PLASMABEHANDELING!

Plasmabehandeling voor alle zones in het gezicht en de hals! 👇

Wil je rimpels en lijntjes in je gezicht verminderen zonder chirurgie? Overweeg dan een plasmabehandeling bij Derma Sensation! Deze behandeling verwijdert tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier, met vaak slechts één behandeling voor blijvende resultaten. Profiteer nu van onze speciale aanbieding: ontvang een tegoedkaart van €50 bij het boeken van een gratis huidconsult.

✨ Boek nu jouw afspraak en straal als nooit tevoren!

Een plasmabehandeling is een non-invasieve, veilige methode om rimpels te verwijderen zonder littekens of injecties. Het stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, waardoor de huid verjongt en verdikt. Het eindresultaat is een blijvend gladdere, jonger uitziende huid. Benut je €50 tegoedkaart bij het boeken van een plasmabehandeling en investeer in een stralende huid.

Boek nu een gratis huidconsult met een van onze ervaren huidspecialisten!

Ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten
Nieuwste technologie
Effectief en Snel

Ontdek de kracht van plasmabehandeling:

Plan nu je gratis intakegesprek!

Onze populairste behandelingen

BOVENOOGLEDEN

Verjong je bovenoogleden zonder operatie met de effectieve Plasma ooglidcorrectie – een innovatieve, niet-chirurgische oplossing voor hangende oogleden.

LEES MEER
ONDEROOGLEDEN

Kies voor een plasma onderooglidcorrectie om rimpels en wallen te verminderen en geniet van een frisse, jeugdige uitstraling dankzij deze geavanceerde huidverjongingstechniek.

LEES MEER
BOVENLIP

Net als oogrimpels, kunnen plasmabehandelingen effectief liplijntjes aanpakken, waardoor je gezicht er zachter en verjongd uitziet, of het nu gaat om rokerslijntjes of diepere mondrimpels.

LEES MEER
VOORHOOFDRIMPELS

Voorhoofdrimpels, veroorzaakt door ouder worden en gezichtsexpressies, kunnen je er ouder uit laten zien dan je je voelt; plasmabehandelingen helpen de huid te verjongen en verminderen deze rimpels effectief.

LEES MEER
WANGEN

Wangen blijven vaak langer glad door onderhuidse vetkussentjes, maar na verloop van tijd kunnen ze inzakken en een ouder uiterlijk geven. Kies voor een natuurlijke, langdurige oplossing met plasmabehandelingen in plaats van Botox of fillers om huidveroudering rond de wangen te bestrijden.

LEES MEER
KRAAIENPOOTJES

Plasmabehandelingen zijn ideaal voor het blijvend verwijderen van kraaienpootjes, die het gezicht een oudere, vermoeide uitstraling geven, door het herstellen van de elasticiteit en spankracht van de huid.

LEES MEER
HALSLIFT

Plasmabehandelingen bieden een effectieve oplossing voor het verwijderen van halsrimpels, waar Botox, fillers en chirurgie vaak minder succesvol zijn, en zorgen voor een natuurlijk ogend resultaat zonder littekens.

LEES MEER
Neus-lippenplooi

Plasmabehandelingen bieden een uitstekende en natuurlijke aanpak voor het verminderen van de neus-lippenplooi, overtreffend waar methoden als Botox, fillers en chirurgische ingrepen soms falen, zonder enige littekenvorming.

LEES MEER
PIGMENTATIE & FIBROMEN

Plasma huidtherapie is effectief voor zowel esthetische huidverbetering als het behandelen van dermatologische aandoeningen zoals pigmentatieproblemen, wratjes en fibromen, door de bovenste huidlagen te behandelen en de gezonde, gave huid eronder te onthullen.

LEES MEER

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

zeer prettige en pijnloze behandelingen. goede service ik raad deze kliniek van harte aan
Anki de Kiefte
Ik laat er mijn oogleden corrigeren. Je krijgt vooraf duidelijke uitleg en tijdens de bewerking ook alle mogelijkheden om aan te geven hou je je voelt. Ik heb een eerste behandeling gehad en na een week zag alles er perfect uit. Over een paar weken krijg ik een 2e behandeling. Ik zie het met vol vertrouwen tegemoet.
Tjeerd C. Leenheer
Ik heb 5 weken geleden de boven ooglift gedaan en ben er erg tevreden over! Het was wel de 1e 4 dagen gezwollen onder mijn ogen maar na een week zag je er bijna niets meer van. 1 week geleden de frax behandeling gedaan en zie nu al na 1 behandeling resultaat. Over 3 weken de 2e behandeling. Ik vind de huidtherapeuten erg kundig en ze leggen goed uit wat de behandeling inhoud en wat je kan verwachten na de behandeling. Ik heb een heel goed gevoel bij de behandelingen!
Moniqe Beekink
Kitty was super lief en kundig en heeft mij een ooglift gegeven en ik been zeer benieuwd naar het resultaat. Wij zullen zeker vaker bij haar langs komen. Een super goede ervaring gehad ondanks wat pijn.
Rebecca Derkink
vandaag voor oogcorrectie geweest. Lieve mensen. stellen op je gemak. niet geheel pijnloos maar dat is bij iedereen verschillend. wel gelijk resultaat. over een paar dagen zijn de korstjes eraf en ben ik blij dat ik het gedaan heb.
Petra Bergmans

Bewijs van onze kwaliteit

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met onze plasma behandelingen? Bekijk dan snel deze video review waarin onze tevreden klanten vertellen over hun positieve ervaringen met onze plasmatherapie. Ontdek zelf hoe onze behandelingen kunnen zorgen voor een stralende en verjongde huid. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!
Afspraak maken

Wacht niet langer en vul het formulier in voor een gratis intake afspraak en ontvang ook nog eens een tegoedkaart ter waarde van €50. Maak vandaag nog de eerste stap naar een jongere en stralendere huid:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.