Plasma Wangen behandelen Rotterdam en Gouda

WANGEN CORRECTIE MET EEN PLASMA BEHANDELING
Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een Plasma correctie behandeling voor je wangen

Plasmabehandeling voor de wangen

De wangen zijn doorgaans minder vatbaar voor de vorming van rimpels en lijntjes dankzij de onderhuidse vetkussentjes die helpen om de lokale spankracht te behouden. Echter, mettertijd verdwijnt dit vet langzaam waardoor het gezicht wat in gaat zakken en we er duidelijk ouder uit gaan zien. Een veelgebruikte methode om dit effect tegen te gaan is het inspuiten van Botox of fillers om zo weer een vol, glad gelaat te creëren. Maar het kan ook natuurlijker én langduriger: Een plasmabehandeling tegen huidveroudering rond de wangen.

Langdurig je wangen behandelen met plasma

Plasmatherapie is daarnaast uitstekend geschikt voor het bestrijden van couperose en rosacea.

Heb je last van roodheid en zichtbare bloedvaatjes in het gezicht en wil je graag je teint egaliseren? Of kamp je met littekens door acné of een andere huidaandoening? Plasma-huidtherapie kent tal van cosmetische toepassingen om het huidbeeld significant te verbeteren en opnieuw te laten stralen.

 • Direct, langdurig resultaat – al na één behandeling zichtbaar
 • Geen periodieke onderhoudsbeurten
 • Relatief korte herstelperiode
 • Geen risico op infecties
 • Geen littekenvorming
 • Nagenoeg pijnloos
 • Natuurlijk effect: Rimpels en lijntjes versmelten weer met de eigen huid
 • Effectieve huidverdikking en versteviging door het boosten van de onderhuidse collageen- en elastineproductie
 • Algehele egalisatie van de gezichtsteint
 • Gladder huidoppervlak

 

 

 

 

 

 

 

 

Let op! Alleen deze maand krijg je ongelofelijke korting van €100 ! Was je al van plan om een wangencorrectie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie:

Wil jij graag vollere, stevigere wangen zonder chirurgische ingreep? Dan is de plasmabehandeling voor wangen de oplossing voor jou! Met behulp van de plasma-pen wordt er geïoniseerd gas op de huid aangebracht, waardoor de overtollige huid als het ware verdampt. Dit stimuleert tevens de aanmaak van collageen en elastine, wat de huid verstevigt en verjongt. En dat alles zonder littekens en met minimale downtime.

En nu hebben wij een speciale aanbieding voor jou! Normaal kost de plasmabehandeling voor wangen €495, maar met onze €50 tegoedkaart krijg je deze behandeling al vanaf €445. Bovendien profiteer je van ons deskundige advies en begeleiding tijdens het gehele proces.

Dus waar wacht je nog op? Maak nu een afspraak en ervaar zelf hoe de plasmabehandeling voor wangen jouw gezicht kan transformeren. En vergeet niet om die €50 euro tegoedkaart te gebruiken voor extra voordeel!

Ja, ik claim deze actie!

Wat houdt een plasmage behandeling in?

We brengen een verdovende crème aan op de te behandelende huid en laten dit circa 20 minuten inwerken. Vervolgens raakt

de huidtherapeute de huid aan met geïoniseerde plasma. Hierdoor krijg je hele kleine puntjes op je huid te zien die ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de gemaakte plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Een dag na de behandeling kunnen de behandelgebieden iets gezwollen zijn, maar dit is meestal binnen twee dagen herstelt. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmage behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden je aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken zal de huid nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egaal structuur zien.

Wanneer mag een plasmabehandeling niet worden uitgevoerd?

De plasma behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de plasmabehandeling echter niet worden uitgevoerd. Dit geldt als er sprake is van het volgende:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten

Heb jij interesse in een plasmabehandeling?

Wil jij meer weten over de plasmabehandeling? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste plasmage behandeling voor wangen krijgt.

Klanten aan het woord

Today I visited Derma Sensation and I can recommend-to every girl who take care of they beauty!!! I got all information I needed!! My first treatment are planned in 😁😁
Experienced skin care professionals · Licensed skin care professional · Beautiful results

Raimonda Raimonda recommends Huidtherapie Derma Sensation via Facebook – March 28, 2019 ·

Na een zeer prettige intake door de eigenaresse in Rotterdam de pijnloze laserontharing behandelingen gestart in Gouda. Inmiddels 4 behandelingen verder en super tevreden. Werd bij de 1e behandeling heel prettig binnen gehaald en wordt tijdens de behandeling continu gevraagd of het goed gaat en te doen is. Mijn behandelingen worden gedaan door Maryam, en ben daar echt super blij mee… voelt goed en vertrouwd waardoor de behandelingen voorbij vliegen en niet te vergeten een super eind resultaat!

Hennie VanHensen van Uningen reviewed Huidtherapie Derma Sensation on Facebook — 5 star, July 18, 2018 ·

Kosten van plasmabehandelingen

Plasmabehandelingen
Bovenooglid €449
Onderooglid€449
Geheel gelaat€1000
Hals klein€295
Hals groot€595

Ontdek nu de kracht van plasmatherapie voor stralende en jeugdige wangen! Boek nu met onze speciale aanbieding van €50 korting op een normale prijs van €495. Krijg een blijvend en natuurlijk resultaat zonder injecties of operaties. Klik nu om een afspraak te maken en profiteer van deze geweldige deal!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.