEER

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

zeer prettige en pijnloze behandelingen. goede service ik raad deze kliniek van harte aan
Anki de Kiefte
Ik laat er mijn oogleden corrigeren. Je krijgt vooraf duidelijke uitleg en tijdens de bewerking ook alle mogelijkheden om aan te geven hou je je voelt. Ik heb een eerste behandeling gehad en na een week zag alles er perfect uit. Over een paar weken krijg ik een 2e behandeling. Ik zie het met vol vertrouwen tegemoet.
Tjeerd C. Leenheer
Ik heb 5 weken geleden de boven ooglift gedaan en ben er erg tevreden over! Het was wel de 1e 4 dagen gezwollen onder mijn ogen maar na een week zag je er bijna niets meer van. 1 week geleden de frax behandeling gedaan en zie nu al na 1 behandeling resultaat. Over 3 weken de 2e behandeling. Ik vind de huidtherapeuten erg kundig en ze leggen goed uit wat de behandeling inhoud en wat je kan verwachten na de behandeling. Ik heb een heel goed gevoel bij de behandelingen!
Moniqe Beekink
Kitty was super lief en kundig en heeft mij een ooglift gegeven en ik been zeer benieuwd naar het resultaat. Wij zullen zeker vaker bij haar langs komen. Een super goede ervaring gehad ondanks wat pijn.
Rebecca Derkink
vandaag voor oogcorrectie geweest. Lieve mensen. stellen op je gemak. niet geheel pijnloos maar dat is bij iedereen verschillend. wel gelijk resultaat. over een paar dagen zijn de korstjes eraf en ben ik blij dat ik het gedaan heb.
Petra Bergmans

Afspraak maken

Wacht niet langer en vul het formulier in voor een gratis intake afspraak en ontvang ook nog eens een tegoedkaart ter waarde van €50. Maak vandaag nog de eerste stap naar een jongere en stralendere huid:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.